3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F.VÍZEK 4.6.2007 10:13

Pane Starý, děkuji, ale ještě připomenu:

Snad k tomu dojde, že média dají šanci poslechnout si vyprávění o výkonu pana primátora Béma, o jeho chování a o zážitcích, které s ním prožili - od lidí  z "jeho party"  horolezců, kteří nejsou tak známí ani populární.  Bude to zajímavé.  Zatím jsem překvapený, že pan primátor Bém skoro vůbec nemluví o lidech, kteří ho doprovázeli, t.j. o kamarádech "ve zbrani" ... U horolezců jsem se setkával spíše s opačným přístupem: skupina je všechno, jedinec pouhý článek, který by bez ostatních - byl nic.   

Obdivuji vrcholové sportovce a horolezce zvlášť, nepodezřívám pana Béma z nějakého podvodu, ale když už je ve vrcholné politice, musí trpělivě  brát i  ty stinné stránky toho angažmá... 

parik 4.6.2007 10:20

Re: Pane Starý, děkuji, ale ještě připomenu:

a ja si blahove myslel, ze kazdy politik musi zverejnovat dary ktere obdrzel a tenhle sponzorsky dar je dar jako kazdy jiny at uz ho daji firmy ktere v praze podnikaji nebo ne. nebo ne?

Uhuhu 4.6.2007 11:02

Re: Re: Pane Starý, děkuji, ale ještě připomenu:

Jistě musí zveřejňovat sponzorské dary, a to na konci roku, což je přístupné ve sněmovně k nahlédnutí. Tak vyčkejte do ledna a pak žvaňte !

Starý J. 4.6.2007 10:21

Re: Pane Starý, děkuji, ale ještě připomenu:

Pokud média "dají šanci, otočí to zdejší Čumilové, Vízkové, Blabolové a podobní, zase proti němu. Já být Bémem, tak se na šanci vybodnu a užívám si mimořádného zážitku nanejvýš s kamarády.

Jinak - proč jste si nepřečetl Bémův deník o vrcholovém výstupu? Byl na iDnes!

parik 4.6.2007 10:30

Re: Re: Pane Starý, děkuji, ale ještě připomenu:

ale at si tam byl nebo ne, at si o tom vypravi co chcee, jednou je politik a chce byt sponzorovan, tak ma hrat s odkrytymi kartami, jinak jsou podezreni na miste.

Starý J. 4.6.2007 10:38

Re: Re: Re: Pane Starý, děkuji, ale ještě připomenu:

Kolikrát se budu opakovat, že se ke sponzoringu vyjádřil! Pokud mu nevěříte, je na Vás to vyvrátit a ne zde do omrzení opakovat, jak je to podezřelé! Nebo co vlastně po něm ještě chcete? Aby to ráno, v poledne a večer na ČT 24 opakoval? Kdo nechce, stejně neuvěří!

F.VÍZEK 4.6.2007 9:37

Kdo se tady zbláznil? Vyslovil jsem názor ve třech odstavcích a podle MALÉHO ASTONA jsem "soudruh na školení u komoušů", podle PETRA pomatený "bolševik plný nenávisti k ODS a pravici". K mému textu ani nepípli. Kdo se nechová dospěle?

1) Mně na celé akci zaráží to, jak pan primátor Bém skoro vůbec nemluví o lidech, kteří ho doprovázeli, t.j. o kamarádech "ve zbrani" ... U horolezců jsem se setkával spíše s opačným přístupem: skupina je všechno, jedinec pouhý článek...

2) Každý z nás má právo položit otázky, pro novináře je to jeho práce.  Politik placený z daní má povinnost odpovědět.  A to i v případě, že se mu jednání tazatele zdá až "umanuté" (mnozí čtenáři NP to tak zřejmě u pana Wagnera vnímají).  Primátor hlavního města  musí být ale pod kontrolou ještě větší než kterýkoli z ministrů - u něho je totiž příležitostí k "uklouznutí" násobně víc, protože pro možné podplácení je mnohem "žádanějším objektem".  Hlavní město je hlavní město! 

3) Mít pochybnosti, klást si otázky, hledat odpovědi a souvislosti – takový přístup ke každému dění a ke každé události považuji nejen za legitimní, ale dokonce za jedině správný. Manifestační potlesk i případný manifestační odsudek jsou nejméně důvěryhodné.  Mít pochybnosti a chtít je vyvrátit , čili přijít věcem na kloub - to je chování zralého, dospělého a myslícího člověka, tím spíše novináře.  Chování normální a dokonce žádoucí! Tak to vidím já.

F.VÍZEK 4.6.2007 9:40

Oprava překlepu...

Mne na celé akci zaráží.... (4.pád: mne, mě) Omlouvám se!

