18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
loula 13.6.2007 8:36

Re: Vesecka to tentokrat zase zmastila

Ale nic Vesecká nezmastila. Věřím, že ještě dnes bude Zlatuše Andělová v souvislosti s kauzou Cunek zbavena místa právě Veseckou, protože si jako dozorující nevšimla těch závažných pochybení.

Mell 13.6.2007 8:49

Re: Re: Vesecka to tentokrat zase zmastila

Určitě by to celé situaci jen prospělo, protože při výměně vládních garnitur je vhodné vyměnit i důležité posty na citlivých místech, jinak to vypadá jako u nás, rok po volbách a je tu zákopová válka, to vše brzdí potřebné změny v ekonomice i politice. Jak má nést nová vláda odpovědnost za svou práci, když staré struktury i ty staronové, dosazené za vlády soc.dem., se chovají spíše jako straníci.

loula 13.6.2007 9:27

Re: Re: Re: Vesecka to tentokrat zase zmastila

Nezlobte se. ale tady bych nesouhlasil. Aparát soudů, státních zástupců, policie, ale i státních úředníků, musí být přísně apolitický. musí být profesně na úrovni, musí přesně dbát zákonů ( nemusí se mu ty zákony líbit, ale musí je dodržovat). Prostě jak se některý z těchto státních zaměstnanců zachová politicky, měl by být odvolán. Problém je ale v tom, že politici ( at růžoví nebo modří) chápou stát jako dobyté území, jako svůj pašalík, a tudíž považují za samozřejmé, že státní zaměstnanci budou něco jako poddaní těch politiků.

brok 13.6.2007 10:13

Re: Re: Re: Re: Vesecka to tentokrat zase zmastila

S naprostou nezávislostí soudců a státních zástupců bych souhlasil, jen je napřed nutné odtamtud vymlátit lumpy, které tam najmenovali ještě bolševici.

loula 13.6.2007 11:46

Re: Re: Re: Re: Re: Vesecka to tentokrat zase zmastila

Ano, řadu soudců najmenovali bolševici, ale od roku 1989 ( čili 18 let) soudce jmenuje jen a jen president republiky. A protože produktivní věk člověka je asi 40 let, lze říci, že zhruba polovina soudců již byla jmenována po sametu.

vl 13.6.2007 12:46

Re: Re: Re: Re: Re: Vesecka to tentokrat zase zmastila

Tohle je jeden z mála názorů, s kterým tady lze bez výhrad souhlasit. Podívejte se napřípad toho (sakra skleroza, jak se jmenoval) uprchlíka z Bor - dostal 12 či kolik let za svědectví, která byla zapsána v procesu z hlubokého totáče. Že ty soudce nenapadlo, že tehdy ti svědci museli vypovídat, jak jim to bylo přikázáno?

Optimistaa 13.6.2007 8:28

Koho chléb jíš...

Senátore Štětino, tak jak vaší osobnost hodnotí média je zcela na místě. Zviditelnující se přisluhovač bývalého režimu, bojovník za čsl. - sovětskou družbu, vyžírka v bývalém SSSR. Kdo vám dal morální právo popisovat kauzu Hučín?, vyzvedávat jeho protikomunistický odboj a pod. Ano, p.Hučínovi nikdo zásluhy neupírá, ale proč do toho "strkáte nos" - vy -v nedávné minulosti tvrdý obhájce všeho sovětského!!!

Mell 13.6.2007 8:36

Re: Koho chléb jíš...

Nezdá se ti, že o tom zda Hučin bere Štětinu a nechá ho  popisovat svou kauzu, že rozhoduje sám Hučin a ne ty? Pokud vím, tak Štětina s Hučínem vystupují i společně na mítincích, takže proč se rozčiluješ nebo, že by jsi vyl za rozčilování placený?

Kylchap 13.6.2007 8:23

Hučín je prachsprostý

udavač, provokatér, denunciant a terorista. Ale je to váš lump, že modrásci?

Mell 13.6.2007 8:37

Re: Hučín je prachsprostý

A ty jsi zfetovaný magor.

tondalevhart 13.6.2007 8:39

Re: Hučín je prachsprostý

Drahý Kylchape!

