6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Malý Aston 13.6.2007 12:29

Re: Komunista Štětina

Výborně Ivane.Tak když nejsou argumenty začne jeden komunista urážet druhého komunistu že on je lepší komunista než ten druhý a když již byl komunista musí v této sektě zůstat až do skonání světa.Minulost pana Štětiny mne nezajímá ale zajímá mne,proč je tolik křiku pro pana Obsta,kterého také bohudík neznám. To je jediný státní zástupce který zůstal věrný Paroubkovi nebo je tak geniální. Pro mne je rozhodující zjistit pravdu a je mi jedno,zda to bude ten nebo onen státní zástupce.Ale podle řevu Ratha,je to asi poslední žijící státní zástupce,který se řídí usnesením ÚV ČSSD,tedy tím co řekne Paroubek a Rath.:-D

Douša Josef 13.6.2007 12:32

Re: Komunista Štětina

Dobře jste se to naučil! Přesná Paroubkovsko-Rathovská metoda vystavovat všem politickým odpůrcům psychiatrickou diagnozu. Soudruh Paroubek rovněž každému doporučuje, že by měl vyhledat péči doktorů a psychiatrů, že mluví z horka, neví co mluví a podobně! To máme kvalitní politiky! Nevím, co by měli vyhledat ti, co jsou "pověřeni vyšší mocí", co "mají organizmus dvacetiletého mladíka", co "jediní mají předpoklady a schopnost nám vládnout", ti, co jsou přesvědčeni, že "Bush může být rád , že s nimi mluví, protože aspoň pozná, jak jsou příjemní" nebo ti, co "nebudou říkat Bushovi, kdo je v ČR rozhodující, protože to Bush, jako státník pozná sám"!

Malý Aston 13.6.2007 12:54

Re: Re: Komunista Štětina

Ale musíte uznat,že jako důchodce se musím dobře bavit.To všechno již tady bylo.Herci se mění,scénaristé také a diváci zase jen blbě čumí kdo a proč jim tu divadelní hru pořád vnucuje.

Eva D. 13.6.2007 18:28

Re: Re: Re: Komunista Štětina

Já ještě v důchodu nejsem, tak mi  nadhled asi trošku schází, takže mi ta komedie na můj vkus připadá trošku černá. Navíc, pracuji s mládeží a vidím, jak působí setrvačnost i na jejich chování a začínám přemýšlet, že možná opravdu funguje něco, jako národní povaha... Pak už mi není do smíchu ani trošku.

loula 13.6.2007 11:59

napsal jsem to již na začátku této diskuze,

dovolil bych si opakovat. Ovlivnování policejního a soudního vyšetřování se strany politiků je zásadní překročení zákona a ohrožení demokracie a rovná se to skoro vlastizradě. Pokud pan Štětina má poznatky, že vedení ČSSD nebo konkrétní osoby se tohoto zločinu dopustili, at požádá sněmovnu o zrušení imunity Paroubkovi, a ostatním politikům CSSD a obviní je z výše uvedeného. Pokud zůstává pouze u parlamentích keců ( všichni mají imunitu, takže mohou kecat co chtí), tak se to naprosto míjí účinkem. Jedině možné řešení těchto kauz je důsledné vyšetření a soudní verdikt. Jinak se tady budeme hádat, jestli Paroubek má větší bradavici než Klaus atd atd.

Honza 13.6.2007 12:08

Re: napsal jsem to již na začátku této diskuze,

;-O POKUD PAN ŠTĚTINA MÁ PRAVDU A O TOM POCHYBUJI :-/ MĚL BY NEJEN ŘEČNIT A KALIT VODU, ALE I JEDNAT, JAK MU UKLÁDÁ ZÁKON, KDYŽ SE DĚJE NĚCO NEKALÉHO !! ASI SI NENÍ TAK JIST, ŽE ?! 8-o 

Malý Aston 13.6.2007 12:08

Re: napsal jsem to již na začátku této diskuze,

Vyčkejte času jako husa klasu. Za pomlouvání a lživá prohlášení a dokonce za šíření poplašné zprávy o úpatkářském jednání policie a státních zástupců ze strany Paroubka,Ratha a ostatních dementů to co navrhujete jistě bude provedeno včetně trestního oznámení na bývalou státní zástupkyni paní Benešovou.Je to přesně tak jak píšete,ohrožení demokracie a vlastizrada.:-D

loula 13.6.2007 12:31

Re: Re: napsal jsem to již na začátku této diskuze,

Astone - malý - abych řekl pravdu, nic jiného bych si nepřál, než aby takováto praxe z politiky zmizela. Aby se jenoznačně výrokem soudu uzavřela nejen kauza Cunek, ale i kdo ji inicioval ( nevěřím že to byla iniciativa té sekretářky), aby se soudním výrokem uzavřely obvinění ze zprávy Kubice, ale i aby se zjistilo, jak tato zpráva unikla na veřejnost ( jsem přesvědčen, že tento únik byl řízený) atd atd. Aby nedocházelo k tomu, že Bem se podle soudního výroku nemusí omlouvat Rathovi za to, že ho označil za tuneláře ( čili podle soudu Rath tunelovat LK), a na druhou stranu policie vyšetřování Ratha odložila ( tedy Rath netunelovat LK). Není to na hlavu? Není toho na hlavu trochu moc?

