27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Demokracie potřebuje seriozní debaty kandidátů...

Považuji za smutné, abych užil oblíbeného obratu prezidenta Klause, že i dnes, dokonce on a někteří z těch, kteří jako já věří v blahodárnost konkurenčního prostředí, jak na trhu zboží, tak názorů, jednají, jako by volba prezidenta republiky byla předem rozhodnutá, že není o čem a proč diskutovat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
martin TT 14.12.2007 5:09

Re: Re: Re: Ale Švejnar JE apriori nebezpečný ...

chcete tedy změnit ústavu? Proč ne, to hubou podporují všichni politici, zejména ČSSD a KSČM, jen si vždycky vzpomenou, že toho Klause ještě lidi vodit nesmí.

Anděla 14.12.2007 7:08

Re: Re: Ale Švejnar JE apriori nebezpečný ...

Pak je logické jít do pralamentní debaty. Kterou samozřejmě bude vysílat televize.

JC 14.12.2007 0:33

Re: Ale Švejnar JE apriori nebezpečný ...

Jestli si někdo snad myslí, že by snad p. Švejnar přesídlil natrvalo do Prahy, tak je naivka. Nebude totiž riskovat, že by po 5 letech mohl být v USA označen coby persona non grata. Což se dá předpokládat, když tady hodlá vládnout ruku v ruce s komunisty (v rudých a oranžových kabátech).

Kdepak vážení, v případě zvolení bude p. Švejnar prezidentem jen pro forma, tak říkajíc na vedlejšák. Zhruba 4x do roka přijede na týden do Prahy, aby se neřeklo, že se o občany této země nezajímá. Vybere přírůstky na účtu, zastaví se u levného zubaře a zase odkvačí přednášet domů do USA.

A mezitím ho na Hradčanech bude zastupovat Paroubek, který splní každé přání americké vlády, tlumočené "českým" prezidentem a ještě navrch přidá něco z vlastních invencí (aby se pomstil všem, kteří ho  dostatečně nemilují);-O