26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vita 6.3.2007 9:21

Re: Re: Re: Nějaká doba.

Vy jste ovšem stihl obojí.

jirka.s. 6.3.2007 9:21

Re: Re: Hlavo XXII !!!

R^R^R^B I N G O ! ! ! R^R^R^

terra 6.3.2007 9:21

Máte to marný taťkové!

 Blbost lidská je věčná a využívání lidské blbosti k politikaření je osvědčená metoda stará jako lidstvo samo. Svůj boj s lidskou blbostí nemůžete nikdy skončit, to je bohužel váš úděl.

 Nejlépe by bylo použít stejnou metodu proti blbcům. Vypnout jim proud, zablokovat cesty. Jenže to se nesmí. Z toho by oficielní místa měla problémy. Já to beru jako neschopnost naší politické a vládní reprezentace se starat o národní zájmy republiky pevně a důsledně. Ohýbat hřbet před sousedem jen pro klid, je těžký omyl. Klidu se tak nedočkáme. Jedině opovržení nad neschopnými Čechy!

vita 6.3.2007 9:19

Re: Tolik idiotů, co věří Tycovým pohádkám na jednom místě

Zatímco septik maximální samozřejmě ví, jak to bylo. Zřejmě čuměl na toho troubu, co otevíral armaturu silou vší a pochechtávaje se nechal toho druhého troubu nechat to otevřené, když se zaseklý kohoutek  nehnul.

Možná dřepěl se Zimou i ve Forsberku, když je tak dokonale informován.

Charlie 6.3.2007 9:19

Re: Re: A poučení z té nehody ????

R^R^R^

tomfuk 6.3.2007 9:19

Re: Re: Nějaká doba.

Ve zprávě i v článku p.Tyceho se mluví o odvzdušnění čerpadla .Nechci se zaobírat detaily ale takové odvzdušnění má témeř každé průmyslové čerpadlo.Proto s výtlačným potrubím ani sáním nemá tato trubička odvzdušnění nic společného slouží jen k tomu aby se do ucpávky dostala chladící voda.Je to vzdáleně podobné jako když si doma pustíte odvzdušnění topení .Chvíli půjde vzduch a pak voda. Stopněte si za jak dlouho vypustíte celý řád.Ještě jednou píši p.Tyce by se měl držet principu a dělat si pořádek doma a nechat politiku politikům.Jinak proti Temelínu nic nemám..

Stredocech 6.3.2007 9:19

Re: Pane Tyc, kecáte jako Drápová

Jděte se podívat do Temelína, rádi Vám vše vysvětlí. A s tou "hasící vodou" jste tomu nasadil korunu. Když jsme, u toho chladicí okruhu, víte na jak velký únik chladicí kapaliny je systém dimenzován????

Fantom 6.3.2007 9:17

Lynxi,

to není můj názor - to jsou fyzikální zákony, které ovšem lidé jako Vy nedokážou pochopit. Inu, není každému z hůry dáno...

vita 6.3.2007 9:17

Kdyby byla česká vláda co k čemu,

napsala by rakouské vládě takový ten dopis, jak si posílají vlády mezi sebou - a tam by napsala, že vzhledem k tomu, že rakouská vláda zjevně a opakovaně porušuje své povinnosti vycházející z protokolu z Melku, považuje česká strana Protokol z Melku za neplatný a jeho účinnost za ukončenou.

Podpis premiéra, kulatý razítko, zalepit, kurýr.

Možná ještě jako přílohu seznam povolených blokád hranic.

Jenže co se dá čekat od vlády, která visí na 6 zelených trotlech a jejíž součástí jsou Bursík, Kuchtová a Džamila? No, Schwarzenberk taky nic moc razantního směrem do Rakous nepodnikne...

Jimmy 6.3.2007 9:14

Re: Proč nikomu nevadí DUKOVANY ?

Protože se blbě argumentuje nespolehlivostí u něčeho co už 30let spolehlivě funguje ;-)

lynx 6.3.2007 9:14

Re: Taky si přisadím

Klasická reakce na NP - pokud nezastáváš můj názor jseš komunista :-/

Skepticu/s Maxi/mu/s 6.3.2007 9:12

Tolik idiotů, co věří Tycovým pohádkám na jednom místě

To je přímo přírodní úkaz ;-D

vita 6.3.2007 9:12

Re: Re: Re: Cernobyl pozdravuje ...

Rakušané a Klobouk.

Autor popsal bagatelu jako bagatelu, ovšem blbci se zkrátka musejí projevovat a prudit.

Stredocech 6.3.2007 9:11

Pravda, v Rakousku je co chvíli havárie s řadou mrtvých, tu jim něco

uteče v chemičce, tu se srazí letadlo s vrtulníkem, tu shoří lanovka či umírají lidé při požárech v evidentně nedostatečně zabezpečených tunelech. Jejich vedoucí politikové "řeší" ovšem politou podlahu v Temelíně.

