30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Stanislav 3.6.2007 11:04

Re: Místo věcnosti osobní útoky - 18 let po pádu totality? Proč nám v jiném kábátě mnozí předkládají bolševismus - jako způsob myšlení a oživují praktiky, které měly být pohřbeny?

Hele ho, von nám během rána povýšil na Dr.zejšího ... :-)

F.VÍZEK 3.6.2007 11:11

Místo věcnosti osobní útoky ?

Omlouvám se, že mi nedopatřením naskočilo plné jméno s jedním z mých titulů.  nevšiml jsem si toho. Ujišťuji ale, že tím doktorem i magistrem doopravdy jsem... Ale jinak prý docela normální...

Honza 3.6.2007 11:15

Jinak " normální " bolševik :-)

Tomas Fiala 3.6.2007 12:56

Re: Místo věcnosti osobní útoky ?

A pak ještě 20x....

Pepa 3.6.2007 11:19

Re: Re: Místo věcnosti osobní útoky - 18 let po pádu totality? Proč nám v jiném kábátě mnozí předkládají bolševismus - jako způsob myšlení a oživují praktiky, které měly být pohřbeny?

To je ten doktor z rozhodnutí strany co vyštudoval v kamenolomu ,jeden z 6355 ?;-D

F.VÍZEK 3.6.2007 11:50

Jak se to vezme!

Před 38 lety vyobcovaný ze společnosti a označený za nepřítele režimu, pro kterého nebyla jiná práce než manuální a na žule.  Stal se tak příslušníkem vládnoucí dělnické třídy a navzdory režimu dokázal skoro nemožné...

PS: Panu Václavu Klausovi se Ing. a CSc. podařil jistě  mnohem "pohodlněji".  On režim nezlobil, on nebyl na komunisty "zlý".

jj 3.6.2007 14:17

Re: Jak se to vezme!

Tak už se s tím smiřte, že Vás rodná strana vyvrhla a neopakujte to stále dokola. Co se dá dělat musíte vzít zavděk ČSSD. Stejně je to vlastně jedno, ne?

Zeman 3.6.2007 10:26

Zdravím

Zdavím všechny přispěvatele, jejichž slovník tvoří výrazy debil, hadr , blbec....Toď jediné jejich argumenty.Ale  i jim přiznávám možnost se takto velmi omezeně vyjadřovat, neboť jak praví Bible i " jejich jest království nebezské!!!!!!!!! 

Stanislav 3.6.2007 10:47

Re: Zdravím

"Toď", "nebezké", čárky ve větě a typografie ... je úchvatné, jak jste si napsal parodii sám na sebe ... ;-D

kako 3.6.2007 9:38

Ne, že by modrý hejno,

bylo souborem géniů, ale Ty jsi Vízku suchej hadr na dně mořskym!!!

Malý Aston 3.6.2007 9:37

Pan Vízek je velmi nerozumný občan (debil)

Soudruh Vízek celý svůj život zasvětil boji proti komunistické ideologii,trpěl a úpěl pod jejich diktaturou a nemá rád ani komanče ani socky.Koho on vlastně má rád? Já se domnívám,že to má v hlavě popletené a to z důvodů,že byl donucen svými spolustraníky dočasně,někdy a to hodně dávno pracovat rukama.Ano,reforma je špatná není motivující pro pracovité občany a zase bude podporovat všechny vyžírky jako je soudruh Vízek.Progresivní zdanění příjmů,které platí není žádná motivace pracovat více a například souběžně.Solidarita postavená na principu pracovitý musí podporovat nefachčenky a ne na principu solidarita pro ty kteří nemohou i když chtějí je solidarita z pera jeho komunistických předchůdců.Proč například není v reformě uvedeno,tak jak to připravují francouzi,že přesčasová práce bude osvobozena od všech daní jak zaměstnavatele tak i zaměstnance?Máme zájem podporovat ty kteří pracují bez ohledu na pracovní zařazení nebo jen rozdávat těm,kteří nepracovali ani za komančů?Takže soudruhu Vízku,doporučuji používat vlastní rozum a ne pořád studovat marxismus-leninismus.On je představitel té časti občanů,kteří včera řvali v Německu,rozdělte to bohatství které máte mezi chudobné v Africe.Já souhlasím,kdo má zájem může dobrovolně a ne podle zákonů klidně posílat 80% své výplaty do Afriky nebo na účet sociálky ale na mou výplatu ať se ti demonstranti včetně Vízka pěkně z vysoka.:-D

Ladislav N. 3.6.2007 10:28

Re: Pan Vízek je velmi nerozumný občan (debil)

Nezapomínejte, že Vízek tady ještě za vlády Paroubka i dávno před ním vypisoval bláboly, že vysoké mzdy jsou zdaněny málo a že by měly být zdaněny ještě více. Je jenom škoda, že se ty jeho staré texty ("články") nedají jednoduše vytáhnout z archivu NP a nacpat je Vízkovi do huby. Takhle se může chovat, jako kdybychom neměli paměť a nepamatovali se, co tenhle fanatický komunista už všecho  nažvanil a vyblil...

