23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
lucina 8.3.2007 11:10

Re: Re: Re: Re: Soudruzi budou kecat i nadále.

Kéž by bylo možný vybudovat bolševický skansen-koncentrák a tyhlety pitomce tam vždycky aspoň na půl roku zavřít! A na pak je poslat na rekreaci do Iráku, Iránu nebo Syrie, ale tam by je bez americké ochrany odkráglovali už na hranicích a domů by přišlo jen video. Proboha, vzbuďte se, pomatenci! To není o tom, že nemáte rádi Klause nebo ODS, ale jde o celou Evropu, a Amíci nás zase budou tahat z hnoje, do kterého jsme se sami zahrabali.

bývalý voják 8.3.2007 11:07

Re: Soudruzi budou kecat i nadále. / osvobození Brna duben 1945

Brno osvobodila Rudá armáda  26. dubna 1945 a padlo zde cca 15 000 rudoarmějců

a 1200 domácích. Nevím kolik našich lidí bylo pohřešováno v Brně v roce 1968 a později.

Pete Brich 8.3.2007 11:20

Re: Re: Soudruzi budou kecat i nadále. / osvobození Brna duben 1945

A to už bylo skoro po válce! Bylo potřeba se honem zbavit nepohodlných!

PB

Douša Josef 8.3.2007 11:34

Re: Re: Soudruzi budou kecat i nadále. / osvobození Brna duben 1945

A proč nám to píšete? Jednak to všichni znají, jednak mám pocit, že to číslo jste přestřelil. Ale hlavně - když někdo začne mluvit o zločinech a vraždách komunistů, pak zbylí komunisté ječí, že je to dáááááávno a že jsou už naprosto jiní, a že se v tom nemáme neustále hrabat! A válka je ještě dáááávněji a přesto s Rudou armádou a fašisty vždy vyběhnete. Nehrozí-li dnes nebezpečí komunismu, proč se obávat ještě dávnějšího fašismu? Tomu stále nerozumím! Fašisté mohou být také již naprosto jiní!

Pete Brich 8.3.2007 11:17

Re: Soudruzi budou kecat i nadále.

protože kromě vražd a zlodějin nic jiného neumí.

PB

David Werner 8.3.2007 12:36

Re: Soudruzi budou kecat i nadále.

Nutnost radaru dokazuje slintani soudruhu! Tak podobne to bylo v 80. letech kdyz uzitecni idioti demonstovali v Mutlangenu nebo greenham common. Meli tenkrat jet take protestovat proti sovetskym raketam.

Proto Soudruzi sbalte transparenty a sup na rude namesti, Pchöngjangu a Teheranu protestovat, jste prece pro vyvazenost.

xtl 8.3.2007 13:01

Re: Soudruzi budou kecat i nadále.

Zatím protiraketová obrana Česka nebyla na pořadu jednání kohokoliv, nebo se opět někde jedná o nás bez nás a navíc utajeně? Snad se přispěvatel zatvrzele nedomnívá, že rakety v Polsku řízené americkým radarem něco mají ochraňovat v České republice?

David Werner 8.3.2007 13:20

Re: Re: Soudruzi budou kecat i nadále.

Pane rozumu mdleho, jsme (zatim jeste) soucasti zapadni civilisace a proto ji musime hajit jako celek.

por.Kot 8.3.2007 17:24

Re: Soudruzi budou kecat i nadále.

Musíš si uvědomit, že veškerý pokrok pochází z USA, jako jsou atomové zbraně, AIDS, drogy, násilí, vandalismus, pokleslá kultura, atd. ;-D

MIKLAS 8.3.2007 17:42

Re: Re: Soudruzi budou kecat i nadále.

Slyšel jsem, že se tam učil zabíjet i Čingischán a Caligula a kdoví, kdo nám vyvraždil Přemyslovce

Malý Aston 8.3.2007 10:33

Článek má mít název. Amerika čumí jak to KGB a GRU umí.

