6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Psí vrah Čumil 13.6.2007 15:19

Re: Re: Re: ČSSD ovlivňovala, KDU ovlivňuje

Sakra, není to pořekadlo z Hudlic? :-)

Jura Jurax 13.6.2007 15:46

Re: Re: ČSSD ovlivňovala, KDU ovlivňuje

Nikoliv, tomu se říká realita ...

jepice 13.6.2007 14:52

Milí přátelé,

kdo z vás je na sto procent přesvědčený, že Čunek toho půlmelouna nevzal? Nehledě na to, že možná opravdu existuje bratrstvo, které ho chce zkoupat z nějakých jiných důvodů, nehledě na to, že ta jeho zhrzená sekretářka asi není světice, a kdyby ty peníze někdo nabízel jí, brala by je hned?

Psí vrah Čumil 13.6.2007 15:04

Re: Milí přátelé,

Milá jepice, sice nejsem na sto procent přesvědčený, že Čunek ten půlmeloun vzal, jak je to vyprávěno, ale z jeho chaotických reakcí jsem více než stoprocentně přesvědčený, že jeho účty skrývají nejspíše veklice nezdanitelné, protože kriminální částky. Ovšem čím déle ten člověk setrvá na svých vládních postech, tím lépe pro opozici. Být Paroubkem, přál bych si, aby tu Čunkovu věc Jihlava ODLOŽILA. Štětinové budou triumfovat, ale politické škody budou nedozírné. Dtto, dospěje-li věc k soudu a Čunek bude osvobozen. Jediná naděje ostatních Čunkolánků na přežití je dnes totiž už jen potvrzení Čunkovy viny.

Psí vrah Čumil 13.6.2007 15:07

Re: Re: Milí přátelé,

A nebo se toho nešťastníka ještě na poslední chvíli zbavit.:-/

Karim 13.6.2007 19:43

Re: Milí přátelé,

Na 100% bude presvedceno malo lidi. Ale:  Cunek ma papir na to, ze k pul MM prisel jinak. H+B tvrdi, ze maji papiry na to ze pul MM vzali do kasy. Dale maji papiry na to, ze pul MM z kasy nejak vydali.

Kdyby meli vydani pul MM kryty nejakymi podezrelymi ucetnimi pripady jak ze kupovali drobne darky nebo pohosteni bez potvrzeni, tak uz by to Obst davno dal do tisku.   Pokud clovek neuvidi ucetnictvi HB tak nevi.   Spolehat se na Obsta, ze takoveto veci objektivne posoudi - na nej bych se nespolehal.   

Dalsi otazka je, proc by mu to davali az pote, co vyhrali soutez a bylo zprivatizovano - to jest v dobe, kdy uz jim Cunek nemohl ani pomoci ani ublizit.  Na netu TI  je, ze se HB ucastnili souteze o privatizaci bytu v Hranicich a nevyhrali. Nic negativniho o nich na TI neni.   Takze to nevypada jako treba Syner, ktery vyhrava vsechno co chce.

Samozrejme mu to mohli dat z vdeku. Ale soutez vyhrali a posuzovala to cela rada - nikdo z rady si nestezoval ze by Cunek na netlacil nebo neco falsoval.  Dostali vsichni?   Silne to vypada na to, ze Obst mel "politicky ukol" Cunka za kazdou cenu zkoupat.  S ohledem na to je tezke rici, co je pravda a co jsou vykonstruovana obvineni.   Za predpokladu, ze Cunek ma papir na to, ze penize ma odjinud, a ze H+B ma papiry na to, ze s pulmilionem nalozili jinak, jevi se mi jako dost tezke, aby Cunka odsoudili, i kdyby ty penize vzal. Pak je porad otazka za co. S ohledem na to, ze mu je v te dobe uz H+B nemeli za co davat, je velmi dobre  mozne, ze jde o nahodnou shodu dat vyberu a ulozky podobne castky.

Ulozky si Urbanova mohla vsimnout snadno.  Vyber H+B mohla celkem snadno zjistit policie, pokud by byla zaukolovana "neco najit".  S ohledem na to, ze Prerovske bratrsvo bylo sveho casu zaukolovane "neco najit"  na  Hucina, tak bych se tomuto postupu nedivil.  Nekolikrat jsem videl  jak PCR byla zaukolovana "neco nenajit" a prestoze to vypadalo zhola nemozne, ukol nakonec "cestne"  splnila. Nedivil bych se nicemu. 

Jan 13.6.2007 14:52

Štětina

za komoušů prominentní figurka a nyní hrdinej bojovník proti komoušům, pane Štětina jste jen a jen trapnej šašek. 

oakman 13.6.2007 14:57

Zase jeden dementní prskal

Každej, kdo ho zná by ti dal facku. Ne proto, že ho trapně pomlouváš, ale protože jsi hnída, která to řekne o komkoliv, kdo se nehodí do krámu.