Douša Josef 13.6.2007 12:49

Re: Re: Re: napsal jsem to již na začátku této diskuze,

Vážený loulo! není v tomto státě větších obviňovačů bez důkazu, nad Ratha s Paroubkem! jestli máte trochu soudnosti, tak to musíte uznat! Znáte někoho z ODS, koho ještě Rath neobvinil, že něco tuneluje, že má vazby tam a tam, že za státní peníze si pořídil to a nebo ono? Vždyť od příchodu Ratha do politiky ani nic jiného soudy nedělají, jen řeší tato bezdůkazní obvinění, toto plácání, které se pro příznivce KSČSSD stává pravdou v okamžiku, kdy je Rath nebo Paroubek vysloví. Proto ta rozdělená společnost, proto ta občanská válka!

Před příchodem těchto dvou do politiky zde nic podobného neexistovalo. Pokud vím, byl semtam spor Zeman - novináři, jinak nic! I odpůrci Klaus se Zemanem se nikdy k sobě takto nechovali a v zásadních věcech dokázali nalézt řešení! Paroubek s Rathem do politiky přinesli něco otřesně odporného, co lidi štve proti sobě, vyhrocuje konflikty. Vždyť politika dnes není nic jiného, jen hádky, prudké obviňování bez důkazů. Opozice není opozicí, neřeší se problémy státu, jen se vyžívají nechutnými hádkami. Dnes v noci dokázal Rath mluvit o jedné věci snad čtvrt hodiny dokola, krasořečnil a vůbec nic neřekl. V parlamentu, který se stal místem pro ukojení jeho chorobného ega, místem, kde se může poslouchat a obdivovat sám sebe a to vša za naše peníze!

Karim 13.6.2007 13:07

Kubiceho zpravu vynesl nejspise Langer......

aspon to tak vypada na 99%.  Na druhe strane - krome blabolu o pedofilii - zprava celkem verne popisuje, "jak to chodi", a "jak se to dela", aby se nahodou neco neprijemneho nevystrilo, nebo aby se aspon vysetrovalo pomalu.  

 Timto zpusobem se pribrzdovaly za ODS a s Kocarnika LTO a bankovni tunely, timto zpusobem se za vlady  socdem pribrzdovalo setreni Grossa (jeho naivnim  lzim nemuze verit snad vubec nikdo - tim padem asi nejsou "celospolecensky nebezpecne") a ruzne jine kulisarny vcetne onoho Kubicova "biolihu".  

Socdem bohuzel nejsou prilis disciplinovani, aby drzeli jen s jednou bandou grazlu - napriklad palasuv prodej baliku setuzy nejvetsim pseudopodnikatelskym hovadum v cechach byl prece jen trochu moc i na socdem. Dtto rozkulaceni pozemku PF za miliardy Kc okolo prahy za laskaveho dohledu Zgarby.  Vsimnete si vsak, jak setrne se tyto veci vysetrovaly a jak se zase nikomu nic nestalo.

SUMO 13.6.2007 12:33

Re: napsal jsem to již na začátku této diskuze,

Ano to je logické a nedá se s tím než souhlasit. Jenomže má to chybu. Váš příspěvek je až příliš rozumný na to aby ho psí křiklouni dokázali akceptovat. Místo toho budou křičet. Ostatně článek je napsaný přesně v tomhle duchu a nic řešit nechce. A položte si otázky: Kdy bude senátor Štětina obhajovat svoje křeslo? 2010 Kde ho budou volit? Praha. Tam je velká část obyvatel naladěna proti ČSSD. A velkou konkurencí tam bude ODS. A jak se říká sejde z očí sejde z mysli. Stačí tedy napsat jednou za čas agitku a ono se to nastřádá a hle máme publikační činnost. A lidi to přeci žerou tyhle nic neříkající bláboly už dvacet let tak proč by to nefungovalo znova. A dědoušci v senátu mají ještě pocit že jsou strašlivě důležití.  A protože existuje imunita lze si dovolit to co normální smrtelník si dovolit nemůže. No hlavně že si tady pionýr Malý Aston může vyřvat plíce.Ale chtít něco vyšetřit až dokonce Paroubek nebo Jančík, Čunek nebo Gross prosim vás to by bylo pro papaláše hraní si s ohněm.