Události roku 1989 připravila KGB a GRU o tom již není žádných pochybností.Neznám jediný důvod,proč ještě komančové věří v ideu Lenina nebo Stalina.Tento systém je nefunkčí,nezajišťuje prosperitu nikomu a zejména bránil imperiálním snahám rusů rozšířit území a trvalý vliv na Evropu a Asii.Postoj Ruska je stejný jako byl za cara Mikuláše,Lenina,Stalina a konče Putinem.Copak neznáme proč byl podepsán Brest-Litevský mír se ztrátou území aby Stalin zajistil jeho zrušení a další rozšíření?Je jedno,zda se vládne mužikům,komoušům nebo někomu jinému,cíl je jasný mocenské touhy a ovládnutí svých bývalých držav.Rusové poznali,že budování socialismu již vyždímalo všechny možnosti.Provedli převrat u svých satelitů,ustoupili dočasně z Východní Evropy a zase se vrátí a ovládnou celou Evropu.Ovládají zásobování Evropy plynem a ropu,díky Zeleným se jim podařilo zlikvidovat hutnictví a těžkou chemii.Jejich agenti nikdy neopustili řady ani v BIS,policii,tajných službách a to oni řídí události posledních dnů.Je zajímavé,že žádný novinář nepíše o situaci v naší rozvědce.To jen včera problesk malý šot o boji propuštěných členů Stb proti stávající rozvědce.Takže Stbáci,rozvědčíci,bachaři a to o kterých ještě nic nevíme sedí v BIS,rozvědkách,parlamentu,Evropském parlamentu,řídí televize a ovládají mediální přenosy jako Moravec.Vážení,jednou se probutíte jako my v roce 1968 a Evropský svaz se bude jmenovat Ruský svaz.Všechno k tomu směřuje.:-D

Douša Josef 8.3.2007 10:51

Re: Článek má mít název. Amerika čumí jak to KGB a GRU umí.

Na to je dobré číst v dnešní MfD Steigerwaldův článek. Předválečné Československo, patřící mezi přední státy Evropy svou hospodářskou úrovní, technikou, vyrovnané úrovní s Rakouskem. Stačilo 40 let bolševického panství a jsme sto let za opicemi, na třetině platů těch evropských států a sousedního Rakouska. Nejméně do roku 2037 máme co dohánět (vypočítáno ze současných příjmů a tempa jejich růstu). Ve včerejším tisku proběhly výsledky výzkumného institutu, který zjistil, že EU zaostává 22 let v ekonomice za USA a 30 let ve vědě a výzkumu! Na závěr Steigerwaldova článku je otázka: Proč máme znovu útočícím komunistům svěřit budování světlých zítřků, když jimi řízené státy dopadly tak, jak dopadly? A ti co je volí by měli vysvětlit, co vlastně od nich, ve světle těchto faktů, čekají!

Pete Brich 8.3.2007 11:11

A ti co je volí by měli vysvětlit, co vlastně od nich, ve světle těchto faktů, čekají!

To je přeci jasné. Blahobyt. Jen je potřeba rozšířit futra na sociálních odborech, aby se tam všichni vešli. Podle nich se peníze líhnou právě tam. Stejně jako podle ekologistů elwktřina vzniká tak, že se otočí vypinačem.

PB

A. 8.3.2007 10:22

Soudruzi, přestaňte už kecat !

Pane Beneši, to snad nemůžete myslet vážně. Chtít po soudruzích, aby přestali kecat! To je jako kdybyste chtěl po kaprech, aby si sami vypustili rybník. Jejich úspěšnost je přece založena na demagogii a lži. Všechna fakta mluví proti nim. 100 000 000 mrtvých mluví proti nim. Zplundrovaná ekonomika všech zemí, kde se dostali k moci mluví proti nim. Jen ČSR se díky jejich vládě propadla z 5. na 45. místo, co do životní úrovně. Přesto je tu dále volí téměř polovina národa. Proč by s tím lhaním měli přestávat, když pro něj tady mají tak vděčné publikum?!

Jan Mahďák 8.3.2007 9:54

Dotaz

Vážený pane,

můžete mi sdělit proč prezident Rooselwelt zakázal informovat admirála Kinkaida o termínu útoku Japonců na Honolulu? Termín přece USA věděly dopředu protože četly japonský "purpurový" kód. Ostatní všichni velící tuto informaci obdrželi!

S pozdravem a s přáním hezkého dne !

Malý Aston 8.3.2007 10:14

Re: Dotaz

Vážený pane,můžete mi sdělit proč Stalin podepsal tajný dodatek s Hitlerem?Můžete mi sdělit za jaké peníze soudruh Lenin chytil tu ošklivou pohlavní nemoc na kterou zemřel a která měla vliv na jeho dementní chování?Víte těch otázek je hodně ale jedno nemůžete popřít.Američané se po 1.světové válce nasrali na ty blbce v Evropě a nechtěli mít nic společného ani s Hitlerem ani Stalinem a to z důvodů že byli oba dva naprosto šílení.Mám dojem,že to udělají i dnes.Máte zájem o vládu rusáků? Máte ji mít a těmi pistolkami co máte jako evropané k dispozici se můžete bránit.:-D

MP 8.3.2007 10:18

Re: Re: Dotaz

vy nevite naprosto nic o tom, co maji evropane k dispozici. To ze kazdych 10 let nevyvolaji novou valku jeste neznamena, ze se nemaji cim branit.

