1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mr. Nobody 22.12.2007 22:04

Re: jasne, jako vsichni cernop*delnici

Nemáte náhodou ptačí chřipku? Sám to neléčte. U vás to vypadá na ústavní léčbu. Nejlepší odborníci jsou na Praze 8. Adresu si najděte na internetu. Psát umíte, číst by jste mohl umět také.  

AeroKarel 22.12.2007 21:49

Re: Jedno je jisté, pan Jiří Čunek je čestný člověk

Škoda, že to mluvení pravdy není schopen dokázat.

Možná je čestný člověk, ač pochybuji, ale hlavně se ocitl v lize, na kterou absolutně nemá. Důkaz personálí bídy černoprde|níků.

Mr. Nobody 22.12.2007 22:09

Re: Re: Jedno je jisté, pan Jiří Čunek je čestný člověk

Chtěl jste říci, že není dost prohnaný lotr. Mohl by jste personifikovat tu první ligu, která těmito vzácnými vlastnostmi disponuje.

AeroKarel 22.12.2007 22:34

Re: Re: Re: Jedno je jisté, pan Jiří Čunek je čestný člověk

V tom to není. Jen se mi nezdá, že na člověka, který by měl určovat kurs nikoliv nevýznamné strany, nota bene součásti vládní koalice, je kvalifikace "vystěhovat cikány ze zříceniny" poněkud málo. Slyšel jste ho někdy jak se relevantně vyjadřuje třeba k penzijní nebo zdravotní reformě, případně k našemu vztahu k EU, odkud až pokud atd.? Pravda, ono na tahle témata vůbec není slyšet moc lidovců, možná naštěstí, viz Hovorka.

Ta vyšší liga se týká celostátních a celoevropských záležitostí. Čunek stačí tak akorát na ty cikány ve Vsetíně, celorepublikově o ně pečuje Džamila, taktéž kapitolka sama pro sebe.

Mr. Nobody 22.12.2007 23:07

Re: Re: Re: Re: Jedno je jisté, pan Jiří Čunek je čestný člověk

Vážený pane, p. Čunek neměl čas nic předvádět. Co se dostal do vysoké politiky, tak mu cloumali dobrodinci židlí. Možná víte, že byl ministrem pro vnitřní rozvoj. Pokud vím tak operační programy na čerpání peněz ze strukrurálních fondů  EU na tomto ministerstvu nebyly ve skluzu. Na penzijní reformu měla KDU odborníky v tzv. Bezděkově komisi. Pokud jde o zdravotnictví tak mám s vámi stejný názor na poslance Hovorku. Za chybu považuji, že  se  lidovci nepostavili za lidi, které zastupuje ex poslanec Krása a za rodiny s dětmi. V jejich případě může podpora zdravotní reformy mít na voliče lidovců negativní vliv. Ale to nezáleží jen na p. Čunkovi.    

Rubín 22.12.2007 21:03

Náplast na bolístku?

Něco tak odporně vymaštěného jsem dlouho nečetl.

petr 22.12.2007 20:50

nosit miliony do banky je přece normální

Pane Drápale, asi záměrně jste vynechal podstatnou věc. Zdá se vám normální nosit do banky statisícové částky a ukládat na ztracenou občanku ? Znáte nějaké logické vysvětlením proč si ty peníze nenechal poslat převodem z jiného účtu. Myslím, že průměrně uvažujícího člověka odpověď na tuto otázku napadne. Neměl zájem, zby se dalo dohledat od koho a za co je dostal.

P 22.12.2007 22:10

Re: nosit miliony do banky je přece normální

Kdybyste žil v cizině, nedivil bych se vašim otázkám. Pro občana této země, který si pamatuje aspoň přibližně události minulých let, jsou vaše otázky nepochopitelné. Byla to doba, kdy několik lidí vydělalo obrovské peníze a mnoho lidí o peníze přišlo - včetně mně. "Průměrně uvažující člověk" by si ty události mohl pamatovat. Zpět k Čunkovi - všechno bylo opakovaně vysvětleno. Ani policie v tom nenašla trestný čin. Napadá mne jiná otázka - jaká je skutečná příčina vašeho odporu k Čunkovi? Pravděpodobně proto, že je lidovec. Pokud by nebyl Čunek, asi by vám vadil někdo na jeho místě.

