16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jenda 30.7.2006 11:56

Re: Pravda-nepravda :)))

Uzasne. Nejakou peknou konspirativni teorii ohledne zavrazdeni Kenedyho tam nemaji? ;-)

Karel008 30.7.2006 11:56

Tomáši, když budete tak pokračovat, ztvrdnou Vám z té přemíry chlastu játra a je konec.

Minorita 30.7.2006 11:53

Omyl, strejdo

O tom hromadném masakru srebrenických mužů (ne žen a dětí, ty byly v tomto případě propuštěny, neberte jejich životy nadarmo) vím. Ale vy ani Jasan nevíte o hromadných masakrech v srbských vesnicích kolem Srebrenice, které po měsíce prováděli srebreničtí muži organizovaní do své místní milice. Nesmíte sledovat jen CNN, jsou tu i německá a francouzská média.

Jenda 30.7.2006 11:49

Re: Re: Zajímavé!

A jakpak dlouho si nas ani nevsimne? Mozna tak dlouho nez bude potrebovat prez nas prejit. Nebo az ono mnohem dal dostatecne ponici a obsadi nas vsechny. Uz vidim jak spojene arabske armady sporadane obchazi neutralni ateistickou ceskou republiku a zavadeji sariju v cele evrope s vyjimkou naseho uzemi. Jo, jasne.

strejda 30.7.2006 11:37

bod 2

Dokážete vysvětlit proč základna USA v Česku, když nebude určena pro ochranu USA? Proč se na vlastní obranu neangžuje Evropa a NATO. Když se jedná o naši obranu, není lepší když iniciativa vzejde od nás? A poslední. Jak si vysvětlujet zuské prohlášení: Stavte si co chcete, případné následky ale jdou na váš vrub.

Jenda 30.7.2006 11:34

Re: Re: Doufam, ze rakety v cesku nebudou.

No v tom pripade bysme se meli postarat o to aby se na nas priste nevy5rali. A americka zakladna na nasem uzemi je celkem pekna pojistka. On je dost rozdil obetovat nejakou pidizemicku o ktere 99.9% obyvatelstva nikdy neslysela nebo opustit nejakou zakladnu plnou raket a jine techniky. Kdyby nic jineho tak to dyl trva a spatne se to vysvetluje vlastnimu obyvatelstvu.  

strejda 30.7.2006 11:34

Re: Re: Re: Re: GWB je teroristata stejně jako Usáma,

Patrně má na mysli těch cca 7000 muslimů, hlavně žen a dětí, kteří byli přímo ve Srebrenici povražděni. Tam je důkazů dost. Hlavně vyhrabaných mrtvol a svědectví přímých účastníků, včetně videonahrávek z masakrů, které si sami natáčeli.

Minorita 30.7.2006 11:11

Re: Re: Re: GWB je teroristata stejně jako Usáma,

Jasane, myslíte tisíce Srbů ve vesnicích okolo Srebrenice, povražděných muslimskými srebrenickými milicemi během měsíců před dobytím města? Velitel těch milicí byl před několika týdny v Haagu propuštěn pro nedostatek důkazů.

jasan 30.7.2006 11:07

Re: Re: GWB je teroristata stejně jako Usáma,

OSN?  stejne jako v Srebrenici?

Mozek 30.7.2006 10:44

Re: jasanova chamberlainovská politika

Potupné podmínky jsou vymýsl chorobných antiamerických fantaziíí. Nechápu jak tato základna ohrožuje naší suverenitu. Naopak ji docela posiluje. Mně připadá, že tady spúíš někomu Velký bratr pořádně chybí

Mozek 30.7.2006 10:42

Re: Jiný pohled na stejnou věc

1, Fajn, tak když Evropu nikdo neohrožuje, nemůže tady  ta základna vadit, ne? Když si chtějí amíci utrácet...?

3, "Systém proti vymyšlené hrozbě není efektivní" To je opravdu perla. Uznávám, že ani nevím jak na to reagovat. V životě sem o takových požadavcích neslyšel, ale to je asi tím, že nečtu Halo noviny či Blisty...