Mard 8.3.2007 10:22

Re: Re: Re: Dotaz

No pokud máte na mysli zastaralý francouzský jaderný arzenál s jednou moderní letedlovou lodí, nebo italské ponorky s trvalými problémy, nebo německý Bundeswehr, který má v pořádku jen letadla,  tak zřejmě se Evropa může bránit leda tak švejkovinami. Anglie má dobrý arzenál, jak námořní, tak i letecký. Nicméně Anglie je partnerem USA a nijak se nehrne do spolupráce se zbytkem Evropy. Evropa sama nemá jako celek žádnou obranu, s výjimkou toho, že podstatná část evropských států je sdružena s USA v NATO.

MP 8.3.2007 10:33

Re: Re: Re: Re: Dotaz

a proc myslite, ze je francouzsky jaderny arzenal zastaraly? Jestli se dobre pamatuju, tak Francouzi delali testy jeste v devadesatych letech a tehdy kolem toho bylo revu, jako by chteli rozpoutat treti svetovou - zvlast z ameriky. A kdyz mate tak dobre informace, urcite nam prozradite, jake hlavice maji francouzi ve vyzbroji a kdy je zavedli :-) 

Mard 8.3.2007 10:46

Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

Ano. Právě z toho důvodu je zastaralý! Jejich schopnost moderních vědeckých simulací pomocí výkonných počítačů je poměrně žalostná. Podívejte se na TOP100 výkonných počítačů a zjistíte že více než 50% je v USA. Co se týče jaderných zbraní Francie, tak asi nejvýznamnější je ponorková raketa MSBS M45 s doletem 6000km+ a 6-ti jadernými hlavicemi á 100 kilotun typu TN75.

MP 8.3.2007 10:54

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

jo takze jsou zastarale, protoze je neotestovali na pocitaci, ale v realu? No to je vazne zajimavy nazor. Co aby se i nosice testovali jen na pocitacich, to by pak asi generalove cumeli, az by se slo na ostro, ze to nelita, protoze pocitacovy test nedokazal postihnout vsechny aspekty realneho sveta...

zk 8.3.2007 13:04

Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

No, od 90. let už uplynulo dost vody a Francouzi byli dobrými vojáky možná tak za Napoleona, pak to s nimi šlo z kopce, viz 2WW

MP 8.3.2007 10:44

Re: Re: Re: Re: Dotaz

A k tomu bundeswehru atd. to je skoda slov. Vubec netusite cim je ktera armada vyzbrojena a jen tak placate.

Mard 8.3.2007 10:57

Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

Jasně. USA je na kolenou před hrozivým potenciálem Budeswehru. Jsem rád že jste takový optimista. Možná ani netušíte, jaké byly problémy logisticky a systematicky zajistit součinnost ve společných akcích s VB a USA. Interlinky mezi letadly a řízením nefungují, součinnost detekce a následného targetingu problémová, akrátka jejich technika je teď asi tak 10-15 let pozadu proti současné špičce. Jejich systémy řízení palby ani nejsou schopni pojmout současne existující datové zdroje. Při válce proti nějakému africkému státu s zastaralými Mig a Mirage by to stačilo, ale proti Rusku už zřejmě ne.

MP 8.3.2007 11:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

1. nevim proc by mela byt USA na kolenou proti bundeswehru, pokud vim zadna valka se zatim nechysta

2. konvencni valka proti Rusku je nesmysl uz od dob prvnich balistickych raket s jadernymi hlavicemi (a to i pro americany)

3. mate nejake podivne predstavy o sile ruske konvencni armady. Jestli si myslite, ze T90 je lepsi tank nez Leopard 2A6, tak ja tedy ne. Navic Nemci disponuji stovkami techto modernich tanku, Rusove nakupuji diky sve ekonomice tak maximalne kolem 10 rocne.

www racek 8.3.2007 11:33

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

parametry T 9O v pné výstroji jsou ovšem velice impozantní. nicméně, jsou jich opravdu jen stovky, v nejlepším případě.  leopardy jsou v průměru kvalitativně mnohem výše než průměr ruské armády.

MP 8.3.2007 11:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

jestli to nekoho zajima, tak tady je odkaz na vyzbroj armad jednotlivych statu

http://www.army-technology.com/projects/

por. Kot 8.3.2007 15:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

Rusové mají taknků tisíce a T-90 je lepší než Leopard 2.

pepa 8.3.2007 11:04

Re: Re: Re: Dotaz

evropané mají k dispozici keci papalášů 

už se těším jak budou diskutovat s teroristy o nelidskosti jejich chování

JAB 8.3.2007 13:44

Re: Dotaz

Událost byla x-krát popsába a slovo zakázal zde rozhodně není na místě. Poslali mu telegram, jenže byla sobota a roli tu hrál i rozdíl času mezi Hawaii a Washiongtonem D.C. Viz ostatně Hubáček, Válka v Pacifiku