3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ja 4.6.2007 10:02

Re: Re: Psí vrahu, co bys chtěl vidět?

Tak se zeptej Šošovičky na jeho soukromém mailu, on to jistě rád sdělí!

Ale teď vážně: co by měl ještě k tomu půlmega ukázat a jak, aby to i ctění psí vrahové vzali na vědomí?

bastard 4.6.2007 9:10

a jak vlastně člověk prokáže že tam nahoře byl?

sedí tam šerpa co dává razítko na hřbet ruky, někde se tam podepíše, a nebo stačí čestné prohlášení???

Starý J. 4.6.2007 9:31

Re: a jak vlastně člověk prokáže že tam nahoře byl?

Nesedí tam šerpa, ale pan Wágner! A u něj se Bém jaksi nehlásil! Pan Wágner si jen všimnul zavazadla, co tam šerpové vynesli. Že v něm byl Bém, to ještě tam na vrcholu nevěděl! To mu dodatečně sdělila další výprava, co tam vylezla!

joe 4.6.2007 9:44

Re: a jak vlastně člověk prokáže že tam nahoře byl?

Dřív, dokud nebyla tak velká frekvence lezení, bylo důkazem o výstupu vrcholové foto se záběry ostatních vrcholů v pozadí. Kromě toho skupina nechala na vrcholu nějaký předmět,, např. vlajku který další výprava přinesla zpět jako důkaz.

Shabatnikoff 4.6.2007 9:00

Přece máme každý...

... nějakého strýčka, který nám pomůže, když potřebujeme. Nebo Lájose Báčiho ... jsou tu přece už bohaté zkušenosti, tak co se divíte?

Petr 4.6.2007 8:38

Je to věc přístupu.

"Tak podívejte. Já, Jiří Paroubek jsem už byl na vrcholu Mont Everestu šestkrát, se Zuzankou, se psem a papouškem Roko. Bez kyslíku, bez šerpů a bez zbytečné medializace. Prostě kdo umí, umí! To je zřejmé."

Petr 4.6.2007 8:45

Re: Je to věc přístupu.

"Tak podívejte. Pokud někdo tvrdí, že mě při výstupu na Říp tlačili a podpírali čtyři šibalové, je to lež lidí v žoldu ODS, srovnatelná jen s Únorem 1948. To je zřejmé."

Blabol 4.6.2007 8:49

Zase pozdě

Tak to jste se musel přesvědčit o tom, že tam má už dávno kancelář ODS. Suchare. Takže nepoužívejte falešné, ale opravdu falešné karty. Hmmm.

                                                                                                                    V.K.

Malý Aston 4.6.2007 9:05

Re: Zase pozdě

Nevím,nevím ale mám dojem že ten pan Bém na té hoře vůbec nebyl.Jediný důkaz by mohl podat jedině soudruh Paroubek nebo Rath(v překladu krysa) pokud by je vzali sebou.Ale oni nemohli,páč kují pikle a nemohli vědět,že se vrátí ještě před příjezdem toho imperialisty a oni chtějí společné foto imperialista a sockomunista do nové knihy" Jirka přetváří Světové dějiny"Mám dojem,že ani tisíc svědků nepřesvědčí socany,že někdo mohl jít do tak velkého kopce a zadarmo.To odporuje jejich politickému přesvědčení " Zadarmo ani kuře nehrabe".:-D

Blabol 4.6.2007 9:14

Re: Re: Zase pozdě

Asi to bude tím, že kde slyšíme ODS, tam z toho kouká nějaká malá domů. Jak se říká: Zadarmo ani ODS nehrabe.

PS: 1. Rath je špatně přloženo, latiníče;-P 2. Malý Aston je odpadkový koš?;-D

Starý J. 4.6.2007 9:33

Re: Re: Re: Zase pozdě

ODS vystupuje pravidelně na Říp? A jak se tam s ČSSD porovnají? Kdy tam byla ODS naposled?

jamo 4.6.2007 12:59

Re: Zase pozdě

jak příhodný  NIK - blaaabol !!

honzak 4.6.2007 8:29

Sponzorské peníze

by měl Bém vysvětlit ve chvíli, kdy Praha vypíše soutěž na dodávku 100 km horolezeckých lan a vyhraje LANEX Bolatice... Konkrétbní údaje jsou samozřejmě moje fantasie, ovšem princip je platný.

