7.6.2024 | Svátek má Iveta, Slavoj


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
:) 23.12.2007 3:05

Podívejte Dane

Nač tolik cavyků kolem jednoho Čunka. Jestliže nikoho nezajímá jestli konkrétně já simuluju u doktora nebo ne a rovnou mě postihují neplacením prvních tří dnů. Tak proč bych potom já měl rozlišovat je-li Čunek vinen či nikoliv. Objevilo se podezření a to mi stačí. Čunek je vinen tak ať táhne. Holt se učím rychle.

pavlik 23.12.2007 0:33

pohádce o křišťálové čistotě

pana Čunka moc nevěřím, nicméně - nikomu nic nechybělo, byty nebyly předražené, podle své někdejší návštěvy Vsetína mi připadá, že šlo o vzorně vedené město, až na jeden dům v centru, kde bydleli sociálně nepřizpůsobiví občané. Čunkův způsob vypořádání s "romskou otázkou" nebyl zrovna košer, ale je fakt že se aspoň pokusil řešit a že je nevystěhoval pod most, kde by už nikoho nezajímali.

S článkem jako celkem souhlasím, nelíbí se mi hon na politiky menších stran, je to od našich novinářů dost pokrytecké a zbabělé.

Kvetla 22.12.2007 23:57

Oprostěme se prosím od personifikace a odmysleme si konkétní zůčastněné..

...v hlavní podstatě věci je to,zda si státní instituce smí dovolit na základě fakty nepodloženého obvinění filcovat jakoukoliv rodinu do třetího kolena kolkolem,a když to na ní praskne,pak ještě to zahrát do outu a vyváznout beztrestně ! ;-€;-€;-€ A pokud snad to bylo i zákonem nějak pokryté,pak zda není čas urychleně změnit zákon!!

jerry 23.12.2007 0:05

Re: Oprostěme se prosím od personifikace a odmysleme si konkétní zůčastněné..

Nesmí! Že někdo bere sociální dávky a jezdí Mercedesem? A co je komu do toho?;-DR^

Martin Pechr 22.12.2007 23:55

Protiváha

R^ Zajímavé čtení, řekl bych - minimálně protiváha těm mediálním hláškám. Vaše jméno mi něco říká, patrně tedy v rámci křesťanstva./ Nějak se nemohu, ač do hloubky neznalý věci, zbavit pocitu, a to i přes Čunkovy eventuelní neplechy,  že mu beztak fandím, takže takovéhle články mě těší.

jerry 23.12.2007 0:07

Re: Protiváha

Já Vás taky potěším.Gustáv Husák byl skvělý a nesmírně snášenlivý člověk, lidumil ,velký demokrat a měl obrovský smysl pro humor. Líbí se Vám taková  protiváha médiím? Příště něco o Jacku Rozparovači.;-D

chytrý horák 23.12.2007 3:04

Re: Re: Protiváha

I Vy jste jste jistě vtipný, bodrý a snášenlivý, prostě skvělý člověk. Stačí to ovšem jako protiváha skutečnosti, že jste kretén?

jerry 23.12.2007 15:01

Re: Re: Re: Protiváha

myslím, že stačí.Čuňas není ani to.;-D

Kamjdu 22.12.2007 23:45

Pane Drápal

Váš článek jsem psychotronicky otestoval a vyšlo mi, že je plně objektivní. Dalším testem mi vyšlo následující hodnocení míry zavinění, nebo vlivu na tuto kauzu:  (bodování 0 až 100 podle míry zavinění)

100 - Marcela Urbanová,   100 - státní zástupce Radim Obst,   90 - média (bulvár 100, ostatní 60),   30 - politici (zelení 100, soc. 70, komunisti 70),   10 - pan Čunek sám nešťastným chováním.

jerry 22.12.2007 23:47

Re: Pane Drápal

například větší láskou k penězům , než ke vzdělání a pokoře.;-D

jerry 22.12.2007 23:44

Ten Čunek je snad hypnotizérem v KDU-ČSL!

