23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
mh od Labe 4.6.2007 8:57

Re: čecháčci

hlavně že světáčci jsou ti praví.

Lea 4.6.2007 7:54

proč by Bém

měl vyvrátit spekulace ! O miliony buněk může člověk přijít jak pohybem ve vysokých nadmořských výškách,tak fetem.

http://ural.blog.cz/0705/primator-na-everestu

Mirek 4.6.2007 8:02

Miliony buněk

Jak tak tu diskusi a články pana Wagnera čtu, tak si čím dál více myslím, že na to, aby člověk ztratil miliony mozkových buněk stačí vyjet lanovkou na Petřín.

Starý J. 4.6.2007 9:51

Re: proč by Bém

Zdá se, že jste buď feťačka v nejhorším stadiu, nebo jste byla na Everestu již desetkrát, jen naše horolezecká sekce o tom nic neví!

Lea 4.6.2007 10:17

Re: Re: proč by Bém

každopádně jste se kromě urážek ničeho nedobral. Nevím,co se kolem Béma děje a bylo by v jeho vlastním zájmu dohadům předejít. Žantovský není hrrr novinář a před pár dny si přisolil také.Jenomže to vaše bolševismem pochroumané vnímání těžko přijme.Jak se někdo otře o modromodlu,začnete útokem.Stranu si rozvracet nedáme,co?

ld 4.6.2007 7:44

wagner je od ted na me listine

Wagner ... hm pisu si vas na listinu lidi ktery si u me ani nesrtnou. Jste zbytecny clovek.

Haui1 4.6.2007 8:13

Re: wagner je od ted na me listine

Až si to Wagner přečte, tak si určitě hodí mašli, že přišel o váš laskavý pohled :o)

J.Mach 4.6.2007 8:40

Re: wagner je od ted na me listine

Teda, to je ale strašný trest, být na takové listině a ještě k tomu u vás. Není to příliš nehumánní? Slitujte se a nechte Wagnera někdy škrtnout, nebuďte takový kruťas.

strejda pedro 4.6.2007 6:55

mili zavistivci z rad ctenaru, kteri ...

... porad nedovedete prezit, ze nekdo (za vas) polozil otazky, ktere jste si meli klast i vy sami: pan wagner hovori o prapodivnych okolnostech, jimiz se vylet vaseho pana starosty jenom hemzi, a presne rika: jsou veci, ktere jsou sice podivne, lec jsou soukromou veci pana starosty, avsak jsou veci, kdyby si i ten nejtupejsi ctenar (o panu starostovi, pri jeho vzdelani, aniu nemluve), mel uvedomit, ze ve chvili, kdy vstoupi do politiky, prestava byt soukromnikem ... a to obzvlaste, kdyz jde ci muze jit o penize danovych poplatniku ... jste schopni nebo alespon ochotni to pochopit?

Frank 4.6.2007 8:53

Re: mili zavistivci z rad ctenaru, kteri ...

Schopni možná při troše sebezapření ano, ale ochotni ne. Jestli je někdo zarytý "ODSák" nebo "Soc.demák", tak to jde velice těžce. Osobně nikomu nic nezávidím, ale pan Bém názorně dokázal, jaké jsou personální rezervy na radnici. Po celou dobu nikomu nechyběl a na chod magistrátu to nemělo pražádný vliv. Takže je třeba snížit stavy přebujelé byrokracie. Je zvláštní, že hlavně ODS  tvrdě propaguje kapitalistický tržní systém, ale jejich bafuňáři se chovají, jak za hlubokého socialismu. Toto by si přece v soukromém sektoru, který je pro ODS posvátnou krávou,  nemohl nikdo dovolit. A když ano, tak pouze jednou. Jsme zemí neomezených možností. A co se financování týče, tak pan Bém prý spořil do kasičky od 8 let, aby si mohl splnit sen. A co se týče fyzické kondice, tak začínám ode dneška běhat, abych mohl taky jednou vylézt na Everest. Podle Béma to asi stačí. Podle horolezců, kterých jsem se zeptal, prý ani náhodou. Tak nevím, kdo má pravdu a proč se tak řehtali.

jamo 4.6.2007 12:37

Re: Re: mili zavistivci z rad ctenaru, kteri ...

Franku, jmenujte mi jediného politika napříč politickým spektrem, který by byl v téhle situaci v ČR nepostradatelný. Prosím přemýšlejte, přemýšlejte a pak mi to sdělte a odůvodněním. Odůvodnění jako "nebude každý den nadávat před kamerami našich TV, jak to ti druzí dělají blbě" neberu.

Von 4.6.2007 9:21

Re: mili zavistivci z rad ctenaru, kteri ...

Strejdo P. - jsem schopen pochopit, že u nás vlastně nemáme ŽÁDNÉHO opravdového politika! A to prosím není ždná ironie, je to bohužel smutný fakt!

ll 4.6.2007 6:54

Není ten Wagner už poněkud trapný?

A co se týče kyslíku. Podle Béma s kyslíkem. A záleží až tak moc na tom?

rtyrtytyr 4.6.2007 10:07

Re: Není ten Wagner už poněkud trapný?

Ze sportovniho hlediska na tom zalezi. Ovsem kdyz Bem sam bez muceni prizna, ze "s", tak neni co resit. S vyjimkou Wagnera samozrejme.

gruntorád 4.6.2007 6:44

zloděj křičí chyťte zloděje, vláda KOMSOCú nás okradla doslova všechny, nejen mne!

Blabol 4.6.2007 8:23

Re: zloděj křičí chyťte zloděje, vláda KOMSOCú nás okradla doslova všechny, nejen mne!

pán z ODS je jaksi mimo mísu. Když kradli jedni, tak máte teď právo krást vy, že?