Hezký příklad primipivního morálního nuzáka!!!

balthasar 13.6.2007 15:04

Re: Zase jeden dementní prskal

No Dubíku, kdybys měl sám držet facku od všech kamarádů těch, který jsi sám pomluvil, asi by ti huba nesplaskla .. :-/

oakman 13.6.2007 15:20

Jo? Tak komouši mají u mne už " předfackováno"

IS 13.6.2007 15:21

Re: Kdo mohl za komoušů vystudovat dvě vysoké školy?

jepice 13.6.2007 15:36

Tak budu hádat:

Vy? A protože k tomu ve vašem případě přispěl strýc na UV, máte pocit, že to šlo jedině tak?

Jura Jurax 13.6.2007 15:42

Re: Re: Kdo mohl za komoušů vystudovat dvě vysoké školy?

Pokud šlo o školy technické či přírodovědné, tak od šedesátých let leckdo, kdo neměl obzvlášť veliký flek - i vystudovali potomci živnostníků, ano i kapitálistů, jedinci silně a neskrývaně nábožensky zatížení, a samozřejmě nestraníci a dokonce i nesvazáci. Do přihlášek na tyto školy OV KSČ obvykle rypák nestrkalo. Záleželo pak na mnohém - dokázal-li si jeden oběhat posudky a doporučení, měl-li posudky a doporučení z předchozího zaměstnání, nejlépe dělnického, nepadl-li on nebo někdo z širšího příbuzenstva nějak záporně do oka místním papalášům a tak dál. No a samozřejmě udělat přijímačky ...

Jája 13.6.2007 16:04

Re: Re: Re: Kdo mohl za komoušů vystudovat dvě vysoké školy?

Pan Langer, práva a medicinu a ze školy přímo do politiky. To je terno, že? A jak se dostal na tyto prominentní VŠ?Asi má nadprůměrné IQ.

Eva D. 13.6.2007 18:42

Re: Re: Re: Re: Kdo mohl za komoušů vystudovat dvě vysoké školy?

Pokud vím, medicínu dřív, práva až po vstupu do politiky. A že má nadprůměrné IQ bych nepochybovala. Práva moc neuctívám, co do potřeby IQ ( ať mi právníci, kteří si to nezaslouží, prominou), ale kamarádi a kamarádky, kteří mají medinu, zcela jistě hloupí nejsou. Vy máte medinu? Já ne, dle testu bych i měla IQ, ale ne nervy, výdrž a tzv. sicflajš.

Není to můj idol ( v politice je nehledám už dlouho), ale upírat mu IQ, to je silný kafe. Vy máte na své IQ potvrzení, jájo?

Hariet 14.6.2007 0:07

Re: Re: Re: Re: Re: Kdo mohl za komoušů vystudovat dvě vysoké školy?

I když má možná vyšší IQ, působí bohužel jako křivák. Žádný vzor vrcholného politika demokratického státu. ;-€

Dag Badman 13.6.2007 16:13

Re: Re: Re: Kdo mohl za komoušů vystudovat dvě vysoké školy?

VŠE je technická nebo přírodovědná? ;-)

Eva D. 13.6.2007 18:45

Re: Re: Re: Re: Kdo mohl za komoušů vystudovat dvě vysoké školy?

Společenská, leč střižená matikou, takže nic pro ty, kteří matiku vůbec nemůžou. Petra Buzková i Standa Gross by měli potíže. :-)

Xaver 82.117 13.6.2007 14:21

Paroubek řídí všechno. I Krejčíře.

Jak Radovana, tak Tomáše.

Psí vrah Čumil 13.6.2007 14:28

Re: Paroubek řídí všechno. I Krejčíře.

Já myslím, že i Štětinu, Xavere...;-)

Psí vrah Čumil 13.6.2007 14:29

Re: Re: Paroubek řídí všechno. I Krejčíře.

A rozhodně Malého Astona!

Xaver 82.117 13.6.2007 14:35

Měli bychom si to na Psu tak nějak přiznat. Všechny nás řídí Paroubek.

A Paroubka řídí Anička!!;-)

balthasar 13.6.2007 15:00

Re: Měli bychom si to na Psu tak nějak přiznat. Všechny nás řídí Paroubek.

Anička je prostě jednička ;-)

Psí vrah Čumil 13.6.2007 15:23

Re: Re: Měli bychom si to na Psu tak nějak přiznat. Všechny nás řídí Paroubek.