Jelikož nemáš ani ty ani nikdo jiný jediný důkaz o svém tvrzení, je to tedy lež. Když někdo lže, měl by dostat pár do čenichu. Třeba by se mu v té jeho sociální makovici rozsvítilo. Nebo že bys nechodil na marxlenin přednášky? Každopádně je tvůj diskusní příspěvek obrazem tvého duševního obzoru - asi bys měl dělat někde v dole. Nebo že bys se bál od přirozenosti pravdy?

Pachlyk 13.6.2007 9:25

Re: Hučín je prachsprostý

Tak jsi nam to hezky vysvetlil, co a jak kolem teho Hucina. Po bolsevicku se musi soudruhu na tu modrou sebranku a ostrym slovem nesetrit, aby bylo videt ze v tom mas jasno...

Botičák 13.6.2007 8:21

Souhla

Všichni kteří pochybují by si měli přečíst některou z knih o práci tajných služeb.  Třeba Frolík: Špion vypovídá.  Pak by pochopili, že obžaloba Hlučína bylo největší svinstvo.

IQ bože 13.6.2007 8:06

Co umíte jiného pane Šětina

Kdy už pujde ten chlap do duchodu....Muže například psát knihu;-D........Jak se liší pravicový bejk od levicového.......No nemusím ani jednoho....;-P

František I. 13.6.2007 8:23

Re: Co umíte jiného pane Šětina

IQ tykve, nešťastný to sockomoušský vejškrabku, je to hloupé, když ti odhalují spolupracovníky, že? A dokonce zakazují podvádět a krást.

Marta 13.6.2007 8:04

pane Štětino,

 dík za tento   váš  článek. Je dobré připomenout socanům   jejich účast ,a ovlivňován íkauz .Chtělo by to už konečně jim šlápnout na kuří oko. To co svádějí na nynější vládu, tak sami dělali a stále dělají.Všude mají svoje estebáky a donašeče. Jak může mít  otlemená Benešová  informace, které by vůbec neměla mít?  Všechny socany zadupat. Komunisté jsou taky svoloč, ale socani ještě větší.

gerontusinza 13.6.2007 8:17

A co myslíte že dělal pan Štětina před 89 a jak se dostal tam kde je, tj Re: pane Štětino,

k antikomunismu? Ten pán je rovný jako vývrtka. Když si myslíte že nejlepší je ten zloděj který odešel z party a teď při zlodějně řve chyťte zloděje, proč ne. Stačí si nepamatovat co ten pán vystudoval a co dělal před 89. Pak už jsou jakékoli kecy jen pro mladé trouby, s nízkým obsahem mozkovny

František I. 13.6.2007 8:28

Re: A co myslíte že dělal pan Štětina před 89 a jak se dostal tam kde je, tj Re: pane Štětino,

Gerontisliz to jistě jako jeho spolustraník a miniaparátčik jistě ví. Stejně jako další sockomouši dříve ve straně nejdříve rudé, nyní trochu do orandžova. Ale s tou jeho mozkovnou, prostě stimmt.

brok 13.6.2007 10:17

Re: A co myslíte že dělal pan Štětina před 89 a jak se dostal tam kde je, tj Re: pane Štětino,

Pane Geronto-něco, můžete nám říci, co jste před r. 89 dělal vy, že tak řvete?

gerontusinza 13.6.2007 15:52

Pracoval jako brok pane Broku, pracoval.Re: Re: A co myslíte že dělal pan Štětina před 89 a jak se dostal tam kde je, tj Re: pane Štětino,

A nesměl vyjet na západ protože to nebylo v zájmu ČSSR. Ani s žádnou VTS kou pokud víte co to bylo. To bylo jediné co jsem mohl, jo a studovat dálkově techniku, to mě dovolili.I více fakult. Kandidaturu ovšem ani náhodou, ledaže byste se stal soudruhem soudruhu., sdělili (Pak bych prý asi neměl ani problémy vycestovat a zájmy by asi byly poněkud jiné). Lituji, neměl jsem dost "svědomí" abych prodal své názory za odstranění těchto "problémů".  A teď ten kdo své svědomí prodával mě bude vykládat něco o antikomunismu. A vy něco o morálce. Mate jí, ano, tu komunistickou ztěsně před 89. Vaše kredo: "Všechno co slouží mě a mým blízkým je povoleno", že Broku a pane Štětino?. Proto hovořím o grázlech (komunistech) s antikomunistickou rétorikou.:-(:-/;-O(Y)

Kubeš 13.6.2007 8:27

Re: Marto

máš naprostou pravduR^R^R^

Marta 13.6.2007 13:09

Re: Re: Marto

  Díky  Kubeši.