Když je hrozba neexistující, proč by měl být systém teda efektívní? To sem pořád nepochopil... Nechápu co má společného protiraketová základna a "Americká agrese"

3,

Mozek 30.7.2006 10:36

Re: Re: Re: poslete je do Polska

Zajímalo by mně co je projektu protiraketové obrany šíleného a imperialního

Mozek 30.7.2006 10:36

Re: poslete je do Polska

Možná by si potřebovalo pomoct z bídy duševní pár milionu čechů

Mozek 30.7.2006 10:33

Re: GWB je teroristata stejně jako Usáma,

Zajímalo by mně jaká pravidla platí a kdo je dodržuje. Nezdá se mi, že by se teroristé řídili nějakými pravidly a že by je dodržovali. Například OSN rozhodla, že Libanon má odzbrojiHizbaláh a dodržel někdo toto pravidlo? Tá část světa proti které USA bojuje žádná pravidla nedodržuje a vunucuje si aby pravidla dodržovala jen protistrana.

Proto bych byl hrdý, kdyby se význam naší země pozvedl tím, že tu budeme mít americkou protiraketovou základnu.

Nika 30.7.2006 9:53

Re: Re: GWB je teroristata stejně jako Usáma,

Pokud si včas svou bezpečnost nezajistíme a  nepřidáme se na správnou stranu, bude si moct pan Veselský strčit ty vlaječky do té další ikonky, kterou použil ...:-/

vlad 30.7.2006 9:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobrovolne se stat bojistem?

Rusko ma pres 3000 strategickych hlavic a skoro 1000 strategickych nosicu (takticke nepositam). Kdyz USA vypovi smlouvu s touto zemi pod zaminkou "obrany" pred zememi ktere nemaji ZADNE  strategicke mosice ani hlavice (Iran, S.Korea) je jasne proti komu jsou protiraketove zakladny po celem svete namireny. 

jeník 30.7.2006 9:39

Re: GWB je teroristata stejně jako Usáma,

Veselský, máte tam málo vlaječek, ještě by to ze dvě chtělo ...   :-)

Andy 30.7.2006 8:48

Re: Re: dotaz

to samé si myslím o vás, Juchelko. Popsal jste se výborně.

jasan 30.7.2006 8:48

Hipiku

tak s timhle jde souhlasit.....   pokud navic - jako maly podpurny argument - sleduji namitky protistrany a sleduji, KDO je vyslovuje - je situace cim dal jasnejsi.

Veselský 30.7.2006 7:35

GWB je teroristata stejně jako Usáma,

jen má o něco větší možnosti. Preventivní útoky(Irák) jsou zločinem a zločinem nelze bojovat . Stále platí určitá pavidla a rozhodovat by měla OSN.;-O(Y)

Proto žádné rakety supermanů ze zámoří>->->-

S.P. 30.7.2006 6:42

Re: Re: dotaz

Hlavne ze jsi si Juchelko ulevil, s chipackem Tveho kalibru nema cenu jakkoliv diskutovat - ses sokoliku degenerovany grafoman. Solong debilku. Dokazal jsi kulove!  (Y)

Hipik - pravicovy recidivista 30.7.2006 6:02

Re: Dokud

A zapomel jsem jen dodat, ze s didkutovamymi raketami je to ouplne stejne. Budto nekam patrime a nebo nikam. Psal jsem to uz nekolikrat. Svet je jako prcka rozdelen na levou a pravou pulku. Kdo jde stredem, kampak asi dojde ? Tot otazka pro Strasidelko;-D

Hipik - pravicovy recidivista 30.7.2006 5:58

Dokud

bylo vlastnictvi jadernych zbrani v rukou nemnoha, bylo i relativne bezpecneji. Dnes ma tyto zbrane skoro by se dalo rici kdokoli a kdekdo o ne usiluje. Mir a rovnovaha ve svete je stale vrtkavejsi, nestabilnejsi. Historicky okamzik nastal datem 9/11. Nebyl to stat, nebyla to aliance, nebo koalice statu, bylo to neurcite sdruzeni lidi, kteri vyhlasili " Svatou Valku ". Timto okamzikem se svet totalne zmenil, stare definice valky, vyhlaseni valky atd. neplati. Jak ne to reagovat ? Asi nejlepe jako GWB, vyhlasit valku mezinarodnimu terorismu a tim dosahnout novych formulaci, kterymi by se nas svet ridil. Nejdriv je nutne zjistit mezi zememi, odkud mohou nasledovat dalsi utoky, jestli jsou s nami, nebo proti nam a tak svet rozdelit na pratele a nepratele. USA jsou dnes ve valce s mezinarodnim terorismem a Israel taky. A ta valka neskonci driv, dokud se nedosahne noveho dokumentu. Westfalsky dokument je uz jen minulost. Kdo se na nej obraci je blazen, ktery veri, ze nepritel bude k nemu setrnejsi. Proste a jednoduse nebude. Barbari rezali hrdla vzdycky a vsude vsem. A peacemakeri se nikdy neumeli branit, jen kecali a nic nedelali.

