27.5.2024 | Svátek má Valdemar


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Martin 13.6.2007 0:39

stetina co za komunismu

svobodne si jezdil po svete a bez problemu se dostaval do uzavrenych oblasti sovetskeho svazu je jednim z poslednich, kdo maji pravo cokoliv rikat, podobne jako vyznamenany budovatel socialismu mejstrik

mik 13.6.2007 0:45

Re: stetina co za komunismu

ten Štětina musi StBaky asi dost nasirat, že jej tolik "čtenářů" odsuzuje.

Jen tak dál, pane Štětino. R^

Martin 13.6.2007 0:55

Re: Re: stetina co za komunismu

bojovnik s antikomunismem co mel za komunismu vsude - a to i do zon uzavrenych pro obcany dane zeme - otevrene dvere nikoho nenasira, jen rozesmiva, ze ho nekteri lovci komancu a estebaku berou vazne :-D

Novák 13.6.2007 7:54

Re: Re: Re: stetina co za komunismu

Poturčenec horší Turka, známá věc, že, pane Štětino...:-D

No 13.6.2007 22:44

Re: Re: Re: stetina co za komunismu

Já si vzpomínám na jeho nadšené reportáže o budování boševického komunismu a ze současnosti na povídání o tom, jak ho sovětští pohraničníci (tj. příslušníci KGB) pustili kamkoliv na čs. občanský průkaz. Vzhledem k ruským archivním zákonům nic nenaznačuji.

odborar 13.6.2007 1:00

Ale to jste vedle jak ta jedle..

čtenáře jen nasírá to, že ve vládě sedí člověk, kterému bylo sděleno obvinění z korupce na vysoké funkci ministra a místopředsedy vlády, po šetření police, které nedělal jen jeden vyšetřovatel, ale celý tým, který nemá co dělat s politikou nebo s případnou spoluprací Obsta s STB. Možná Vám pomůže změnit názor úvodník Astona ve včerejším vydání Neviditelného psa.: Čunkova aféra se rozrůstá jako nějaká prašivina. Změna státního zástupce a přesunutí kauzy jinam, těsně před tím, než se Čunkův případ měl dostat před soud, zametla případ aspoň dočasně pod koberec. Přitom - tvrdím od začátku - klíč k celé v uvozovkách záhadě je otázka, zdali je pravda, že ona realitka, která se v tehdy Čunkově Vsetínu dostala k obchodu s byty, na nich vydělala 61 miliónů. Dodejme, že na svých webových stránkách tvrdí, že nevydělala ani korunu. Třeba by se také někdo potom mohl ptát, kdo že financoval kampaň senátora Šetiny? ;-D

clay 13.6.2007 1:09

Re: Ale to jste vedle jak ta jedle..

ona se ta věc měla dostat před soud? Jak to víte, jak je to možné, že to víte? 8-o8-o8-o Že by to bylo ovlivněno, dohodnuto?

loula 13.6.2007 5:32

Re: Re: Ale to jste vedle jak ta jedle..

Jak to vím? Z glos Miroslava Macka, včera to publikoval. Kdyby to napsal nějaký socan, tak bych možná pochyboval, ale že to napsal zakládající člen ODS a emeritní poradce presidenta klause, tak se o tom nedá přeci pochybovat.

clay 13.6.2007 9:54

Re: Re: Re: Ale to jste vedle jak ta jedle..

a odkud to VÍ Macek?;-D Z novin...

loula 13.6.2007 10:09

Re: Re: Re: Re: Ale to jste vedle jak ta jedle..

A odkud to ví noviny. No přeci přímo z vrchního zastupitelství, od vyšetřovatelů, od policie.  Copak by to byl první případ, kdy jsou různé tajné dokumenty zveřejněny dříve, než se to dozví zainteresovaní lidé. Copak by to bylo poprvé, kdy si mafie kupuje dokumenty podle vlastního výběru přímo od policie.

clay 13.6.2007 0:59

Re: stetina co za komunismu

vidím, že máte naprosto zásadní připomínky k článku......socko

Martin 13.6.2007 1:12

Re: Re: stetina co za komunismu

mam stejne zasadni pripominku jake mivaj pravicovi zlodeji napriklad k clankum pana jelinka ci pana vizka

fufik 13.6.2007 3:45

Re: Re: Re: stetina co za komunismu

tedy sam uznavate, ze to placate irelevantni nesmysly a zbytecne kalite vodu?

jamo 13.6.2007 10:40

Re: Re: Re: stetina co za komunismu

no a je jasné, ke které to zlodějské bandě to bolševické prase Martin patří..

Bohuš 13.6.2007 1:01

Re: sockomouši , pověz

Kydy Mejstřík ten socializmus budoval?

clay 13.6.2007 1:06

Re: Re: sockomouši , pověz

asi na ZDŠ a na gymplu?;-D;-D Ten Martin je prostě débo

Martin 13.6.2007 1:11

Re: Re: Re: sockomouši , pověz

jo vy nevite ze vas hrdina antikomunismu byl v vysoce postaveny clen SSM - na vysoke skole to k vasim nejapnym pripominkam  - ktery za budovani socialismu dostal vyznamenani ? no tak to jo, bojujte s nim v jedne linii a priberte jeste tlustyho :-D

sasun 13.6.2007 1:38

Re: Re: Re: Re: sockomouši , pověz

Tak povídejte a přehánějte :-), ale nějaká fakta by taky neškodila.

Martin 13.6.2007 2:49

Re: Re: Re: Re: Re: sockomouši , pověz

fakta

Mejstrik vyssi funkcionar SSM, v roce 1989 odznacen

staci ?

