24.5.2024 | Svátek má Jana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Charlie 6.3.2007 9:21

Re: Tolik idiotů, co věří Tycovým pohádkám na jednom místě

Pane Bože, zas ten blb "Velká Hovnogrubna" !  Je vůbec něco do čeho se to hovado nesere ?

BM 6.3.2007 9:38

Re: Re: Tolik idiotů, co věří Tycovým pohádkám na jednom místě

Je. Obycajna ludska slusnost pri diskusii. Inak je SEPTIK graduovany na blbca univerzalis.

Charlie 6.3.2007 10:36

Re: Re: Re: Tolik idiotů, co věří Tycovým pohádkám na jednom místě

R^R^R^  ;-) 

jirka.s. 6.3.2007 11:37

Re: Klasika pro septika!

"To byl nejakej Bousek z Libne. Vosumnactkrat za vecer ho vyhodili od Exneru, a vzdycky se jim tam vratil, ze tam zapomnel fajfku. Lez jim tam voknem, dverma, z kuchyne, pres zed do lokalu, pres sklep do vycepu a byl by se snad spustil kominem kdyby ho hasici nesundali ze strechy."

P.S.: Septiku, měl bych k tobě jednu velkou prosbu! Nezapůjčil by ses mi tak na týden? Svařil bych pro tebe takovou malou útulnou klícku a objel bych s tebou pár větších náměstí po krajských městech. Abych nevypadal jako vydřiduch, vybíral bych jenom po desetikoruně, ono objektivně vzato, víc by asi za pohled na tebe těžko někdo dal!

 

Charlie 6.3.2007 9:10

Blokády hranic.

Návrh:

projít mezi demonstranty a dávat jim k vyplnění následující papír:

Odmítám elektrický proud z jaderné elektrárny. Chci odbírat pouze ekologický proud z větrných elektráren. Objednávám proto Ekofilter pro elektrický  proud.  Podpis, adresa.

Ten ekofilter by byl obyčejný  3-fázový spínač ovládaný aerometrem, (měřič rychlosti větru).  Při malých, nebo příliš velkých rychlostech by spínač odpojil pokrokového demonstranta od sítě. Na to by ale přišel až po zaplacení.

Nač by takové zařízeníčko vyšlo ? Zač by se dalo prodávat ?

Ruda 6.3.2007 10:22

Re: Blokády hranic.

super napad! To podporuje ekologii-to seknes min za 500 euronu, naklady 100. Za chvilku budes milionar, v nemecky mluvicim prostoru je momentalne histerie z globalniho oteplovani, tam ti na to skoci! :-D>-

Fantom 6.3.2007 9:08

Taky si přisadím

Nejvíc hulákají ti, kteří absolutně nic nevědí o tzv. štěpení atomu a jeho důsledcích (záření alfa, beta, gama). Jsou to zamindrákovaní chudáci, kteří buď na 1. máje jako první vyvěšovali vlaječky do oken a důvěrníkovi hlásili ty, kteří je nevyvěsil včas nebo vůbec a nejhlasitěji křičeli "Ať žije KSČ!", nebo to jsou lidé, kteří v životě nic nedokázali a teď mohou hlasitě křičet. Pane Tyc, nevšímejte si jich. Držím Vám palce.

Charlie 6.3.2007 9:10

Re: Taky si přisadím

R^R^R^

lynx 6.3.2007 9:14

Re: Taky si přisadím

Klasická reakce na NP - pokud nezastáváš můj názor jseš komunista :-/

dph 6.3.2007 9:27

Re: Taky si přisadím

jo a ted se k nim přiřadili radaroví fanatici

vita 6.3.2007 10:25

Inu, fantome, jsou přátelé,

při jejichž existenci už nepotřebujete nepřátele.

Vy patříte k nim - prozatím se dalo vysledovat, že příznivci JE argumentují a informují, zatímco odpůrci povětšině kecají, dojmologie vydávají za pravdy svaté, ostouzejí a denuncují. Vy jste bohužel ta výjimka, která se stylem přiřadila na druhou stranu.

