30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
emersonskej 2.6.2007 14:46

Re: Re: A ještě dodatek

... ale to děláte někde ve státním sektoru, že :-P ... tipuju to na nějaké to teplé úřednické místečko !!!

Minorita 2.6.2007 14:48

Re: Re: Re: A ještě dodatek

Mám těch zaměstnání několik, abych se poměl. A jako levicová socka pracuji na počítači i o víkendu a jen chvílemi pro odpočinek odskakuji na Psa.

emersonskej 2.6.2007 14:51

Re: Re: Re: Re: A ještě dodatek

No když to říkáte...:-)

janoryna 2.6.2007 18:52

Re: Re: Re: A ještě dodatek to chcete říct, že soukromník platí

hůř než stát ?

PetrN 2.6.2007 15:19

Neřeknu. Ještě byste mi záviděl...

Neřeknu. Ještě byste mi záviděl... :-P

Minorita 2.6.2007 15:21

Re: Neřeknu. Ještě byste mi záviděl...

Na to vezměte jed - inu, to víte, levičák.

PetrN 2.6.2007 14:23

Vízku, děkuji Vám

Vízku, děkuji Vám, Opravdu Vám mnohokráte děkuji, protože na Vašem příkladě si vždy uvědomím, že co český socan, to buran, lhář, demagog, idiot a pomatenec. Když k tomu ještě vzpomenu na Paroprase a DRatha, tak dodám arogantní zloděj, hulvát, podvodník, populista a totalitář.... Ikonku nedávám, neboť zde chybí blicí...

Minorita 2.6.2007 14:47

Re: Vízku, děkuji Vám

Petře, ty jsi Petr a na této skále postaví ODS památník blbosti a sprostoty svých voličů.

Starý J. 2.6.2007 15:04

Re: Re: Vízku, děkuji Vám

Zajděte si na Novinky! Tam uvidíte, jak vypadají voliči ČSSD! Co je zde vyjímkou, je tam pravidlem! A pak se můžeme bavit o tom, čí voliči jsou v drtivé většině blbí a sprostí! A na té skále staví ČSSD své voličské preference!

Minorita 2.6.2007 15:11

Re: Re: Re: Vízku, děkuji Vám

Mohl byste mi podat Vaši definici vÝjImky na Psu? Pokud máte dojem, že tenhle Péťa je výjimkou mezi pravicovými diskutéry na Psy, máte posunutou optiku. Spočítejte jen ty výjimky na posledních stránkách této diskuse a spočítejte v ní slušné Vízkovy oponenty (ke kterým zatím patříte, pokud se pamatuji). Jsem zvědavý, jaký vám vyjde poměr výjimky a pravidla.

Ladislav N. 2.6.2007 17:58

Re: Komunistům, Vízkovým zastáncům i bláznům...

Víte, na článek extrémního komunisty Vízka, který tento šílenec ve své svaté víře v komunismus cpe před oči zvláště těm, kteří o to nestojí, nemůžete očekávat slušnou lidskou reakci. Vízek je duševně postižený člověk a jako takový by neměl zbytečně aktivně vystupovat kdekoli. Pokud ale miluje "adrenalinové sporty" a rád se staví do role mučedníka, zatímco ostatní jej mají přinejmenším za blba, je to jeho SVOBODNÁ VOLBA. Normální člověk se ale jako Vízek rozhodně nechová. ;-)♫

F.VÍZEK 2.6.2007 22:15

Možná to bylo šílené, že jsem se postavil proti totalitě už před 38 lety a byl tak vyhnán i s rodinou na periferii. Já jsem ale na svoje chování pyšný. Nyní být antikomunistou nemusím, protože s dnešními pozdními antikomunisty jsem nebyl za totáče zb

Soudní rozsudek z roku 1974 (!) :  F.Vízek napadal vedoucí úlohu KSČ, vstup vojsk na různých aktivech a shromážděních označoval  jako nezákonný čin a okupaci. Byl jedním z představitelů tzv. pravice v okrese a městě Jablonci n.Nisou a jako takový na různých shromážděních a to značně širokých vystupoval a to velmi aktivně proti vedoucí úloze KSČ, ačkoliv vedoucí úloha KSČ je jedním ze základních politických principů našeho státu (čl.4 Ústavy). Velmi ostře až hrubě vystupoval i proti spojenectví s SSSR, ačkoliv i toto patří k základním principům našeho státu (čl.14 Ústavy). Vystupoval dokonce i na obranu tzv. dopisu 2000 slov, který byl zaměřen přímo k rozbití socialistického státního zřízení za použití násilí. F. Vízek nesplňuje předpoklady pro výkon práce učitele, protože svou činností narušil socialistický a společenský řád a nemá proto důvěru potřebnou k zastávání dosavadní funkce. Konec citátu.  Jak snadné je bojovat s komunismem nyní a stát se tak levným hrdinou, že?

PetrN 2.6.2007 15:21

Re: Re: Vízku, děkuji Vám

Milá Minorito, tak mi prosím sdlěte, co je na mém příspěvku blbého a sprostého? Nic. Já jenom výstižně pojmenovávám skutečnost. A skutečnost je taková, jak jsem ji pojmenoval... ;-D

Minorita 2.6.2007 15:25

Re: Re: Re: Vízku, děkuji Vám

Milá Petře, kdo je tedy podle vás sprosťák, když ne vy? Ale já vás chápu, volič ODS má právo nejen na sprostoty, když brání na Psu evropskou civilizaci před KSČSSD.

