3.6.2024 | Svátek má Tamara


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Malý Aston 25.10.2006 8:42

Re: Článek je bohužel vzdálen realitě.

Naprosto s Vámi souhlasím.On ten Zaorálek ale není zřejmě úplný debil.Proč to píše dnes?Pro koho je ten článek určen? Pro občany,ani náhodou.On prosadil před volbami usnesení,zakazující socanům jakoukoliv spolupráci na vládní úrovni s KSČM.Dnes socani bez rudochů nehnou ani prstem.Takže nemůže psát proti FIlipovi a Grebeníčkovi. Jeden je agent proti NATO a druhý příznivec Stalina.Až nebudou socani komouše potřebovat,bude i jinak psát soudruh a potom pan Zaorálek.

zloch 25.10.2006 8:32

Je to přeci jenom

Brouk Pytlík. Tolik vět....

tom 25.10.2006 8:31

Zaorálek

Doufám,že tento.... zůstane navždy jen stínový!

hodne neRath 25.10.2006 8:29

no jo

jako obvykle.... bejt na ne hodny a "EU EU ueber alles"... cesta do prusvihu

Ervín 25.10.2006 8:25

Je to děsně dlouhý a příšerně blábolivý

Napsal to člověk, podle jehož zrůdného myšlení je Západ svým dílem vinen na jaderném řádění severokorejských komunistů.  Všimněte si též neobratné, až odpuzující stylistiky.

SKEPTYK 25.10.2006 8:21

Re: Článek je bohužel vzdálen realitě.

Draku, líp bych to nenapsal. Zaorálek je mimo mísu(nebo ten, kdo tahá za provázky, na kterejch visí). Když je chvíli sám před kamerou, je to jasně vidět. ;-P

drak 25.10.2006 8:15

Článek je bohužel vzdálen realitě.

Nemám nic proti tomu aby se na evropské úrovni začalo spolupracovat na společné obraně, tváří v tvář novým nebezpečím je to prostě nezbytné. Islám se radikalizuje, já bych dokonce řekl, že se fašizuje, KLDR již testuje jaderné zbraně, kdy je začne testovat Irán je jen otázkou času, prapodivné síly jako Hizballáh se stávají vládními stranami, uvnitř evropských zemí se nám tu zabydlují islamistické bojůvky, zkrátka ve výhledu nic moc hezkého a chování evropských politiků spíše připomíná ono pověstné pštrosí strkání hlavy do písku nežli rozumnou reakci na měnící se situaci. Obávám se, že rozumné odpovědi na otázku umístění americké základny na našem území se v rozumné době od ostatních unijních zemí nedočkáme. Je vidět, že pan Zaorálek by se k oněm evropským politikům mohl směle připojit, mlží stejně neurčitě jako oni. Jenže čas běží a za nečinnosti evropských politiků pracuje tvrdě proti nám. Otázku základny bychom si měli vyřešit my sami, protože ničeho rozumného, co se obrany týče se od zbytku Evropy dočkáme jen těžko. Možná, že to není úplně ideální odpověď na to, co se ve světě děje ale rozhodně je to pro rozličné Achmadíny Neřády a Nasrally Alláhy odpověď rázná a hovořící tou správnou řečí: „Ty si vyrábíš klacek? My také, a nezapomeň, že ten náš je lepší.“ Jinému jazyku tito lidé nerozumí. Již padouch Stalin se vždy poptal o kolik že divizí se opírá ta či ona deklarace, nic jiného v potaz nebral. Na padouchy diplomacie neplatí, ti rozumějí jen a jen pořádnému klacku a mírumilovné lidi považují z blbce a opovrhují jimi, je to prostě jiná mentalita a je ošidné nemít to na paměti, mohli bychom na to všichni škaredě doplatit.

tatina 25.10.2006 8:08

Soudruhu Zaorálku,

pro Vás by bylo nejlepší,kdyby se místo těch protiraketových základen stavěly základny pro vrtulníky,aby jste měl více možností k přistání.Pochybuji,že jste za poslední léta z toho vrtulníku vůbec vylezl.Mně to stále připadá,že se na ten náš svět díváte nějak z vrchu a nevíte,co se tady dole děje.

trojan 25.10.2006 7:46

Re: Viděl jsem jakousi tiskovou konferenci, kde

Musím konstatovat,že ten Zaorálek je ještě blbější neš jsme čekali.