Místo vánočního kázání přijdete s jeho obhajobou? Tak nic nesvědčí pro korupci? A co ty milióny které nevydělal, nezdědil a nezískal podnikáním? A k čemu vlastně je vám Čunek -člověk , jak správně píšete s nejasnými názory? Nebo spíše s žádnými názory? A dobře-nesuďte, abyste nebyli souzeni, ale připadá tady někomu Čunek jako křesťan? Snad jen členům KDU-ČSL. Přeji Vám, abyste prohlédnul a ty lidovce opustil. Má to na Vás neblahý vliv.Jinak krásné Vánoce a mnoho štěstí v Novém roce.:-)

Kloki 22.12.2007 23:31

Když vidím, kolik hloupých přispěvatelů nedorostlo demokratickým zásadám

Když vidím, kolik hloupých přispěvatelů nedorostlo demokratickým zásadám, presumpce neviny jim nic neříká a Jiří Čunek pro ně bude už napořád zločinec, i kdyby všechny soudní důkazy to stokrát vyvracely.

Snad by takové ortodoxní odmítače presumpce neviny bylo vhodné vystěhovat třeba  do Patagonie.  . .

jerry 22.12.2007 23:45

Re: Když vidím, kolik hloupých přispěvatelů nedorostlo demokratickým zásadám

Mě ale něco říká logika věci.Když totiž nemohu vysvětlit původ nějakých peněz...;-D

Sokratés 23.12.2007 10:38

Re: Když vidím, kolik hloupých přispěvatelů nedorostlo demokratickým zásadám

Kloki, tys viděl nějaké soudní důkazy o Čunkově nevině? Tak nežvaň! Ten případ se nesměl dostat před soud, rozumíš!! O to se protizákonně postarala Vesecká a spol. Krajský státní zástupce Coufal, v TV veřejně obvinil Urbanovou ze lži a prohlásil, že na ni podá trestní oznámení. Pročpak ho pan Coufal dosud nepodal? Protože pochopil, že tím by se případ Čunek přecejen dostal před soud. A to se nesmělo stát! Možná jsi zaznamenal, že naopak trestní oznámení na postup "úřadů" v kauze Čunek podala Urbanová k evropskému soudu do Štrasburgu. Asi proto, že lhala, viď ty rozumbrado. Na tu Patagonii zřejmě jednou dojde až se začne čistit tahle zahnojená, bezprávní žumpa v srdci Evropy.

Seramsolim 23.12.2007 12:18

Re: Re: Když vidím, kolik hloupých přispěvatelů nedorostlo demokratickým zásadám

Doufám,že se někdy dozvíme názorŠtrasburku na naše vládní uklizeče pí.Veseckou a p.Salichova.Nelze do nekonečna mít národ za tupý dav s pravomocí odkývat vše co parlamentní a senátní kuchaři navaří a ještě tleskat.Můžou žrát ale neměli by mlaskat............

XYEBCOH 22.12.2007 23:01

Ač evangelíci svatých nevzývají

tuším, že Dan Drápal je ochoten ve věci blahořečení Čunka ústupek učiniti.

Mr. Nobody 22.12.2007 23:21

Re: Ač evangelíci svatých nevzývají

Pana Drápala neznám . Vím jen, že se zastal bližního svého. To není v dnešní době zas tak málo. Co měl podle Vás dělat? Zapálit mu hranici? Mnohým lidem by to asi vyhovovalo, bez ohledu na vyznání.     

jerry 22.12.2007 23:45

Re: Re: Ač evangelíci svatých nevzývají

Čunkovi myslím stačí Salichov.;-D

pahejl 22.12.2007 22:08

myslim ze cunek si ted musi mnout ruce

kdyz vidi kolik pitomcu se mu podarilo oblbnout. a to pouze hloupymi bachorkami a pomoci kolegy z ministerstva vnitra. je skandalni ze takto zapletena osoba, pokud neni schopna se verohodne ocistit, radeji sama neodstoupi. na zapade by i za desetinu toho co se na toho na cunase provalilo soudny politik odstoupil. zde ne. u nas se korupcici drzi koryta zuby nechty, a kdyz je treba vysetrovani se zrusi. musim navic konstatovat ze toto je predevsim typicke pro vladu ods, pamatuju to same kdyz vladla naposledy. mrtvi a falesni sponzori, a klaus u soudu tvrdil ze si na nic nepamatuje. musim uznat (ackoliv proti socanum toho mam mnoho) ze jejich vlada alespon spinavce na ktere se neco provalila okamzite hodila pres palubu (viz kakaovy bob, standik, natvrdlik a dalsi zmetci).

