6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Eva D. 13.6.2007 18:12

Re: Re: No vidíte, pane Čumile

:-)

jirkan 13.6.2007 9:03

Ovlivňování

Vážený pane Štětino, vážil jsem si Vašich postojů do chvále, kdy jste se aktivisticky zapojil do kauzy pana Čunka - domnívám se, že politického ovlivňování se dopouštíte právě Vy. Jak mohou policisté či státní zástupci bez obav fungovat, když mohou být kdykoliv ostrakizováni. Jejich případná profesní pochybení přece mají řešit jejich nadřízení a ne politici.

jamo 13.6.2007 11:06

Re: Ovlivňování

Doufám, že stejně smýšlíte i o řevu oranžovorudého komanda?

Lerak 13.6.2007 11:14

Re: Ovlivňování

No a to právě paní Vesecká udělala. Socanská lůza však křičí až se jí řiť otevírá. tak kdo dělá z věci politikum? Levicoví lídři to mají lehčí, jejich voliči jsou dost málo chápaví a nechají se snadno obelstít.

xtl 13.6.2007 9:01

Všechny Hučínovy okolnosti

V článku pana senátora je malá formální nepřesnost, Hučín nebyl rok ve vězení, ale ve vyšetřovací vazbě. Nicméně takto dlouhá doba strávená ve vazbě je určitě opět příznakem pokleslosti českého soudního systému, v takové vazbě se může octnout kdokoliv z nás, stačí jen jedno vymyšlené obvinění. Pan Hučín měl za úkol v BIS, jak sám přiznává, zabývat se levicovým extremismem. Zajímalo by mne proto, s jakým výsledkem byly vyšetřeny zmiňované bombové útoky v Přerově, ale i další nástrahy nástrahy v Olomouci před soudní budovou a u železničního mostu, které snad měly za následek smrt náhodného sběratele. Vtírá se mi totiž představa, že potřeba fingovat nebezpečí neexistujícího levicového extremismu by mohla vést některé vyšinuté jedince právě k onomu pokládání bomb, jejichž původ zřejmě nebyl vypátrán.

aljav 13.6.2007 9:15

Re: Všechny Hučínovy okolnosti

 kdyby to vyšetřování levicového extrémismu bylo fingované, tak by jsme se to od vládní ČSSD rychle dozvěděli. Ale vzhledem k tomu, že spisy byly uzamčeny, zazarchivovány, vyšetřování zrušeno a tým "rozpuštěn", se nabízí spíše to, že někomu výsledky vadily. Je to samozřejmě můj spekulativní závěr, ale připadá mě logičtější. Nic ve zlém a hezký den.

A.CHAMR 13.6.2007 8:53

ale soudruhu Štětino

Hučín porušil zákon,služební přísahu tak o co si koleduješ?Když jsi prováděl anál do 1990 tak jsi o hučínovi ani neslyšel!Ale dám Tiá soudruhu lepší téma:co tak Vlastizrada Havla a jeho nomenklatury po ,,Listopadu,,přečti si co podepsali  a začni konat!a ještě jeden méně náročný tip Kájinek,je doba na spravedlivé procesy tak se ukaž jakej di frajer!Pokud se neprojevíš tak tu už ani nepáchni,nebo se složímě a a zaplatíme advokáta a budeme tě žalovat pro šíření poplašné zprávy,potlačování práv skupiny lidí a v neposlední řadě budeme žádat vyšetření na psycho!tak zatím čest a snaž se

Cricket 13.6.2007 9:03

Re: ale soudruhu Štětino

Jestliže někdo, komu se příjde na jeho  lži, krádeže, podvádění, řekne jako argument na svoji obranu: "však jiní kradou, lžou a podvádějí také",  pak to není žádný argument. Jen jsem Štětinu četl, a už jsem takovouto reakci, ajko je ta vaše, čekal. Vždy se najde nějaký takový...

zloch 13.6.2007 8:46

Všimejte si těch zlostných diskutérů.

Bublanovo exkomando zde lije žluč.

A.CHAMR 13.6.2007 8:57

Re: Všimejte si těch zlostných diskutérů.

co bublanovo pendreky na Vás ,,demokraty,,co se překabátili a nyní jsou v žoldu modrásků,již jsem pochopil proč federál.pendrek byl delší,ale měl bejt ještě o 30 cm delší,aby flákl i ty ve 3 a dalších zadních řadách!Hezký den

Cricket 13.6.2007 9:07

Re: Re: Všimejte si těch zlostných diskutérů.