68 25.10.2006 7:37

Vhodná debata

u příležitosti padesátého výročí oné příhody v Madarsku.

68 25.10.2006 7:30

A já měl vždy dojem,

že pokud po nedávných zkušenostech nějaké rozpory vůbec vzniknou, bude se jednat výhradně o neshody v konečném celkovém počtu raketových a vojnenských US základen v Čechách a na Moravě (to hlavně).  Tady se mluví jen o jedné jediné základně?

Petr Kohout 25.10.2006 7:23

Kdybychom věděli, proti komu potřebujeme protiraketový systém vybudovat,

pak toho dotyčného jednoduše zabijeme a nemusíme budovat nic.¨Bohužel nevíme, který z kamarádů pana Zaorálka a spol. a hlavně KDE se nás chystá vyvraždit.

Quin 25.10.2006 7:21

Pane Zaorálku,

Vy jako politik a odborník na zahraniční věci jistě již všechny informace máte, tedy řekněte jsně: jste pro základnu nebo proti? !  Tímto způsobem totiž jen všechno rozžvaníte tak, že se závěry nedají udělat.

A propos, nechtěl byste už konečně už jet do KLDR a Iránu a nabízet jim Váš systém kolektivní bezpečnosti a spolupráce? Ať vidíme nějaké výsledky.  

Pšenda 25.10.2006 7:15

Zaorálek, Evropa, ...

Socialictická Evropo, páni Zaorálkové, páni multikulturalisti, probuďte se !!! Páni evropští politici, probuďte se !!!

Ivan Nový 25.10.2006 6:53

Re: Ano základně!

R^

Říman 25.10.2006 6:53

Ano základně!

Je opravdu tak hloupý pan Zaorálek, nebo to píše za peníze (třeba ruské)? Nejkomičtější (kdyby to nebylo k pláči) jsou ti Zaorálci, kteří mají velkou starost o naši svrchovanost a současně o to, co řekne Moskva (Teherán atd.) Kteří jsou tak nemyslící (?), že nám tvrdí, že základna může vyvolat odvetu! Ano, pro to všechno právě základnu pořebujeme, abychom nebyli závislí na tom, co kde kdo řekne, aby ty, kteří by se chtěli pomstít, přešla chuť. Jestli toto není pane Zaorálku Váš mozeček schopen pochopit a jiné argumenty nemáte, mlčte!

Ivan Nový 25.10.2006 6:49

Kolik ruských agentů je ve strukturách EU?

Podle zahraniční politiky EU a toho co prosazuje velmi mnoho. V infiltraci západoevropského prostředí mají tradici ještě od dob studené války.

Ivan Nový 25.10.2006 6:47

A tady zase prezentuje ruské zájmy.

No fuj !!!

Pavel 25.10.2006 6:47

Vyměním

jednu základnu za jednoho soudruha Puchejře-Pablbka. Zn. I doplatím. Zaorálka, Jičínského, Vízka, Jelínka, šíbaly ....  přidáme jako premii. Spěchá.;-D

Ivan Nový 25.10.2006 6:40

Viděl jsem jakousi tiskovou konferenci, kde

pan Zaorálek mluvil jako severokorejský agent. Nebyl náhodou v Severní Koreji a nevymyli mu tam při té příležitosti mozek?

