29.3.2024 | Svátek má Taťána


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
AeroKarel 8.3.2007 13:57

Re: Re: Zabývat se vážně výroky pana Zaorálka IMHO nemá smysl.

Ono je obecně plno blbů, domnívajících se, že blahobyt vzniká sociálnem, přerozdělováním a odporem k (západním) imperialistům. S tím pár skutečně modrých ptáků nic nepořídí.

mleziva 8.3.2007 14:41

Re: Re: Zabývat se vážně výroky pana Zaorálka IMHO nemá smysl.

Blbcům je lepší nepřekážet, protože nad blbostí a demagogií nelze zvítězit.

Navíc tady byla 8 let u vlády strana, za které blbost jen kvetla...

AeroKarel 8.3.2007 14:48

Re: Re: Re: Zabývat se vážně výroky pana Zaorálka IMHO nemá smysl.

Zvítězit nelze, ale apriori to vzdávat také není dobré.

FSuchoš 8.3.2007 19:05

Re: Re: Zabývat se vážně výroky pana Zaorálka IMHO nemá smysl.

jmenuj důvěryhodnějšího a solidnějšího politika, než je Zaorálek. Bez vytáček

omega 8.3.2007 13:04

amerika čumí

opravuji rakety

omega 8.3.2007 13:00

amerika čumí

Nevím proč se hádáte a někdy i dost vulgárně.Já osobně nechci,aby mě na hlavu padaly ruské rakaty nacpané českým uranem.!!!

AeroKarel 8.3.2007 13:58

Re: amerika čumí

Jelikož už jsme tam toho uranu vyvezli dost, je Vaše přání nezaručitelné. Záleží na tom, zda některému ruskému lampasákovi "nejebne".

Frank 8.3.2007 14:15

Re: amerika čumí

Když se tak dívám na autory článků, tak mám dojem, že domov důchodců má vycházku. Benešovi vadí, že Zaorálek se jmenuje Lubomír. No to snad ne. Zaorálka taky nemusím, ale co to má společného s jeho jménem. To je argumentace v rovině houpacího dřevěného koně. A tento nenávistný dědek tady mumlá o svém dětství. To už si snad ani nemůže pamatovat. Ten ani neví, co měl ráno k snídani.

jj 8.3.2007 18:04

Re: Re: amerika čumí

Máte pravdu, že k stáru sil ubývá, ale je rozdíl jestli ubývá sil schopnému člověku a nebo individuu, které bylo blbé už v pětadvaceti. Tam pak nepomůže ani svěcená voda.

FSuchoš 8.3.2007 19:09

Re: Re: Re: amerika čumí

ta prý pomáhá k erekci

demokrat 8.3.2007 12:07

demokraté by válčili a komunisté jsou pro mír - není to absurdní ?

Že mu pero neupadne, když píše na podporu takového vraha (viz Irák), jako je Bush a snaží se s ním zatáhnout naší zemi do zbrojení a válek a vystavit nás hrozbě teroristů. Hanba!!!!!! 

Malý Aston 8.3.2007 12:12

Re: demokraté by válčili a komunisté jsou pro mír - není to absurdní ?

A Vás platí za Vaše názory KGB nebo GRU nebo Filip a Paroubek?:-D

David Werner 8.3.2007 18:56

Re: Re: demokraté by válčili a komunisté jsou pro mír - není to absurdní ?

Jaky je mezi temi lumpy rozdil?

zk 8.3.2007 12:37

Re: demokraté by válčili a komunisté jsou pro mír - není to absurdní ?

Měl byste si zvolit jiný nick

AeroKarel 8.3.2007 13:50

Re: Re: demokraté by válčili a komunisté jsou pro mír - není to absurdní ?

Navrhoval bych "užitečný idiot", v duchu leninismu.

F. Čech 8.3.2007 12:50

Demokratovi

USA osvobodili celý Irák od masového vraha Saddáma a jeho vykutálených sadistických synů. A teď se v iráku snaží zavést demokracii - za nenávistných pokřiků gaunerů, z nichž někteří se vydávají za "demokrata". Co byste si vlastně v Iráku přál vážený soudruhu? Za demokrata se neprávem, stejně jako vy,vydával i např. soudruh Gottwald a další bolševičtí vyvrhelové. Demokracie ale znamená svobodné volby s více možnostmi, rovnoprávnost lidí před zákonem, ať už jsou z jakékoli etnické skupiny atd. To vše v Iráku za Saddáma nebylo a teď to Iráčané mají. Skutečnost, že sunnité, kteří za Saddáma v Iráku neomezeně vládli nezkousli konec své nadřazenosti nad většinovými šiity a kurdy a za pomoci mezinárodní teroristické sebranky masově vraždí šiitské civilisty neznamená, že v Iráku není zaváděna demokracie. Zatím ji mají a oceňují jedině kurdové (Saddámem vyvražďovaní chemickými zbraněmi dodanými belgickou firmou), kteří stojí mimo etnický konflikt šiitů ze sunnity. Brzy ji ale budou mít všichni Iráčané - díky demokratu Bushovi! Saddámův Irák byl nebezpečím pro celý svět. OSN je k ničemu, tak to musely pro svět i Iráčany zařídit USA. Vám bolševikům to samozřejmě nevoní , protože světový terorismus byl vždy vaším spojencem. Ale neříkejte si "demokrat" ! Neznesvěcujte tento pojem!

