30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Blabol 3.6.2007 18:10

Neobolševik se ozval

Hlavní myšlenkou dneška je najít nepřítele (komunisté, Rusko, Paroubek). Toho pak dlouho hýčkat, aby nám vydržel. Co jiného této vládě lhářů zbývá?;-D ;-D

Ludva 3.6.2007 18:12

Re: Re: Jedna věc může být dobrá...

Ty dluhy tady zbyly i po ODS, a to privatizovala obrovský státní majetek. Hodnota koruny se od Klausových vlád dost snížila, takže tehdejší dluhy jsou plně srovnatelné s dnešními. Konečně, kdo nyní hospodaří s nejvyšším rozpočtovým deficitem v historii ?

Ladislav N. 3.6.2007 18:22

Re: Re: Re: Jedna věc může být dobrá...

Za takovýhle blábol byste měl vrátit vysvědčení z deváté třídy ZŠ, pokud jste neskončil dřív... ;-P

Marcelka 4.6.2007 22:09

Re: Re: Re: Re: Jedna věc může být dobrá...

Plky a zase plky kritika.nepřipustte nic jiného než svoje bláboli to je ten největší zabyják

huhu 3.6.2007 18:31

Re: Re: Re: Jedna věc může být dobrá...

o čem ro blábolíte ? čísla jasně hovoří. A to ještě za ODS byla kuponovka, kdy majetek dostali DIKové, ne stát.

Ludva 3.6.2007 18:41

Re: Re: Re: Re: Jedna věc může být dobrá...

Třeba Škodovku dostali DIKové ? Penězy z privatizace se předstíral nízký rozpočtový deficit, až to skončilo Klausovým bankrotem. Já si to, na rozdíl od Vás, dobře pamatuji.

Ladislav N. 3.6.2007 21:50

Re: Re: Re: Re: Re: Jedna věc může být dobrá...

A co provedla ČSSD se stamiliardami utrženými z prodeje - privatizace? Kam ty peníze dala?  Třeba těch víc než 80 miliard za Český telecom? Zvyšovala daně, enormně zvýšila zadlužení státu - a nikde žádný užitek.... Ještě má peněz málo. ;-P

F.VÍZEK 3.6.2007 19:26

Re: Re: Jedna věc může být dobrá...

Klausova vláda nastavila daně pro podnikatele ve výši 39% a za vlády těch "zlých" socialistů daň klesla na současných 24%...  Rána da zad ... od koho ?    A o dluzích by mohl vyprávět Miloš Zeman, který před privatizací bank - přestože sliboval "ani korunu z rozpočtu" - s hrůzou  zjistil, že nezbývá než pumpovat a pumpovat, aby ekonomika neklesla na dno.  Stálo to 400 až 600 miliard. A o kvalitách pánů Stehlík, Souček, Kožený, Pitr, Krejčíř ... a dalších na úrovni krajů a měst a obcí ... darmo mluvit.

Ladislav N. 3.6.2007 21:30

Re: Komunistický demagog Vízek...

Vízku, lháři prolhaný komunistický, a kdo zvýšil vyměřovací základy pro OSVČ a zavedl idiotskou "minimální daň z příjmu"? Běž se nechat s těmi tvými prolhanými komouši vyfotografovat do rudého alba zásluh!! Rv ..."pumpovat peníze" ...osle jeden...

fany 3.6.2007 17:13

Pane Vízku, proč jste duší stále kominista, když všechny přesvědčujete o tom, že proti nim celý život bojujete?

Není v tom rozpor? Necítíte to? Pokud ne, tak mi je vás líto. Možná časem pochopíte, proč si z vás většina dělá srandu.

F.VÍZEK 3.6.2007 19:19

Vaše premisa je chybná...

