18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
olaf 6.3.2007 7:38

Můj sen

Takto by to v ČR mělo vypadat http://gadget.cz/?q=node/2147 ale šlapat by měli jen zelení melouni a jejich spojenci, kteří jim umožňují dělat nesmysly ke škodě všech.

Ske/pti/cus M/a/ximus 6.3.2007 7:32

Ten blábol smrdí lží na sto honů

Pomálu se těm bláznivým Rakušákům přestávám divit. :-/

cca 6.3.2007 7:28

jako obvykle

nic se nestalo.... lázně Jáchymov.

Střelec 6.3.2007 7:27

rozšiřme Temelín

Musíme přistavět tři ůekologické" bloky. V prvním si aktivisté musí běháním v bubnu vyrobit nějaké normované množství energie. Ti, co přežijí, dostanou oprávnění demonstrovat za čistou energii. Aktivisté propadlí roštem běhacího bubnu budou spláchnuti do nádrže na bioplyn, který bude pohánět druhý blok. Biomasa, vzniklá při výrobě "zeleného" bioplynu bude usušena a ekologicky zpopelněna ve třetím bloku, přičemž veškeré odpady ze tří ekologických bloků budou recyklovány.

  Je velká škoda, že máme v politice zelené magory, které by kdekoliv jinde popravili za úsvitu za vlastizradu (škodit vlastní zemi za peníze cizí mocnosti není nic jiného).

Petr Kohout 6.3.2007 7:27

Myslím, že v rakouském parlamentu není nikdo schopný dobře zkontrolovat ani lampičku

u postele, natož jadernou elektrárnu a parlamentní komise je (z české i rakouské strany) pouze prázdné gesto pro zelené.

M. a m i Z 6.3.2007 7:22

Pane Tyc, kecáte jako Drápová

a to je ten základní problém. Kdyby Drápová s jejím ústavem pracovala pořádně, tak by už po prvním stejném úniku nechala přezkoumat vaše pracovní popisy a příkazy. Máte v tom zřejmě pořádný bordel. Kdyby Burzík bral jeho job vážně, nenechal by Vás hloupě blábolit o poměrech ve "světových jaderkách", ale vyměnil by Drápovou za zodpovědného člověka, který Vám pořádně zatopí pod sedací částí.

Měl bych ještě otázky:

Jak to, že se zásobník havarijní vody nachází ve sklepě? Jak se do této vody dostal radioaktivní podíl?

Dovedl byste vysvětlit, proč bych Vám měl věřit, že se jednalo o hasicí vodu a ne o plnění primárního oběhu, když jste zřejmě potřebovali na čištění 2 dny?

honzak 6.3.2007 7:20

jestli by se

to nemělo nahlásit Rakušákům na řídící věž letiště Zell am See. Tam všechno vědí a nic se jim nemůže nikdy stát....

zdenek 6.3.2007 7:05

Taky jsem byl postižen

Povedlo se mi jednou tři dny vozit v autě třílitrovou sklenici utopenců v papírové tašce, dokonce jsem ji v pořádku dostal až domů, za dveře. Před půlnocí mě napadlo, že ji uklidím do špajzu, jenže mrcha taška už byla asi vysílená a před dveřmi do ložnice mi sklenice propadla na koberec. No, co vám budu povídat, nálev v koberci, obsah sklenice na koberci, do toho se vzbudila žena ... Ještě čtrnáct dní poté to bylo v chodbě cítit.

Zlíňák 6.3.2007 7:00

Opatření

Vážení přátelé, nepředpokládal jsem, že se nám Rakušani vydrží tak dlouho mstít za rozpad Rakouska-Uherska.Chápu je,stali se naší zásluhou malé nic v Evropě.Navrhuji jednoduchá opatření aby to skončilo.NEKUPUJTE RAKOUSKÉ ZBOŽÍ, netankujte u OMV, zrušme smlouvu na transportery atd., zkrátka je ekonomicky vygumujme z ČESKA!

Netřeba 6.3.2007 6:38

Re: Tak to já mám doma daleko větší průser:

Nehlásit, rychle uklidit, než přijde manželka a potom zatloukat, zatloukat, zatloukat.

loula 6.3.2007 6:27

Tak to já mám doma daleko větší průser:

upadla mě láhev piva a rozlila se po koberci. Kam bych to měl nahlásit, abych proboha neprošvihl termín nějaké dohody?

Trotl 6.3.2007 6:18

Re: Dej šimpanzům atomovku...

Tak zrovna u Temelína by se to ani těm šimpanzům nepovedlo. A můžete klidně hádat proč. Třeba i šeskrát. Jenže otázka je, jestli převyšujete aspoň mírně ty šimpanze. (Ať se šimpanzi nezlobí jestli jsem je urazil)

Trotl 6.3.2007 6:06

Ježíži to je průser.

Je tak moc těžké, přestat dodávat Rakousku energii? Ať si ji seženou jinde. Kromě nás a Francie ji nakoupí kde? Tak ať si "zelená politika" hezky začne šlapat dynamka. S ekeologií to nemá nic společného.

jarka 6.3.2007 5:46

Nešlo by

přestat Rakušanům prodávat elektřinu ?

Petr Kolář 6.3.2007 4:59

Re: Titulek mel byt: O te "hrozne" havarii

Opravicka -  ja jsem pri ...