Nechtěl byste přejít kam patříte - a nebo aspoň nesabotovat? Jinak řečeno, nechtěl byste držet hubu? Udělal byste velmi dobře - pro JE určitě.

Psí vrah Čumil 6.3.2007 8:58

Milý pane Týci,

mám rád vaše trpělivě vysvětlující články. Ale je mi líto - opravdu si za ten kravál můžete sami. Doufám, že se to "poučení do budoucna" projeví - těch malérů s vodou máte prostě v Temelíně moc.

k.k. 6.3.2007 9:07

Re: Milý pane Týci,

Naprosto s vámi souhlasím. Těch závad je skutečně moc. A nejvíc se mi libí řešení, které p.Týc navrhuje. Nejlépe vůbec neinformovat. 

hodne neRath 6.3.2007 9:24

Re: Re: Milý pane Týci,

to nejsou zavady ale drobne blbosti.. a je jich moc. Skuste si predstavit jak by vypadalo stejne "chybove hlaseni" z Vasi domacnosti.... pokud by jste se hloupe dohodl ze sousedy, co jim budete hlasit - upsal by jste se.

Nicmene ta cetnost uplnych blbosti jiz zacina byt ponekud podezrela... vzdy jako "na zavolanou"...

mleziva 6.3.2007 10:34

Re: Milý pane Týci,

Když Vám v bytě praskne žárovka, také to nehlásíte společenství vlastníků jako závadu.

Jiří Tyc 6.3.2007 11:52

Re: Milý pane Týci,

Ano souhlasím s Vámi, že si za to můžeme sami. Ale mám dotaz. Píšete, že těch malérů s vodou máme prostě moc. Jak jste došel k tomuto názoru? Z novinových článků? Nebo ze srovnání s ostatními elektrárnami? Kolik takových úniků se stává na jiných elektrárnách? Nemusíte odpovídat. Jee se nad tím zkuste zamyslet.

Jinak ale máte právo na svůj názor! Uvědomte si jen, že bez dohody z Melku by se ani o jednou úniku veřejnost nedozvěděla. Bohužel to je tak, jak to je. Až budou stejným způsobem informovat i další jaderky, bude to o něčem jiném.

Jim 6.3.2007 8:56

šílená radioaktivita

Znám křišťálovou studánku, ke které občané chodí s konvemi pro vodu, prozože je "zázračná". Dokonce z toho patlají i Sunárek kojencům. Nějak jim nevadí, že celý zázrak spočívá ve zvýšené radioaktivitě. Zato při zmínce, že 100 km od nich má být úložiště jaderného odpadu dostávají kopřivku a bojují o "zdraví svých dětí" jako lvi. Máte to marný pane Týc, ale piště dál. S blbostí se musí bojovat, janak nás zahltí úplně.

Stredocech 6.3.2007 8:41

Pravdou je, že v žádném jiném případě nebude televize v hlavních zprávách

referovat o "havárii," jejíž následky se odstraní tak, že se podlaha opláchne hadicí.

To v Linci se nedávno dva dělníci otráviti ale to je proti polité podlaze zanedbatelné a 150 obětí kaprunské lanovky rovněž...

Enik 6.3.2007 8:40

Doporučení

Asi by bylo nejvhodnější, kdyby jakékoliv hlášení poruchy v Temelíně bylo přímo propojené s výkonovými spínači na česko-rakouském energetickém "přechodu." Jakmile by se v Temelíně něco "zvrtlo" hned by Rakušákům chybělo 1000-2000MW, a hned by věděli, že si mají nasadit plynové masky a utíkat do protiatomových krytů. Nedocházelo by tak  k žádným prodlevám v hlášeních o poruchách v Temelíně, a Rakušané by měli klid! Co Vy na to? :-)))

plo 6.3.2007 8:33

To isté len v inej farbe.

Presne je to tak i na Slovensku len Vy máte tých "nedokvasených Nemcov " z ktorých je min. polovica Čechov a my zase tzv. Maďarov ktorých dedovia pochádzali spod Tatier a teraz sú taký Maďari , že chudák Horthy sa v hrobe obracia.Ale naše vlády sa idú pred nimi pošťať.Hlavne tá Dzurindova,a u Vás asi ten topol.....

