17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
mamule 13.6.2007 9:43

pane Štětino, dík

Dav je žumpa, pane Štětino, a tady v Čechách, to obzvlášť smrdí - všichni ti zakomplexovaní, závistiví čecháčci (s malým...) okamžitě vycítí, když je někdo přesahuje... Už to kdysi dávno rozpoznal T.G.M. a hodně kriticky na to upozornil... Inu, kde je mentalita, z níž bič neupleteš, tam leda si obout holínky... Pane Štětino, nenechte se otrávit!!! Moc vám fandím, a článek je výtečně podložen.

Psí vrah Čumil 13.6.2007 10:08

Re: pane Štětino, dík

Hehe, mamulo, až budete mít čas, zkuste přinést několik příkladů, jimiž velký muž Čunek přesahuje malost čecháčků s malým č.... Moc se těším.

Lea 13.6.2007 10:19

Re: Re: pane Štětino, dík

velikost Čunka dosahuje takového formátu,že se nechá nachytat novinářem a plesá to mikrofonu nadšením,jak je rád,že byl případ předán někomu jinému.To,že těmito kecy dehonestuje samotnou Veseckou, našemu velikánovi asi nedochází.

Douša Josef 13.6.2007 10:48

Re: Re: Re: pane Štětino, dík

A proč by ji tím měl dehonestovat? Pokud obžalovaný je přesvědčen,že vůči němu někdo pracuje na objednávku a nespravedlivě,má pochopitelně radost, když je vyměněn. A žije v naději,že ten nový se tak chovat nebude! Čunek projevil obyčejnou lidskou radost a nevím, co je na tom divného!

Lea 13.6.2007 11:23

Re: Re: Re: Re: pane Štětino, dík

jako obvinění,navíc politicky činný, by se měl výroků zdržet.

Jaara 13.6.2007 10:24

Re: pane Štětino, dík

Nevím, nevím, ale pan Štětina mi nikdy neseděl. Je až příliš jednobarevný a mnohdy k unudění monotématický. Kde jsou lidé typu Járy Cimrmana? Ostatně panu Čunkovi (ať už je vinen, či není) se jen vrací bumerang. Já odobně bych mu docela přál, aby se do Vsetína nastěhovali "opálení" občané stejným způsobem, jak on si poradil kdysi. Totiž to, co udělal např. Vidnavě, je ukázka podlého a sprostého jednání vůči tmním občanům. Howgh!

Lerak 13.6.2007 11:01

Re: Re: pane Štětino, dík

Vidnavu po odsunu zabydleli povětšinou komunističtí zlatokopové. Tio opálení tam budou na vyvážení sil.

Kalina 13.6.2007 9:39

Celé to "vyšetřování J.Čunka" od začátku smrdělo manipulací.

A jméno "Obst" je dobré si zapamatovat. :-/

Petřík 13.6.2007 10:04

Re: Celé to "vyšetřování J.Čunka" od začátku smrdělo manipulací.

Kdysi se tohle jméno objevovalo ve vedení fotbalu. Tam byla vazba na ČSSD a osobně  Paroubka naprosto jasná! Nevím, jsou-li tihle Obstové bratři, či něco jiného...

Dan 13.6.2007 10:36

Re: Re: Celé to "vyšetřování J.Čunka" od začátku smrdělo manipulací.

Nejsou. Ještě něco?

Petřík 13.6.2007 11:17

Re: Re: Re: Celé to "vyšetřování J.Čunka" od začátku smrdělo manipulací.

Nejsou bratři? Dík! Už jsem klidný, všechno je v naprostém pořádku. V tom případě: Ať žije a vzkvétá KSČSSD ! ;-D;-D;-D

Vocílka 13.6.2007 9:39

Pan Štětina nezklamal

Jako vždy je pokrokový.

Mell 13.6.2007 9:37

Zdravice

Zdravím všechny diskutéry, kteří to mají jako stranický úkol. Pište, cupujte a urážejte do roztrhání těla, ať z vás mají Paroubek a Filip radost.

Eva D. 13.6.2007 18:14

Re: Zdravice

R^;-D

doktor 13.6.2007 9:24

Kdyby Štětina neměl Hučína,

musel by si ho vymyslet. Chová se jako komunistický papaláš v padesátých letech. Štětina byl v roce 2004 zvolen na 6 let ve volebním obvodě č. 22 hlasy 14% VOLIČŮ.. Bída naší a jakékoliv demokracie!

sociolog 13.6.2007 9:35

Re: Kdyby Štětina neměl Hučína,

Presne tak. Tolik statecnych lidi jako Hucin v nasem narode po 60 letech nacistickeho postnacistickeho a komunistickeho teroru nezustalo. Proto budme vdecni za Stetinu a Hucina. A dejme si pozor na "doktory", kteri bdi nad nasim nikym nerusenym historickym bezvedomim. Jak uz rikal historik Burckhardt "Beda tomu, kdo rusi spanek sveta"

Lerak 13.6.2007 11:05

Re: Kdyby Štětina neměl Hučína,

Doktore, již Churchill říkal něco o interpretaci statistiky. Jsi pěkný parchant. Volby totiž nejsou u nás bohudík již povinné. Po těch se ti asi stýská. A s jednotnou kandidátkou komunistického odpadu. Takže Štětina dostal jistě tolik procent, kolik potřeboval k řádnému zvolení dle Ústavy.

Vrtěl 13.6.2007 9:24

Kdo asi ovlivňoval vyšetřování?

Paní Vesecká prosí, aby se nikdo do věci nemontoval a tak to politicky neovlivňoval. Byl jste to právě Vy kdo se do toho stále montoval.

