28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pavel 99 16.5.2007 20:45

Re: Re: Upřímnost????

Tak je zaměstnejte na těch 6 hodin sama/sám/samo. Brání Vám snad někdo?

F.VÍZEK 16.5.2007 13:26

No prosím!

Jsou tací, kteří tvrdí, že pan Topolánek bez pana Dalíka nezplodí ani dvě věty. A bác! Najednou hrst plná myšlenek -  a jak to zcela správně bývá: jsou k potlesku i k oponentuře.  

F.VÍZEK 16.5.2007 13:33

Tak do toho !

Například Toplánkova věta: "Musíme se zbavit socialistického zlozvyku angažovat do věci byrokrata" je určitě namístě a určitě správná.   Kde najdeme nejvíce byriokratů? Na ministerstvech, na úřadech na úrovni kraje, na úřadech v obcích a městech.  Kdo spravuje ministerstva, která strana má už řadu let krajské hejtmany a naprostou většinu primátorů a mnoho starostů?  Je to ODS.  Takže - hrrr do toho. Včera bylo pozdě, Mirku Topolánku!

Zdeněk 16.5.2007 13:40

Re: Tak do toho !

a kde jinde byste byriokraty hledal?

jirka.s. 16.5.2007 14:11

Re: Proto, VÍZEK NA HRAD!!!

Re: Re: Re: Re: Raději se tedy přiznám:

Autor: F.VÍZEK IP: 88.100.57.xxx Datum: 27.04.2007 20:43

Sebevědomí mi jistě nechybí. Proč taky:  dvě maturity, dvě vysoké školy, akademický titul, výuční list, polovinu pracovního života člen vládnoucí dělnické třídy, po "sametu" ředitel, senátor, předseda výboru přes vědu, kulturu, vzdělávání a lidská práva, poté poradce, také sexuálne zdatný a pořád ještě udržím moč...  Tak co bych se nepochlubil ?   Kolik lidí v Česku může nabídnout tak bohatý curriculum vitae ?

F.VÍZEK 16.5.2007 17:21

Děkuji

Děkuji statečnému anonymu - jirkovi s.- , že opakovaně vyzvedává moje osobní kvality, byť v poněkud deformované podobě.  Ano, mám za sebou pestrý život. Hlavně už od svých 29 let - čili plných 38 let !!! -  bojuji docela aktivně proti všemu, co se dá nazvat totalitní režim, totalitní myšlení a bolševismus (rudý, modrý, hnědý, žlutý, černý ...).  Pod plným jménem hlásám, že se s politickou stranou (i KSČM) je třeba v demokracii bojovat pouze politickými a ne mocenskými prostředky, že odmítání opozičních názorů a opozice znamená přivolávat totalitní režim a veřejně prosazuji myšlenku, že demokracie rovná se dialog, diskuse, debata a že výměna stejných názorů nemá smysl.   Možná snad i jirka s. a Ladislav N. a Bubu - a jak se všichni ti "opravdoví" demokraté jmenují - také dospějí... k rozumu. 

jirka.s. 16.5.2007 14:23

Re: Tak do toho !

Proto se honem všichni poučme v Trokavci. Tam mají, panečku, starostu, to je kanón! Chytrý, vzdělaný, žoviální pán, s maximálním politickým rozhledem a sociálním cítěním! Kdybychom měli všechny starosty, primátory a hejtmany jenom z poloviny takové jako je on, tož bychom se zase nemuseli obtěžovat chodit k volbám, rozhodovali by pěkně hezky zase  za nás a naší jedinou starostí by jenom bylo,  jak hodnotné závazky bychom byli ochotni uzavřít k výročí jejich zvolení!

Takže, hrrrr do toho, Francku!

F.VÍZEK 16.5.2007 17:25

Tak do toho !