AeroKarel 22.12.2007 22:26

Re: myslim ze cunek si ted musi mnout ruce

Který z těch zmetků ČSSD je skutečně hozen přes palubu? Nemají četné krajové a podobné funkce a faktické hájení před stíháním?

Mr. Nobody 22.12.2007 22:31

Re: myslim ze cunek si ted musi mnout ruce

To o těch čistých politicích na západ od nás asi nemáte z vlastní hlavy co ? Co se na něj provalilo? Že ukládal v bance peníze na neplatné OP. Mohl by jste říci,  jaký  to měl být zastírací manévr ukládat peníze na  neplatný doklad na jméno Čunek. Chcete žít ve státě, kde se budou lidi na potkání šacovat a místo P.F. si posílat trestní oznámení. Vy chcete být členem nějakého mravního tribunálu. Já ani další diskutující p. Čunka zřejmě osobně neznáme ale znají ho lidé z jeho okolí, kteří si ho zvolili a dali mu důvěru. My mu nevystavujeme žádný bianco šek. Pokud jsem z diskuse pochopil tak většině šlo o to aby se štvanice na lidi v této zemi nestala normou.  Vaše v důvěra v čistotu  politiků jedné strany je fascinující. Je vidět, že to s vaší neoblbnutelností nebude tak slavné.   

rataj 23.12.2007 0:17

Re: myslim ze cunek si ted musi mnout ruce

Možná, že p. Čunek tu hraje jen úlohu obětního beránka, aby lidi nabyli dojmu, že se tu konečně něco účinně děje proti korupci. Zde se jedná konec konců jen o pár milionů, ale co se stalo s kauzami , kde se jednalo o zašantročené miliardy, různé tunely, rozprodávání národního majetku za pakatel? Jaký je výsledek akce "Čisté ruce"?

J.Bubla 23.12.2007 17:54

Re: myslim ze cunek si ted musi mnout ruce

A co takhle všichni ti ministři zemědělství a privatizace, co okradli spoustu obyčejných lidí? Pročpak se o ně "novináři" nezajímají? Asi není politické zadání, co?

nejo 22.12.2007 21:42

cernopr*elnici umi hrochtat u vladniho koryta za kazdeho rezimu, pocinaje totalitniho

cunika je potreba jeste chvilku nechat ve funkci a konecne pujdou cernop*delnici po dlouhe rade kolaborace s nejruznejsimi vladnimu rezimy (vcetne totalitnich) do p*dele

AeroKarel 22.12.2007 21:47

Re: cernopr*elnici umi hrochtat u vladniho koryta za kazdeho rezimu, pocinaje totalitniho

Nic proti tomu, rád je nijak nemám. A co dál? Radostná budoucnost pod vedením dua Roko&Falmer? Protože samotná ODS (o zelenáčích raději ani neuvažuji) na spojení soudružských stran asi stačit nebude.

Mr. Nobody 22.12.2007 21:52

Re: cernopr*elnici umi hrochtat u vladniho koryta za kazdeho rezimu, pocinaje totalitniho

Mr. Nobody 22.12.2007 21:58

Re: cernopr*elnici umi hrochtat u vladniho koryta za kazdeho rezimu, pocinaje totalitniho

Že je NP svobodomyslná platforma jsem věděl, ale že až takhle jsem netušil. Vaše tolerance pane" nejo " je přímo ohromující. Budou Vánoce ,zkuste  se  nad sebou trochu zamyslet.   

AeroKarel 22.12.2007 22:27

Re: Re: cernopr*elnici umi hrochtat u vladniho koryta za kazdeho rezimu, pocinaje totalitniho

On má celkem pravdu, jen nedomýšlí následky.

Franta 22.12.2007 21:20

Jedno je jisté, pan Jiří Čunek je čestný člověk

A dále ještě dodávám, mluví pravdu! A to nejvíce vadí! Proto ta hrůza na něj, proto to všechno!>-

nenejojo 22.12.2007 21:39

jasne, jako vsichni cernop*delnici

Exkrement od koní je kobylinec,

exkrement od slepic je slepičinec,

exktement od krav je kravinec

a exkrement lidské společnosti je LIDOVEC?