Malý Aston 13.6.2007 13:37

Re: Re: napsal jsem to již na začátku této diskuze,

Tož to ne.Jednak nejsem žádný pionýr i když jsem současně tuto organizaci absovoval společně s náboženstvím ale zasloužilý důchodce,který si pěkně tu vládu komančů a socek po jejich spojení musel pěkně užít zavřený za ostnatými dráty socialismu.Ano,otevřeně prohlašuji nemám rád komouše a nemám rád jednu politickou stranu která s nimi kolaboruje.Nemám rád Paroubka a Ratha,lháře kteří vnesli do politiky žumpu a hnůj.Nemá rád každého kdo krade ze státní pokladny a může mít jakoukoliv barvu.To nemám rád,páč by nám důchodcům mohli přidat nějakou kačku.:-D

jarda důchodce 13.6.2007 22:13

Re: Re: Re: napsal jsem to již na začátku této diskuze,

Astone, jsem rád že si se odhalil, žádný pionýr, ale popletený katolík který už z toho důchodu úplně zmagořil. Ale je to normální, nám důchodcům už časem ten mozek vynechává, ta skleroza, to je prevít. Ale kecat nesmysly, to nám musejí ostatní tolerovat! Co jinýho by sme tak mohli asi dělat...

Hariet 14.6.2007 0:21

Re: Re: Re: napsal jsem to již na začátku této diskuze,

Pane malý astone, já Vás také nemám ráda. Občas něco od Vás sice vypadá jako moudro, ale v zápětí vše anulujete. ... Nejlépe takové řeči nečíst - pak se člověku zdají ošklivé sny.;-€

Karim 13.6.2007 12:54

Re: napsal jsem to již na začátku této diskuze,

Oznamovani pletich  stbackych mafii  na PCR si zkuste na vlastni kuzi - pokud mate penize na dost dobrou ochranku. Specielne na okresech typu Prerov, kde maji tyto bratrstva leccos pod palcem.  

Dejstvi 1) oznameni odmitnou prijmout, ze napadani slusnych a vazenych obcanu a elit okresu (byvalych stb) nebudou resit.  2)pokud najmete advokata, ktery je donuti podani prijmout, vyhori mu auto nebo nejaci dacani mu nebo vam zlomi zebra, nos nebo ruku 3)pokud podate podani na to, ze vam nekdo neco znicil nebo zlomil, reknou vam ze nebudou resit podani nejakych vagusu na vazene elity okresu atd atd dokola az si vse dobre rozmyslite.  PCR vam take pri pohovoru klade otazky jestli se nebojite, ze by vam nekdo neco mohl zlomit, ze se to bohuzel nekdy stava....

Mezitim se prislusnici aktivne podileji na legalizaci stamilionovych tunelu svych soukmenovcu, na jejichz haciendach travi vikendy, a kde se setkavaji "elity" - zastupci, zastupitele, PCR, advokati, politici, spoluzaci, byvali ksc-stb VELMI CASTO prebarveni na oranzovo, a nekdy i na modro.

Upozornuji - dobra ochranka stoji tak tisicovku na hodinu - s chuti do toho pane loulo.  Nedivim se ze Cunek  je z Prerovske party  trochu nervozni.

loula 13.6.2007 15:39

Re: Re: napsal jsem to již na začátku této diskuze,

Já peníze na ochranku v tomto rozsahu nemám, já ani nevím, na koho bych měl podat trestní onámení, protože v ruce žádný důkaz nemám. Já říkám něco jiného. pan Štětina z posice senátora řekl . Těžkém zločinu ČSSD, řekl to veřejně, uvedl i řadu indicií. takže bych čekal, že to dotáhne do konce a podá žalobu na aktéry. Pan Štetina z posice senátora může požádat o ochranku a bude mu poskytnuta - na náklady státu, na to můžete vzít jed. Takže, a to platí obecně pro politickou scénu, pokud se obvinují z různých loupeží a zločinů, tak at to dotahují do konce, k soudu. A pokud soud prohlásí, že tento zločin se nestal, tak at jdou od válu, jedno, zda Paroubek nebo Topolánek.

olaf 13.6.2007 11:26

Je pěkné jak se snažíte

Vy byste byl schopen do toho klidně zatáhnout i Mašíny a Rosenbergovy a já nevím koho ještě jen aby pan Čunek byl čistý. Jen si ale připomeňte rychlost akce Gross. Pan Gross  odstopil relativně velmi rychle, nevypouštěl kouř (co výroky o opálenách u táboráku) nebylo okolo něj tolika přesunů  a odvolávání a jmenování. Pan Čunek se prostě korýtka drží pevně a kašle na pověst strany (zlatý Lux a Kalousek, ty jsem velmi uznával) a s*re na kolalici (lituji pana Topolánka). On jen čeká "až to přejde". Myslete tedy raději hlavou a ne stranickým orgánem a zapojte paměť.

