30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jojoj 3.6.2007 7:58

Re: Re: Autor Vízek je totální debil

 Zato ty jsi chytrá modrá fašoidní nádhera.

huhu 3.6.2007 9:29

Re: Re: Re: Autor Vízek je totální debil

pššt ! přátelé Paroubek a Rath nemají rádi vulgaritu !

Bubik 2.6.2007 22:29

Ten Vízek je stejně vytrvalej tvor.

Komunisti ho prý vyhnali, šikanovali, dokonce prý nevolil (oči se mi rosí nad tou odvahou) ...........

Nojo, jenže kdyby byl chytrej, tak  to mohl čekat. Holt když se perou dvě komunistický frakce, jako v tom šedesátýmosmým, tak jedna z nich zákonitě musí prohrát....No a prohrála ta, co za sebou neměla Moskvu.

Ale nebojej se Vízek, jak z jejich článků vyplývá, to správné soudružské myšlení jim zůstalo. Zkusej požádat o nový vstup,  Filip jich jistě vezme zpět.

Aspoň si vyřešej ten svůj vnitřní trvalej rozpor......

Bubik 2.6.2007 22:18

Jo tak von si tady už Vízek reaguje na příspěvek Vízka......

tomu rozumím.:-D

Vízek je jedinej čtenář Psa, kterej je Vízkovy duševní výpotky ještě schopnej pochopit.........

Vodák 2.6.2007 22:17

Vízek

A budeš otravovat na celém internetu. A nedáš pokoj, bolševiku, který o morálce, slušnosti nemáš ani páru. Zalez už konečně. Individua jako ty, to tady vedli 40 let. Nech si svoje rady. Stačí náměstek Paroubek.

F.VÍZEK 2.6.2007 21:32

Prosím pravicově orientované diskutéry, aby se zamysleli nad tímto mým závěrem:

Pro příští velké vítězství ČSSD udělala Topolánkova vláda už věru dost. Jen aby se občan - pod vlivem médií, která na Paroubkovi nenechávají nit suchou - nepřimkl k Filipově KSČM...  Pro mnohé se stává už sympatickou jen proto, že 18 let u "korýtka" nebyla a jeví se jim jako docela čistá...

F.VÍZEK 2.6.2007 22:03

Petrovi N., aby snad moji odpověď nepřehlédl v "davu" ostatních příspěvků.

PetřeN. , škoda že ke svým nadávkám na moji adresu se nezmůžete k tomu, abyste doložil, v čem konkrétním jsem se projevil jako buran, lhář, demagog, idiot a pomatenec.  Tento způsob vedení diskuse na DISKUSNÍCH STRÁNKÁCH  snad patřil do totalitního režimu, který  také uměl jenom vynadat disidentům do "zaprodanců a ztroskotanců" ...   Proč oživujete staré bolševické praktiky - hrrr na člověka místo na jeho názor ?  Bolševismus = způsob myšlení !  Je to u Vás infekce? alergie? následek úrazu?  Nepomohl by Julínkův resort?  

huhu 3.6.2007 9:47

Re: Petrovi N., aby snad moji odpověď nepřehlédl v "davu" ostatních příspěvků.

o čem chcete p. Vízku diskutovat ? O vaší fanatické "uhlířské" víře ? To je stejné jako "diskutovat" s jezuitou či muslimem....

Helryba 3.6.2007 10:52

Re: Petrovi N., aby snad moji odpověď nepřehlédl v "davu" ostatních příspěvků.

Pane Vízku, v záplavě reakcí na Váš článek jsem bohužel nenašel jsem nenašel v podstatě žádnou, která by měla racionální jádro. Jsou to v podstatě jenom samé odsudky a nadávky na hranici slušnosti, což na druhou stranu pisatele jenom charakterizuje. Dále si myslím, že uveřejněný sloupek p. Hanáka v deníku Právo výstižně popisuje daný stav věci. Příliš mnoho se bohužel rozporovat nedá.

huhu 3.6.2007 13:23

Re: Re: Petrovi N., aby snad moji odpověď nepřehlédl v "davu" ostatních příspěvků.

racionální reakci na propagandistický blábol fanatika je prostě ho ignorovat nebo si z něj dělat legraci. Pokud jde o hranici slušnosti, je dost relativní. Zrovna příznivciům ksčssd zrovna to úplné dno by nemělo tolik vadit. Socbolševici jsou mezi sebou zvyklí na křivárny toho nejhoršího kalibru.

F.VÍZEK 2.6.2007 21:17

Výňatek z textu komentátora Jiřího Hanáka si zaslouží přidat i do této diskuse...