Že se nastydějí, voni jeden komunistickej oukropečku ušlápnutej, kterýmu vzali hračku a von teď na všechny hází blátíčko. Voni s sebou, pane, ale musejí vydržet sám se sebou až do konce jejich bídnýho života , na rozdíl od nás, kteří jen típneme tyhle www stránky ;-D

Dušan 13.6.2007 8:41

Pane 3tětino, děkuji

za Váš článek. Bohužel je vás ve vysoké politice málo.

Dušan 13.6.2007 8:42

Re: Pane 3tětino, děkuji

A omluva za toho 3tětinu...

gerontusinza 13.6.2007 9:02

Omluva se nepřijímá.Re: Re: Pane 3tětino, děkuji

Pokud někdo Štětináčovi je schopen věřit jeho výplody je to neomluvitelné.:-/

Brmboš 13.6.2007 8:30

Pane Štětina lžete a podvádíte.

Nepochopím co vy nám chcete říkat, jeden z největších poskoků doby minulé. Vy který jste putoval po Sibiři když jiní nedostali ani pas. Vy, který si osobujete právo jako rezident řídit i státní zastupitelství copak si myslíte, že toto lidi nevidí? Mohu mít tisíc výhrad k Cibulkovi, ale ten to právo říkat lidem nepříjemnou pravdu do očí má. O vás ji říkal protože vy neděláte nic jiného než si čistíte svoje špatné svědomí špiněním druhých. To snad mluví za vše. Zbabělý a zamindrákovaný slouha a teď mu je umožněno se projevit. Co vám zbývá než paranoidní antikomunismus. Hučín já nevím jak to vše je, ale jen to jak se pan Hučín chová a vše co již napáchal po revoluci mluví v jeho neprospěch nebo si myslíte, že kdyby policie našla zbraně u mě tak mě pohladí po hlavičce. Čunek je jen člověk, který navyužil příležitosti zachovat se jako chlap. Jinak co se týká Obsta byl jmenován a nebyl odvolán. Jen proto, že se nechová k Hučínovi servilně se vytahují na svět co jeho rodiče a je to ubohé. Vy kdybyste byl jen trochu soudný budete aspoň držet hubu ne proto, že bych vám upíral vaše práva, ale za to, že dnes děláte vše možné i nemožné, aby jste se zalíbil nebo vás stále někdo řídí ze Sibiře? Pokud hledáte něco co spojuje Čunka s Hučínem pak nic Čunek není blb. Co však spojuje vás s Čunkem je hroší kůže.

JE 13.6.2007 8:38

Re: Pane Štětina lžete a podvádíte.

Pane Brmboši, děláte čest svému jménu. ale přece jen, opatrněji s tím pitím. Pak ani nedáte dohromady větu, která by byla alespoň syntakticky a pravopisně správně, když už nedává smysl.

Brmboš 13.6.2007 8:45

Re: Re: Pane Štětina lžete a podvádíte.

Díky pane profesore za pochvalu i pokárání. Sice psát, že nepiji to by jste mi nevěřil, ale když mi začne vysvětlovat jeden z největších lumpů minulé doby něco o prolezlosti lumpama z minula pak opravdu buším do klávesnice a jsem mírně řečeno naštvanej, že je to možný a jsou ještě lidi, kteří to Štětinovi žerou.

gerontusinza 13.6.2007 8:55

Oni mu to nežerou, oni ho používají k ovlivmění hlupáků.Re: Re: Re: Pane Štětina lžete a podvádíte.

Váš pohled je oprávněný. Toho člověka mohl delegovat za senátora zase jen lump.Hezký den.

Cricket 13.6.2007 9:14

Re: Oni mu to nežerou, oni ho používají k ovlivmění hlupáků.Re: Re: Re: Pane Štětina lžete a podvádíte.

Uvědomějí si, voni geronte, že jej taky spousta,  podle vás lumpů, do toho senátorského křesla zvolila. Voni čistej anděli, není náhodou česko prolezlé lumpama, že tak nějak pořád  chodí k volbám ??

gerontusinza 13.6.2007 14:51

Na to dnes staší rodinej klan. Těším se až někdo navrhne na senátora Re: Re: Oni mu to nežerou, oni ho používají k ovlivmění hlupáků.Re: Re: Re: Pane Štětina lžete a podvádíte.