Mimochodem, celá konstrukce reaktorové budovy je řešena tak, že veškerá voda z podlahy směřuje aktivní kanalizací do příslušné nádrže a poté se po destilaci může znovu použít. Nic nemůže vytéci ven.

Charlie 6.3.2007 9:10

Re: Taky si přisadím

R^R^R^

Charlie 6.3.2007 9:10

Blokády hranic.

Návrh:

projít mezi demonstranty a dávat jim k vyplnění následující papír:

Odmítám elektrický proud z jaderné elektrárny. Chci odbírat pouze ekologický proud z větrných elektráren. Objednávám proto Ekofilter pro elektrický  proud.  Podpis, adresa.

Ten ekofilter by byl obyčejný  3-fázový spínač ovládaný aerometrem, (měřič rychlosti větru).  Při malých, nebo příliš velkých rychlostech by spínač odpojil pokrokového demonstranta od sítě. Na to by ale přišel až po zaplacení.

Nač by takové zařízeníčko vyšlo ? Zač by se dalo prodávat ?

Skepticu/s Maxi/mu/s 6.3.2007 9:10

HlavoXXII, jste jen trapná.

:-/

vita 6.3.2007 9:09

Re: Klid, živím se jako technolog, tak si ty pohádky zkoušejte na někoho jiného

Gott mit uns...

Fantom 6.3.2007 9:08

Taky si přisadím

Nejvíc hulákají ti, kteří absolutně nic nevědí o tzv. štěpení atomu a jeho důsledcích (záření alfa, beta, gama). Jsou to zamindrákovaní chudáci, kteří buď na 1. máje jako první vyvěšovali vlaječky do oken a důvěrníkovi hlásili ty, kteří je nevyvěsil včas nebo vůbec a nejhlasitěji křičeli "Ať žije KSČ!", nebo to jsou lidé, kteří v životě nic nedokázali a teď mohou hlasitě křičet. Pane Tyc, nevšímejte si jich. Držím Vám palce.

k.k. 6.3.2007 9:07

Re: Milý pane Týci,

Naprosto s vámi souhlasím. Těch závad je skutečně moc. A nejvíc se mi libí řešení, které p.Týc navrhuje. Nejlépe vůbec neinformovat. 

vita 6.3.2007 9:07

Re: rozšiřme Temelín

Škoda? Jaká škoda?

Blbost je to!

Klobouk 6.3.2007 9:07

Re: Re: Cernobyl pozdravuje ...

Autor evidentne bagatelizuje fakt ze neco nebylo v poradku as snazi se to prekryt trvzenim ze rakusane jsou b*i, kteri nicemu nerozumeji.

M. a m i Z 6.3.2007 9:06

Spletl jste se

Ne zájmý ČR, ale ČEZu.

Ske/pticu/s Ma/x/imus 6.3.2007 9:06

Klid, živím se jako technolog, tak si ty pohádky zkoušejte na někoho jiného

;-P

vita 6.3.2007 9:06

Svatá pravda, Zimo.

Vám není co věřit nikdy.

Rohožka 6.3.2007 8:58

Re: Re: Tupolánek je banánová figurka

No, že boj s blbostí se špatně vede, když za její tým občas kope i náš přeškolený lampasák.

Psí vrah Čumil 6.3.2007 8:58

Milý pane Týci,

mám rád vaše trpělivě vysvětlující články. Ale je mi líto - opravdu si za ten kravál můžete sami. Doufám, že se to "poučení do budoucna" projeví - těch malérů s vodou máte prostě v Temelíně moc.

Jim 6.3.2007 8:56

šílená radioaktivita

Znám křišťálovou studánku, ke které občané chodí s konvemi pro vodu, prozože je "zázračná". Dokonce z toho patlají i Sunárek kojencům. Nějak jim nevadí, že celý zázrak spočívá ve zvýšené radioaktivitě. Zato při zmínce, že 100 km od nich má být úložiště jaderného odpadu dostávají kopřivku a bojují o "zdraví svých dětí" jako lvi. Máte to marný pane Týc, ale piště dál. S blbostí se musí bojovat, janak nás zahltí úplně.

Pavla B. 6.3.2007 8:55

Re: Proč nikomu nevadí DUKOVANY ?

Tuto otázku si také často kladu. Ví vůbec Rakušáci o existenci Dukovan nebo jim byla utajena?:-)

Václav Železný 6.3.2007 8:54

Re: Nějaká doba.

No, pokud to napouštíte samospádem s převýšením řádu desítek cm, tak možná ano, ale pokud zde byl v příslušném místě již určitý tlak, tak mohl být průtok mnohem větší.