BTW pan Čunek opět Cikánsko-Rómskou otázku řeší jen z našich peněz, takže žádný spasitel to není.

Malý Aston 13.6.2007 11:32

Re: Je pěkné jak se snažíte

Ale neblbněte nás i sebe. Paroubek mu řekl,odejdeš zapomeneme.Copak dnes Paroubek popírá že neřídil osobně policii,státní zástupce?Kdepak Standa dnes pracuje? Kdo mu zařídil školu? Koho potom picli? Jak to že jeho advokátní kancelář dostala 190 mil.provizi? Nědělejte z nás neznalce poměrů.Začíná se dělat pořádek tak socky řvou jak pominutí,je to naprosto normální a přirozené.:-D

loula 13.6.2007 11:38

Re: Re: Je pěkné jak se snažíte

O té provizi jsem samozřejmě také slyšel, ale zajímalo by mě, za co tu provizi ta kancelář dostala.A od koho. Přeci nějaké zdůvodnění musí existovat.

Malý Aston 13.6.2007 11:57

Re: Re: Re: Je pěkné jak se snažíte

Možná se najde nějaký sociální demokrat,který nám těch 190 mil,vysvětlí včetně chatičky co si náš koncipient pořídil.:-D

Kubeš 13.6.2007 12:01

Re: Re: Re: Re: Je pěkné jak se snažíte

R^R^R^

loula 13.6.2007 12:02

Re: Re: Re: Re: Je pěkné jak se snažíte

Ne, já to myslím opravdu vážě. Pokud tu provizi dala CSSD ze stranických peněz, tak je to jejich věc. Pokud ale ta provize byla zakulkená v penězích poplatníků, tak to musí být někde zúčtované. A ptám se jak a kde.

Malý Aston 13.6.2007 12:12

Re: Re: Re: Re: Re: Je pěkné jak se snažíte

Já Vám to nenapíši,neboť by jsem byl prohlášen za občana,který Standovi nepřeje.Pořád čekám na nějakou socku aby nám tu provizi za jednu privatizaci a vyplacenou jednou bankou vysvětlili.:-D

logik6 14.6.2007 18:58

Re: Re: Re: Re: Je pěkné jak se snažíte

:-P!

Ivan 13.6.2007 12:15

Re: Re: Re: Je pěkné jak se snažíte

Provize může dávat pouze ten, kdo je bohatý.  A to přece "socky" nejsou.  Nebo ta propagandistická logika uplatňovaná propagandisty na psu neplatí?

Malý Aston 13.6.2007 12:31

Re: Re: Re: Re: Je pěkné jak se snažíte

Máte pravdu z pokladny socek to nešlo ale z našich daní ano.:-D

Jindra 13.6.2007 11:20

To je vono

Neprovedli jsme důslednou debolševizaci a teď každej grázl úplatkářskej může křičet, že to na něj ušily staré struktury. Staré struktury ho přiměli lhát v televizi že 500 tisíc jsou jeho celoživotní úspory od 8 let, aby v zápětí tuto svou lež přebil jinou, o tome že měl před vstupem tenhle nejbohatší bezpočnostní technik v Evropě našetřeno 2.5 milionu.

Malý Aston 13.6.2007 11:25

Re: To je vono

Něco podobného jsem již zažil, to kdy se podepisovali archy popravit Horákovou a další nepřátele socialismu .Takže ÚV ČSSD+ÜV KSČM již vynesl rozsudek soudruhu?:-D

Jindra 13.6.2007 11:31

Re: Re: To je vono

Nejsem a nebyl jsem soudruh, nadávejte si svým kamarádům. Srfovnání úplatného starosty s Dr. Horákovou je také velmi silná káva, kterou nezmírní nějaký smajlík. Otázku nakonec, pokud opravdu pamatujete proces s Horákovou ptám se co jste dělala co jste podepisoval právě Vy?

Malý Aston 13.6.2007 11:37

Re: Re: Re: To je vono

Já jsem byl hodně mladý ale na toho udavače který mne práskl,že jsem hrál fotbal a nestál v pozoru když umřel Gottwald si dodnes pamatuji.Nesnáším manipulátory a lháře jako je Paroubek,to je vše. Zásadně odmítám do ukončení řádného vyšetřování aby všechny složky státu které mají garantovat zákony této země byly napadány Paroubkem a Ratham jen proto že se neřídí usnesením ÚV ČSSD tedy rozhodnutím Paroubka a Ratha.:-D