Blabol 4.6.2007 9:43

Re: Kdo se tady zbláznil? Vyslovil jsem názor ve třech odstavcích a podle MALÉHO ASTONA jsem "soudruh na školení u komoušů", podle PETRA pomatený "bolševik plný nenávisti k ODS a pravici". K mému textu ani nepípli. Kdo se nechová dospěle?

Problém je v tom, že Vás zaráží věci na ODS. Koukejte kritizovat levici a budeme kámoši.

F.VÍZEK 4.6.2007 9:54

Kdo se tady zbláznil?

Kritizovat levici?  To by bylo málo! Já jsem před pár lety z demokratické levicové strany (ČSSD) sám a dobrovolně odešel, když jsem v ní neuměl změnit věci, se kterými jsem se smířit nedokázal. Tím jsem se sice připravil o 40 tisíc měsíčně jako tehdy poradce v parlamentu (jsou morální hodnoty, které se nedají penězi vyčíslit) - a snad také trochu  "demonstroval"  svůj postoj k tehdy propíraným mediálním kauzám.   K panu Bémovi přistupuji jako k občanovi, horolezci, psychiatrovi, primátorovi ... atd. ale určitě ne jako ke členu a  1.místopředsedovi ODS.  Proč bych měl? Souvisí to?

Starý J. 4.6.2007 9:58

Re: Kdo se tady zbláznil?

Bém ve věci sponzoringu již několikrát odpověděl. Pokud nevěříte jeho vysvětlení, je na Vás a novinářích mu to dokázat. Stokrát omílané "pochybnosti" se nestanou pravdou!

F.VÍZEK 4.6.2007 10:09

Přivítal bych...

Snad k tomu dojde, že média dají šanci poslechnout si vyprávění o výkonu pana primátora Béma, o jeho chování a o zážitcích, které s ním prožili - od lidí  z "jeho party"  horolezců, kteří nejsou tak známí ani populární.  Bude to zajímavé. Zatéím jsem překvapený, že pan primátor Bém skoro vůbec nemluví o lidech, kteří ho doprovázeli, t.j. o kamarádech "ve zbrani" ... U horolezců jsem se setkával spíše s opačným přístupem: skupina je všechno, jedinec pouhý článek, který by bez ostatních - nebyl nic.   

Obdivuji vrcholové sportovce a horolezce zvlášť, nepodezřívám pana Béma z nějakého podvodu, ale když už je ve vrcholné politice, musí trpělivě brát i  ty stinné stránky toho angažmá... 

p.R. 4.6.2007 9:28

Himaláje

"Vážený " pane Wágnere

Vezměte si batoh a vylezte alespoň na Sněžku.Vsadím se, že se najde jiný "Wágner", který se ihned veřejně zeptá kde jste na to vzal.Mám silný pocit, že neumíte nic jiného, než do někoho, kdo se trochu odlišuje, rejpat, že?! A hlavně - záááviděěět!!!

Blabol 4.6.2007 9:26

Jsme o pár let dále

Už nás nic nerozhodí. Všimné sem, všimné tam. Jó, kde jsou plamenné proslovy páně Kalouska, ohledně Grossova bytu. Čunek sem, policajti tam. Kalousek nic. Bém? No nechme se překvapit, co poslední tajná zbraň ODS předvede. Osobně mu přeji, aby neměl problém. Ale to bych si přál u všech politiků. I dua P+M.

Starý J. 4.6.2007 9:26

Nový, dosud nevídaný úspěch šerpů!

Doposud Šerpové nosili náklad do postupných útočných táborů (za odměnu). Někteří doprovázeli horolezce až na vrchol (Tenzing Norkej jako první).

Tito Šerpové, účastníci expedice Béma, byly první, co vynesli až na vrchol celého člověka! Tak nám sděkuje pan Wágner. Tento svůj objev by měl neprodleně sdělit Nepálské společnosti pro Everest, aby zcela mimořádný výkon těchto šerpů, uskutečněný poprvé v dějinách, mohl být zapsán jako unikát do kroniky Everestu! Proč si to nechává pan Wágner pro sebe? A jak tuto skutečnost vlastně zjistil? Zajisté seděl v té době na vrcholu a celé vynášení Béma natočil kamerou!

rtyrtytyr 4.6.2007 10:00

Re: Nový, dosud nevídaný úspěch šerpů!

Jak to zjistil? Bylo to prece nakresleny v Reflexu v Zelenym Raoulovi. :)

Starý J. 4.6.2007 10:07

Re: Re: Nový, dosud nevídaný úspěch šerpů!

Aha - no já jsem Reflex pro letošní rok odhlásil. A Aha nečtu, o maturitu nestojím. Mít stejnou maturitu jako příznivci Paroubka!(Ale Reflex s Aha nesrovnávám, to bych Reflex opravdu hluboce urazil!)

