28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
555 24.10.2008 0:27

Když poučuje vzdělaný odborník, který něco dokázal a vybudoval, je to radost!

Ovšem když poučuje polovzdělaný rezervní kádr z komunistického prognostického ústavu, který na co sáhl, to dokur-il, je to tragédie. Někteří američtí bankovní čímani se nechali inspirovat  "Klausovou" divokou privatizací, tz. tunelováním - a světová krize je tady.

68 24.10.2008 1:10

Re: Když poučuje vzdělaný odborník, který něco dokázal a vybudoval, je to radost!

Já myslím že ona ta Janabok opravdu nemyslela jen vás.

555 24.10.2008 2:06

Re: Když poučuje vzdělaný odborník, který něco dokázal a vybudoval, je to radost!

Mě určitě ne. Myslela vás.

68 24.10.2008 3:12

Re: Když poučuje vzdělaný odborník, který něco dokázal a vybudoval, je to radost!

Voptáme se?

D.M. 24.10.2008 0:11

obdivovatel planovaneho hospodarstvi

Vasku Klausu nebyl jsi to nahodou tym, ktery v 1/2 roku 1989! vykladal Rakusanum  v rakouske tevelizi jak vyznamne a mocne je centralni sicialisticke planovani. Kde jsi mel v te dobe tu neviditelnou ruku trhu? Asi ukrytou v kapse, abys nam ji po pul roce zjevil jako svaty obrzek(Y)

hobis 24.10.2008 10:34

Re: obdivovatel planovaneho hospodarstvi

Nechápu,proč tolik lidí nenávidí Klause,asi je to závist hloupějších.Nikde v žádné TV Klaus o soc.plánování nehovořil tak,aby ho vychvaloval.Naší situaci geniálně popsal myslím RV,pár příspěvků nazad, k tomu není co dodat.Jen snad to, s jakým nadšením vítal lid Dubčeka a Štafu na Mellantrichu,když je p.Havel představoval,jako své nejlepší přátele.K p.Zimovi mám jen tuto poznámku,rád vaše články čtu,protože jsou k poučení,nicméně,tím co píšete,vlastně dáváte Klausovi za pravdu.Svobodná ruka trhu není nějaká instituce,která nás řídí,ale to je život už od pravěku.Každá násilná regulace je špatná.

R. J. 24.10.2008 12:14

Re: obdivovatel planovaneho hospodarstvi

Hele Hobisi, když se objevil Dubček na balkonu Mellantrichu, stál jsem kousek pod ním, s kámošem, taky topič, sotva jsme se začli smát a okolo stojícím vysvětlovat, že s tím starým bolševikem to teda nevyhrajem, dostali jsme jmen, nakonec nám jedna nána řekla že jsme asi Stbáci, když kritizujeme bolševika s "lidskou tváří". A takhle to bylo pořád dokola. Při jakékoli diskuzy, bolševici z Charty měli zelenou hlavně u lidí. Ti z Charty,kteří komouši nebyli,byli "zahnáni" jako "škůdci, co tomu nerozumí. Vzpoměň , jak se sem "slétali" bolševici, co žili na "západě" , a jak kritizovali kapitalizmus, a "lid" většinou tleskal. Ale zkrátím to, je lepší na někoho ukázat prstem, než se podívat do zrcadla. Nakonec je zajímavé, že stejní nadávají prezidentu Havlovi, tak jako prezidentu Klausovi, údajně jsou to protipóly, ale" vodserou" to stejně, zajímavý úkaz.