2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

ÚVAHA: Člověk Paroubek

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Buvol 28.6.2006 14:34

Re: Re: Re: Re: Když Krejčíř

Tak to byla pokojská nebo co? To je slovíčkaření!

Psí vrah Čumil 28.6.2006 14:20

Re: Re: Když Krejčíř

Hm - a proč tam ta volovina teda byla, když ke všemu pocházela z POLICEJNÍCH zdrojů? Je snad Kubice idiot? Možné to sice je, ale nepovažuji to za pravděpodobné...;-D

Milena 28.6.2006 15:50

Re: Re: Re: Když Krejčíř

Ta "volovina" (plus další kompromitující materiály) byla přece nalezena v Mrázkově archivu, který byl objeven při domovní prohlídce u Pitra, které se předtím někdo snažil zuby nehty (dokonce skrze výměnu dozorujícího státního zástupce) zabránit! Jestliže Kubice chtěl v té zprávě dokázat, že existují politické tlaky na zamezení vyšetřování Mrázkovy vraždy, pak tyto kompromitující materiály byly logickým důkazem, že důvod bránit té prohlídce mohl mít právě ten, kdo věděl, že takové materiály existují a bál se, že padnou policii do rukou. Tedy například někdo, koho se ty kompromitující materiály týkají a koho jimi Mrázek mohl vydírat. O čem měl jednat Doležel se Spyrou (když měl "chránit premiéra")? Proč a o čem jednal Vyvadil s Pitrem?

Mard 28.6.2006 15:46

Re: Když Krejčíř

Jak nevinnejch dívek?!? Prý to dělala s tatínkem jak bylo ve zprávě. Tak pozor na interpretaci!

Petr 28.6.2006 13:14

Fuj

Pámbu s námi a zlý pryč!

Ghost 28.6.2006 13:12

Muzu rict jedine

Muzu rict jedine: asi ziju v jine zemi nez pan Vizek a tudiz i Paroubek o kterem mluvi je jiny - prijde mi to jak ohybani dejin za komunistu (napr. husitske hnuti).

F.Vízek 28.6.2006 13:20

Re: Muzu rict jedine

Stačí napsat, v čem se onen Vízek mýlí a doložit to na faktech. Čili jednoduše: diskuse rovná se výměna názorů na dané téma. Dopusťte se věcného názoru a vyvraťte ty, se kterými nesouhlasíte.  V čem se Vízek dopustil ohýbání dějin? Zaprvé, zadruhé....

pooh 28.6.2006 13:48

Re: Re: Muzu rict jedine

Tak podesáté, pane Vízku. Není pravda, že Paroubek zmenšil sílu komunistů. Vysvětluji jinde pojmem spojité nádoby. Dále - jako perzekvovaná osoba nemáte na dnešní poměry nestranný pohled. Což je škoda.

Jen si ulevujete od jakéhosi stresu, a vydáváte to za rádoby diskusi. Faktů se nedržíte vy sám, nikoli ostatní diskutující. Manipulovat tedy umíte.

Ghost 28.6.2006 14:31

Re: Re: Muzu rict jedine

zatim jen naznacim, ted opravdu nemam cas psat cely clanek,napr.:

Paroubek se dostal pod palbu medii vpodstate az po CzechTek 2005, kdy si doslova objednal tvrdy policejni zasah - to ze se tim dostal do problemu u novinaru me neprekvapuje, policie nema pracovat podle politicke objednavky.

Zrovna nedavno vysel tusim ze na serveru LN clanek kde primator Bem - tedy tehdejsi sef Paroubka jasne rika,ze ho z prace magistratu zna jineho nez jak se chova ve vlade - a to jineho v dobrem slova smyslu.To k te poznamce ze o paroubkove kvalitni praci na magistratu hovori vsichni jen septem.

A tak bych mohl pokracovat a kdyz budu mit trochu casu tak vam to sepisu.

pooh 28.6.2006 12:40

Panebože, ono je prvního apríla dnes?

To se snad ani nedá číst. On ten báťuška Stalin měl taky i nějaké ty lidské rysy, že...Ale třeba je to nekrolog. Politický, samozřejmě. Už aby to bylo.

Modrý pták 28.6.2006 12:35

Buvole, tak tomuhle

nerozumím vůbec - "Nacisti měli sice levicovou rétoriku, ale byli to pravičáci, viz např. jejich sponzory: Kruppa aspol." Můžete mně to nějak vysvětlit?