Petr Kolář 6.3.2007 4:58

Titulek mel byt: O te "hrozne" havarii

Pane Tyc, titulek nezachytil vami myslenou ironii, a jsem pri letmem pohledu mel dojem, ze se tam stalo neco vaznejsiho.

Medák 6.3.2007 3:43

Pořád nechápu...

...co pozitivního český straně Dohoda z Melku vlastně přinesla?

Antonin 6.3.2007 2:43

Re: Nic se nestalo,ale

Vazeny pane Hasane,

mam 28-mi letou zkusenost  s praci v radioaktivnim prostredi. Kdybyste si prostudoval predpisy, kterymi se takova pracoviste musi ridit, patrne byste dosel k zaveru, ze je tam bezpecneji, nez na pracovistich bez radioaktivity. Takze Vas zaver je zcela mylny. Jestlize se domnivate, ze zamestnanci elektrarny "svoji praci nezvladaji", tak se asi hodne mylite. Pokud Vam to pomuze, tak si prosim uvedomte, ze zamestnanci Temelinu ziji vetsinou v blizkem sousedstvi elektrarny a maji zrejme enormni zajem, aby nedoslo k nehode (tim myslim k seriozni nehode, ne nafouknute pseudo-problemy zduraznovane Jihoceskymi matkami anebo rakouskymi agenty), ktera by v prvni rade ovlivnila jejich vlastni domovy. Nevim samozrejme v jakem oboru pracujete, ale pral bych Vam, abyste jednal tak profesionalne na svem pracovisti, jako zamestnanci Temelina pracuji na jejich. Pokud jde o chovani rakouske strany s ilegalnimi blokadami a neustalymi stiznostmi, nevidim v nich nic jineho, nez naprosto neudrzitelny nepratelsky postoj jejich vlady a jenom zasnu, ze nase vlada si to necha libit.

Rts 6.3.2007 2:43

Dej šimpanzům atomovku...

...párkrát vylejou vodu, sem tam rozbijou nějaký ten budík, a  jednou třeba vypěstujou i tu velkou houbu.

NevericiTomas 6.3.2007 2:41

Re: Chudák Topol s bláznivou Kuchtovou ve vládě

ale proc to hrotit.Tech par korun za papir na kterem se jim ty oznameni posilaji nas nevytrhne. Az nas daji k tomu soudu, mame argument, ze se snazime vic nez standartne. A usetrenou enregii  venujme domacim antiatomum...

VLK 6.3.2007 1:46

Re: Je treba to chytit za spravny konec

Nebo  mu rovnou dopravit jeden z tech kbeliku vody do postele.

Parkinson 6.3.2007 1:29

Chudák Topol s bláznivou Kuchtovou ve vládě

Přiznám se, že závěry se setkání předsedů vlád k Temelínu ve mně vyvolaly dost skepsi. To jsme opravdu na tom tak špatně, že si  musíme nechat ... na hlavu ?

Dohoda z Melku sice není údajně mezinárodní smlouva, ale vypovědět by se snad mohla. Jako důvod mj. opakovaná blokáda hranic extremisty

NevericiTomas 6.3.2007 1:19

Re: Nic se nestalo,ale

Ale ale prisel pan bezchybny...vcera se nad jednou z nejrusnejsich Rakouskych sjezdovek srazilo letadlo s helikopterou. Myslim, ze tech tragedii v rakouske doprave uz je prilis. Letadla, tunely lanovky. Je na case zakazat jim cokoli vic nez kravsky potah....

Šumavák 6.3.2007 1:17

zato ty jsi dúvěra sama, milé Echo ,/voliči/........

baltazar 6.3.2007 1:04

Máte jim poslat ten šmirgl zpátky

Ať si s nim ráčej vytřít prééééél :o)

Hasan 6.3.2007 1:01

Nic se nestalo,ale

je vidět,že zaměstnanci Temelína svoji práci nezvládají.To není o několika kýblech vody.Příště někdo něco zase zapomene a bude to horší.Vždycky jsem byl pro zachování Temelína v provozu,ale lidé kteří tam pracují určitě velkou důvěru nevzbuzují.

Pavel Pávek 6.3.2007 0:46

Re: Ano, souhlas. Ovšem k jedné změně dojde!

Rány boží. Ještě aby pak nezačali silnice v místech přechodů mazat lepidlem...

Nespavec 6.3.2007 0:34

Je treba to chytit za spravny konec

O tak zavazne havarii jako je rozliti nekolika kyblu vody je treba rakouskou stranu informovat okamzite, a velmi podrobne. A vzhledem k zavaznosti primo pana kanclere a ne nejakeho tajemnika, ci jineho poskoka. Takze jeden telefonat panu kancleri v 1 hod. v noci, druhy ve 2.hod. v noci, treti ve 3.hod. v noci ......

Nejpozdej u ctvrte havarie pak kancler osobne prohlasi ze se jedna o bezvyznamnou malickost se kterou jej nemate otravovat.

Šumavák 6.3.2007 0:13

Ano, souhlas. Ovšem k jedné změně dojde!

Od 1.1.2008 začne platit i pro ČR Schengenská dohoda a zmizí hranice - i s Rakouskem.

Tak si to ti sedláci musí užít, dokud je.

Od 1.1. se budou blokády hranic těžko dělat.....;-P

zlý kukuč 6.3.2007 0:10

Přeji pevné nervy