V Trokavci mají ve svobodných volbách zvoleného starostu. Tečka.  Česká repuiblika má ve svobodných volbách třetí nejsilnější stranu - KSČM.  Až bude program KDU-ČSL a Zelených lepší, možná se společně přes komunisty dostanou. Zatím mají komunisté regulérně v Poslanecké sněmovně více mandátů než lidovci a zelení dohromady. Tečka.

bobo dronte 16.5.2007 17:07

Re: No prosím!

Bohužel ty k potlesku nesouvisejí s těmi k oponentuře. Ten jeho blábol nedává smysl. Jen z odborného hlediska je  ostuda vylézt s tak špatně připraveným projevem při tak (mezinárodně) sledované příležitosti.

Fafa 16.5.2007 13:10

Vodaku,

Pane Tony,jestliže budete vzdělaný a pracovitý, vyděláte peníze. Čím vzdělanější a pracovitější tím více.

Musim se Tonyho zastat. Vami napsana veta neplati absolutne. A uz rozhodne neplati tak, ze by prace vsech vzdelanych a pracovitych prispivala narodnimu bohatstvi. Cast tech vzdelanych bude celozivotna zavisla na prijmech ze statniho rozpoctu, cast bude vyslovene skodit.

eTony 16.5.2007 13:36

Fafo,

národní bohatství je nesmysl, to by musel existovat institut národního vlastnictví, důkazem nesmyslnosti je v době nedávno minulé. Pokud tedy uznávám nějaké "bohatství" tak jsou to soukromé statky a požitky a národu je do toho prd. Úroveň a kvalita vzdělání zvyšuje úroveň civilizace, ne národní bohatství.

A co se týká "závislých na státním rozpočtu", zmínil jsem se o tom, že občané si formou daní platí služby, které si nemohou pořídit jinak, vláda se má chovat jako správce a poskytovatel služeb ne jako direktivní orgán ve všech oblastech lidského života.

Fafa 16.5.2007 16:06

eTony

Kdyz mne to pripada, ze "narodni bohatstvi" existuje. Mozna ne ve smyslu vlastnickeho prava, mozna dokonce nezavisle na vlastnickych vztazich. Treba katedrala sv.Vita mi pripada jako soucast narodniho bohatstvi bez ohledu, jestli ji zrovna vlastni kapitula nebo Kancelar prezidenta republiky. Krome toho, pokud existuje hruby domaci produkt, tak asi existuje i neco jako hrube domaci bohatsvi.

Šedovous 16.5.2007 13:03

Pumpeskovi :

děkuji za odkaz, hutné , výživné.Prostě Klausovi vysvětlit, že dalekosáhlé ekonomické a pak i politické změny působené pouhým zvýšením teploty planeta o nějakou tu desetinku stupně nejsou v té desetince stupně je prostě nemožné.

Tento sečtělý nevědomec prostě nechápe fyziku složitých kvasiperiodických děju jako je klima a z něj odvozené počasí. Atmosférické děje jsou složitý kvasiperiodický proces, ne jednoduché kyvadlo ale kyvadlo na kyvadle na kyvadle na kyvadle........popis možný jen geometrií fraktálů.

Jenže když do takového systému začnete cpát energii, může přeskočit na jinou hladinu kavasiperiodických kmitů ( a tanacpaná energie se může projevit celoplanetárně jen zvýšením o tu desetinku, že CHA CHA) , ale tohle tomu všeználkovi, co s bídou ani nerozumí svoji společenské vědě či spíše umění (ART) ekonomii prostě nevysvětlíte.

Pumpe ne pámbuh s námi ale je vezmi čert....;-) ignoranty.

Pumpescu 16.5.2007 16:25

Re: Pumpeskovi :

Já věděl že se Vám to bude líbit. Stejně je hezký jak se préza zmůže jen na nadávky a temné hrozby. Konkrétní příklad, důkaz nebo prostě odpověď ano/ne z něj nevypadne. Hned dodám příklad. Tenhle je myslím zvlášť vydařený:

Pane prezidente, jaká je teď Vaše pozice ohledně radaru? Jste pro radar v České republice?