Nejsem komunista už 38 let a KSČ mě za činnost ve straně už v mých 29 letech odsoudila (s ní totalitní soudy) jako antikomunistu, antisocialistu, pravicového oportunistu, který útočí na vedoucí roli strany ve společnosti.  A proč si ze mne nějaký ten hlupák dělá "srandu"?  Inu když až 99,9% nestraníku za totáče volilo KSČ - a jenom 0,1% vedlo s totalitou "válku", je velmi ponižující, když mezi tou menšinou byli i někdejší komunisté - jako Pithart, Dienstbier, Jičínský ...   (a venkovský kantor a otec počertné rodiny Vízek) a chyběli mezi nimi dnešní "stateční"  ale pozdní antikomunisté... včetně pana Klause.  Tak přemýšlejte, kdo je hoden "srandy" ?

Karel 22 3.6.2007 20:49

"Nejsem komunista už 38 let a KSČ mě za činnost ve straně už v mých 29 letech odsoudila..."

Tak tohle musí kovaného komouše dost prudit......;-D;-D

F.VÍZEK 3.6.2007 16:25

Už jste zkusili soulož "na Vízka" ???

.........stát nahý v lomu, bičovat si záda a  řvát....... já jsem dizident..... já jsem rozvaceč.....já jsem první z 6335 bojovníků.......a mám na všechno papíry .......dokud se to nepovede ;-D

F.VÍZEK 3.6.2007 19:10

Opět anonymní podvodník podepisující se cizím jménem, jak jistě poznal každý, kdo občas zavítá na stránky NP

Moje IP:  88.100.57.    Výchovný pohlavek na dálku dát neumím, tak znovu zopakuji: Dospělí lidé by se neměli vůbec urážet, pouze věcně přít a dokládat svoje tvrzení argumenty.  Diskusní stránky slouží přece  k výměně různých názorů, protože výměna názorů stejných postrádá smysl a nikoho neobohacuje.  Umlčování oponentů vede k degeneraci.  Příkladem jsou např. i totalitní systémy v zemích někdejšího sovětského bloku. Pluralita názorů není nemístná a není ani nebezpečná. Naopak : je předpokladem pro zdravý vývoj společnosti.   Život v totalitě = jeden názor, jedna pravda, jedna cesta, jedna strana, jeden vůdce .... to tady 50 let bylo a nic dobrého z toho nevzešlo.  Obrůstají nám  mechem mnozí naši namodralí  „takydemokraté“.  Měli by pochopit, že opozice je ozdravná a že  je dobré, když v demokracii "každý chvilku tahá pilku".  Aspoň z moci nikdo neonemocní.

Dospělí lidé by se neměli vůbec urážet, pouze věcně přít a dokládat svoje tvrzení argumenty.  Diskusní stránky slouží přece  k výměně různých názorů, protože výměna názorů stejných postrádá smysl a nikoho neobohacuje.  Umlčování oponentů vede k degeneraci.  Příkladem jsou např. i totalitní systémy v zemích někdejšího sovětského bloku. Pluralita názorů není nemístná a není ani nebezpečná. Naopak : je předpokladem pro zdravý vývoj společnosti.   Život v totalitě = jeden názor, jedna pravda, jedna cesta, jedna strana, jeden vůdce .... to tady 50 let bylo a nic dobrého z toho nevzešlo.  Obrůstají nám  mechem mnozí naši namodralí  „takydemokraté“.  Měli by pochopit, že opozice je ozdravná a že  je dobré, když v demokracii "každý chvilku tahá pilku".  Aspoň z moci nikdo neonemocní.

Karel 22 3.6.2007 20:55

Re: Opět anonymní podvodník podepisující se cizím jménem, jak jistě poznal každý, kdo občas zavítá na stránky NP

Lidi jsou zlí a nějaký špatný vtipálek se chce jen přiživit na Vaší popularitě. ;-D

huhu 3.6.2007 13:31

jak racionálně reagovat

racionální reakci na propagandistický blábol fanatika je prostě ho ignorovat nebo si z něj dělat legraci. Pokud jde o hranici slušnosti, je dost relativní a závisí na kulturní úrovni každého. Ale zrovna příznivcům ksčssd to úplné dno by nemělo tolik vadit. Socbolševici a jejich příznivci jsou mezi sebou zvyklí na křivárny toho nejhoršího kalibru včetně vražd, udání, posílání se do kamenolomu či rvačce na schůzi atd.

