24.5.2024 | Svátek má Jana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Emp 6.3.2007 13:36

Re: Re: Re: Re: Re: Pro Mr. Radko Pavlovce

Můžeme začít tím, že Pavlovcovu oragnizaci platí Hornorakouská vláda...  Logicky se pak musí Hornorakouské vládě se investice do Pavlovce musí vyplatit...

A co potřebuje taková vláda? Hlasy a peníze....  

qwert 6.3.2007 13:36

Re: Re: Vidíte, pořád je co vylepšovat

Zastáváte tedy stanovisko, že na Temelínu již není co vylepšovat?

Jura Jurax 6.3.2007 13:31

Re: Re: Re: Re: Pro Mr. Radko Pavlovce

No to jste mne uklidnil - za prachy to pochopím, ale jenom tak z blbosti - to by musela být tak olbřímí, že by se to vymykalo lidským měřítkům :-D

Jenda 6.3.2007 13:30

Re: Re: Děkuji za pravdivý příspěvek

Tak nezapomente dat vcas vedet!

Emp 6.3.2007 13:30

Re: Re: Re: Re: Re: Pro Mr. Radko Pavlovce

když jsem kdysi googloval obrázky, všiml jsem si, že při zadání "radko pavlovec" to vyhodí obrázky umístěné na větrníkářských stránkách...  Možná jen zvláštní náhoda...

Buvol 6.3.2007 13:29

Máte na elektrárně nejspíš pátou kolonu!

Jura Jurax 6.3.2007 13:29

Re: Re: Re: Homer

No jo, ale ta voda byla radioaktivní asi tak jako voda ze studny v okolí Jáchymova; dělají se z ní léčivé koupele ...

vita 6.3.2007 13:28

Re: Re: Pro Mr. Radko Pavlovce

A co OEAG?

vita 6.3.2007 13:27

Re: Re: Jeste dalsi dva bloky!

A plynové elektrárny na ruský plyn...

reg. 6.3.2007 13:25

Re: Re: Rakosko porušilo dohody z Melku mnohokrát,

Pane Pavlovec, skutečně nevím, proč tak za Rakušany bojujete.

Proč třeba nedemonstrujete s nimi proti jaderným elektrárnám v Německu? Ty nikoho neohrožují? Tam si běžte rozvinovat transparenty!

honzak 6.3.2007 13:24

Re: Re: Re: Re: Pro Mr. Radko Pavlovce

ale tu blbost bych nevylučoval, je předpokladem příjmu dozajista křišťálově čistých peněz. Jiné by pan Pavlovec jistě nevzal, je to jistě čestný muž!

Emp 6.3.2007 13:22

Re: Re: Re: Pro Mr. Radko Pavlovce

Juro, těch dalších možností financování je milion :) ;-) 

Jura Jurax 6.3.2007 13:20

Re: Re: Pro Mr. Radko Pavlovce

No tak pak to opravdu děláte jenom z čiré blbosti.

reg. 6.3.2007 13:19

Re: Pro pana Jiřího Tyce

Nevím, co je Rakušanům do naší elektrárny. Co kdyby se jim jednoduše odstřihl přísun elektřiny z naší republiky? Pak by také demonstrovali? Nebo že by si nakonec postavili svoji jadernou elektrárnu?

Jura Jurax 6.3.2007 13:19

Jojo,

pan Pavlovec a jemu podobní nechť si zkontrolují, zda jim neprotéká splachovací záchod; pakliže ano, musí to neprodleně hlásit do Rakous a na lampárnu Hlavního nádraží v Praze; na zpracování protokolu o havárii mají 72 hodin. Kontrolní komise rakouských aktivistů přijedou do 24 hodin, aby zkontrolovaly, zda únik kontaminované kapaliny neohrozil životní prostředí a bezpečnost (rakouského) lidu.

Jura Jurax 6.3.2007 13:15

Re: Ta bohorovnost!

Zvládnou. Ale ty rakouské protitemelínské hlupce doufám trefí šlak, čímž se stanou jedinou obětí jaderné energetiky v Rakousích. A bude klid.

A Vy si zkontrolujte, jestli Vám neprotéká splachovací záchod; pakliže ano, neprodleně to hlaste do Rakous; na zpracování protokolu o havárii máte 72 hodin.

Radko Pavlovec 6.3.2007 13:13

Re: Pro Mr. Radko Pavlovce

To můžete prohlásit pouze, pokud jste zastáncem ČEZské namísto České republiky.>-

Co se týče obou zmíněných firem, mohu Vás ubezpečit, že mi jsou zhruba stejně nesympatické.

Jura Jurax 6.3.2007 13:10

Re: Re: Vito,

Nojo, ale jak ozřejmit hňupovi, že je hňup, a neurazit ... taky je nutno argumentovat na jejich úrovni, a ta je vzhledem k tomu, co činí, nevysoká, aby byla aspoň teoretická naděje, že se jim v zatemněných lbích, tam, kde u jiných lidí pozorujeme přítomnost mozku, rozbřeskne ...

Remover 6.3.2007 13:07

Pro pana Jiřího Tyce

Vážený pane,  jsem 100% na Vaší straně,  ovšem  blby a placené aktivisty typu Pavlovec svými argumenty  nepřesvědčíte.  Oni nic nečtou, nic nevědí ale o to radši  demonstrují a vyvěšují  demagogické plakáty.  V době blokády hranice jsem  stál v koloně a měl tu čest  s těmi  demonstujícími vzdělanci diskutovat.  Je to zbytečné. Plně souhlasím s panem Jura Jurax!!!!!  Já považuji  blokování přechodu státní hranice suverénního státu, kvůli ekologickým problémům  za  akt   terorismu.  V tomto případě  za akt  ekologického terorismu.

