2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ivoš 4.6.2007 10:20

Psa je třeba bíti, tluče se tím, co je zrovna po ruce

jirka n. 4.6.2007 10:07

Stačí si přečíst LN 2.6. s Bémem

Je to jen další důkaz , že Bém /č. 2 ODS-prozatím/ je již dávno mimo a měl by jít plánovat pouze své klukovské aktivity , tzn. měl by odejít z politiky.Byť bude hodně žen ,i pí. Reedová /ED/,naprosto na dně.

Starý J. 4.6.2007 10:10

Re: Stačí si přečíst LN 2.6. s Bémem

Ano - Bém již několikrát požádal nás všechny, abychom nespojovali jeho horolezecké aktivity s politikou! Proto mluví o Everestu a nemluví o politice a mluví o politice, když nemluví o Everestu. Jen příznivci sockom a pan Wágner to jaksi nemohou rozlišit!

Blabol 4.6.2007 10:14

Re: Re: Stačí si přečíst LN 2.6. s Bémem

Pan Bém může žádat, my mu můžeme, ale nemusíme vyhovět. To neobolševik asi nepochopí, že?

Starý J. 4.6.2007 10:16

Re: Re: Re: Stačí si přečíst LN 2.6. s Bémem

Napsal jste to přesně - Bém žádá a vy mu nevyhovíte. Jen nevím o jakém neobolševikovi mluvíte? Já znám jen bolševiky, kteří zde dost dlouho vládli, ti nejsou neo, ale staro! Podle Vašich reakcí dám 100 : 1, že do nich patříte!

Starý J. 4.6.2007 10:18

Re: Re: Re: Re: Stačí si přečíst LN 2.6. s Bémem

P.S. Řekl jste, že mu nevyhovíte! Můžete vysvětlit proč, co Vám v tom brání? Proč musíte spojovat lezení na kopec s politikou? Schválnost? Zlomyslnost? Potřeba kopnout?

ŽA 4.6.2007 10:20

Re: Re: Re: Re: Re: Stačí si přečíst LN 2.6. s Bémem

Oddělit Béma horolezce od Béma politika je možné pouze v marxistickém pojetí dialektiky...že soudruhu Starý..

Starý J. 4.6.2007 10:23

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stačí si přečíst LN 2.6. s Bémem

Neztrapňujte se!

ŽA 4.6.2007 10:24

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stačí si přečíst LN 2.6. s Bémem

Od Vás to zní opravdu srandovně....

Starý J. 4.6.2007 10:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stačí si přečíst LN 2.6. s Bémem

Vidím, že jste správně vzdělanej! Já marxistické pojetí dialektiky neznám!

ŽA 4.6.2007 10:41

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stačí si přečíst LN 2.6. s Bémem

Jeden by měl znát názory svého nepřítele, jinak je z něho starej...... Jůl.

Starý J. 4.6.2007 11:13

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stačí si přečíst LN 2.6. s Bémem

Znát Vaše názory není žádnej problém. Inzerujete je sám! Na to znát marxistickou dialektiku opravdu potřebné není! Ty skutečně prokoukne každej Jůl!

ŽA 4.6.2007 11:16

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stačí si přečíst LN 2.6. s Bémem

Opravuji spisovně Starý J.ůl 

Blabol 4.6.2007 10:21

Re: Re: Re: Re: Re: Stačí si přečíst LN 2.6. s Bémem

Ale to by chtělo nejen psát, ale taky umět číst a potom přemýšlet. Kde pak jsem napsal, že mu nevyhovím?

Blabol 4.6.2007 10:24

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stačí si přečíst LN 2.6. s Bémem

A stejně jako Vy si zareaguji na sebe. Když píšete o : Schválnost? Zlomyslnost? Potřeba kopnout?  To píšete o sobě, když komentujete socdem, že? Neobolševik je pro mě člověk, s totalitním myšlením, halící se do roucha demokracie. To je pro mě ODS. Ale tohle nikomu nevnucuji.

Starý J. 4.6.2007 10:34

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stačí si přečíst LN 2.6. s Bémem

Já Bémův výstup od politiky bez problému odděluji. Proto jsou pro mě Vaše útoky v této věci (výstup na horu)nepochopitelné!