Lea 13.6.2007 9:20

pane Štětino

dnes v TV p.Vesecká řekla,že první věc,kterou by v případě Čunka udělala,by byla ta,že odkráčí z vlády a to okamžitě po vznesení obvinění.Pan Čunek svým dílem přilil olej do ohně také.Paměť mu nějak neslouží,to,že byl v představenstvu jedné zbrojovky z něj lezlo jako z chlupaté deky. Kromě dalších pozoruhodností.Na politizaci případu se bohužel podílela i jeho advokátka,která se vydala hájit svého klienta na senátní půdu.Je divné,že obvinění Čunka přišlo po tolika létech,na druhou stranu si myslím,že čistý jako lilie pan Čunek není.Ťěžko posoudit,komu celá věc prospěje.Vládě ale určitě ne,podílí se na její destabilizaci a svým nebojsa přístupem je do případu zatahováno více a více lidí.Jestli je úmyslem vaším i pana Čunka poukázat na moravskou justiční a policejní mafii,případ se posunul do roviny,že je dehonestavána práce těchto dvou útvarů jako celku.Ráda bych vás požádala,abyste jako senátor napřel svou pozornost i jinam. Např.

http://aktualne.centrum.cz/domaci/kauzy/clanek.phtml?id=445321  očekávám,že se s vervou zahryznete i do těchto nepravostí. Konec konců,Říman je také z Moravy.

Vocílka 13.6.2007 9:32

Re: pane Štětino

Já si naopak myslím,že pan Čunek je křišťálově čistý stejně jako pan Gros a rovněž mu nikdo nic nedokáže.

Ivan Nový 13.6.2007 9:39

Leo,

Vesecká jen zametá stopy. Uvidíte, že ten spis se ztratí. To proto, aby neusvědčil vyšetřovatele z podjatosti.

Honza 13.6.2007 12:05

Re: Leo,

:-/URČITĚ SE SPIS ZTRATÍ NEBO SE ZALOŽÍ NA POTOM ... TŘEBA SE TO JEŠTĚ NĚKDY HODÍ, NE ? UŽ TO TAK NA TOM SVĚTĚ CHODÍ. PAN ŠTĚTINA JE SÁM JISTĚ SVATÝ !!!(Y)8-o

Hariet 14.6.2007 0:27

Re: Re: Leo,

Pan Štětina vypadá opravdu jako zarputilý  bojovník v křižáckém tažení. Omezenost a fanatizmus... A při tom sám, jako válečný zpravodaj na vlastní oči viděl, kam takové postoje vedou. Je vidět, že někteří lidé jsou nepoučitelní...;-(

Saša 13.6.2007 9:16

Obvinit svědky z křivé výpovědi dříve,

než vůbec mohli vypovídat před soudem, je spolehlivým a neoddiskutovatelných ukazatelem vadnosti a zaujatosti vyšetřování. To je taková ta Vyšinského škola.

loula 13.6.2007 9:22

Re: Obvinit svědky z křivé výpovědi dříve,

Ano, to máte pravdu, tady bych to viděl tak, že obžaloba v průběhu soudu předloží důkaz, že svědek lže a bude žádat vyloučení tohoto svědka nebo jeho obžalobu pro křivé svědectví. Případně může již v obžalovacím spisu upozornit na to, že svědecká výpověď neodpovídá zjišteným skutečnostem.

gerontusinza 13.6.2007 14:57

Jenže tak to samozřejmě proběhlo. Re: Re: Obvinit svědky z křivé výpovědi dříve,

To jen novináři o tom žvaní jako vždy jinak a blbě. Křivá výpověď je možná pouze  u soudu a u svědka. Ožalovaný smí i lhát jako když tiskne. Mimochodem, žalobce a obhájce taky, jen soud může zjistit bylo li to lhaní prokázáno či nic. ;-)

čtenář 13.6.2007 9:10

Konečně to někdo napsal

naplno. Obst a spol. měli už být dávno vyměněni kvůli své neblahé úloze v kauze Hučín. Hučína nám sdělovací prostředky dlouho servírovaly jako přinejmenším potrhlého sudiče, ne-li zločince. Jenže on vyhrál všechny konečné soudy a byl plně rehabilitován. Navíc publikoval svůj příběh i se jmény, takže dnes se nikdo nemůže vymlouvat, že nezná jméno Obst. Pokud JUDr. Vesecká zaslouží vítku, tak proto, že případ "Čunek" nechala tak dlouho v jeho rukou. A to odhledě od toho, zda je tento pán vinen či nikoliv. Od Obsta by se mu spravedlivého řízení v jeho věci v principu nikdy nemohlo dostat. Pakliže má soc.dem. na Obsta nějaké intimnější vazby, tak je to pro naší přední opoziční stranu velmi smutná vizitka.

Petřík 13.6.2007 10:01

Re: Konečně to někdo napsal

No, pokud má tenhle Obst něco společného s bývalým fotbalových bafuňářem Obstem, jsou ty "intimnější" vazby naprosto jisté!

Psí vrah Čumil 13.6.2007 9:07

No vidíte, pane Štětino -

nebohá paní Vesecká prosí na kolenou pány politiky, aby proboha, do kauzy Čunek nehrabali - a vy jí tak ošklivě podtrhujete nohy. Nevděk světem vládne a paní Vesecká se nám stává hadrem na holi takových Štětinů.:-/

Petřík 13.6.2007 9:53

Re: No vidíte, pane Čumile

Člověče, jak vy se dokážete někdy odkopat... ;-D