26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jan (ne ten od Cibulky) 8.3.2007 8:04

Re: Re: Britanie zase cumi,

Jako vtip super.;-D;-D;-D

Jen doufam, ze to nemyslite vazne. 8-o

ICO 8.3.2007 8:23

Re: Re: Re: Britanie zase cumi,

Fakt je ten, že pan Blair podpořil pana Busche ve válce proti Iráku a fakt je ten, že Klaus k tomu tažení měl nesouhlasnou připomínku veřejně známou. Je to na Vás pane, jak se tomu budete smát

Jan (ne ten od Cibulky) 8.3.2007 8:48

Re: Re: Re: Re: Britanie zase cumi,

Nejsem si jist, jestli je ve svete nekdo zvedavy na to, co rekne Klaus. A i pokud ano, tak ho nikdo nebere vazne. Navic takova tezka vaha, jako je Blair.

Mimochodem, Busch se pise jako Bush.

ICO 8.3.2007 9:25

Re: Re: Re: Re: Re: Britanie zase cumi,

Za Bushe se omlouvám, taky jste tam měl několik chyb, ale to Vám nevyčítám. Jinak to co jste napsal mně připadá, že ten pan Blair je těžká váha hlupáků a jen čeká na ručník hozený do ringu.

HlavaXXII 8.3.2007 7:23

Re: Britanie zase cumi,

Vůbec nechápu co jste tím chtěl říci pane. Zrovna tak se například já mohu posmívat více než půlce obyvatelstva Velké Británie za to že si ve víře v lidovější a masám přejícnější politiku zvolili Blaira a on tam, tváří v tvářekonomické realitě,celou dobu provozuje politiku pravicovější než by si možná dovolila konzervativní strana.

zk 8.3.2007 7:52

Re: Britanie zase cumi,

Jiní se zase mohou smát  Blairovi za jeho "kamarádství" s Paroubkem. Chudák, ten ještě neví s kým se poplácává po zádech.

zoch 8.3.2007 8:08

Re: Britanie zase cumi,

Ono je to maličko jinak. On se nevysmál za kamarádství s Topolánkem,ale skrze Camerona zcela výstižně vykreslil Klause jako směšného idio*a. Samozřejmě,že veřejně se to nedá a stejně samozřejmě musíme konstatovat,že na tom asi něco bude,pokud nedokážeme ( a to nedokážeme ) najít zásadní protimluv v Blairově řeči. Ono je totiž opravdu kuriozní,že si někdo s profesůrou  z ekonomie dovolí zpochybnit tvrzení akademiků specialistů celého světa v oblasti přírodních věd.  O nesouladu s německou pravicí ani nemluvě. Prostě máme na Hradě kašpara a každý se s tím musíme vyrovnat po svém. Činím tak už roky.  Někdo může volit pštrosí politiku a tvrdit,že není nic patrno,někdo dokonce může tvrdit,že větší eso se v Evropě nepohybuje a snad ani nenarodilo,jenže to bychom už asi zbatečně pitvali kandidáty na péči Ivana Davida. Trošku střízlivého posouzení celé věci by pomohlo zejména tehdy ,pokud bychom odhlédli od politického fandovství a dali si vše k sobě za ta léta.

Nakonec bych jen dodal,že jde v zásadě o to,co od politika čekáme. Pokud je to dobrý vzhled elegána,pak mohou být současníci spokojeni.  Pokud od něj čekáme pochopení základních společenských a tudíž i politických dějů u nás a zejména v Evropě a na světě,pak si myslím,že je nejvyšší čas pochopit rozpor mezi řečmi a činy.

ICO 8.3.2007 8:41

Re: Re: Britanie zase cumi,

Pane Zochu, Lysenko byl taky.akademik a kdo se  postavil proti jeho učení,  byl označen za idiota a po zásluze potrestán

zoch 8.3.2007 9:21

Re: Re: Re: Britanie zase cumi,

Tento velikán nějak unikl mé pozornosti. nevím ,kdo to je či kdo to byl. Nepochybně je to moje ostuda,ale opravdu v jeho případě nevím,která bije.

ICO 8.3.2007 9:40

Re: Re: Re: Re: Britanie zase cumi,

Vy se těžko vyrovnáváte, že pan Klaus je na hradě a jsou Vám příjemnější akademici kteří nesmějí být kritizováni ani profesorem ekonomie. To jen jako dodatek k tomu Lysenkovi.

Co když má ten pan Klaus alespoň trochu pravdy, jak se s tím vyrovnáte?

J.Mach 8.3.2007 12:17

Re: Re: Re: Re: Britanie zase cumi,

Zochu, to, že nevíte, kdo to byl Lysenko, není tak moc velká ostuda. Co je ale velká ostuda jsou vaše komentáře, psané bez znalosti faktů. Jinak Lysenko byl jeden z mnoha bolševických podvodných "vědců", spolu s na př. Lepešinskou. 

zk 8.3.2007 13:48

Re: Re: Re: Re: Britanie zase cumi,

No vidíte, to byl takový sovětský "odborník" v přírodních vědách. Máte mezery ve vzdělání

AndyO 8.3.2007 6:26

pěkný článek o nepěkné propagandě

rekapitulace výroků Zaorálkových by jistě zmapovala, kdo mu dává rozumy. Jsem zvědavá, s jakou další hrozbou přijde, vidím to na "USA úmyslně vyvolává spory s Ruskem, aby ho mohla okupovat".

vlasta232 8.3.2007 7:09

Re: pěkný článek o nepěkné propagandě

Souhlasím s Vámi!  Domnívám se, že nadešel čas, aby se už něco udělalo s neskutečmou rudou demagogií , která má stoupající tendenci! Drzost- bolševika v této zemi začíná být docela nebezpečná! Stačí se podívat na didkuzní články /Rudého/ PRAVA!  To, co se tam píše, to, co administrátor dovolí pustit - to je neskutečné!!