Buvol 28.6.2006 13:01

Re: Buvole, tak tomuhle

Myslíte si, že by zbrojářské a jiné firmy sponzorovaly nějaké politické hnutí, které by se je chystalo zničit, resp. zestátnit jejich majetek? Sponzoruje se odjakživa proto, že se od toho očekávají nějaké výhody: úleva na daních, získání státních zakázek apod.... Ostatně zeptejte se pana senátora Júlinka .....

Modrý pták 28.6.2006 13:24

No, tu souvislost mezi světonázorem (levice/pravice)

a sponzory jste mě tedy neosvětlil. Ale "úleva na daních, získání státních zakázek apod." nebo třeba zestátnit majetek konkurenta nebo to mohu zkrátit na poskytnutí jakékoli výjimky, výhody atakdále. To je přece výsada levice par excellence. Investiční pobídky jsou naprosto učebnicovým příkladem. Ale to máte fuk - debata začalo o tom, kde ti pravičáci založili lágry, do kterých někoho zavírali. A zatím jste uvedl příklady, kdy se levičáci různých barev mydlili mezi sebou v Rusku (rudí růžové), Německu (hnědí růžové) a pučistu Pinocheta, který mydlil úplně všechny.

Buvol 28.6.2006 13:32

Re: No, tu souvislost mezi světonázorem (levice/pravice)

Odpověděl jste si vlastně sám a jak jste napsal: vždycky někdo mydlil, ať už zleva nebo zprava ty růžové, tj. socdemáky .... nikdy naopak ....

Modrý pták 28.6.2006 13:47

Buvole, z toho se nevykroutíte a nevkládejte

mně do klávesnice něco, co jsem nenapsal. Levičáci se mezi sebou mydlí - o tom, že je mydlili pravičáci jsem nikde nepsal. Vy, který jste s tím začal jste nebyl schopen žádný takový příklad uvést a ty, které jste uvedl, byly příklady, kdy se mezi sebou levičáci mydlili. Mně osobně je to fuk - nechť se mydlí. Čím více se mezi sebou mydlí, tím méně času mají na realizaci svých nápadů. Pro mě osobně je levičáctví kombinací zamindrákovanosti (stále se schovávají za nějaké kolektivy) a nadutosti (vždycky vědí, co je pro jiné lepší bez ohledu na jejich přání).

Buvol 28.6.2006 14:28

Re: Buvole, z toho se nevykroutíte a nevkládejte

Pro mě osobně je levičáctví kombinací zamindrákovanosti (stále se

schovávají za nějaké kolektivy) a nadutosti (vždycky vědí, co je pro

jiné lepší bez ohledu na jejich přání). Když nacisty považujete za levičáky, tak to asi platí. Sem ovšem nepatří socdemáci! Nebo snad chcete Willyho Brandta nebo Olafa Palmeho srovnávat s Hitlerem?!

RobertR 28.6.2006 14:33

Re: Re: Buvole, z toho se nevykroutíte a nevkládejte

Vy chcete, Buvole, srovnávat Palmeho a Brandta s Paroubkem? Ajajaj!

Buvol 28.6.2006 15:50

Re: Re: Re: Buvole, z toho se nevykroutíte a nevkládejte

Rozhodně má k nim blíž, než Topolánek k baronce Thacerové ....

JoeDoe 28.6.2006 12:19

Anál

Takhle umně a hluboko zasunutou anální sondu, to se opravdu nevidí. Jen tak dál s. F.V.!

F.Vízek 28.6.2006 13:17

Re: Anál

Když jsem rektální alpinismus neprovozoval za totality  (a to jsem byl mladý, zdravý, silný s kariérou před sebou) a raději se stal "pravicovým oportunistou, antisocialistou a antisovětistou", jak  čtu v soudním rozsudku z roku 1974,  a poté se dostal na seznam 6335 úhlavních nepřátel režimu se všemi důsledky pro mne i moji rodinu a skončil nakonec na 16 let v kamenolomu, proč bych nyní jako penzista měl potřebu dobývat se komukoliv do rekta?