Podívejte, o to teď vůbec nejde. Já přesně reprezentuji českou pozici a pozici české vlády. My jsme vážně zahájili jednání se Spojenými státy o této věci, my současně víme, že u nás to bude předmětem politického diskursu, politické debaty, debaty v našem parlamentu, v obou komorách. Já jsem se také zúčastnil jednání Bezpečnostní rady státu, která řekla jasnou věc: ano, pokračujeme v jednáních se Spojenými státy o tomto radaru. Já myslím, že v tomto smyslu je má pozice jasná, nekompromisní, jednoznačná a já nevidím sebemenší důvod, abych tuto pozici tvrdě a suverénně neobhajoval zde v Moskvě.

elce pelce 17.5.2007 4:12

Re: Re: Pumpeskovi :

víte co je to diplomacie ? ;-)

elce pelce 17.5.2007 4:10

Re: Pumpeskovi :

svatá prostoto,Šedovousi ... 8-o

Fantom 16.5.2007 13:01

Třeba toto

jediný systém, který člověka zadluží bez jeho souhlasu, dokáží budovat téměř " k dokonalosti" socialisté se všemi jejich odnožemi. Názornou ukázkou budiž  vládnutí socanů - KSČSSD. Asi trpíte ztrátou paměti, protože prádelnu špinavých peněz a povýšení zločinu na beztrestné jednání zavedla milá ODS.

jestliže padnou tzv. ochranná opatření dané zákonem, často i proti vůli občana samotného, padne i diskriminace samotná. Zákoník práce a odbory k tomu práci zevzácňují, neplatí spravedlnost pro každého občana. Matka s dětmi potřebuje ochranu rodinou, ne zákonem. A jestliže padnou veškerá tzv. ochranná opatření, je zaměstnavatel zbaven dilema zda zaměstnat nebo ne. Nedělám si iluze o všech zaměstnavatelích, ale i těm "jednodušším" to časem docvakne, zpravidla poté, co jej začnou opouštět zaměstnanci dobrovolně. Pokud nejste slepý a totálně hloupý, tak asi víte, že co se týká zaměstnanosti, máme zde převis nabídky nad poptávkou. Jako třeba v Číně. Tam na rozdíl zákoník práce nemají a z lidí jsou otroci. Nepamatujete například Lidl, že ženy, co mají menstruaci, musí nosit červené návleky? A díky zákoníku toto svinstvo nemohlo projít? 

Opravdu jste na tom tak špatně??? To Vás musím z hloubi duše litovat.

oakman 16.5.2007 13:10

Lidl je potrava pro koho???

Lídlo pro chudé se vyrábí tak, že kdyby to chudý věděl, tak radši umře hlady. Kvůli darebáctví jednoho mizerného podniku pro chudé nemusíme měnit zákoník práce. Nikdo tam za těchto podmínek pracovat ani nakupovat nemusí.... nebo jo???

V devadesátých se kradlo a byli to zloději - konkrétní lidé. To je jako když říkáte, že Horákovou nepověsila skupina zločinců ve státních korytech, ale strana. Strana je instituce, kterou naplňují skutky lidé. Zjišťuji, že jste mamlas, to mne mrzí.

Hawk 16.5.2007 14:24

Re: Lidl je potrava pro koho???

"Nikdo tam za těchto podmínek pracovat ani nakupovat nemusí.... nebo jo???"

Budete se divit, ale mnozí jinou možnost nákupu nemají. Hypersuper zlikvidovaly menší prodejny ve svém širém okolí. Takže pokud se nechcete nebo nemůžete za nákupem vláčet čertví kam, zvolíte "svobodně" tyhle lumpy.

oakman 16.5.2007 14:48

Sorry, vzdálenost není výmluvou pro pojídání mršin!!!!

pavel 99 16.5.2007 20:51

Re: Re: Lidl je potrava pro koho???