Ladislav N. 2.6.2007 18:00

Re: Re: Re: Re: Vízku, děkuji Vám

Považujete Vízka za duševně zdravého člověka? ;-)

F.VÍZEK 2.6.2007 21:16

Vízku, děkuji Vám

PetřeN. , škoda že ke svým nadávkám na moji adresu se nezmůžete k tomu, abyste doložil, v čem konkrétním jsem se projevil jako buran, lhář, demagog, idiot a pomatenec.  Tento způsob vedení diskuse na DISKUSNÍCH STRÁNKÁCH  snad patřil do totalitního režimu, který  také jen vynadal disidentům do "zaprodanců a ztroskotanců" ...   Proč oživujete staré bolševické praktiky - hrrr na člověka místo na jeho názor ? Bolševismus = způsob myšlení !

vlasta 2.6.2007 13:43

Dvojka

K s. Vízkovi patří ještě s. Jelínek. Oba dva jsou brilantní glosátoři a nejspíš jim dělá radost provokovat. Nekazme jim to.

Občas se trochu divím, že pár přitakávačů se najde i v (této) diskusi. Zatím jsem nepochopil jak se k něčemu takovému dá přijít, pokud člověk používá zdravý selský rozum.

Minorita 2.6.2007 14:07

Re: Dvojka

Zdravý selský rozum bývá smrtelně nebezpečný, Vlasto. Přinejmenším svému okolí. Vždy dá za pravdu většině a reálné moci. Odporovat jí nahlas není zdravě selsky rozumné, často se to nevyplácí. To sedláci věděli a zapomínali na to jen na několik dní za sto let, pak hořely umělecky cenné barokní zámky. Ano, činili tak především ke své osobní škodě, jak by řekl zdravý selský rozum.

Vlasta 2.6.2007 18:34

Re: Re: Dvojka

Zdravý selský rozum, milá Minorito, způsobil, že skončila Vámi oblíbená většina reálné moci stojící na 111 a po volbách se tento díl snížil na stovku. Bohužel pouze na stovku, takže ho ještě trochu pochybělo. Bude ho potřeba častěji než na několik dní za 100 let, a to se taky stane, v tom se fatálně mýlíte.

Udělal jste lépe, když jste šel pracovat mimo počítač (na něm jste stejně nepracoval, ale diskutoval na Psovi), třeba Vám ta práce přinese něco Engelsovské v oblasti zdravého selského rozumu.

nepolitik 2.6.2007 13:31

Vízku, Vízku

debilita senilis v pokročilém stavu se stále více projevuje. ;-D

Minorita 2.6.2007 14:08

Re: Vízku, Vízku

Pokud diagnostikujete sebe, nejste na tom tak špatně. Blbec, který ví, že je blbec, není blbec.(Čechov? Nejsem si jistý.)

jirka.s. 2.6.2007 13:13

Francek se uuuuu.....

Francek už nejen umenšuje, ale už i upozaďuje! S hrůzou očekávám, až si u......!!!!!

Minorita 2.6.2007 13:25

Re: Francek se uuuuu.....

Jiříku, vy nic jiného neumíte a chcete být mezi lidmi. My to chápeme. Pokud vám to dělá dobře...

Starý J. 2.6.2007 14:59

Re: Re: Francek se uuuuu.....

Kohopak mi toto připomíná? Kdopak to stále opakuje, jak jsou všichni neschopní, nic neumí, jen on má na to, aby vládnul? A navíc u každého přidá jeho psychiatrickou diagnózu! Nevíte náhodou kdo to je?

Starý J. 2.6.2007 15:00

Re: Re: Re: Francek se uuuuu.....

P.S. A kdo to je - to "My to chápeme"???

Minorita 2.6.2007 15:14

Re: Re: Re: Re: Francek se uuuuu.....

Pane Starý, "my" jsme ta slušná většina diskutérů na Psu, za kterou se berete o něco výše. Jiřík je další vaše výjimka.

janoryna 2.6.2007 18:56

Re: Re: Re: Francek se uuuuu.....připomíná to

Ladislava N a Petra N. jinak nevím vízek mi do toho nezapadá.

jirka.s. 2.6.2007 16:14

Re: Re: Francek se uuuuu.....

To máte těžké, "minorito". Zřejmě jste mne výrazem "chcete být mezi lidmi" chtěl asi přímo vyřadit z lidské společnosti. Ale  musím Vás zklamat! Byl jsem a dosud jsem obklopen spoustou lidí, mezi kterými jsem docela rád, kterých si vážím a s trochou neskromnosti se domnívám, že si váží i oni mne! Pokud dělá Vašemu Egu dobře pobývat mezi podobnými Franckovi Vízkovi, nebo se podobným obdivovat, je to jenom Váš problém, svědčící pouze o Vaši prostoduchosti! Jestli Vám nedošlo, že Vízek je pouhý ukřivděný exhibicionista, kterému vlastní "kompaněros" šlápli na kuří oko a on ze sebe dnes málem dělá předsedu Svazu politických vězňů, je to pouze důkaz mého předchozího tvrzení.

Já ho (Francka) tudíž považuji zde na Psu pouze jako objekt, vzbuzující obveselení! Ale někteří lidé na Jablonecku asi se mnou moc v tomto souhlasit nebudou, obzvláště ti, co se jim zřejmě tak "soudružsku" po sametu pomstil!

zdeněk 2.6.2007 12:08

Myslím, že

pan Vízek, když psal tento příspěvek, zejména pak jeho úvodní část stojí zato, byl buď v podnapilém stavu anebo již u něho nastávají jisté nezvratné procesy. Neuvěřitelná slátanina, až je mně ho líto.

Minorita 2.6.2007 12:15

Re: Myslím, že

Vám ho líto není, to je jen floskule. Vy na něj máte vztek, přiznejte si to. Pravda osvobozuje, nejen Cimrmana.