Martin 13.6.2007 1:13

pravicovy zlodeji

dovzdelej se o svych idolech

Ladislav N. 13.6.2007 6:05

Re: Magor a komunista Martin IP: 86.49.65.xxx

...už zase zasírá prostor svými rudými žvásty...

odborar 13.6.2007 0:26

Měl jsem vás Šetino za soudného člověka,

který dovede odlišit kriminální a korupční kauzu od čistě politické, ač v ní účinkuje stejný žalobce. Po dnešku si to již nemyslím a za soudného člověka vás nepovažuji. Jste schopen udělat politickou bramboračku z čehokoli. Jste abnormální demagog, postižený chorobnou snahou splétat přediva sítě z jakéhokoli materiálu, bez ohledu na morálku a kriminální pozadí. Divím se Hlučínovi, že se k tomu propůjčil, snad ho vedla pomsta k Obstovi. Jinak si jeho účinkování v kauze Čunek nedovedu vysvětlit. Jak pak chcete bojovat proti korupci Šetino / pane vám říkat již nebudu, přestal jsem si vás vážit/, když jste jeden z těch, kdo obvinění z korupce u politiků tolerujete? Nechtějte vědět, jaké jste si získal ve světě krédo a nemyslete si, že naší politickou scénu nikdo zvenčí nesleduje.Teď se již nedivím, proč zrovna vy jste byl proti odejmutí doživotní imunity poslacům a senátorům. Ona by se totiž u některých senátorů mohla jejich paranoia vyvinout v čisté bláznovství. Už se také nedivím, že na vás mění senátoři názor stejně jako Schwarzenberg právě ohledně imunity Čunka, kdy údajně zmanipulován vámi zvedl ruku proti vydání. Jak řekl, teď by to už nikdy neudělal. Je zajímavé, že to řekne ministr zahraničí, že.. To ty ohlasy zvenčí..víme..:-/

mik 13.6.2007 0:44

Re: Měl jsem vás Šetino za soudného člověka,

To tě zas pěkně vožrali na schůzi, že plácáš takové hovadiny, soudruhu odboráři.

clay 13.6.2007 1:03

Re: Měl jsem vás Šetino za soudného člověka,

to byste taky mohl stejně "dobře" zdůvodnit, že štětina nepodporuje dostatečně boj proti terorismu. Hučín byl viněn mj. z příprav atentátů.....Vy jste Čunka předem odsoudil, jako jste možná odsoudil i Hučína.

Bohuš 13.6.2007 1:22

Re: Měl jsem vás Šetino za soudného člověka,

Pane odboráři, víte vy vůbec jak kauza Čunek začala a kdy? Zřejmě ne, neboť byste tady nepsal doslova a do písmene bláboly. Vy o té kauze, tak jako většina, víte od té doby co se dostala na stránky novin. A novináři o ní začali informovat přesně v době kdy se zpolitizovla. Co se dělo pět let a jak doopravdy kauza Čunek začala zatím nikdo nezveřejnil. Hlavně by byl z dnešního pohledu zajímavý ten začátek kauzy, pak by to byla pět let nuda a pak by to začalo být znovu zajímavé, jak nabírá na obrátkách a vyšetřování zahýbá úplně jiným směrem než zamýšlela p.Urbanová.

loula 13.6.2007 5:36

Re: Re: Měl jsem vás Šetino za soudného člověka,

Opravdu nevím, jak ta kauza Cunek před pěti lety začala, v té době jsem jméno Cunek vůbec neznal. Prosím, dejte sem informaci.

Vodnář 13.6.2007 7:04

Re: Re: Re: Měl jsem vás Šetino za soudného člověka,

Ta kauza se objevila na veřejnosti až po téměř pěti letech, vzápětí po zvolení pana Čunka do senátu a předsedou KDU-ČSL. To časování je jistě náhodné a určitě nepřišlo na politickou objednávku.

loula 13.6.2007 7:49

Re: Re: Re: Re: Měl jsem vás Šetino za soudného člověka,

Nezlobte se, ale pořád ještě nevím, jak ta kauza začala. Z toho, co jste napsal a zejména, co napsal Bohuš, bych chápal ( nevím, zda dobře), že Cunek byl z korupce obviněn už před pěti lety, ale protože se jednalo o kauzu místního formátu, tak to nějak zapadlo, a teprve s příchodem Cunka na post senátora to někdo vyštrachal. Samozřejmě, že to načasování přišlo ( podle mého přesvědčení) na politickou objednávku, jenže nevím, na čí. Naprosto stejně jako načasování zprávy Kubiceho přišlo na politickou objednávku. .

Talián 13.6.2007 10:08

Re: Re: Re: Re: Re: Měl jsem vás Šetino za soudného člověka,

Čím déle kausa Čunek běží, tím je jasnější, že jde o politickou objednávku. Čunek sám je nepříjemný precedens komunálního politika, který vystřelil nahoru. Lidí Čunkova typu je v ČR dost a jejich tah vzhůru lze očekávat. Potom bude pozice KSČSSD mnohem horší a složitější. Generační výměna v PS je na spadnutí a levicový blok bude při tomto klání bit jako žito. Čili snaží se tento debakl odsunout. Každý dobrý den.

loula 13.6.2007 11:52

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Měl jsem vás Šetino za soudného člověka,

Ano, Cunek představuje nebezpečí pro všechny politické bafunáře zabetonované na posicich. S tím bych souhlasil. Jenom nevím, jak jste přišel na to, že jde jen a jen o funkciobnáře CSSD a KSC. Podle me konkrétně Cunek představuje nebezpečí spíše pro bafunáře z KDU. Cili bych naprosto se stejnou logikou mohl tvrdit, že kauzu Cunek vyvolali bafunáři KDU.