Wagner je v/ů/l a patrně mu měkne mozek.

parik 4.6.2007 10:28

Re: Sponzorské peníze

tak to by musel bejt uplne blbej aby takovouhle zakazku vypisoval, ale co kdyz majitel sponzorske outdoorove firmy vlastni i jinou, ktera sice nesponzorovala, ale na misto te sponzorujici slizne smetanu? politik musi priznat vsechny dary! anebo nedelat politiku.

jamo 4.6.2007 12:53

Re: Re: Sponzorské peníze

.. a co když nevlastní .. a co když přiznal. Takových A CO KDYŽ vám tady napíše každý d e b i l milióny a po každé odpovědi si vymyslí další. Stačí si poslechnout ty socbolševické pitomce, jak denodenně "prognostikují" katastrofické scénáře, pokud se oni nevrátí ke korytům (a lůza jim tleská)

honzak 4.6.2007 15:04

Re: Re: Sponzorské peníze

A co? Papírově to sedí a to v tomhle blbákově snad nejdůležitější, nebo ne?

Blabol 4.6.2007 8:28

Představa členů ODS

že by jejich primátor Prahy mohl mít problém, je zřejmě děsivá. Já vím, jakoby nestačilo, jakou partu jste dali do vlády (včetně Topolánka). Aspoň Bém musí mít charisma. A že by bylo něco shnilého na magistrátu pražském? O tom soudný člověk nepochybuje.

PS: ODS doporučuji její osvědčený protiútok typu: Oni kradli a lhali víc než teď my.;-D ;-D

Starý J. 4.6.2007 9:37

Re: Představa členů ODS

Tak stejně jako ostatní! Osvětlete nám ten Bémův problém! Stále zde sockomunisté nadhazují "Bémův problém", "má co skrývat" a ne a ne se s námi o to podělit! Proč jste tak tajemní? Stejně jako Rath a Jyrka o tom problému již všechno víte a ne a ne to z vás vypadnout!

Arab. 4.6.2007 8:27

Msta.

Wágnere ty asi neumíš Bémovi odpustit,že ti vojel manželku,viď?

Pšouk 4.6.2007 8:37

Re: Msta.

A ty by jsi mu to odpustil_

Rpuť 4.6.2007 8:25

To ticho....to nápadné ticho!

Každičkou informaci vydojí novinářské hyeny do poslední mrtě - a tady neukápne a neukápne....:-/

F.VÍZEK 4.6.2007 8:10

Politik nemůže mávnout rukou...

Každý z nás má právo položit otázky, pro novináře je to jeho práce.  Politik placený z daní má povinnost odpovědět.  A to i v případě, že se mu jednání tazatele zdá až "umanuté" (mnozí čtenáři NP to tak zřejmě u pana Wagnera vnímají).  Primátor hlavního města  musí být ale pod kontrolou ještě větší než kterýkoli z ministrů - u něho je totiž příležitostí k "uklouznutí" násobně víc, protože pro možné podplácení je mnohem "žádanějším objektem".  Hlavní město je hlavní město! 

Mít pochybnosti, klást si otázky, hledat odpovědi a souvislosti – takový přístup ke každému dění a ke každé události považuji nejen za legitimní, ale dokonce za jedině správný. Manifestační potlesk i případný manifestační odsudek jsou nejméně důvěryhodné.  Mít pochybnosti a chtít je vyvrátit , čili přijít věcem na kloub - to je chování zralého, dospělého a myslícího člověka, tím spíše novináře.  Chování normální a dokonce žádoucí! Tak to vidím já.

F.VÍZEK 4.6.2007 8:23

Jedinec znamená málo...

Mně na celé akci zaráží to, jak pan primátor Bém skoro vůbec nemluví o lidech, kteří ho doprovázeli, t.j. o kamarádech "ve zbrani" ... U horolezců jsem se setkával spíše s opačným přístupem: skupina je všechno, jedinec pouhý článek...