Škoda, že ouředně zmizela...;-)

Jara 13.6.2007 14:14

Čunek versus Gross

Řeší se 500 000 na radnici ve Vsetíně v roce 2002. Skoro každý starosta i daleko menšího města, než je Vsetín, byl namočen daleko více, různými výběrovými řízeními, předraženými zakázkami pro firmy známých, úplatky, aby vůbec firma mohla být vybrána pro obyčejné práce na chodu města aj. A to už vůbec nemluvím o 8 letech vlády sociálních demokratů, kde lítaly miliardy úplatků, co se týkalo dálnice do Ostravy, přiznané úplatky kvůli Gripenům, kde byl již namočen Gross. Dále Unipetrol, Čepro, Srba, Doležel,Kavan Paroubkovy zakázky na opravu metra po povodních apod. Teď socani předvádí exibici, přitom dříve úkolovali jak BIS, tak Benešovou, tak různé skupiny ny min. vnitra.

Karim 13.6.2007 13:31

Mafie stb-ksc uvnitr PCR funguji zhruba takto.......

...jde o lidi stredni az starsi generace - mladsim lidem mohou skarede zatopit.  Maji  solidni neformalni autoritu. Nenarizuji pisemne, dobrotive avsak autoritativne  doporucuji co resit razantne a co opatrne a pomalu. Ve spornych pripadech maji mnoho ucelovych dobrozdani od nejruznejsich stb-ksc docentu a profesoru, kterymi zchladi ci utlucou neposlusne horlivce, kteri by nedejboze mohli znicit nejaky tunel. 

Pokud neco ustoji v okrese A,  vedi i v okrese B, ze se na ne mohou obratit, kdyz je treba nejaky pripad prelozit. Okresni party si  ucinne pomahaji - specielne, kdyz maji spriznenou dusi treba v Ostrave, ktera sikovne resi pripady kverulantu, kterym se neco nelibi.

Vetsina techto stb-ksc bratrstev jsou  "elity okresu" - trestni oznameni na ne jsou dopredu ocejchovana jako oznameni vagusu na slusne, uspesne a bohate obcany. Elity se schazeji na svych sidlech s obdobne ladenymi elitami z rad SZ,  advokacie a politiku,  VETSINOU OBARVENYCH NA ORANZOVO,  nekdy i na modro, do KDU se byvali ksc prece jen az tak nehrnou.  

 Prakticky vysledek takoveto neformalni koordinace je, ze byvali ksc-stb apod  maji velmi vysokou uspesnost tunelovani a celkem klid a pohodu pri pozdejsim nezbytnem vysetrovani. Nestandardni samorosty typu Hucina a Cunka vsak dobre koordinovane bratrstvo dokaze utahnout i na nudli  a bezduvodne sikanovat dlouha leta.

Mell 13.6.2007 13:56

Re: Mafie stb-ksc uvnitr PCR funguji zhruba takto.......

Kdoví, čí je to ostuda, že jsme dovolili, že takováto bratrstva stále fungují? Asi nás všech, že jsme to po rozpadu rudé diktatury dopustili. O moc líp nedopadli ani v Německu po válce,  také tam  umožnila "bratrstva  neohrožených"  chránit své členy, kteří ještě neuměli dělat tunely, ale zase uměli využít majetky po Židech, které předtím poslali do plynových komor.

oakman 13.6.2007 12:58

Tak tu zase máme tvrdý výrok a příslušný folklórní tanec levice

no je těžké Štětinu obvinit (on skutečně nebyl ani bolševikem, ani agentem, jak se tu mnozí snaží naznačovat, ani nebyl ordinerním předposránkem jako většina populu), tak tu budeme hrát hru na neexistenci toho, co píše. Budeme dál tvrdit, že Hučín je blázen (jinak by ho přeci nesoudili), budeme dál hledat ten smrtelný hřích v duši autorově - vše jen proto, že nechceme připustit, že fandíme xindlu, že přátelé socialisté!!!

Tady se ukazuje, kdo je na téhle diskusi jen malá špinavá socanská hnída....

www racek 13.6.2007 13:52

Re: Tak tu zase máme tvrdý výrok a příslušný folklórní tanec levice

tedy, poněkud hluboko pod tvojí úroveń, anebo se mýlím?

štěnini nebraň. ono na něj taky něco vyleze.

oakman 13.6.2007 14:13

Tohle je jako se Schwarzenbergem

Před půl rokem jsi mu zde nadával do "rakouských degenerátů" - dnes je to nejvýřečnější kritik Rakouska, člověk který se nebojí zastat se vlastního národa proti těm, kteří mu pomohli, když ho vlastní národ okradl a vyhnal. To chce určité kvality, které ovšem přítel tvého druhu nedomýšlí.

Štětinu znám od konce 80 let, byli jsme spolu v Rumunsku, Sarajevu, Karabachu, a tak a mohu jen konstatovat velmi suše: Štětina je slušný člověk, sic trochu podivín, ale statečnej chlap, kterej zažil více než ty jsi četl. 

Jestli je něco, co považuji za diskvalifikující, tak je to tovoje "očekávání špíny". Je vidět, že jsi sám "zasviněn" a proto hledáš fleky na všech ostatních....

Zamysli se nad sebou, to není dobré pro život - pro ten tvůj...