Topolánkova vláda je ta nejbizarnější vláda, jakou kdy svobodné Česko(slovensko) mělo. Zázrak stvoření. Považme: strana se šesti poslanci ve Sněmovně obhospodařuje čtyři ministry. Aby vláda držela pohromadě, volební vítěz musel se vzdát tak významných postů, jako je ministerstvo financí(!), obrany či místního rozvoje. Věci zahraniční spravují ministři hned dva a k tomu ještě jeden půlministr. První místopředseda vlády a ministr místního rozvoje je obviněn z korupce, jeho náměstkovi hrozí totéž pro křivou výpověď a nadržování. Jedna ministryně ještě nedávno za pomoci rakouských  grantů bojovala proti české jaderné energetice. V čele premiér s mravy řeznického psa, ve srovnání s nimiž vypadá pověstný neurvalec Miloš Zeman jako dobře vychovaný pudl. A všechno dohromady stojí na dvou přeběhlících….

Reformní smršť, se kterou dokonce vláda kdysi spojovala svoji další existenci, změnil se v batoh a batoh se proměnil v soubor stabilizačních opatření…  V reformním snažení bych jí i jeden palec držel, kdyby se nepokoušela o neuvěřitelnou hanebnost: odbourávání základního solidárního pilíře mezi bohatými a chudými. Protože stejná procentuální daň bohatých a chudých je hanebnost, za kterou se  snad i nejeden bohatý zastydí… V boji za rozvolnění Evropské unie a proti integraci spojila se česká vláda s bigotní vládou polskou… Praha se skoro pokouší EU diktovat, co má a měla by dělat, a neuvědomuje si, že se tak pomalu posouvá do marginálního postavení v Unii. A ještě nám to vláda pyšně prezentuje jako vlastní odvahu… Co koneckonců čekat od vlády, které k životu pomohla objednaná a falešná Kubiceho zpráva? Právě toto.

Ladislav N. :-))) 2.6.2007 21:27

Re: Výňatek z textu komentátora Jiřího Hanáka si zaslouží přidat i do této diskuse...

Pusťte k tomu Vízka s Paroubkem, ať vidíme, zač je toho loket... ;-DR^

F.VÍZEK 2.6.2007 21:36

Jako obvykle

Pan Ladislav N. jako obvykle NIC k věci, myšlenky se také NE a NE dopustit, ale obrazně řečeno "jít po krku" -  to umí parádně.  Neobolševismus jako vyšitý.  Že by demokracie na čunko-topolánkovský způsob?

huhu 3.6.2007 9:40

Re: Jako obvykle

soudruhu Vízku a kde jsou ty vaše argumenty ? Vaše texty jsou blábolem ve stylu propagandistických agitek, nadávání, žluči, lží. Ostatně i tady máte - "neobolševiskus" či "demokracie na čunko-topolánkovský způsob". 

Víte s vámi bolševiky se stejně nejde domluvit.Bolševici k dávno jasným a zaběhnutým termínům dávají nesmyslné přívlastky, případně ta slova chápou úplně jinak, nežli byla věky chápána. Např . - lidová demokracie - to je asi pro pitomce, který si neumí přeložit že "demokracie" je lidová vláda.

I když  je pravda, že i dost bolševiků říká "lidová demogracie" - ale i pak, jak překládáte slovo "demogracie" ?

Zdenek 2.6.2007 20:47

Nejčtenější na webu Petra C I B U L K Y: NEJVYŠŠÍ VLÁDNÍ KRIMINALITA: Tajná Zpráva o masovém rozkradení českého národního majetku komunistickým KGB, GRU a jejich SPOLEHLIVÝMI vládními strukturami dnešní ČR!!! UVEDENO JMENOVITĚ!!! (Prosím o další INT

Nejčtenější na webu Petra C I B U L K Y:  NEJVYŠŠÍ VLÁDNÍ KRIMINALITA: Tajná Zpráva o masovém rozkradení českého národního majetku komunistickým KGB, GRU a jejich SPOLEHLIVÝMI vládními strukturami dnešní ČR!!! UVEDENO JMENOVITĚ!!! (Prosím o další INTENZIVNÍ šíření!!!!!!!)

Jirka 2.6.2007 19:06

Mám příjem více než 50.000,- měsíčně,

ale přesto si myslím, že rovná daň je blbost, i když mně by přinesla každý měsíc asi 3.000,- Kč k dobru, ale za jakou cenu ? Já si ty 3.000,- v tý hromadě peněz nijak extra moc neužiju, jenom se mi budou hromadit na účtu, kdežto mnoho chudých lidí reformu pocítí tak, že budou ještě chudší, budou míň utrácet, a to může ohrozit ve finále i obor, ve kterém podnikám, a to nechci. Jo a k těm stravenkám, které chce Kalous zrušit jenom podotýkám, že hodně lidí, co k nám chodí do podniku na oběd nebo večeři prohlašuje, že si chodí občas na lepší večeřičku přávě kvůli stravenkám, peněz by jim bylo líto. A odevzdají státu 19 % DPH, až to nebude, prodělají všichni, všichni budou naštvaný.