Mr. Nobody 22.12.2007 22:49

Re: nosit miliony do banky je přece normální

Mohl by jste logicky vysvětlit , co to mělo být z jeho strany za konspiraci ukládat peníze na OP na své jméno. Jakou úlohu v tom měla hrát platnost či neplatnost dokladu? Mě na neplatnost mého dokladu upozornila až úřednice v bance. Myslíte, že p. Čunek je v této zemi jediný člověk, který disponoval penězi v hotovosti. Ještě nejsme na úrovni USA, kde to je neobvyklé.     

Kvetla 22.12.2007 23:12

Re: Re: nosit miliony do banky je přece normální,...ANO,pokud je ukládáte na své rodné číslo !

A to on udělal,i když na starší občanku!!!Rodné číslo a jméno je totiž rozhodující a ani jedno  se neztrácí výmněnou dokladu;-P

Kouba 22.12.2007 19:06

Čunek je ocelový kůl v plotě.

Čunek je omyl KDU jako Bartončík. Vzpomínám na to zlověstné ticho v mediích, když vstoupil na politickou scénu. Nikdo ho neznal. Písálci, podplacení od ostřílených pražských politiků, zatápali jen nakrátko, potom se vrhli na Vsetín. Osobně mi Čunek není sympatický, ale za to, co dokázal ustát, zaslouží obdiv.

pahejl 22.12.2007 20:05

Re: Čunek je ocelový kůl v plotě.

ano. hrosi kuze je obecnym rysem ceskych politiku.

Rubín 22.12.2007 21:04

Re: Čunek je ocelový kůl v plotě.

Bartončík nebyl členem KDÚ, ale ČSL

AeroKarel 22.12.2007 21:51

Re: Re: Čunek je ocelový kůl v plotě.

Jedna banda.

nejone 22.12.2007 21:44

cunek neni umyl KDU, je to ikona cernop*delniku

cunika je potreba jeste chvilku nechat ve funkci a konecne pujdou cernop*delnici po dlouhe rade kolaborace s nejruznejsimi vladnimu rezimy (vcetne totalitnich) do p*dele

josef9 22.12.2007 18:36

Diky

Díky za výstižný článek. Už jsem měl obavy, že to nikdo nenapíše.

richard 22.12.2007 18:25

česká novinářská obec je spolek průměrných škrabálků

Ne nadarmo kdysi, řekl Zeman o novinářích /i když jinak Zeman není moje krevní skupina/, že je to póvl. Kde jsou ti kvalitní novináři, já vidím kolem sebe samé kvasi-investigativní škrabálky a rychlokvašky. prostě plošný bulvár.

richard 22.12.2007 18:13

Nevěřím, že by se Čunek čehokoliv dopustil

Dane já vystěhování rómů z centra schvaluji. bydleli naproti poliklinik a obtěžovali lidim kteří chodili na vyšetření klékaři. To že se nedokážou starat o nové nemovitosti na jesenicku není tím, že by tyto nemovitosti byly daleko, ale že romové, kteří byli problematičtí se nestarali o jakou koliv jinou nemovitost. Zajímavá je rychlost z jakou byl vyšetřen a za nevinného prohlášen pan Bursík. Neřeším jestli byl vinnen či nikoliv.

AeroKarel 22.12.2007 21:52

Re: Nevěřím, že by se Čunek čehokoliv dopustil

S těmi cikány to bylo v richtiku (já ten barák viděl), ale to není vstupenka do nejvyšší politiky, jak se celkem zákonitě ukazuje.

Teofil Opyc 22.12.2007 18:01

Díky, pane ...

přesně jste vyjádřil moje pocity a názory...

Bebe 22.12.2007 17:19

Moc dlouhé na čtení, Drápale, moc dlouhé ...

Čunek je neštěstím této země, této vlády a konec konců i KDU-ČSL, která na něj v budoucnosti pořádně doplatí.

Pan Drápal se snaží nedůvěryhodného Čunka obhájit dlouhým, předlouhým traktátem, bohužel marně, jeho argumentace mne nijak nepřesvědčila. Kupříkladu vynechává Čunkem praktikované vyděračství všude tam, kde koaliční partneři nutně potřebují všechny hlasy KDU-ČSL

Mell 22.12.2007 17:31

Re: Moc dlouhé na čtení, Drápale, moc dlouhé ...