Olašského krále. Určitě vyhraje.;-) A vy krikete si trhněte. Mimochodem pan Štětina  je ten nejhorší pozůstatek  z před roku 1989. Víte pane kdy jsem směl vyjet prvně? Po roce 91, do té doby jsem neměl ani pas, nebylo žádoucí a ani v zájmu ČSSR abych vycestoval. A do CCCP? Nenechte si vysmát, tam jsem nesměl taky.................Tuplem.;-D

brabus 13.6.2007 11:02

Re: Oni mu to nežerou, oni ho používají k ovlivmění hlupáků.Re: Re: Re: Pane Štětina lžete a podvádíte.

že Vy jste byl člen STB???  Vaše povaha vychází čím dál tím víc na povrch. Pan Hučín dělal pro národ to co Vy jste četl jen v románech. Ten nečekal v srpnu 68 na Václaváku s rudou vlaječkou jako Vy. Hučín si za svůj názori šel raději sednout. Vy jste raději podepisoval antichartu. Vy jste horší póvl než Grebeníček,  Filip atd. Ty svoje zvrácené přesvědčení otevřeně prezentují. Vy ho schováváte pod hlavičkou sociálního demokrata.Rv

gerontusinza 13.6.2007 15:06

Vy jste tak blbej že jste nepochopil ani to že nejsem a ni nebyl ani sociílní demokrat, ani komunista a ani nikdy nebudu ODSák.Re: Re: Oni mu to nežerou, oni ho používají k ovlivmění hlupáků.Re: Re: Re: Pane Štětina lžete a podvádíte.

Víte, špinavci jsou a byli v každém režimu, ale jen KSČ a ODS se za ně dovede bít  a využívat je.. Trhněte si, troubo s modrou (rudou) mlhou.:-/

jepice 13.6.2007 8:57

Re: Re: Re: Pane Štětina lžete a podvádíte.

Vaše představa o tom, kdo byli největší lumpové minulého režimu, je eufemisticky řečeno zvláštní, a navozuje logickou otázku, co jste tehdy dělal vy sám.

gerontusinza 13.6.2007 9:04

Madam váš způsob obrany grázla navozuje otázku. Re: Re: Re: Re: Pane Štětina lžete a podvádíte.

Jste tak pitomá nebo máte jeho charakter? :-/

Hustoles 13.6.2007 9:42

Re: Madam váš způsob obrany grázla navozuje otázku. Re: Re: Re: Re: Pane Štětina lžete a podvádíte.

Vyse ale předvádíte! Jen co je pravda. No nic - ono to odpovídá.

jepice 13.6.2007 13:36

Doufám,

že pitomost umím rozpoznat. Tak snad to druhé. To ovšem za nadávku nepovažuju, o grázlech mám úplně jinou představu.

gerontusinza 13.6.2007 15:17

Jistě, pan Topolánek je pro vás i s panem Dalíkem něco jako Mirda Dušín z Rychlých šípů. Re: Doufám,

Víte že jsem o tom nikdy nepochyboval? Vy totiž máte snížený rozeznávací intelekt. Něco na úrovni pánů Melčáka a Pohanky. Ale proč ne, Machiaveli by jich taky využil. Jenže asi bych s někým podobným na pivo nešel a s vámi tuplem ne. Takže přestaňte doufat, neumíte. Mimochodem, je to evidentní i z vašich příspěvků. Fandíte.

MUDr. Choloušek 13.6.2007 9:01

Re: Pane Štětina lžete a podvádíte.

Brmboši, projevil ses, posílám za tebou své asistenty, dovezou tě k nám, u nás ti bude dobře, dáme to sedativa, nebudeš mít strach o sebe ani o svého řídicího důstojníka.

mamule 13.6.2007 9:30

Re: Pane Štětina lžete a podvádíte.

No, blbost nezná míru, a kdejaký brmboš to dokazuje...

POTVRZENO 13.6.2007 8:29

Vesecka to tentokrat zase zmastila

Sefka Krajskeho statniho zastupitelstvi v Ostrave Zlatuse Andelova nepripousti, ze by se policejni vysetrovatel Milan Sosovicka i zalobce Radim Obst pri vysetrovani kauzy Jiriho Cunka dopustili procesnich chyb ci nestandardnich postupu. "Nase dohledova cinnost nezjistila zadne podezreni z nestandardniho postupu dozoroveho statniho zastupce Radima Obsta. Nebyla zjistena ani zadna pochybeni policejnich organu," rekla Pravu a LN Andelova.