Echo 2.6.2007 19:37

Ty máš přesně h0vno socko na podpoře :-)

Alfred 3.6.2007 8:30

Re: Mám příjem více než 50.000,- měsíčně,

Když jsi tak ušlechtilej tak můžeš dávat třeba 10 000 měsíčně na charitu nebo dobrovolně pomáhat chudým v obci. A místo stravenek by lidi dostali peníze. Stejně si za ně mnoho lidí normálně nakupuje v obchodech, je to akorát kšeft pro Sodexho a podobné firmy.

Montér 2.6.2007 18:50

Pane Vízek

s ksčssd na věčné časy a nikdy jinak, že????

F.VÍZEK 2.6.2007 21:44

Jste vedle MONTÉRE, ale nevím, zda omylem či úmyslně...

Komunisté (a totalitní soudy) moji činnost už před 38 lety zhodnotili jako "antisocialistickou, antisovětskou, pravicově oportunistickou a antikomunistickou" a na dvacet let mě vyhnali z výkonu profese a všemožně šikanovali s celou mojí rodinou.  Moje chování se totiž tehdy lišilo od chování  99,9%  občanů,  kteří  40 let dávali komunistům při volbách ANO a také znát, "jak šťastný úděl" mají pod jejich vedením.  Rozhlédněte se kolem sebe v příbuzenstvu a okolí - kolik jich najdete mezi těmi 0,1% - kam jsem patřil já ?

Smarty 2.6.2007 17:54

Ale fuj!

Že se Paroubek nestydí, schovávat se pod pseudonym nějakého nebohého pana Vízka!!

F.VÍZEK 2.6.2007 21:52

Re: Ale fuj!

Cokoliv najdete pod IP: 88.100.57 zplodil opravdu pan doktor František Vízek.  Vaše péče a starost  mě až dojímá, protože nejen anonymů (to je na internetu běžné), ale i podvodníci, kteří podepisují svoje urážlivé bláboly cizím jménem, se bohužel na NP vyskytují.

Pepa 2.6.2007 16:45

Vízek Reloaded ? :-)

Můj závěr::

Autor: F.VÍZEK IP: 208.101.43.xxx Datum: 01.06.2007 16:50

V Česku je i nyní legitimní a legální být komunistou. KSČM je po svobodných volbách třetí nejsilnější stranou (má více než lidovci a zelení dohromady). Já komunistou od svých 29 let nejsem, ale mnohých z nich si upřímně vážím, protože není dnes snadné se veřejně hlásit k členství v této straně.  Určitě to chce aspoň - odvahu. Rozhodně si těch lidí vážím víc než anonymních „Ladislavů N., jirků s“. a dalších,  kteří nejen znásilňují  pravdu, ale zapomínají i na slušné vychování. Pokud se jim ovšem dostalo.

Vizek 2.6.2007 16:59

Re: Vízek Reloaded ? :-)

mnohých z nich si upřímně vážím, protože není dnes snadné se veřejně

hlásit k členství v NSDAP.  Určitě to chce aspoň - odvahu zvedat pravici k Heil Hitler

F.VÍZEK 2.6.2007 21:09

Nejsem autorem tohoto textu !

Ale doplním:

Pro příští velké vítězství ČSSD udělala Topolánkova vláda už věru dost. Jen aby se občan - pod vlivem médií, která na Paroubkovi nenechávají nit suchou - nepřimkl k Filipově KSČM...  Pro mnohé se stává sympatickou jen proto, že 18 let u "korýtka" nebyla a jeví se jim jako docela čistá...

F.VÍZEK 2.6.2007 21:11

Ano,

tento text jsem je kýmsi vybraný z mého článku a přenesený sem.  Pro úplnost dodám, že s každým slovem se plně ztotožňuji !

Minorita 2.6.2007 15:20

Děkuji všem za diskusi, na shledanou

Musím nyní pracovat mimo počítač. Nyní může vypuknout pravicové klasobraní, aniž bych vás rušil. Zas někdy příště, Psí sprosťáci i (nečetní) slušňáci.

PetrN 2.6.2007 15:22

Re: Děkuji všem za diskusi, na shledanou

Jenom pracujte, ať Vám má Paroprase co brát, až se zase dostane ke korytu... ;-D

PetrN 2.6.2007 14:26

A ještě dodatek

Jasně, Vízku, bohatství se nedá získat chozením pro sociální dávky. Pro ty chodí v naprosté většině lůza, voliči Vaší kryptobolševické zlodějské partaje...

Minorita 2.6.2007 14:42

Re: A ještě dodatek

Petře, já beru 40k měsíčně. Kolik vy? (Myslím bez pojistného, to budete započítávat až podle Kalouska.)