Vážený pane, demokracie má svá pravidla a koalice také. Každá strana v koalici je svéprávná a může nebo nemusí souhlasit s návrhy ostatních. Pokud s nimi podepíše koaliční smlouvu, je to dílo všech a hledá se vždy řešení přijatelné pro všechny. Pokud se jedná o věci mimo koaliční smlouvu, tak nejsou vázání a dohadují se podle skutečné situace. Dávat za vinu panu Čunkovi, že je  vyděrač je to samé, jako říkat, že pan Topolánek vydírá lidovce a zelené nebo, že Bursík vydírá ODS a lidovce.

ža 22.12.2007 18:06

Re: Re: Moc dlouhé na čtení, Drápale, moc dlouhé ...

Z Vašeho popisu práce v koalici by si jeden myslel, že jsou to všichni stejní lumpi...mezi takové by se báli i albánští vymáhači pohledávek...

Vodák 22.12.2007 17:54

Re: Moc dlouhé na čtení, Drápale, moc dlouhé ...

Sebedelší článek nemůže vyvážit svinstvo, které se celý rok ze všech novin na pana Čunka kydalo.  Čím větší novinářská nula, tím více psala o Čunkovi. Nepsat záporně o Čunkovi, znamenalo, že nejsi novinář. Fakta, dojmy, výmysly, hodinky - holínky, všechno se pletlo dohromady, za účelem zničit Čunka. Lidé, kteří četli tyto novinářské výplody, vůbec 'Cunka neznali, nejvíc řvali. Vůbec se nedivím, že Čunek působil někdy nevěrohodně. Obdivuji ho, že to všechno vydržel. O tom, kdo je v politice by neměli rozhodovat media, kdo porušil zákon nechť řeší justice a co se týče morálky, ať si zamete každý před svým prahem.

ža 22.12.2007 18:04

Re: Re: Moc dlouhé na čtení, Drápale, moc dlouhé ...

J8 obdivuju jeho i celou odinu, jak se žvili za 13 Kč na den, museli brát sociální příspěvky  a přitom měli v bance miliony..obdivuhodné...a jak se s valašštinou domluví v Bruselu, to přece obdivujeme všichni...

Mr. Nobody 22.12.2007 18:24

Re: Re: Re: Moc dlouhé na čtení, Drápale, moc dlouhé ...

Zkuste si přečíst, co jste napsal(a). Nevím v jakém jazyce to je, ale je to také obdivuhodné. Krásné Vánoce.  

Mr. Nobody 22.12.2007 18:12

Re: Moc dlouhé na čtení, Drápale, moc dlouhé ...

Nejsem žádný politolog, ale Váš příspěvek nějak postrádá logiku. Čunek je vyděrač, protože se nechal vyhodit z vlády a nechává se od těch ctihodných okopávat jako řepa. Mít paní Kuchtová v poslaneckém klubu takovou podporu jako p. Čunek, tak leží ctihodná vláda již na zádech. Procvičte si násobilku a uspořádejte myšlenky. Vánoční čas k tomu dává skvělé příležitosti.   

richard 22.12.2007 18:15

Moc hloupé Bebe moc hloupé

Bebe byl pravomocně odsouzen Čunek či nikoliv ? Nebyl. Měla na to policie čas měla a moc dlouhý, moc dlouhý. Takže platí prezumce neviny ? U vás asi ne.

jk-jiny 22.12.2007 23:25

Re: Moc hloupé Bebe moc hloupé

PreZumpce je veci jen prava trestniho, ne obcanskeho. A vubec uz ne soucast politicke kultury v normalnich zemich: tam ministr odstoupi i jen pri podezreni na nekoho z podrizenych...

Holly 22.12.2007 17:05

Mezi věřícími jsou největší pokrytci

To, že mezi věřícími jsou největší pokrytci, to potvrzuji. Neříkám, že se to týká všech věřících, ale některých určitě.Pracoval jsem ve firmě, jejíž majitel byl "znovuzrozený křesťan". Většího lakomce jste, lidi, snad nepotkali. Přes týden ve firmě se choval takhle - a o víkendu jim v jejich sboru dokonce kázal - jak jsme s kolegy slyšeli o poctivosti, štědrosti ap. Jeden kolega, když už nemohl vydržet to jeho nemorální chování, říkal: "já tam vlítnu a řeknu tam veřejně všem, kdo to k nim mluví..." Bohužel to nikdy neudělal. Ve firmě už dávno nejsem a tak nevím, jaký je současný stav, ale počítám, že se nic nezměnilo....Takže, lidi, pozor na ně ...kážou vodu a pijou víno!!!