Ostatně má s tím osobní zkušenost i nepoučitelný soudruh Vízek a poučený "otec zakladatel" současné čssd z Vysočiny.

Kelner 3.6.2007 16:20

Re: jak racionálně reagovat

Váš příspěvek má skutečně trvalou platnost. Stačí zaměnit ksčssd a socbolševiky za ODS a pokud vyhraje volby levice, můžete Váš výplod bez jakékoliv změny znovu publikovat a opět budete IN. Pouze některým bude vadit, že Váš příspěvek nemá žádný obsah a neobsahuje žádný názor.

huhu 3.6.2007 17:56

Re: Re: jak racionálně reagovat

nevím o tom, že by se v ODS vraždili. Můžete mi jmenovat jednu demokratickou stranu, kde by se její funkcionáři a členové mezi sebou vybíjeli ? :-D

F.VÍZEK 3.6.2007 13:30

Jako kolovrátek, jako kolo,kolo mlýnský...

Vůdci Mao Ce-tung, Ho Či-min, Kim Ir-sen, Kim Čong-il, Fidel Castro, Josef Vissarionovič Stalin, Leonid Iljič Brežněv a další a další byli u moci „na věčné časy“. Neprospělo to jim a ani jejich zemím.  Něco podobného by se nemělo už nikdy uhnízdit v Evropě a zejména ne v našem Česku. Proto za Václava Havla i Klause, za Zemana i Špidly, za Grosse i Paroubka i Mirka Topolánka – ať kvete opozice, ať má zelenou různost názorů, rozmanitost pohledů, pluralita, demokracie a všechny garantované svobody. Politické názory se přebíjejí politicky a nikoli mocensky! Vítězit musí kvalita programů a jejich reálné uvádění do života.

Nyní v Česku máme pluralitní systém: Osm let byla vládnoucí stranou ČSSD a nyní je v opozici. Tehdy i nyní se pokouší svoji roli zvládat. O totéž se snaží i ODS.  Každá ze stran je přesvědčena, že je nej, nej, nej...  Každý z nás si o nich můžeme myslet cokoliv.  Nic z toho ale není důvodem pro pokřik, pro nadávky, pro umlčování, pro urážky a výhrůžky.... Pro dnešek moje - tečka. 

huhu 3.6.2007 13:36

Re: Jako kolovrátek, jako kolo,kolo mlýnský...

odstavit Paroubka a jeho přátele od koryta šlo dosti ztuha. naštěstí se spletl, když říkal "máme 101". Ale i pak se držel ještě několik měsíců, jak ho*no košile....

Ostatně i ksč je ted "v opozici" a předala po 40 letech vládu - jak se ted potvrzuje, zase sobě v jiném rouše. Ale ten Klaus - s tím protivným svobodným trhem a systémem svobodné soutěže politických stran jim to mocenské ujednání s Havlem narušil. ....

F.VÍZEK 3.6.2007 19:12

Re: Re: Jako kolovrátek, jako kolo,kolo mlýnský...

Odstavte Paroubka a ČSSD - posílíte  tím Filipa a KSČM. To je Vaším cílem? Přiznejte se k tomu...  Ale Evropě se to líbit nebude..., že?

PetrH 3.6.2007 19:55

Re: Re: Re: Jako kolovrátek, jako kolo,kolo mlýnský...