Já jenom  ctím pravdu a vím, že demokracie je diskuse. Proto diskutuji.  Že by to byl už zase přestupek, přečin či dokonce trestný čin? Dopustit se názoru už zase nelze?

pooh 28.6.2006 13:27

Re: Re: Anál

Ale lze, pane Vízku, jen ten názor nesmí bejt pitomej, když dovolíte. Píšete, že Paroubek oslabil komunisty: stačí, když během dnešního jediného dne projdete noviny a zjistíte, že Paroubek počítá se stovkou mandátů, jako by byly jeho. Nám demokratům je jedno, jak se ty dvě strany jmenují, jsou to spojité nádoby. Takže pravda je přesně opačná, než se domníváte. A stačí, aby ČSSD při hlasování stáhla jednu duši na svou stranu, a máme je tady v plné síle. Ty výtečníky, kteří vás drželi v tom kamenolomu. (Medicínsky vzato je známo, že oběti totalitního zacházení, mučení apod. nejsou schopny ke svým mučitelům zaujmout logické stanovisko.) Proč využíváte svobodu takhle, když jste za ni tak tvrdě platil? Neumíte rozeznat Horáka a Battěka od Paroubka?

F.Vízek 28.6.2006 13:35

Re: Re: Re: Anál

Stačí se podívat na poslední výsledky komunistů a porovnat s letošními. Protože i ČSSD posílila, je nepochybné, že řada voličů KSČM přešla k sociální demokracii, protože jejich přeliv k ODS je nepravděpodobný, že.

Kdyby ČSSD zůstala na 12 - 15% (jak naznačovaly preference před rokem), byla by na levici nejsilnější KSČM a jistě by měla kolem 25%. Takže Paroubek se zasloužil o umenšení komunistů docela zřetelně.  A pokud jde o jejich použití při dalších hlasováních? Příklad dal Václav Klaus, který přímo osobně a několikrát s komunisty jednal, když chtěle prosadit sám sebe na Hrad. Paroubek je méně dospělý než Klaus? Ten si to nemůže dovolit ?  

pooh 28.6.2006 13:43

Re: Re: Re: Re: Anál

Vy to fakt nechápete? Když budou voliči KSČM chtít, zase klidně přejdou zpátky. To už tu bylo. Je jedno, kteří to jsou, je to pořád stejná porce obyvatelstva! A Paroubek sklízí zuřivý odpor a pohrdání právě proto, že dává najevo, že mezi ČSSD, kterou zneuctil patrně už navždy, a KSČM, nedělá žádný rozdíl. Filipův problém s STB není problém pro Paroubka např., měl by být aspoň pro vás.

Ghost 28.6.2006 14:55

Re: Re: Re: Re: Anál

moc nebo nemoc soucasnych komunistu preci nezavisi na tom jstli maji o 5% vic nebo min, protoze sami nadpolovocni vetsinou neyiskaj - takze jejich moc ci nemoc zavisi na tom jestli je nekdo veme do hry, a to p. Paroubek udelal - tim je umensil doufam jen ve vasich ocich - v ocich rozume uvazujicich lidi lidi je naopak vraci k moci

karel herink 28.6.2006 13:58

Re: Re: Anál

jste me svym clankem presvedcil ze pres vsechny ty privlastky jste zustal komunista...Rv

Sara 28.6.2006 12:14

Myslím

Myslím, žebyste taky potřeboval dloubnout, možná byste se konečně probudil...

Jan Daniel 28.6.2006 12:13

tomu říkám úspěch

"Paroubkovi se podařilo umenšit vliv a význam KSČM způsobem, který budí úctu." ;-D;-D;-D Měřeno pouze výsledkem voleb a za cenu toho, že bolševizoval ČSSD a tím přetáhl rudé voliče. To by dokázal každý blb. Navíc vliv komunistů byl za Paroubkovy vlády největší za celou dobu od r.1989. Paroubek z nich nadto udělal jediného možného partnera pro ČSSD, tomu tedy říkám úspěch!

VL 28.6.2006 11:52

Musíme ho chápat.

Chce zase zkusit kandidovat na senátora a ty bude schvalovat Paroubek osobně.

JM 28.6.2006 11:41

Paroubek je první, který se rozhodl komunistům žádné takové dárky nedávat. A uspěl.

Ježíšikriste! Já chci pryč.

Dokázal byste někdo zařídit naprostýmu sociálnímu debilovi (mně) novozélandský nebo australský občanství?

damian.frach@atlas.cz 28.6.2006 11:43

Re: Paroubek je první, který se rozhodl komunistům žádné takové dárky nedávat. A uspěl.

po navratu z JARu jen kratka dovolena v CR (videt rodice a stare zname) a pak do Londyna hledat praci. Staci cesky pas a umet anglicky. Nezamestnanost 4.8% a Labor party uz asi konci, nastupuje pravice!!! do Kocourkova jedine na dovcu ...