Harpyje 8.3.2007 13:01

Re: Demokratovi

R^R^

Malý Aston 8.3.2007 13:06

Re: Demokratovi

Demokracie není možná nutit státům a jejich občanům pokud ji nechtějí.Podívejte se na nás.V roce 1989 všichni řvali,pryč s komunistickou ideologií a jak dopadli volby?Občané volili komanče u komančů a komanče u socanů.Stačí si přečíst pár diskutujících zde na PSU a nemusíme se těm iráčanům smát,u nás je to stejné.:-D

jirka.s. 8.3.2007 16:50

Re: Re: Demokratovi

A komanči jsou sunité nebo šiíté?

demokrat 8.3.2007 13:12

Re: Demokratovi

Osvobozují je tak, že je vraždí, ničí zemi, památky a kradou jim jediné nerostné bohatství, které mají - ropu Viz např. AbuGraib, Hadhita, Fallúdža..........Představa, že takto by nás osvobozovali od komunistů, je šílená a jen hovado to může schvalovat.

Douša Josef 8.3.2007 13:30

Re: Re: Demokratovi

S Váma je to naprostá marnost!

MilanS 8.3.2007 13:44

Re: Re: Demokratovi

Měl byste si zvolit nick "bolševik", bylo by to přiznačnější. Ano, nikdo nejásá nad mnoha přehmaty a omyly, kterých se US Army v Iráku dopustila, ani vojáci US nejsou svatí. Pokud se někdo něčeho dopustil, jde za to sedět. Svinstva typu Abu Graib nikdo rozumný neschvaluje.

Zajímavé ale je, že Vám a Vašim soudruhům bylo šumafuk zplyňování Kurdů a vraždy Saddámových oponentů. Nyní je humanitární krize v Darfouru. Kdyby tam (v dobré víře) zasahovaly USA, zase by to byla vina US Army. Určitě by při nějaké přestřelce US vojáků s ozbrojenci jedné nebo druhé strany zahynul nějaký civilista, nad kterým by hlasitě a s ukázkovým morálním rozhořčením lkali všichni "demograti" Vašeho typu, zatímco nad desítkami tisíc obětí jenom lhostejně mávnour rukou, protože se to nemůže svést na USA. Samozřejmě, možná se přijme 2567. rezoluce OSN, která všechny ozbrojence určitě donutí se nad sebou hluboce zamyslet a pod tíhou svědomí odevzdat zbraně ...

lada 8.3.2007 22:08

Re: Re: Re: Demokratovi

Milane S., v Darfouru zcela určitě Amíci (v dobré víře) zasahovat nebudou a nebudou je tam ani učit demokracii, neboť tam není nafta ,ale jen svrab,AIDS a malárie. Takže bez obav.

AeroKarel 8.3.2007 13:54

Re: Re: Demokratovi

Máte v tom dost guláš, až by se dalo říci mrdník. Vraždí se převážně Iráčani mezi sebou a Amíci se jim v tom snaží bránit. Památky si rozkradli prokazatelně místní. Pokud nějakou ropu vyvezou (moc jí kvůli převládajícímu bordelu není), dostanou ji zaplacenu. Jen hovado to může srovnávat s ČR nebo ČSSR. pokud by nás zbavili bolševíků o něco dříve, asi bychom zde nezačali provozovat občanskou a náboženskou válku.

Ten nick máte opravdu dost zavádějící.

David Werner 8.3.2007 14:07

Re: Re: Re: Demokratovi

To je podmineny reflex. Dlouholetym studiem na VUMLu se docililo toho ze subjekt pry zmince o USA zacina slintat a plka bolsevickeou propagandu.

por.Kot 8.3.2007 17:17

Re: Demokratovi

Mýlíš se demokrate! Kolik krve měl na rukou Saddám a kolik Bush? (Y)

Pasáček koz z Vermontu 9.3.2007 1:39

Re: Demokratovi

Občané všech zemí, zdemokratizujte se, nebo budete vybombardováni.  G. Bush.

gerontusinza 8.3.2007 12:06

Pane Beneši, přestaňte kecat vy a jděte tam kde jste byl a můžete pokračovt v lízání

čehokoli.((Y)), ale nechte rozhodnouit obyvatele tétp země. V referendu. Blbcům vašeho formátu může naslouchat jen cizozemec, protože neví a  nežije v této zemi,. Možná že vás i obdivují. Já nikoli, není totiž  proč.

Malý Aston 8.3.2007 12:16

Re: Pane Beneši, přestaňte kecat vy a jděte tam kde jste byl a můžete pokračovt v lízání

Obyvatelé této země řvali pod vedením komančů zastřelte ty zrádce,řvali Dubček na Hrad v roce 1968,řvali ať žije Husák a Sovětský svaz na věčné časy,potom řvali zase Dubček na Hrad.Těmto občanům máte zájem nechat rozhodovat? Na základě protiamerické propagandy Janečka,Moravce,Zaorálka a Filipa?:-D

gerontusinza 8.3.2007 15:28

Protože i blbci vašeho formátu budou mít svůj hlas, tak se to prostě vyrovná.Re: Re: Pane Beneši, přestaňte kecat vy a jděte tam kde jste byl a můžete pokračovt v lízání

A pokud si někdo chce hrát na demokracii a přitom základní požadavky demokracie nerespektovat. je stejný komouš (ne-li horší ) jako ti o kterých mluvíte. Jste nevěrohodný papouškující idiot, a  demokracii takoví jako vy škodí nejvíc.  bez úcty jako obvykle......