19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
čárli 8.3.2007 14:09

Re: Pane Beneši, přestaňte kecat vy a jděte tam kde jste byl a můžete pokračovt v lízání

Pro mne jste cizozemec Vy.

gerontusinza 8.3.2007 15:34

Pane až jsem se málem strachy......Re: Re: Pane Beneši, přestaňte kecat vy a jděte tam kde jste byl a můžete pokračovt v lízání

Víte, v každém národě jsou jednoduché nuly, řídící se 1. signální soustavou. Je to handicap jako hrom, a blbci by prý neměli mít volební právo. Já vám jej ale přiznám, protože takové spodiny jako vy je zde minimum. Hlasujte si, ale na takovýchto duševních troskách jako vy stavěli Hitler a Gottwald  svoje režimy. Jinak vy mě taky.....

jirka.s. 8.3.2007 17:14

Re: Pane Beneši, přestaňte kecat vy a jděte tam kde jste byl a můžete pokračovt v lízání

Ano, pane Beneši! Nechte rozhodnout obyvatele této země v referendu, protože tady žijí velmi chytří lidé, kteří čtou jenom Blesk (to jsou takové noviny, víte, co tady mají nejvyšší náklad), v televizi milují superstar a vyhulené (pardon, vyvolené), svůj rozum si bystří každodenním přídělem 5 - 6 litrů piva a pro svou fyzičku se občas servou v hypermarketu o kuřata v akci.

Přece byste nechtěl, aby takový supernárod si nechal za sebe rozhodovat pár nějakých pofidérních intelektuálů. Fuj! Styďte se!

por. Kot 8.3.2007 12:03

Zastydlý studenoválečník Beneš blbej jako vždy !

Bombardování Drážďan byl válečný zločin, stejně jako hození atomové bomby na japonská města. Zcela jednoznačně, tak o čem tady píšeš ty proamerickej dobytku? Rv;-€

gen. Douša Josef 8.3.2007 12:11

Re: Zastydlý studenoválečník Beneš blbej jako vždy !

Přepadení Československa v roce 68 byl válečný zločin. Zcela jednoznačně! Tak o čem zde píšeš proruskej dobytku?

Malý Aston 8.3.2007 12:18

Re: Re: Zastydlý studenoválečník Beneš blbej jako vždy !

Klídek,to jen ruské velvyslanectví,které platí všechny levičáky dalo pokyn.Dále Jelínek z té přípravky mladých komoušů dal domácí úkol svým ovečkám.To chce klid.:-D

Douša Josef 8.3.2007 12:22

Re: Re: Re: Zastydlý studenoválečník Beneš blbej jako vždy !

Já nejsem neslušnej, já mu to jen otočil nazpět. Return!

por. Kot 8.3.2007 15:52

Re: Re: Zastydlý studenoválečník Beneš blbej jako vždy !

Jsem Slovan ty proamerické prase. ;-€

jarda O. 8.3.2007 18:27

ad: Jsem Slovan ty proamerické prase.

Řekl bych, že se nemáš čím chlubit, protože Slovanství je značka průměrné inteligence a neschopnost se povznést nad sebe sama. Je to napůl instinkt a napůl nevědomost. Běda, přeroste-li v afektované vlastenčení. Od Slovanství k vlastenčení je krátká míle, asi jako z jedné hospody do druhé.

David Werner 8.3.2007 12:28

Re: Zastydlý studenoválečník Beneš blbej jako vždy !

@por. (Ko)Kot

Delit se o Polsko s Hitlerem, Katyn, Afghanistan, Cecna, Kolektivisace, DDR '53, Madarsko '56, CSSR '68 atd. byly osvicene cniy?;-€;-O(Y) At zije svobodne (bez komancu a jejich (Y)lizalu) Cesko!!>-

zk 8.3.2007 12:42

Re: Zastydlý studenoválečník Beneš blbej jako vždy !

Poručíku K...te, odtáhněte na východ, tam budou rádi poslouchat Vaše nesmyslné žvásty. Je vidět, že nevíte nic o historii a jen žvaníte, Vy "bolševický dobytku"

Harpyje 8.3.2007 12:58

Re: Zastydlý studenoválečník Beneš blbej jako vždy !

Kot (der) - stolice

Kot (der) - výkaly

Kot (der) - bahno

http://www.slovnik.cz/

MIKLAS 8.3.2007 13:29

Re: Zastydlý studenoválečník Beneš blbej jako vždy !

Byl zločinem atentát na říšského protektora Heydricha, nebo následná stotisícová manifestace českého obyvatelstva na podporu třetí říše? Byl zločinem útok na Pearl Horbour, nebo ne?

MIKLAS 8.3.2007 13:32

Re: Re: Zastydlý studenoválečník Beneš blbej jako vždy !

Harbour , omlouvám se.

RZ 8.3.2007 14:36

Re: Re: Re: Zastydlý studenoválečník Beneš blbej jako vždy !

Neodpustím si-ještě 1 oprava: Harbor. (Promiňte.)

MIKLAS 8.3.2007 16:45

Re: Re: Re: Re: Zastydlý studenoválečník Beneš blbej jako vždy !

Máte pravdu, použil jsem  pro přístav výraz britské angličtiny. Správně jsem měl použít pro název tohoto přístavu americkou angličtinu.

por.Kot 8.3.2007 17:19

Re: Re: Zastydlý studenoválečník Beneš blbej jako vždy !

Ne, to jistě zločin nebyl.

čárli 8.3.2007 14:11

Re: Zastydlý studenoválečník Beneš blbej jako vždy !