LWG 4.6.2007 6:36

Vítr

Jenom poznámku. Mám spoustu fotek z hor, na nichž není vidět, že fouká, přes to, že foukalo a to dost. Přestávka mezi poryvy nebo absence předmětů, které by vítr prozradili, momentální větrný stín za osobou, atd., to všechno může klam způsobit.

Mirek 4.6.2007 6:23

Bém je jen další zloděj z ODS

Jako by takovejch typů mněla ODS málo.Je to modrá partička zlodějů a lumpů (Y)

Andrea 4.6.2007 6:20

pátý článek na to samé téma

Béma tedy zrovna nemiluji, ale tohle už je zu moc.

Krátkým pohledem na zoznam.sk jsem napočítala osmnáct slovenských horolezeckých klubů, pokud budu ty s Jamesem v názvu pokládat za jeden.

Bém by měl vysvětlit, kde vzal na výpravu, i když na ní jistě nebyl. Také by měl vysvětlit, jak to, že si nechal narůst fousy, když si do nich určitě v léčebně blil po antabusu. A hlavně by měl vysvětlit, jak to, že kvůli němu zahynul šerpa ( častá výčitka novinářů), když ten šerpa vlastně zahynul o měsíc dřív než se setkal s Bémem. A nakonec by měl vysvětlit, proč pořád spí s Wagnerovou ženou, protože zjevně toho člověka nějak děsně namích.

saša 4.6.2007 3:12

kde vzal pan Bém ty miliony

To vysvětlit opravdu musí, poněvadž si to určitě neplatil ze svého. Není jasné, proč mu tuto otázku nikdo nepoložil - to svědčí o nedostatku právního vědomí a ubohosti justice v Čechách. Proč se touto podstatnou otázkou nezabývají odpovědné orgány? Mají snad jejich přestavitelé máslo na hlavě?

Primátor Prahy by měl mít čistý štít, jinak není oprávněn zastávat tuto funkci. Jeho povídání o tom, jak bude "dál pracovat pro Prahu" nutí k otázce: co tím míní? Co udělal dosud dobrého pro hlavní město?

Nadávky autorovi článku jsou vulgární, hloupé a předpojaté. A hlavně svědčí o tom, že jejich autoři nemají zřejmě všech pět pohromadě a neví, o čem mluví.

MUDr Jiří Kilian 4.6.2007 5:36

Re: kde vzal pan Bém ty miliony

Myslím si, že vědí, o čem mluví :  Předpojatí útočí na domnělou předpoijatost. Třísku v oku bližního vidí, aniž by břevno v oku vlastním chtěli odstranit.

karel 4.6.2007 2:48

Wagnere...

Wagnere,vas uz by ten Bem mel dat ksoudu,to co si dovolujete je na urazku cti,poburovani a vlastizradu.Kazdy stat se chlubi svymi hrdiny,ale v Cechach jsou radoby novinari ,kteri vsechno spini a pisou nesmysly.Vam by meli useknou ruce a vytrhnout jazyk ,za tu spinu kterou vy stale vytvarite.Neoslovuju vas titulem pane,jelikoz mi za to uz nestojite.Jeste vas chrani automat na Neviditelnym psu,aby k vam nedolehly ty nadavky,jez si zaslouzite.Doufam,ze vas nekdo potka a otiskne svoji hrst kloubu do vaseho obliceje.Sam vam preji jen to,aby se vam uz jenom houpal.Jste dobytek.

Martin 4.6.2007 2:51

boze co za komunisticky zvasty

klast otazky je praci novinare pokud politik neodpovida podle pravdy nebo neuplne

to jestli otazky klade spravne posoudi ctenari a zareaguji ctenim nebo zmenou novin

blabolz o vlastizradach, urazkach na cti a poburovani patri na sjezdy komunistu ne do demokraticke spolecnosti

MUDr Jiří Kilian 4.6.2007 5:33

Re: boze co za komunisticky zvasty

Ti by pověsili rovnou jak pana Béma, tak pana Wagnera. To bychom si měli uvědomit, když si stěžujeme na současnost.

Jakub 4.6.2007 8:07

Re: boze co za komunisticky zvasty

bohužel pan wagner už postupem doby popírá i to co hlásal v prvních článcích své svaté války....

jezevec 4.6.2007 12:58

Re: boze co za komunisticky zvasty

aha klast otazky je praci novinare

tak ja jsem novinar a kladu otazku: dokaz ze jsi neojel wagnerovi manzelku. dokud to neprokazes aspon sedumkrat, budu kazdy tyden psat clanek, ze ojel. a pokazde pridam nejake nove pochybnosti, ktere jsi jeste nevyvratil. jo?

saša 4.6.2007 3:14

Re: Wagnere...

hulvátství a nesmysly

MUDr Jiří Kilian 4.6.2007 5:31

Re: Wagnere...

To je zvláštní. Článek neobsahuje žádné vulgarity a jeho autorovi je spíláno do dobytku a málem vyhrožováno insultacemi a popřáno zmrzačení  - to vše v příspěvku, který je vulgaritami nadit.

mira.le 4.6.2007 22:47

Re: Re: Wagnere...

 Co se divíte,vždyť jsou to voliči ODS a někdo se jim snaží pošpinit jejich modlu. Ods  přece volí jen "inteligenti" ne?

J.Mach 4.6.2007 8:34

Re: Wagnere...

Karle, možná, že váš komentář je mnou nepochopená ironie. Ale pokud jste to myslel vážně, tak jste klasická ukázka pokřiveného systému hodnot. To opravdu považujete za hrdinství, nechat se za cizí peníze dostrkat na Everest? A víte, co je to velezrada? A pobuřování? Ale pořád je možné, že jste to myslel ironocky a já to nepochopil a tak se ještě jednou omlouvám.