Střelec 6.3.2007 13:05

Re: Re: rozšiřme Temelín

Možná by nebylo od věci uspořádat nějakou pěknou akcičku "Za Temelín" přímo na čáře. S pečením prasete, k tomu co kdo chce pít. Jenom to musí být koordinované s ací rakouských "atomstoprů" na druhé straně čáry, abychom jim mohli házet ohlodané kosti. Možná by to pan Tyc dokázal zařídit a osobně bych si na takovou víkendovku i připlatil. Samozřejmě se přisune pár zelených vlastizrádců, aby nám zkazili chuť. Pak si u mě stoupnete do fronty, podělíme se a dáme jim na vybranou. Pak už jen poženem přeživší až do Vídně:-)). Možná by se i nějaký ten sběratel obrněné techniky zapojil....  Jak krásný sen. Stejně jako představa ostatků matky Kuchtové, nesené smrští olova přes hraniční závoru jejím chlebodárcům do Rakous. Ale ta žranice by být mohla. Dobře vržená vepřová kost, provázená vhodnou průpovídkou, má taky svou sílu:-))!

Jura Jurax 6.3.2007 13:05

Re: Re: Jojo,

No, zastyděli by se a okamžitě by vyřadili z provozu všechny lanovky po celých Rakousích. Pavlovec by tomu velel.

Jura Jurax 6.3.2007 13:03

Re: Jednati z blbem jest zbytečno...

R^R^

Jura Jurax 6.3.2007 13:03

Re: Re: Rakosko porušilo dohody z Melku mnohokrát,

No, vážený Pavlovče, dohoda z Melku byla ústupkem, dobrotivým gestem vůči otravným hlupcům. A hlupci, jak vidno, gesto neocenili. A podle naturelu z toho tlučou politické body nebo přímo demonstrují. Rubem demokracie je, že i blb má stejnou svobodu jako člověk hodný tohoto jména, ale neumí s ní zacházet.

A teď trošku podpásovka - ale na hrubý pytel hrubá záplata. Doporučuju Vám, abyste se zajímal spíš o bezpečnost rakouských lanovek. Jde o dost jednodušší zařízení než Temelín, takže možná pochopíte, jak zařídit, aby v nich neuhořeli lidé. U Temelína nechápete nic.

Pete Brich 6.3.2007 13:00

Pavlovec bude předseda té komise

a vy tam budete muset přijmout jeho brigádníky (jestli už tam třeba nejsou).

To by se na to rakouští atomkeckové podívali, aby nezastavili ten atomový schrott, který jim ten český ksindl postavil na hranicích. Elektřinu přece budeme kupovat my od nich (pěkně zelené elektrony) a ne že my budeme zasviňovat Evropu našimi špinavými elektrony.

PB

Sch.glosátor 6.3.2007 12:59

Jednati z blbem jest zbytečno...

Aneb bav se s volem, když nemáš bič...

LJG 6.3.2007 12:59

Re: Jojo,

Menší protiblokáda na české staně? S transparanty  Turisté  a děti umírají v hořlavch lanovkách? myslíte, že by to pak Rakušáky přestalo bavit? ;-D

Delfin 6.3.2007 12:56

Re: Re: Re: Odpověď je jednoduchá. Ze strany České republiky nebylo porušeno NIC.,

Presne tak ;-)

Remover 6.3.2007 12:56

Pro Mr. Radko Pavlovce

Už delší dobu monitoruju  Vaše soukromé politické aktivity  v tomto státě a docházím k názoru, že  nazrává čas prohlásit Vás nepřítelem  českého národa.  

V otázce Temelína jde o konkurenční boj  firem Westinghouse a Siemens.  Siemens boj o zakázku prohrál a teď  mu jde jen o to, aby  přesvědčil  veřejnost, že  nová technologie Weistnghouse v Temelíně není bezpečná. Jen tak má šanci na získání pohádkových zakázek v Rusku, Ćíně. Proto si platí  "aktivisty" v Rakousku a naivisty a různé prodejné živly v ČR.            

NevericiTomas 6.3.2007 12:56

Re: Re: Re: Dej šimpanzům atomovku...

Hlavne prosim vas v tom rakousku nesedejtea do lanovek, vyhybejte se tunelum a sjezdovkam...taky bych se obloukem vyhnul Linzi s jeho vrazednou chemickou primo v centru mesta ... Jo a vlastne i na nemecky vlaky bych zapomnel. Nedavno se jeden potkal se sloupem mostu a bylo z toho 100 mrtvejch jednou ranou...

honzak 6.3.2007 12:55

Re: Re: Re: SMRTELNĚ NEBEZPEČNÉ RAKOUSKÉ LANOVKY

jen upřesnění - pozemní kolejová lanovka Petřín je systému Abtova, Ward s Leonardem dodali jen pohon:-D Abtův systém se vyznačuje automatickým vedením obou vozů ve výhybně pomocí jednostranně osazených okolků. Ten chytrý pán ještě před lety cca 135 vymyslel i dvojlamelovou ozubnici. Existuje fotka, jak kdesi ve Švýcarsku sjel ozubnicový úsek přičemž brzdil jen pásovou brzdou na ozubnicovém bubnu. Věřil si, neb měl na hlavě cylindr a oděn byl žaketem. Jako z verneovky.

Kdyby tenkrát nějací rakouští vidláci blokovali hranici, tak by dostali po tlamě (což by se mělo učinit i dnes). Možná by se jim v palicích rozsvítilo.