Čím víc tu bude Američanů, tím líp, čecháčku.

Borek 8.3.2007 15:18

Re: Zastydlý studenoválečník Beneš blbej jako vždy !

...dovolím si poručíku K..kotovi připomenout ještě totální zničení Reichstagu a to tam byly dokonce děti a to nejen Goeblsovi, dokonce i jeden novomanželský pár.

miroslavb 8.3.2007 16:27

Re: Re: Zastydlý studenoválečník Beneš blbej jako vždy !

pan benes napsal dobry clanek, jeho kritici jsou silne sovetsky podurovnovi. chudaci blbeho ducha. nu co se da delat, alkohol zpusobil i vetsi zla.

por.Kot 8.3.2007 17:21

Re: Re: Re: Zastydlý studenoválečník Beneš blbej jako vždy !

To je dobrý fór. Kdyby jsi mi zahal po kotníky, tak jsi dobrý. :-D

Douša Josef 8.3.2007 11:46

Mard

....Já to zapnul asi na deset minut, bohužel jsem slyšel Zaorálka blábolit o firmě Halliburton, co podle něj vládne Americe místo presidenta, udělalo se mi zle od žaludku...

Jenže ten Zaorálek to zřejmě - tedy tu blbost - rozeslal i na základní organizace, protože se to objevilo již před třemi týdny na PSU, jak rakety "Obsluhuje firma s.r.o", která si bude bez vědomí vlády střílet jak se jí zachce. Lidová tvořivost sosanů to ještě dotvořila!

Oni si zřejmě pletou výrobní koncern s tím, že s ním bude ta společnost i válčit. To je jako bych napsal, že s radary Věra bude ve válce operovat bývalá Tesla Pardubice. Že to napsali sosanští potroblíci zde, se ani nedivím, ale když o tom začne i Zaorálek, tak si říkám - Bože, co za idi.ota mělo být ministrem zahraničí!

Pete Brich 8.3.2007 11:53

Jen nechte být!

Dovážel by z Ruska levný plyn!

PB

jarda O. 8.3.2007 11:23

Putinovi a maršálům CCCP se vyplatí vyhrožovat asi proto, aby

se pátá kolona v Česku měla čeho chytit. Oni dobře vědí, že šíření atmosféry strachu patří do arzenálu zrádců, a českomoravští soudruzi, spolu s užitečnými blbci, k nim bezesporu patří.

Každý trouba, včetně dobře informovaných ruských generálů však ví, že východně vysunuté americké základny na polském a českém území by neměly dost "bitevního prostoru", aby včas reagovaly na ruské rakety.

Naše pátá kolona pod vedením soudruha Zaorálka prostě dělá bvalým soudruhům z Kremlu radost. ;-D

Malý Aston 8.3.2007 12:23

Re: Putinovi a maršálům CCCP se vyplatí vyhrožovat asi proto, aby

Ano,pátá kolona pod vedením Paroubka a Filipa se snaží.Copak nepochopili,že rusové již zrušili to budování komunismu pro prokázanou blbost a vrátili se zase ke své tradiční imperiální politice?

zk 8.3.2007 12:50

Re: Putinovi a maršálům CCCP se vyplatí vyhrožovat asi proto, aby

Soudruh "Zavorálek" na to má přece vzdělání, takže může vypouštět ty jeho neskutečné bláboly. Asi to dostal jako stranický úkol. 

F. Čech 8.3.2007 10:39

Soudruzi budou kecat i nadále.

Jsou to vesměs buď kreténi, nebo docela chytří, ale hodně zapšklí bolševici, kteří byli odstaveni od žlabu a přišli definitivně o možnost všemožně nás sekýrovat. Jejich strašení americkým radarem připomíná jejich boj proti americkému brouku - Mandelince bramborové, kterou údajně pašovali američtí agenti do ČSR v krabičkách od sirek a rozhazovali je po našich polích. A teď zase ten americký radar a protiraketová obrana Česka. Tihle američtí imperialisté už neví jak by nám ublížili. Ruské vojáky jsme vyhnali, "mírové" sovětské rakety s atomovými hlavicemi si Rusové už odvezli tak kdo nás teď ochrání před Mandelinkou a obranným protiraketovým americkým radarem?  

demokrat 8.3.2007 10:45

Re: Soudruzi budou kecat i nadále.

Podle Vaší logiky je Evropa už ztracena, protože bolševici už jsou i Norové, Němci, Rakušané...,protože USA základny se jim také nelíbí, a to dokonce, i když nebudou na jejich území. Nějaký lepší argument by nebyl ?

Mard 8.3.2007 10:49

Re: Re: Soudruzi budou kecat i nadále.

Víte tyhle řeči nemám moc rád. Ono se říká, že třeba komunisti jsou i ve Francii, ale víte že tam je volí cca 2% obyvatel a jsou zcela marginální? A mezi námi je rozdíl mezi komunisty ve Francii, kteří se nepodíleli na vraždách nebo masové gonocidě obyvatelstva a komunisty z jiných "vyspělých" socialistických zemí.

F. Čech 8.3.2007 10:55

Re: Re: Re: Soudruzi budou kecat i nadále.

Soudruzi masově vraždili všude, kde se dostali k moci. Stejně jako nacisté. A mít moc,dělali by to i dnes i tady v Česku, stejně jako by to dělali, pokud by měli moc a Rusy v zádech, i ve Francii. Jedinou ochranou před rudými a hnědými extrémisty jsou USA. proto vám tak vadí!