Borek@Exil 30.7.2006 4:34

Re: Přání

Proč se napřed nenaučíte tvořit zákony "zezdola"..petiční formou, jako třeba tady v USA? Pak si udělejte petiční formou nový zákon o referendu...a pak o tom referendu teprve začněěte kvákat. krom toho, uzavírání vojenských smluv není materiál pro referenda, to je v jurisdikci vlády.

Nika 30.7.2006 1:26

Re: Re: Re: jo ony cechy

Přesně ! Jsme národ mnichovanů , ale i ten Beneš napřed zkusil udělat, co se dalo, aby zkáze předešel, my už nechceme ani to, stálo by nás něco...

Mišák 30.7.2006 1:20

Re: Re: jo ony cechy

Skoro všichni, kteří drželi klapačky při okupaci r. 1968 chtějí být dnes hlasitě aktivní. Jenže těmhle zbabělým "hrdinům", kteří tak vyřvávají o věčné škodlivosti USA vůbec nedochází, že znovu demonstrují svou zbabělost zažranou pod kůži,  dnes hlasitě proto, že hlasitě žvanit do všeho už není trestné. Nepochopili nic tehdy ani nyní, přemýšlet nebudou, nenaučili se to. Už léta opakují totalitní zhovadilosti o škodlivosti USA, jak jim to do vymytých mozků natloukli bývalí straničtí kádři. Proto také tolik lidí stále fandí KSČM a bezzásadovým totalitním pohrobkům typu Paroubka. Nejhorší na tom je, že dokud budou žít, stále budou otravovat vlastní závistí a nenávistí i mladé duše. Dvě zmatené a nepoučitelné generace.   

Kolemjdouci 30.7.2006 0:42

Re: jo ony cechy

Ono to zase neni spatne mit o sve zemi dobre mysleni a sebevedomi, ale tady se resi hlubsi problem! Vidim to jak se prenasi nenavist k USA z otce na syna, myslim tim starsi generace na mladsi. Americane CR nic neudelali a nikdy neuskodili! Vetsina Cechu nikdy v USA nebylo a presto se vyjadruji jakoby USA byly nejvetsi nepratele nasi republiky. Nemohu osobne  ty vylevy rozpoznat od nenavisti z doby budovani socialismu, kdy nam nase mirove budovani lepsich zitrku USA neustale rozvracely.  

Jenda 30.7.2006 0:31

Re: Drzost prvního stupně.

No pokud by ty emoce mely byt od Mnichova tak bude obyvatelstvo pozadovat okamzite zbudovani one zakladny. Neslo ono totiz nahodou tehda o to, ze frantici a anglani chteli mit klid a "bezpeci" a tak se vykaslali na smlouvy se spojencem. Tentokrat jsme malicko v podobne pozici my. Taky se vykaslem na spojence aby nahodou malinko nevzrostlo nebezpeci, ze si nejaky islamista vybere nas? Cil jsme uz ted ... mame se lip a jeste neverime v toho jedineho spravneho boha, zadny dalsi duvod neni potreba.

J. 30.7.2006 0:27

Rozhnodnuti ANO/NE nelze provest bez argumentu

Navic je dobre poslouchat "argumenty" stale dokola, protoze casto zjistite, ze mezi zarucenymi "argumenty" jsou i jednoduse lzi s cilem ovlivnit iracionalne rozhodovani lidi.

Proste tu mame demokracii, ale nekdo nahore se snazi prosadit svou, tak aby to melo punc "demokracie" tak se tem dole lze s cilem ovlivnit je, aby se rozhodli zpusobem, jakym se uz rozhodlo bez nich. :-) ANO argumentaci - je to zdrave, ikdyz unavne ;-)

BTW dalsi argument?

http://nehoupat.blogspot.com/2006/07/babiino-protiraketov-paraple.html

jiný Honza 30.7.2006 0:23

Re: Re: Poznámka k bodu 5

Blbost - byl zlikvidován. Okamžitě