Starý J. 4.6.2007 9:15

Pokud vím

pan Bém na tyto otázky odpověděl snad již stokrát! Pokud pan Wágner mu nevěří, musí snnést důkazy o tom, že pan Bém lhal.

Jinak nevím, proč vlastně má pan Bém odpoídat na tyto otázky, když na Everestu vůbec nebyl! Vždyť pan Wagner nás o tom přesvědčuje již dlouho a dnes nanovo!

Zajímavější by bylo, kdyby pan Wágner odpověděl na otázku: Diagnóza? Umanutost? Závist? Sprostota?

F.VÍZEK 4.6.2007 9:46

Pro Vás rád zopakuji vlastní stanovisko

Manifestační potlesk i případný manifestační odsudek jsou nejméně důvěryhodné.  Mít pochybnosti a chtít je vyvrátit , čili přijít věcem na kloub - to je chování zralého, dospělého a myslícího člověka, tím spíše novináře.  Chování normální a dokonce žádoucí!

Jakub 4.6.2007 9:51

Re: Pro Vás rád zopakuji vlastní stanovisko

dělat novinařinu a kydat špínu není to samé. V 1. článcích nás pan wagner přesvědčoval že je Bém na léčení a ne v Himalájích. Pak najednou otočil a tvrdil že nejde o to jestli na ME vůbec byl, ale o to kdo to platí...Takhle si novinařinu skutečně nepředstavuji

Starý J. 4.6.2007 10:28

Re: Pro Vás rád zopakuji vlastní stanovisko

Pokud chcete, tak ano: Panu Bémovi za jeho výstup manifestačně tleskám! Za jeho horolezecký výstup, za který jsem tleskal každému před ním.

O jeho politice se nebavím. Ani ji pořádně neznám. V TV není tak často! Spíš mě ale některé jeho kroky (vstřícnost a ohledy  k Paroubkovi) vadí!

vajan 4.6.2007 9:15

PRIMA

Nemusí být člověk psycholog, aby po shlédnutí vystoupení PB v nedeělní TV PRIMA musel nabýt dojmu, že ten člověk má co skrývat. A to ho moderátor svými otázkami velmi šetřil. Čas brzy ukáže.

Starý J. 4.6.2007 9:19

Re: PRIMA

Povězte, co myslíte  že skrývá? Nebuďte tajemnej a ven s tím! Proč nás napínáte? Ne že ne, ale Vy jste psycholog! Na rozdíl od moderátora Vy Béma nešetřte!

Von 4.6.2007 9:24

Re: Re: PRIMA

Troufnu si odpovědět - KAŽDÝ politik má co skrývat, u nás pak snad i VÍCE než každý! Bohužel.

Starý J. 4.6.2007 9:28

Re: Re: Re: PRIMA

Jenže byla řeč o Everestu, ne o politice! Nic o politice jsem včera v debatě na Primě neslyšel! Takže jste si troufnul, ale jaksi mimo mísu! Váš předřečník to skrývání zjistil právě včera z debaty na Primě! Čili z debaty o výstupu na Everest!

Von 4.6.2007 11:53

Re: Re: Re: Re: PRIMA

Trochu to opět přeženu, ale U NÁS jakákoliv kritika politiků NENÍ MIMO MÍSU!

Uhuhu 4.6.2007 10:56

Re: Re: PRIMA

Myslím, že jediné, co skrývá, je to, co nosí v kalhotech ( leda že by se dal k naturistům ).

Psí vrah Čumil 4.6.2007 9:15

Hm, pan Wagner má zajímavého koníčka.

Já například bych více uvítal, kdyby dával návody novinářům, jaké klást optázky panu Čunkovi. Například - kdy konečně doložíte legální původ toho půlmilionu, o němž vede s vámi spor paní Urbanová? Kdy přestanete používat své podřízené, tedy osoby na vás finančně závislé, jako falešné svědky? Kdy konečně odstoupíte ze své vládní funkce? Až vás ODSOUDÍ A ZAVŘOU?

ja 4.6.2007 9:42

Psí vrahu, co bys chtěl vidět?

Legální původ půlmiliónu prokázal v přímém televizním přenosu - ale tebe tam nepozvali, proto to nebereš na vědomí. Co takhle jiné otázky: Pokud vzal Čunek peníze, co za ně té realitce dal? Nebo jaktože hysterka je důvěryhodná svědkyně a náměstek ne?

Psí vrah Čumil 4.6.2007 9:47

Re: Psí vrahu, co bys chtěl vidět?

Hehehe, v přímém televizním přenosu, drahé zlaté já, prošel David Copperfield i skrze čínskou zeď.;-D