Ruda 6.3.2007 10:02

Re: To isté len v inej farbe.

R^ ty to prizdisracstvi mame zakodovane v genech!!!

Takova priposranost nema na svete obdoby, aby vsichni, kdyz nejaky hitleruv pohrobek zasteka, se misto poradneho vyprasku pro jistotu posrali...(Y)

Jeremi 6.3.2007 8:32

Na jeden ventil treba dvoch čechov

Je k tomu treba niečo dodať? Tak sprostú výhovorku som už dlho nepočul.

Milda 6.3.2007 9:54

Re: Na jeden ventil treba dvoch čechov

Nejsi ty chudý duchem?

Mr.Mephisto 6.3.2007 8:31

Předchozí dva komentáře

Připojuji se k předchozím dvěma pochvalným komentářům. Pan Týc ví, o čem mluví, a já v jeho textu nenacházím nic, čemu bych nemohl věřit. Držím mu palce a přeji pevné nervy při každodenních srážkách s magory...

Bohužel se obávám, že ti magoři, exhibicionisté, arogantní hlupáci a nevychovaní moulové do průměrného vzorku populace patří. Navíc z něj ukusují výrazně větší část, než bychom si my ostatní přáli :-(

Klobouk 6.3.2007 8:28

Cernobyl pozdravuje ...

"Po nějaké době plnění se ukazovalo na hladinoměru nádrže speciální kanalizace, že tam něco natéká. A pravděpodobně tedy není plněný systém těsný. Byla udělána kontrola a ta následně objevila otevřenou armaturu na trase odvzdušnění ucpávky čerpadla. Tato armatura měla být uzavřená, ale nebyla. Strojník při kontrole zkoušel armaturu dovřít, ale ani se nehnula. Vyhodnotil to tak, že armatura byla již předtím uzavřena. Ve skutečnosti ale byla po ukončení prací na čerpadle velkou silou otevřena. Po tomto zjištění se ji podařilo „silou dvou mužů“ stočit z plně otevřené polohy a potom už bez problému uzavřít. Na tomto typu armatury bohužel není vidět, je-li otevřená, nebo uzavřená. Zkušenost do budoucna! "

... tak sme tam poslali dva chlapy a ti ten temelin zas dali do richtiku ...

Mr.Mephisto 6.3.2007 8:32

Re: Cernobyl pozdravuje ...

Nechápu co jsi tím chtěl říct? Ano, skoro bych řekl, že dva chlapi jsou schopni utáhnout jeden povolený ventil, i když je to v Temelíně...

Klobouk 6.3.2007 9:07

Re: Re: Cernobyl pozdravuje ...

Autor evidentne bagatelizuje fakt ze neco nebylo v poradku as snazi se to prekryt trvzenim ze rakusane jsou b*i, kteri nicemu nerozumeji.

vita 6.3.2007 9:12

Re: Re: Re: Cernobyl pozdravuje ...

Rakušané a Klobouk.

Autor popsal bagatelu jako bagatelu, ovšem blbci se zkrátka musejí projevovat a prudit.

Klobouk 6.3.2007 11:06

Re: Re: Re: Re: Cernobyl pozdravuje ...

vitejte v klubu

tomfuk 6.3.2007 8:25

Nějaká doba.

2000 litrů proteče různými průměry trubek určitou rychlostí za určitou dobu.Průměr trubky o které mluví pan Tyc (taťka)se dělá obyčejně z 1/2".Mě doma při plnění beček vodou děšťovou to dělá 20l/min.Takže 2000 : 20 = 100 min., při tak důležitém úkonu jako je oprava čerpadla jeho naběhnutí a čerpání kapaliny zůstalo zařízení 1 hodinu a 40 minut bez dozoru.Ještě nevíme v kolik hodin se tato nehavarie stala. V noci? Při střídání směn? Pan Tyc zřejmně nechápe souvislosti.Pokud neví co je to princip měl by raději mlčet.