68 25.10.2006 6:37

A jestlipak si socialistický a demokratický a stínový ministr Zaorálek ještě pamatuje také tu o Budulínkovi?

lojza z vesnice 25.10.2006 6:36

hodte na něj sít

tohoto člověka chce předat k chocholouškovi

Gruntorád 25.10.2006 6:32

http://volby.kategorie.cz/

http://volby.kategorie.cz/

http://volby.kategorie.cz/

Muki 25.10.2006 5:53

rikejme si nezavisli

No nema jse panikovat predcasne, jiz pan Voskovec vzpominal, ze mu byl vytykan predcasny antinacismus. A je lepe, jak jiz to zname ve valce s mloky pockat s temi muslimy, jak se to vyvine.. To, ze Polsko, po vsech historickych skusenostech neveri rusku a nechce opakovt chybu, kdy se orientovalo jen na francii.to by se snad mohl divit je politicky idiot, coz zase on neni. Dobre vi, ze my jsi nemuzeme dovolit ruslo nastvat, protoze stat, ktery zavizi 90 procenty plynu a 75 procenty ropy na rusku, jako my, neni nezavisly, a rusko nas povazuje za sferu svych zajmu, takze umisteni zakladny by skutecne mohlo v rusku vyvolat nevoli. Takze na priposranost dat co nejlepsi nater a statecne odmitnout americke zakladny, coz neni riskantni, protoze americe je to celkem jedno.

deda 25.10.2006 5:44

soudruhu Zaorálku!

Proč jste neprotestoval proti ruským základnám? Bolševici lhali, že  zde jsou kvůli naši obraně, a přitom bylo každému rozumnému člověku jasné, že zde jsou kvůli případnému útoku na komunisty nenáviděný Západ. Když poslouchám vaše žvásty, tak se mi obrací žaludek.

Když sem naši bratři v osmašedesátem vtrhli, hnali se stále dál na západ, a kdyby je, podle tehdejších zpráv, nezastavili naši vojáci na západní hranici, tak by vstoupili až na území NSR.

Tehdy jste měl protestovat! Aha, já jsem zapomněl, vy jste byl tehdy ještě usmrkaný cucák.

Ladislav N. 25.10.2006 4:26

Re: aha pardon

To si tady zase nějaký idiot hraje s technologií cenzury...

johnny 25.10.2006 3:51

zavorálek

těžkej nesouhlas. nejhorší je, když do všeho kecaj lidi, co o tom ví prd. pouze prezentujou nějakej "názor" nebo ideologii ale prakticky si nejsou schopní dát ani 2+2 dohromady. ;-P

poznamecka 25.10.2006 2:55

Re: Re: Re: Re: Hlouposti - ano pisete Vy, mekota Zaoralek a podobni

omlouvam se za preklepy.

zahranicni politice, tuden=tyden, usmesou=usnesou a jiste mnohe dalsi :(

poznamecka 25.10.2006 2:52

Re: Re: Re: Hlouposti - ano pisete Vy, mekota Zaoralek a podobni

1) Evropa nema zadne takove strely. Takove zbrane ma Francie a UK. Obe zeme maji uplne jine predstavy o zaranicni politice, jak muzeme uz 16 let detailne sledovat.

2) Rekneme, ze (napriklad v budoucnosti se stane zazrak) a existuje neco jako "Evropske jaderne rakety". Predstavme si situaci, ze nejaky stat (Iran) ziska jadernou bombu a nosic. To je velmi pravdepodobne, temer jiste,  v SD horizontu.

Onen stat si zacne klast nejake podminky, rekneme pro zjednoduseni kazdy tuden jednu pannu , jako onen drak v pohadce. Vy si myslite, ze v tom pripade zasednou Evropsti politici a usmesou se na tom, ze misto postupneho plneni pozadavku draka ho "vymazou"? Spolu se vsemi miliony nevinych civilistu? To povazujete za realne? Clovece PREMYSLEL jste vubec o tom?

Jedina moznost je rict - OK, tak to zkus odpalit. My ji sestrelime, nebot mame destnik -  a POTOM bude tanec.

poznamecka 25.10.2006 2:43

Re: Re: Re: pro poznamecku

Navic US army je kontrolovana ze vsech moznych smeru, tyhle projekty jsou neustale pod palbou od  lidi v kongresu, FAS.org atd, takze na rozdil od vyse zminenych dezinformacnich medii si nemohou dovolit kecat co je napadne.