Dr. František Vízek 3.6.2007 11:02

Ano, plně se hlásím ...

Plně podporuji a prosazuji myšlenku, že východní vítr v podobě tzv. v plošné daně nemá v demokratickém pluralitním a tržním systému  co dělat. Neexistuje na zeměkouli jediná západní demokratická země, kde by takovou "rovnost" zavedly.  Asi vědí proč!  Z jakého důvody se asi naši prrraví prrravicoví politici zhlédli ve "východních "praktikách a ignorují západoevropskou a americkou praxi, kterou by v jiných případech div ne roubovali na "českou lípu"?  

Malý Aston 3.6.2007 11:30

Re: Ano, plně se hlásím ...

Pane doktore,Františku Vízku nemáte pravdu.Vy hájíte nějaké své utkvělé představy,hájíte politickou stranu socek,plnou starých i mladých komoušů,karieristů typu Ratha a nefachčenky typu Sobotky.Na západ od našich hranic nikdy nepoznali blaho Vaší bývalé politické strany a v USA je ekonomika řízena zcela jinak.Evropa se svými zvrácenými myšlenkami o sociálním státě nedosahuje při větším počtu obyvatel takové ekonomické prosperity jako USA. Nevím proč si nepoložíte otázku kdo za to může.Nebylo by lépe pro všechny naše občany neopakovat chyby,které evropské západní státy musí řešit?Nebo si snad myslíte že naše ČSSD je možné srovnat s jinými stranami obdobného zaměření,které bez přerušení a sloučení s komanči mají obdobný název?Vy nemáte rád komanče,nemáte rád socky,modráky,černokněžníky ani zelenáče.Navrhuji Vám,založte si svou politickou stranu pod názvem " Vízkovci".:-D

F.VÍZEK 3.6.2007 11:57

Re: Re: Ano, plně se hlásím ...

Malý Astone, zatímco 99,9% občanů dávalo po celou totalitu KSČ a komunistům ANO, ANO, ANO, tak pan Vízek už před 38 lety (a to mu bylo 29 let!) byl touto stranou šikanován, ostouzen a umčován, vyhozen z výkonu profese, souzen a označen za antisocialistu... atd. atp.  Bojovat NYNÍ proti KSČM, když  už 18 let není u koryta? Proč?  Na levici je nejsilnější ČSSD a to je uznávaná demokratická strana, dokonce v ČR nejstarší. A po dobu osmi let u vlády nijak podstatně nezklamala: přivedla zemi do NATO, do EU a ekonomika je v růstu, jaký dějiny nepamatují. Veřejný rozpočet je (pokud jde o dluh k HDP)  druhý nejméně zadlužený v Evropě. A konvergenční program po letech plnění se až letos - díky všem stranám - se dostává do potíží: blížíme se v rozpočtu ke 4% , zatímco povoleno a schváleno 3%.

Malý Aston 3.6.2007 12:29

Re: Re: Re: Ano, plně se hlásím ...

Vážený pane nemáte pravdu.Vaše vize,že jedině socky jsou záchranou pro všechny občany to je pozůstatek Vašeho komunistického učení,které Vám pořád straší v hlavě.Nemám nic proti normální levici jakou reprezentoval pan Zeman nebo pravici kterou vedl Klaus.Nemusel jsem souhlasit ale respektoval jsem jejich názory.Takže normální politické strany bohužel ještě nemáme a musíme si na ně počkat.V žádné politické straně současnosti není politik,který by měl svou myšlenku.Topol to není,Paroubek ani náhodou,Čunek končí a Bursík taky,toho převálcují jeho odpůrci.Jedině KSČM se drží své ideologie a čeká na vhodný okamžik. Ten problém je ve všech postkomunistických državách bývalého lagru socialismu a je mi jen líto,že to potkalo i nás.Mám se báječně,dočkal jsem se doby kdy mohu svobodně cestovat a na své vlastní oči se přesvědčit o debilitě systému ve kterém jsem musel prožít podstatnou část svého života. Nemám rád komanče u komančů a komanče u socek.:-D

Blik 3.6.2007 9:27

Hlásný trouba Vízek

Vízku, vždyť vy jen papouškujete, a to dokonce doslova to, co před vámi řekli odborářští bossové, nebo některý z těch pomatených polovzdělanců ve vedení ČSSD. Vlastní myšlenky jste se  nedopustil, takže jste jen tím, čím jste byl po celý život - rudým propagandistou. Pokrok žádný.   Nástěnku místní organizace ČSSD nebo KSČM (nejlépe obojí) byste jistě vedl vzorně.

Dr. František Vízek 3.6.2007 11:07

Ideologie?

