12.5.2024 | Svátek má Pankrác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gruntorád 21.12.2006 9:38

omlouvám se : FOUKEM, velet bude žáková und kuchenmadam

gruntorád 21.12.2006 9:36

větráky budou ze zeleného zákona poháněny fokom lidu a nikdy jinak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karel 21.12.2006 9:36

Není pochyb..

Není pochyb, že účast SZ ve vládě je a především bude malér. Bursík sám je dovedný a ambiciózní politický manipulátor, ve vládě už jednou byl a má podporu pražské mediální kliky (jinými slovy, ex-DEU, ED a jiní Havlovi pohrobci). Vedení strany (Jacques, Kuchtová) je pod vší kritiku a členská základna a voliči jsou jednak (možná si to ani neuvědomují) typičtí "melouni" a jednak jsou politicky takřka negramotní - což Bursíkovu roli manipulátora jen usnadní. Ekologismus je v podstatě radikální ideologie, s udržitelným rozvojem jen nepřímo související a hlavně toto heslo bezostyšně využívající. Pokud bude energetická politika ČR, zahraniční vztahy, školství (!!) a vztahy k menšinám zodpovědností či pod vlivem SZ, pomoz nám Pánbůh. A hlavně, připravte si všichni peněženky, protože ty jejich experimenty bude muset někdo platit. To, že pravicová vláda nevznikne bez SZ (!!) je jen dokladem ideové, organizační a akční neschopnosti české pravice. Tam je zakopaný pes. Bohužel.

Ladislav N. 21.12.2006 9:34

Re: Re: Re: Jihočeští taťkové

Rudí nebo zelení - je to jedno. Stačí se poohlédnout za osmiletým vládnutím KSČSSD... Zelení naštěstí nemají většinu.

Rýpal 21.12.2006 9:34

Re: Re: Pane Rýpal

15 starých členských zemí rozhodovalo o přijetí 10 zemí kandidátských. 15 + 10 = 25 (současný stav).

Vašek 21.12.2006 9:33

Nepomlouvejte Rakušáky

Blbci se najdou v každé zemi, nejen v Rakousku. I u nás je jich tolik, že by se s nimi dalo dláždit. Obyčejní Rakušáci se  problémem Temelína vůbec nezabývají, ale jsou mediálně nezajímaví. Všechno je opravdu jen o těch mediích a o penězích na propagaci. Kdyby protitemelíňákům nikdo nevěnoval  pozornost, tak po nich za pár měsíců neštěkne pes. Stejně je to u nás - když policajt zmlátí obyčejného člověka, tak se to většinou ani do zpráv nedostane, ale když zmlátil Kateřinu J., tak se o tom žvaní ješte po půl roce.

vita 21.12.2006 9:25

Re: Bursíkovi Zelení

No, ti vesničani v Příměticích za to až tak nemohli. To Diviš jim léta lil do hlavy, jak jim vylepšuje svou povětrnostní mašinou povětří a jak si ho vlastně vůbec nezaslouží, ofěry za nic nestojí, platit za úkony a svátosti se jim nechce (taky psali jeho nadřízeným, že když si Diviše nezaslouží, že by radši nějakého faráře, co by si zasloužili) - až jim jednou povětří "vylepšil" tak, že nekáplo a obilí poschlo.

Tak si řekli, že takhle vylepšený povětří nepotřebujou a mašinu mu strhli. Pak přišlo pár bouřek, tak zase chtěli vylepšovat...

Halt si Diviš neuvědomil, že vylepšovat už nadmiru vylepšené není nejlepší. Tedy kromě toho, že jeho mašina nic nevylepšovala, ale to už bychom po pampáterovi chtěli moc.

František 21.12.2006 9:23

Re: Někteří "odborníci" ze strany zelených budou ministři...

Postoje zelených nejsou překvapením. Vždy bude množina lidí, kteří věci vidí jinak. Pokud se chcete pobavit, doporučuji přečíst si názory "odborníků" v době rozvoje železnic. Slepice neponesou, krávy přestanou dojit, těhotné ženy potratí, člověk nepřežije rychlost větší než 60 km/h a mnoho dalších perel. Ve své době to ale bylo bráno vážně. Existuje ovšem způsob, jak reagovat. Popisuje to v jedné své publikaci Dr. Plzák. Chce to navrhnout výstavbu dalších dvou jaderek přímo na hranici ( třeba JE LIPNO, JE Znojmo ) a pokud možno grafitového typu jako byl Černobyl. Po kraválu, který zákonitě vznikne slevit na dostavbu Temelína s bloky od Siemensů a bude klid + vyrovnání očekávatelné disproporce zdrojů a spotřeby.

Ladislav N. 21.12.2006 9:21

Re: Re: A co čekáte od zelených? Že budou zasahovat do věcí, kterým rozumějí?

Vysvětlovat rudým z KSČSSD, proč nejsou v koalici s ODS, by asi bylo marněním času...  ;-D

zcr 21.12.2006 9:19

Mám dojem, že to půlroční handrkování

bylo jenom předehra k účasti SZ ve vládě... Tragický výsledek červnových voleb zanedlouho ještě lépe vynikne.

vita 21.12.2006 9:19

Re: Co je to za kravinu?

Myslíte zlopověstný brom?

Mirek Šejna 21.12.2006 9:16

Re: Re: Jihočeští taťkové

Nejvýšší soudružka Jihočeská matka bude členkou Topolánkovy pravicové a "reformní" vlády. Jen se děsím toho, až začne jihočeská soudružka Kuchtová opravdu něco "reformovat".