"...Hypersuper zlikvidovaly menší prodejny ve svém širém okolí. .." a jak je prosím Vás likvidovaly? Buldozerem? Nebylo to náhodou tak, že tam lidi přestali nakupovat a pak se diví, že t yprodejny najednou nejsou? Nebo je snad nakupování v "hypersuper" povinné?

eTony 16.5.2007 13:26

Re: Třeba toto

prosím vás, nechte si ty ideologické traktáty o zločinu a prádelnách zavedené ODS, jste pomatený socialismem a jeho neuskutečnitelností. KDO ZADLUŽIL A JAKÝM ZPUSOBEM KAŽDÉHO JEDNOTLIVCE ZA POSLEDNÍ 4 ROKY ? Jestli si nevzpomínáte, a to jistě ne, tak Klaus chtěl dokonce uzákonit vyrovnaný státní rozpočet, čili stop zadlužování.

Co se týká druhé poznámky, to mi chcete oponovat nějakým Lidlem ? Vždyť tam nikdo nikoho pracovat nenutí. Nebo snad ano ? A Čína ? V tomto případě podniká stát v soukromém sektoru, což není protiargument na můj názor. Nulová nezaměstnanost nebude nikdy, ale jde o to, vytvořit podmínky, aby byla minimální a ti, co nechtějí, nemůžou nic chtít.

oakman 16.5.2007 12:58

Pro ZIMU

Příteli, narovinu, bez příkras a politiky - pravicově: Rovnost šancí je nemožná. Pokud na startovní čáře stojí jakákoliv skupina jednotlivců, víme, že v cíli bude někdo první a někdo poslední. Rovnost Topolovy šance tkví v tom, že umožní aby se každý mohl pokusit závodit, vy kryptosocané byste raději ten kolektivní finiš pelotonu s neduležitým pro závod etapovým vítězstvím jednotlivého spurtéra. Tak to ovšem nefunguje. Proto socialisté zakazují závodit individuelně a chtějí aby ti talentovaní se starali o "družstvo" tupců. To byl konečně princip výchovy v socialistické škole. Povolíme jen ty osobní ambice, které si můžeme "společensky" přivlastnit.

karel 16.5.2007 12:50

Srdecny pozdrav se sosialisticke zeme!

Pane Topolanek, ziju momentalne v sosialistickem Norsku. Vetsina veci je tady presne naopak, nez jak Vy ve svem ideologickem kazani tak pekne hlasite. Tak proc je tady nezamestnanost 2,7%, produktivita prace vyssi nez v USA a pekne mastne platy?    

oakman 16.5.2007 12:51

Re: Srdecny pozdrav se sosialisticke zeme!

ROPA A PLYN????

Fafa 16.5.2007 12:55

Oakmane:

a luterani? Neco asi bude fungovat i bez ropy a plynu. Chudeho Nora budete tezko hledat i mimo Norsko.

oakman 16.5.2007 13:31

Ty máš recht, karel je mimo

Ano, Norové jsou asi opravdu jiní lidé. Dělám občas s Rieber Food a musím říci, že tenhle národ splňuje moje dětské představy o seveřanovi. Je dobré si připomenout národ, ve kterém se jeden nezklamal. Dik.;-) On ten norský sociaismus je jiný než slovanský posdtkomuistický sociálparazitismus.

karel 16.5.2007 14:39

Mozna jsem mimo a mozna jsou Norove uplne jini

nez Cesi (i kdyz tak velkych odlisnosti jsem si zase nevsiml), jenze to porad nevysvetluje proc ve Skandinavii funguji presne opacne veci nez pan Topolanek hlasa.

Zbyhnev 16.7.2007 20:51

Re: Mozna jsem mimo a mozna jsou Norove uplne jini

Norsko si obecne ze zasob ropy muze dovolit financovat veci, ktere by staty zavisle na danich nemohly nikdy ani naznacit.

Pozastavovat se nad funkcnosti socialniho statu u Noru je neco podobneho, jako divit se, jak se muzou mit Saudove tak dobre, kdyz tam poradne ani nic neroste ;-)

karel 16.5.2007 12:55

Re: Re: Srdecny pozdrav se sosialisticke zeme!

Svedsko a Dansko jsou taky bohate sosialisticke staty i bez ropy!!! Takze?