Něco jiného je politika! Vy odsuzujete ODS, já KSČSSD! A mám pro to své pádné a vážné důvody. Naše životní zkušenosti a názory se zřejmě zásadně rozcházejí, proto si můžeme dovolit přepych, mít na politiku vlastní názory. To ale s Bémovým výstupen na Everest ale opravdu nijak nesouvisí! Kdyby tam vylezl jedinej štíhlej v ČSSD Gross, rozhodně bych mu za to také zatleskal!

Blabol 4.6.2007 10:41

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stačí si přečíst LN 2.6. s Bémem

Ale já mu tleskám a obdivuji ho. Kolik lidí tohle dokázalo a dokáže. Neřkuli Čechů. V otázkách financování "něčeho" jsme asi všichni (u všech politických stran) dost citliví. Myslím si, že máme důvod. Nebo ne?

ŽA 4.6.2007 10:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stačí si přečíst LN 2.6. s Bémem

Bože vy jste nejen starej i slepej (Sobotka je tlustej?)a ublábolenej....politici maj dělat politiku a horolezci lézt na hory..  Grosse nesnáším, ale zas - po pravdě - nemusel v rámci odvykací kůry lézt Mt Everest...

Starý J. 4.6.2007 11:21

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stačí si přečíst LN 2.6. s Bémem

Sobotkovi zatleskám taky! Už je Vám líp? Připomeňte ještě další štíhlé a já Vás ujistím, že jim také zatleskám, až vylezou na Everest! ještě máte nějakej problém? Jo - s tou Bémovou odvykací kůrou - ale s tím Vám nepomohu!  Musíte si s tím otravovat život sám! Nebo s panem Wagnerem!

ŽA 4.6.2007 12:12

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stačí si přečíst LN 2.6. s Bémem

Nechci od Vás pomoci...jen nejsem rád, když nám staří bolševičtí agitátoři píší nyní do modra...

Jakub 4.6.2007 10:17

Re: Re: Re: Stačí si přečíst LN 2.6. s Bémem

jistěže mu nemusíte vyhovět. Jenže Bém je v situaci že ať řekne cokoliv tak mu to bude omláceno o hlavu. Jedni nadávají že se jen chtěl zviditelnit a dokumentují to velkým zájmem médií. Druzí naopak nadávají že je v médiích informací málo. A včil mudruj

MUDr Jiří Kilian 4.6.2007 13:50

Re: Re: Stačí si přečíst LN 2.6. s Bémem

No, víte, když někdo požádá, dá se vyhovět. Tady je trošku problém v tom, že politik žádá odpolitisovat - a to pro věc, která je spjata se sponsorstvím toho soukromého  výstupu.  To ale asi není tak jednoduché - to měl předtím říci, kdo ho sponsoruje. Pravda ovšem je i ta, že řekl, že žádný sponsor nemá nic s magistrátema jeho zakázkami. To by si asi nedovolil říci, kdyby to bylo jinak - může to přece kdykoli vyjít najevo.

Andrea 4.6.2007 10:05

největší výkon předvedl nikoli Bém či Hillary

ale  Čumil, který dokáže napasovat svou obsesi zvanou Čunek i do debaty o tom, zda Bém vylezl na kopec či Bém nevylezl na kopec.

A tohle si platíme z rozhlasových poplatků:-/

Blabol 4.6.2007 10:19

Re: největší výkon předvedl nikoli Bém či Hillary

Čunek, kdo to je? Bém, kdo to je? Sakrblé, v jaké společnosti jsem se to ocitnul?;-)

ucitelas 4.6.2007 10:42

Re: Re: největší výkon předvedl nikoli Bém či Hillary

tak vypadni:-D

rtyrtytyr 4.6.2007 9:59

one debil show, desaty dil

Pane Wagner, proc se konecne toho Bema nezeptate, kdo mu na ten jeho vylet prispel? Jo a vubec, proc jste tam nesel s nim?

Dale, slovensky horolezecky klub nebo oddil neni totez, co slovensky horolezecky svaz. Viz horolezecke oddily a svaz v Cechach. Popravde receno se divim, ze se Igor Koller obtezoval s odpovedi.