Malý Aston 4.6.2007 8:28

Lži a pomluvy.

Dobře jste se soudruhu Vízku učil na školení u komoušů.Pravda,polopravda,lži a pomluvy,to se namíchá a pustí mezi lid.Já Vás a pana autora článku chápu,nemáte rádi pana Béma.Nebylo by dostačují napsat " Nemám ho rád,toho horolezce?":-D

Petr 4.6.2007 8:33

Re: Lži a pomluvy.

R^ U celoživotního pomateného bolševika Vízka ta nenávist není jen o horolezci z ODS, ale o ODS a pravici vůbec. ;-D

Jakub 4.6.2007 8:30

Re: Jedinec znamená málo...

no popravdě já se tomu už divit přestávám. Představa že by i dotyčné souputníky začali lidé typu pana wagnera proklepávat stylem "Kolik jim Bém zaplatil aby mu potvrdili že v Himalájích byl" ...

Starý J. 4.6.2007 9:48

Re: Jedinec znamená málo...

No pan Bém na tyto otázky již několikrát odpovídal! Prohlásil, že ho nesponzoruje žádná firma, mající co společného se zakázkami v Praze. Pan Bém odpověděl. Kolikrát bude ještě odpovídat. Pokud se panu Wágnerovi zdá, že pan Bém lže, musí teď on sehnat informace a dokázat Bémovi, že lhal! Jinak se samozřejmě budeme neustále točit v začarovaném kruhu Wágnerových nesmylných a zcela nepochopitelných fabulacích. Novinář nemuže jen střílet nepodložená obvinění (Bém na vrcholu nebyl, nebo ho vynesli šerpové, nebo mu to zaplatily firmy co dostávají od něj zakázky, nebo Bém prohlašoval že jede dělat reklamu Praze), stejně jako to dělá Rath. Pokud politik odpoví (a Bém odpověděl již několikrát) a je podezření, že lže, pak je nutné mu lež prokázat.

Jinak je to ako s Rathem. Obviní každého z ODS, vykonfabuluje lživé příběhy a pak je odsuzován jak na běžícím pásu k omluvám a pokutám! To je ta nejhnusnější část naší politiky. Kydání špíny s nadějí, že prostší povahy (voliči ČSSD) na to skočí a podezření na obviněném ulpí. Protože obvinění jsou psána tučně, odsouzení pro křivé obvinění je na poslední stránce nejmenším písmem. To je obraz politiky po příchodu dua Paroubek -  Rath. A pan Wagner nám v poslední době v případu Bém zrathovatěl dočista dočista!

parik 4.6.2007 10:34

Re: Re: Jedinec znamená málo...

"No pan Bém na tyto otázky již několikrát odpovídal! Prohlásil, že ho

nesponzoruje žádná firma, mající co společného se zakázkami v Praze."

... a co když ta firma sice nemá nic společného se zakázkami v Praze, ale má něco společného s firmou, která zakázky v Praze chce?

Tak ještě jednou, pan Bém by měl zveřejnit každého sponzora a je na veřejnosti aby posoudila jestli jsou penize v rozporu s jeho postem nebo ne.

jezevec 4.6.2007 12:53

Re: Re: Re: Jedinec znamená málo...

Vždycky se někde najde spojitost - nejednou bylo prokázáno, že když sto lidí pošle mejla všem koho mají v adresáři, dostane ho asi 80% populace. Takže pokud někdo nevyštrachá spojitost přímou - vždycky najde nějakou firmu, která patří manželkce, tetě, kamarádovi, spolužákovi; a kdyby ne tak tetě kamaráda, spolužákovi manželky, atd atd atd, to nemá konec.

huhu 4.6.2007 7:56

čecháčci

autor se předvedl, každý má příležitost poznat v akci to, co je míněno tím termínem "čecháček"...odezva dalších "čecháčků" již je, nenávist se stupňuje, jeden "čecháček" rajcuje druhého....na blití...(Y)