Jan (ne ten od Cibulky) 8.3.2007 8:05

Re: Re: pěkný článek o nepěkné propagandě

Od toho je demokracie, modry soudruhu, aby kazdy mohl rici svuj nazor.

zk 8.3.2007 7:53

Re: pěkný článek o nepěkné propagandě

"Zavorálek" má přece na tyhle rozumy vzdělání. Starého psa novým kouskům nenaučíš.

Hogofogo 8.3.2007 5:49

Amerika čumí, jak to Kléma umízpět na článek

Samé osobní invektívy žádný konkrétní argument. Doporučuji navštívit středoškolského učitele matematiky a fyziky. Nechat si namalovat dráhu rakety a pak si aspoň trochu odhadnout čas potřebný na reakci -zaměření, výpočet dráhy, pokyn k sestřelení, odpálení antirakety - a typnout kam asi zasažená raketa spadne. Rozhodně rozumnější postup než nadávat odpůrcům nebo i zastáncům radarové a raketové základny.

V nezištnou pomoc velmocí malým státům může věřit jenom ten, kdo pořád věří že Karkulku zežral zlý vlk.

honzak 8.3.2007 6:20

Re: Amerika čumí, jak to Kléma umízpět na článek

tak se ukaž, Blamáž! Napiš a nakresli jak létají zlé imperialistické rakety. A dokaž, že ty hodné socialistické létají úplně jinak, lépe. Stačí se kouknout na ten armádní server a pak teprve psát.

Jun Su 8.3.2007 7:39

Re: Re: Amerika čumí, jak to Kléma umízpět na článek

Vot naša milaja, raketa globalnaja, něsestrelimaja. Tuda letit tuda, sama znajet kuda , v zaštitu mira i našego truda.

Ghola 8.3.2007 5:11

Pro a proti

To že v tom článku ve Foreign Affairs může jít o názor jen jedný strany, to se dá souhlasit, proč ne, skoro ve všem se najdou dvě názorově odlišný strany. Otázkou ale zůstává, která z nich je blíže pravdě. Takže já bych hned Zaorálka nezatracoval, je to sice hysterik a má asi zálibu v Baasistech, který si sem chtěl pozvat (pořád ale lepší sekulární Baasisty, než fanatický sebevražedný fundamentalisty, ne? :-D ) ale aspoň klade otázky, kterýma se stojí za to zabývat, skutečně chladně a bez emocí posoudit všechna pro a proti. Co se týče toho hypotetickýho prvního jadernýho útoku USA, Čína nedávno sestřelila svoji družici, takže něčeho takovýho by byly jistě schopny i USA, ještě předtim, že by zaútočili (ale když vynecháme Bushe a Cheyneho, tak všichni ostatní tam ještě rozum neztratili)

Rudolf 8.3.2007 5:53

Re: Pro a proti

Za sekulárního Baasistu považujete koho? Saddáma?

Ladislav 8.3.2007 1:48

kampan

To ze se nejaky politik bude chtit svezt na zcela prirozenem odporu lidi k vstupu cizich vojaku na nase uzemi se celkem dalo cekat. Na veci same to ovsem nic nemeni. 

A zastirat obrovskou PR kampan masirujici obcany aby si nechali, coby narod, strcit hlavu do opraky je naivni.

68 8.3.2007 3:18

Re: kampan

Váš naprosto přirozený odpor vůči plánovanému vstupu cizích vojsk na území naší draze vydobité republiky české, je Ladislave naprosto pochopitelný a hodný obdivu. Musíme tomu zabránit za každou cenu, bude-li třeba, možná i s nějakou tou zbraní v ruce. Nikdy jsme se cizáků nelekli a nelekneme se tedy ani tentokrát. Co navrhujete nejprve, ještě než přistoupíme k tvrdým opatřením a chopíme se zbraní? Nějakou kampan?

zk 8.3.2007 7:59

Re: kampan

Zatím tady je obrávská PR kampan proti základně, proti radaru. TV, rozhlas, noviny informují o obrovském odporu občanů - demonstrace 200 anarchistů a komunistů na Václaváku nebo v Jincích se rozebírá několik dní, ale o lidech s opačným názorem se nemluví. 

jofa 8.3.2007 1:33

zaoralkovi je treba podekovat

stejne jako paroubkovi zato,ze nazorne ukazuji ze zadna "demokraticka levice"v cesku neexistuje.jen zombee's s ksc.snad to pochopi i ti trochu pomalejsi nekomunisticti volici.pokud ne,tak to bude ale pruser.

Haf 8.3.2007 1:13

Pane Beneši

Von Pavka Korčagin, alias Zavorálek, za to nemůže. Má jinou výchovu, takovou upřímně bolševickou. I když kope ještě chvilku v oranžovým dresu.

Díky za Čas voněl snem !!!!

zvědavý čtenář 8.3.2007 7:51

Re: Pane Beneši / PK alias MB

Nemá blíž k P. Korčaginovi M. Benda, který nahání současné komunisty

a jeho dědeček byl zřejmě aktivní komunista v Praze na letišti (u celníků) ?

Krusty 8.3.2007 1:12

Naopak

Zaorálek je se svojí argumentací v realitě. Mezi takovou realitu patří třeba mírový program nukleární technologie v Yongbonu, sloužící pro výrobu elektrické energie.

arogant 8.3.2007 0:54

Zaorálek

je se svou argumentací zcela mimo realitu.Chová se populisticky s komickými rysy.

mell 8.3.2007 0:16

článek mě zaujal

Pane Beneš, dobře se to četlo, díky.