A opet opakuji, Everest je kopec, na ktery se dostat stoji hodne usili a premahani. No a kdyz tohle prekousnete, tak vam nejaky Wagner muze byt nekde.

Co se jeho kolegu tyka, tak si zkuste o nich neco zjistit. Minimalne Peter Hamor nema s medii kdovijak skvele zkusenosti, takze se ani nedivim, ze na nejake ceske smudly kasle.

Proste uz se ho konecne zeptejte, napiste, co Vam odpovedel, a prestante tady s temito vyblitky.

Starý J. 4.6.2007 9:56

Musím odpověď p.Vízkovi posunout dopředu

No pan Bém na tyto otázky již několikrát odpovídal! Prohlásil, že ho nesponzoruje žádná firma, mající co společného se zakázkami v Praze. Pan Bém odpověděl. Kolikrát bude ještě odpovídat. Pokud se panu Wágnerovi zdá, že pan Bém lže, musí teď on sehnat informace a dokázat Bémovi, že lhal! Jinak se samozřejmě budeme neustále točit v začarovaném kruhu Wágnerových nesmylných a zcela nepochopitelných fabulacích. Novinář nemuže jen střílet nepodložená obvinění (Bém na vrcholu nebyl, nebo ho vynesli šerpové, nebo mu to zaplatily firmy co dostávají od něj zakázky, nebo Bém prohlašoval že jede dělat reklamu Praze), stejně jako to dělá Rath. Pokud politik odpoví (a Bém odpověděl již několikrát) a je podezření, že lže, pak je nutné mu lež prokázat.

Jinak je to ako s Rathem. Obviní každého z ODS, vykonfabuluje lživé příběhy a pak je odsuzován jak na běžícím pásu k omluvám a pokutám! To je ta nejhnusnější část naší politiky. Kydání špíny s nadějí, že prostší povahy (voliči ČSSD) na to skočí a podezření na obviněném ulpí. Protože obvinění jsou psána tučně, odsouzení pro křivé obvinění je na poslední stránce nejmenším písmem. To je obraz politiky po příchodu dua Paroubek -  Rath. A pan Wagner nám v poslední době v případu Bém zrathovatěl dočista dočista!

A ještě dodám. Bém mluvil o svých spolulezcích naposledy včera, jinak si přečtěte jeho deník, byl na IDnes. Navíc - byl jsem na několika besedách s horolezci z Himalájí. Většinou hovořili na téma, že ve výšce nad 8500 m jde již každý sám za sebe, protože je rád že je rád a bojuje o svůj život. Přečtěte si od hermana Buhla o jeho výstupu na Nanga Parbad (zdolal sám jako první), tam se o tom rovněž mluví.

Blabol 4.6.2007 10:09

Re: Musím odpověď p.Vízkovi posunout dopředu

Stokrát opakovaná lež se může stát pravdou. Jsem rád ( ne Rath), že to víte. Škoda jen, že si to neuvědomujete. Nebo stejně zarputile píšete o Topolánkovi a spol ohledně jejich vystoupení před volbami? Kubiceho zpráva vyšla mnohem později, že? Omluvil se Váš ODS-guru Topolánek a spol za lži? Tak přestaňte pít víno a kázat vodu. Jste pak nedůvěryhodný.

Starý J. 4.6.2007 10:14

Re: Re: Musím odpověď p.Vízkovi posunout dopředu

Možná Topolánek lže (když nelže, tak pro Vás určitě)! Ovšem metodufalešných opakovaných obvinění, za které se musí omlouvat a platit, neprožívá Topolánek, ale Rath! A o tom je řeč. Stejnou metodu teď provádí p.Wagner, že obviňuje, aniž by dokazoval!

Vodák 4.6.2007 14:58

Re: Re: Musím odpověď p.Vízkovi posunout dopředu

Nepleťte do toho Topolánka a Kubiceho. Ještě chybí Klaus. Ten ten výstup určitě zosnoval. Žvaníte jako Vízek. A to je co říct. Bém prostě něco dokázal a vy na tom nic nezměníte. Slintat dovede každý.