Evropě se toho nelíbí... A ČSSD si za to může sama, sice ji lituji, že nevyprodukovala nikoho jiného, než zrovna Paroubka, ale sbírku na ně dělat nebudu. KSČM s Filipem byla slabá, dokud měla nulový koaliční potenciál. Teď je holt pro Paroubka bohatá nevěsta. A to posilování / oslabování je prostě přelévání stejných voličů mezi dvěma víceméně stejnými stranami. Jako pravicového voliče mě to vlastně spíš těší. Kdyby ČSSD byla schopna cokoliv nabídnout i jiným, než skalním levičákům a profesionálním nefachčenkům, bál bych se víc. Ale to by zase nehledala spojence u stalinistů.

huhu 3.6.2007 23:13

Re: Re: Re: Jako kolovrátek, jako kolo,kolo mlýnský...

tak tohle je demagogický vrchol ! Filip a jeho parta je vlastně Paroubek a jeho parta - "máme 101" !!! (Y)

Stanislav 3.6.2007 17:54

Re: Jako kolovrátek, jako kolo,kolo mlýnský...

Ještě bych přeci jen něco za tečku, býváte k mání třeba někdy po zasedání zastupitelstva v JnJ a přijmul byste případně pozvání na pivo? Já snad budu mít někdy v následujících týdnech cestu do Jablonce, takže bych to načasoval takto? Případně mail: CONKIN n;zavináč]atlas.cz

Stanislav 3.6.2007 17:55

Re: Re: Jako kolovrátek, jako kolo,kolo mlýnský...

Nějak se to rozsypalo: CONKIN@atlas...

F.VÍZEK 3.6.2007 13:06

Celý život jsem jako komunista zavíral huby oponentům a ničil jejich rodiny

dnes se dožaduji demokracie abych vám mohl posléze zase zakroutit krkem ;-D

F.VÍZEK 3.6.2007 13:14

Ani ten soudruh Kojzar

v někdejším Rudém právu neměl takové chování, jak zde představuje anonym, který se podepisuje mým jménem. Pedagogické vzdělání mě nutí nelámat hůl ani nad ním, byť náprava obtížná, kde svědomí temné...

Tento způsob vedení diskuse na DISKUSNÍCH STRÁNKÁCH  snad patřil do totalitního režimu, který  také uměl jenom vynadat disidentům do "zaprodanců a ztroskotanců" ...   Proč oživujete staré bolševické praktiky - hrrr na člověka místo na jeho názor ?  Bolševismus = způsob myšlení !  Je to u Vás infekce? alergie? následek úrazu?  Nepomohl by Julínkův resort?  

huhu 3.6.2007 13:39

Re: Ani ten soudruh Kojzar

pane Vízku s Kojzarem si to vyříkejte osobně. Je to Váš spojenec. naštěstí nemáte 101 poslanců jak říkal Paroubek, ale jen 100. A vy sám tady opakovaně píšete, jak strana soudruha Kojzara je prima. I tenhle Váš příspěvek je vlastně steskem za Kojzary...(Y)

F.VÍZEK 3.6.2007 13:03

Nezbývá než opakovat, opakovat, opakovat...

Jsem marxista - leninista , jsem marxista - leninista , jsem marxista - leninista  ;-DR^;-D

F.VÍZEK 3.6.2007 13:11

Samozřejmě - opět podvodník!

Ale za poznámku stojí:  Soudí náš podvodný anonym, že některý z našich vysokoškoláků starší 40let (nejen pan Václav Klaus) na přednáškách marxismu-leninismu (=vědecký komunismus, marxleninská filozofie, politická ekonomie socialsmu a kapitalismu, dějiny mezinárodního delěnického hnutí) vystupoval se stejnými názory jako nyní?   A soudí, že například pan Klaus (Ing. a CSc.) u zápočtů a zkoušek na VŠE volal: jsem proti Marxovi a Leninovi, jsem proti Marxovi a Leninovi, jsem proti Marxovi a Leninovi ? 

Já jsem se ve svých 29 letech (před 38 lety) odpoutat uměl - a doplatil - po zásluze - na to, byla to moje volba.   V bance jako úředník jsem nepracoval, že?