Ideologie a osobní útok na autora textu? Přesně tak se ke mně chovali bolševici po celou totalitní éru.   K vyvrácení mých slov nemáte jediný věcný argument. A Váš atak na ČSSD svědčí o tom, že byste na levici jako nejsilnější stranu nejlépe viděl KSČM? Nebo chcete opozici zlikvidovat jako třídu?  To ale znamená návrat totalitního systému. V demokraciích se totiž levice s pravicí "přetahuje" a každý chvilku tahá pilku - o tom je pluralita !  Zkuste to pochopit.

TBB - falešný mormonský kněz 3.6.2007 12:55

Re: Ideologie?

Nö, pane Vízku, nevadí mi, když mě občas někdö pohoupá, ale nesmí z toho přijít mořská nemoc. Máte-li pocit, že většina národa náhle zblbla a vrací se do dětských let (viz Werich - někdy si přečtu noviny a mám pocit, že mi je 5), mohu Vás ujistit že tomu tak není. Takže pohádky o přetahování se "levice s pravicí" si nechte pro Hajaju. Nejednou jsem měl možnost navštívit Parlament a taky jeho restaurace, kam běžní smrtelníci zpravidla nesmějí. Mít tak záznamník - to by bylo posvícení. ODS s ČSSD, ČSSD s KDU, KDU se všemi a do toho zpívají přiožralí komunisté, kteří se bratří se všemi. Vtěšině "demokraticky zvolených" jde jen o koryta a vůběc se nedivím Daniele Kolářové, která v nedávném rozhovoru pro přílohu MF Dnes (31.5.) uvedla, že z politiky odešla, protože netušila, kolik je v tomto státě bl..bů (volně parafrázováno. Jinak - nezpochybňuji, že jste "trpěl" - ale i já jsem od svých 15 let každou volnou chvíli dobrovolně házel až do vystudování VŠ lopatou a nijak mi to neublížilo a rád na to vzpomínám. A nebylo to na čerstvém vzduchu v lomu, ale v ocelárně. A dělal jsem to pro peníze, protože tenkrát (nechtěl-li být student vekslák) jinak vydělat nešly.

huhu 3.6.2007 8:10

tuneláři

znáte tuneláře, který by nebyl někdy členem ksč nebo čssd ? 8-o

joo 3.6.2007 8:32

Re: tuneláři

Taky jednoho, ale deset z ODS.

huhu 3.6.2007 8:35

Re: Re: tuneláři

mohl byste uvést konkrétně tuneláře, který nebyl někdy členem ksč nebo čssd ?

pooop 3.6.2007 8:50

Re: Re: Re: tuneláři

 To víte, já vám to řeknu a až se změní režim, tak mě udáte, že jsem agentem bis.

huhu 3.6.2007 9:00

Re: Re: Re: Re: tuneláři

tím agentem možná jste taky, ale nějaké to jméno ? Protože jinak jste určitě bud jen papouškujícím blbem nebo placeným provokatérem.

F.VÍZEK 3.6.2007 7:22

Pro příští velké vítězství ČSSD udělala Topolánkova vláda už věru dost.

Škoda jen,že v KSČSSD už nejsem a k lizu už se nedostanu ;-(

F.VÍZEK 3.6.2007 11:27

Tento text jsem sice nepsal (moje "IP" je jiné), ale vyjádříme se...

V pluralitním demokratickém politickém systému o levici a pravici platí, že "každý chvilku tahá pilku". Aspoň tak z moci nikdo neonemocní.  Bojovat proti tomu znamená volat po totalitním systému, kde se opozice prostě netrpí a platí jedna pravda, jeden názor, jeden vůdce. Takový systém chcete vracet?  A ještě něco k zamyšlení: Na levici chcete mít jako dominantní stranu KSČM ?  Potom správně útočíte na ČSSD!

PS: Z ČSSD jsem odešel před několika lety sám, když jsem nemohl změnit věci, se kterými jsem se nedokázal smířit. Připravil jsem se tím (jako poradce v parlamentu) o 40 tisíc měsíčně, ale jsou hodnoty, které cením výš: slušnost, zásadovost a dobré jméno!

fany 3.6.2007 6:56

Blbej a nebo navedenej?

Pane Vízku, vy jste jen tak normálně blbej a nebo navedenej? Váše nenávist k čemukoliv demokratickému z vás dělá šaška s nevyléčitelnou nemocí zvanou rudý mor.....:-/

jojoj 3.6.2007 7:57

Re: Blbej a nebo navedenej?

 Ahoj Modrý pazgryvý more. Však přinde čas a zkončíte tam, kde patříte.

Tomáš Holek 2.6.2007 23:18

Autor Vízek je totální debil

Chlape, ty máš dost.

Ladislav N. 2.6.2007 23:47

Re: Autor Vízek je totální debil

 !!;-DR^