Brmboš 13.6.2007 8:32

Re: pane Štětino,

Teda dík, ale jen ať nic nepřipomíná Štětina ze Sibiře. Srandu si můžete dělat ze svého psa.

ctete MAcka - prohledl 13.6.2007 8:00

Stetina je o nicem

Stetina je o nicem, za to Macek prohledl a vidi to dost jasne:

http://www.virtually.cz/index.php?art=14502

Douša Josef 13.6.2007 8:00

Paroubek po prvním prudkém výpadu na Veseckou

v neděli na Primě, v pondělí, vědom si toho, že svá a Rathova vznášená obvinění nemá ničím podložené, prohlásil:"Přece si nemyslíte,že se někde objeví papír s příkazy a podpisy pro Veseckou od ODS nebo , jak a co má konat v jejich zájmu!"(parafráze jeho prohlášení).

Je zajímavé, s jakou vehemncí se ale drží prohlášení (nejmenované) "skupiny státních zástupců",kteří při údajném šetření pozadí Kubiceho zprávy nenašly důkazy, že by se ČSSD  pokoušela ovlivňovat vyšetřování trestních kauz svých členů před volbami.

Přece si Paroubek nemyslí, že někde budou ležet písemné příkazy od vedení ČSSD pro státnízástupce a policii, aby zametali pod koberec kauzy Zgarby,Klimkovičové, Ratha,kakaového Bobyho a dalších šibalů, rojících se před koncem jejich vlády jak vosy! Nebo že se ovlivňovaní policisté a státní zástupci k tomu přiznají!

Tak v případu Kubice se důkazy nenašly a tudíž se neovlivňovalo.  Ovlivňování Vesecké se sice neprokáže,ale stejně BYLA VESECKÁ POD TLAKEM ODS! Typické metody práce soudruha Paroubka a jeho věrných! A rudé gardy zde se budou zase činit!

loula 13.6.2007 8:11

Re: Paroubek po prvním prudkém výpadu na Veseckou

Souhlasím s vámi, a tak měřme stejně. Papíry s příkazy se nenajdou ( také si to myslím), takže Vesecká nebyla politicky ovlivněna, zprava Kubice nebyla politicky motivovaná, CSSD také politicky neovlivnovalo vyšetřování.

nebo papíry se sice nenajdou, ale je nad Slunce jasnější, že CSSD politcky ovlivnovala vyšetřování, Vesecká jednala pod politickým tlakem a zpráva Kubiceho byla na politckou objednávku.

Je to jednoduché.

vl 13.6.2007 12:54

Re: Re: Paroubek po prvním prudkém výpadu na Veseckou

Nebo Vesecká neovlivňuje vyšetřování, ale ovlivňovala hoČSSD a dnes se jí na to přijde.

Karel 22 13.6.2007 7:41

Prostě silné kafe

"„Budete se všichni divit, vy, kteří se zastáváte Hučína, až zjistíte,

jaké trestné činy spáchal. Soud bude veřejný,“ řekl tehdy ministr

vnitra Stanislav Gross."

Je tady ještě nějaký socan či bolševik, který chce tvrdit, že Kubice neměl pravdu?

Andrea 13.6.2007 7:51

Re: Prostě silné kafe

je jich tu spousta.

Ale díky za to připomenutí. Tohle už vážně zapadlo a přitom to bylo symptomatické.

loula 13.6.2007 7:51

Re: Prostě silné kafe

počkejte, netvrdil něco podobného také Topolánek před volbami v televizní besedě s Paroubkem, že ČSSD je spojena s organizovaným zločinem, a že až to všechno vyplave, tak se také nestačíme divit?