Mirek Šejna 21.12.2006 9:13

Re: Někteří "odborníci" ze strany zelených budou ministři...

Od té doby, co jsou naši levocoví zelení součástí pravicového bloku a pravicové vlády, se už ničemu nemá cenu divit.

Vašek 21.12.2006 9:08

Re: Jihočeští taťkové

Naštěstí tyto profesionální Jihočeské matky jsou uzce omezenou skupinou semetrik placených z rakouských peněz. K jejich sečtení by Ti stačily dvě ruce. Pokud by skončil penězovod z Rakouska okamžitě skončí i tato obskurní firma. Můžu Tě ujistit, že je to výjimka, která potvrzuje pravidlo. Ostatní jihočeské matky (na rozdíl od těch profesionální dle českého pravopisu psáno s malým j) jsou zcela normální - mohu potvrdit, jednu mám doma.

tony 21.12.2006 9:04

Re: Re: Dotaz pro autora článku

A jaká práce je vidět za neturisty?

Delfín 21.12.2006 9:02

Re: Co je to za kravinu?

A pokud to neni ironie (i taci jsou mezi nami): Omezovače zamezují, v případě porušení svarového spoje,

nekontrolovanému pohybu poškozeného potrubí. Tím se snižují možné následné škody, ke kterým by došlo na zařízeni, nacházejícím se v

dosahu uvolněného potrubí. Konstrukčně se omezovače švihu skládají ze

dvou částí vzájemně spojených svorníky s tlumicími elementy navlečenými

na potrubí.

tony 21.12.2006 9:01

Re: Re: Jihočeští taťkové

Opravdu příspěvek k věci. Pubertální.

Mirek Šejna 21.12.2006 8:58

Re: A co čekáte od zelených? Že budou zasahovat do věcí, kterým rozumějí?

ano, kvalitní argumentací podložené stanovisko je například to, proč oni coby levicová strana jsou součástí pravicového bloku. Argumentují tak kvalitně, že tomu věří i Topolánek a česká média.

Vašek 21.12.2006 8:57

Re: Bursíkovi Zelení

Osvětu mezi Zelenými? To je stejné jako přesvědčovat Jehovistu, že nemá pravdu.

Vašek 21.12.2006 8:54

Re: Co je to za kravinu?

Pokud to myslíš jako ironii, tak R^:-D.

Plzák 21.12.2006 8:50

Co je to za kravinu?

Co jsou omezovače švihu? Čím se to náš autor zaobírá?

joe 21.12.2006 8:46

Re: Re: Nebesář a Hezoučký

I ten nejlepší řídící systém bez člověka je jen idiot bez mozku. Ing.Hezoučký byl šéfem JE Temelín během výstavby až do jejího spuštění. Dnes je ředitelem Temelína Ing.Hlavinka, pan Hezoučký působí na agentuře IAEA ve Vídni.

harry 21.12.2006 8:41

Re: Nepoučitelní Češi

No ono to v tech smlouvach muze mit zhruba 4 urovne: 1/ druhe strane do niceho nic neni, 2/ budeme ji informovat o vsech zmenach 3/ budeme s ni konzultovat o vsech zmenach 4/ nebudeme nic menit ani rusit ani zavadet bez vyslovneho souhlasu druhe strany. Totez lze modifikovat na:  o dulezitych zmenach (napr vymena kresla operatora reaktoru ze zeleneho na modre asi neni zmena ovlivnujici jadernou bezpecnost)... tedy jak to v smlouve z Melku vlastne je napsano?

Václav Železný 21.12.2006 8:40

Re: Nepoučitelní Češi

Vážený pane, jestli někdo porušuje dohodu z Melku, tak je to právě rakouská strana. A nejde jen o ty už zmíněné blokády, ke kterým už nemělo docházet. Je tu i vážnější věc o níž se skoro neví. V rakouských médiích jsou, navíc ve zkreslené podobě, publikovány informace, které Rakousko dostává diplomatickou cestou v rámci výměny informací na základě dohody z Melku. Už tohle samo stačí na to abychom mohli onu dohodu bez ztráty cti roztrhat a hodit Rakousku pod nohy.

Rýpal 21.12.2006 8:31

Re: Re: Re: Jihočeští taťkové

Už jste někdy slyšel o neposkvrněném početí? Ne? Tak se v příštích dnech dobře dívejte na televizi...:-)

kritik 21.12.2006 8:30

Re: Nepoučitelní Češi

Proboha, nepoužívejte už slova "smlouva" "dohoda" -  je to protokol z jednání, maximálně lze říkat "Závěry z jednání v Melku". taky nepodléhal žádné retifikaci, což je v případě mezivládních dohod obvyklé.

pavel 99 21.12.2006 8:28

Re: Re: Jihočeští taťkové

pokud její dcera není důsledkem působení "vyšší moci", tak nejspíše ano.

honzak 21.12.2006 8:25

Re: Jihočeští taťkové

On by  na Kuchtovou někdo vlezl? To je hrozná představa....

kritik 21.12.2006 8:24

Re: Pane Rýpal

15 zemí

Pamětník I. 21.12.2006 8:19

Re: Nepoučitelní Češi

Pokud je mezistátní dohoda nepřezkoumatelná z hlediska mezinárodního práva a jedna strana si jednomyslným míněním parlamentu myslí, že byla porušena, nemůžeme dělat nic, dokud se toto jejich mínění nezmění. Buď můžeme být aktivně vstřícní nebo to nechat tzv. vyhnít za cenu dlouhodobého zhoršení našich mezistátních a bohužel hlavně mezilidských vztahů, na což budou doplácet obě strany.