2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

ÚVAHA: Člověk Paroubek

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Mach 28.6.2006 11:03

Re: Pane to už je diagnoza! Re: Re: Podle mého názoru autor zcela přesně vystihl situaci kolem pana Paroubka

No, to jste mu to teda dal! Geronte, asi byste diskutovat neměl, nemáte na to.

Buvol 28.6.2006 10:25

Re: Re: Podle mého názoru autor zcela přesně vystihl situaci kolem pana Paroubka

To jsem samozřejmě na mysli neměl! Mimochodem z historie je známé, že to byli vždy sociální demokrati, kteří byli v první řadě pronásledováni, když se k vládě dostali nějací ti pravičáci! K těm lágrům, jak vy naznačujete, má v současnosti nejblíž ODS, viz ty snahy za každou cenu včetně podvodů se dostat k lizu resp. k moci..... Že by měli za vzor Pinocheta?

Švrk 28.6.2006 10:17

Re: Podle mého názoru autor zcela přesně vystihl situaci kolem pana Paroubka

Vy taky věříte každýmu rudýmu právu. Zatím to o Langrovi tvrdí jen Paroubek a jeho lidé. A to prosím druhou částí Vaší druhé věty mohu i souhlasit.

Karel 28.6.2006 12:53

Re: Podle mého názoru autor zcela přesně vystihl situaci kolem pana Paroubka

Nomen omen, amen.

Buvol 28.6.2006 13:36

Re: Re: Podle mého názoru autor zcela přesně vystihl situaci kolem pana Paroubka

Jasně .... a vy jste nejspíš něco jako Karel IV., že?!

bubu 28.6.2006 10:05

slet ptactva

Pane Vízku, pan Vízku, copak jste to provedl? Copak jste čekal od modrého ptactva? Sprostotu, urážky, útoky, vyhrožování - nebo snad argumenty? To snad nemyslíte vážně. 

delilah 28.6.2006 10:04

Vazeny pane Vizku,

z vasich levicovych pozic je hezke , ze se zastavate pana Paroubka, ale ja stejne jako nekteri jini, maji pohled na vec jinou.Pan Paroubek je hrubian, a i kdyz si ho v CSSD tak vazite pro jeho schopnosti pozvednout stranu opet do vysek, a je treba rict, ze do uplneho bahna ho ponoril dalsi vylupek Gross, nevzdelany podrazar a poskok komunistu.Nedelam si iluze ani o dalsich politicich z jinych stran, ovsem ve vasi strane je nejvyssi procento hnupu a politickych kurev.Programy socdemaku a bolseviku se moc nelisi a CSSD tvori vlastne 5 kolonu KSCM.

Vas vypeceny predseda je, podle meho nazoru, ignoratant, chory clovek, poblouzneny moci.jen si vsimneme jak se kasa svymi znamostmi ve svete celosvetove politiky.Byt panem Blairem je ovsem pro Paroubka nedosazitelna meta.Vy socdemaci s KSC vzdy a spolecne chcete ovlivnovat nase zivoty, vychazejic z premisy, ze my dole jsme hloupi a vy nahore jste ti pravi, jak nam zaridit zivot.

Ohledne prorustani mafie do statni spravy verim vic panu Krejcirovi nez celemu vedeni vasi strany.Preji vasi strane to pro vas nejlepsi, aby vas opet schlamstla KSC alespon my ostatni buzdeme vedet,koho nevolit.

gerontusinza 28.6.2006 10:27

Re: Vazeny pane Vizku,

"Ohledne prorustani mafie do statni spravy verim vic panu Krejcirovi nez celemu vedeni vasi strany.Preji vasi strane to pro vas nejlepsi, aby vas opet schlamstla KSC alespon my ostatni buzdeme vedet,koho nevolit".  Ani se vám nedivím, Krejčíř dělal pro ODS co mohl i nemohl. Jen o počtu hňupů apolitických kurev bych svámi rád polemizoval. Ano, hňupů má ČSSD víc, ale kurev? Co člen ODS a sympatizant, to kurva. Viz 90% zdejších příspěvků.

Bubik 28.6.2006 11:03

geronte právě jste urazil asi tak 1,8 milionu voličů ODS

ale vzhledem  k vašemu stáří se Vám to promíjí..........:-D

Puk 28.6.2006 10:02

autor má štěstí, že Foglar umřel

jinak ho mohl žalovat za zneužití Mirka Dušína:-)

asd 28.6.2006 9:59

sdf

kdysi si lidi sedali na prdel i z hitlera...

Kid 28.6.2006 9:53

Nač argumenty...

Nač argumenty, stačí jen nadávky. To dokazují svými "diskusními příspěvky" jejich dnešní autoři. Kdy už konečně NP přestane nahrazovat stoku?

Junior 28.6.2006 11:07

Re: Nač argumenty...

Nepřestane příteli, nepřestane. NP si ve stoce naopak libuje. Vše se hodí, v jedné ruce s Kubiceho zprávou, sponzory z řad mrtvol, které se nemůže podařit odhalit, když ano nikdo za nic nemůže, se špinavými penězi, které nejdou odlišit, s morálkou, která se dostaví až později, prvotní je ekonomika, čili materiální atd...  Nemáte pocit, že to všechno tady už jednou bylo? Byť v trochu jiné barvě.  

Judita 28.6.2006 9:43

Pane Vízku, máte pravdu.

>-konečně máme silného,inteligentního představitele levicové strany v osobě pana Paroubka,který se nezalekne a neprodá!!Udělal pro tutu zemi od roku 89 nejvíc ze všech.

BuBu 28.6.2006 9:53

Re: A že se tak ptám . . .

. . . . a u Vás doma jinak všichni zdrávi ?;-P

Švrk 28.6.2006 10:21

Re: Pane Vízku, máte pravdu.

Nezalekl se a kupoval. Otázka, zda nyní nemá trochu nahnáno z toho, jak se rozmáchl. Pro tuto zemi udělal fakt dost. Mnozí méně zaslepení konečně uviděli oč kráčí. Maslím, že by ještě klidně měl jedno období vládnout. To by z té druhé, zaslepenější poloviny národa ještě hezkých pár prohlídlo.  

gerontusinza 28.6.2006 10:37

Pane Švrk, píšete že myslíte.Re: Re: Pane Vízku, máte pravdu.

Nikoli, nemyslíte, vy víte že ho nemáte rád (třeba jako svou tchyni). Ovšem vydávat svou zaslepenost za to jediné co vidíte, je jen a jen váš problém. Já vidím větší hajzly a duševní kurvy na druhé straně. U vás, u ODS.Mimochodem, na hajzlovství pana Tlustého bych tvrdě vydělal. Dočasně jako na Slovensku. Protože ale vidím dál než za humna a zároveň si dovedu představit co to udělá s kupní silou lidí v nedaleké budoucnosti(tvrdě se sníží),  nemůžu připustit idiotské hrátky nýmandů a neumélů s tímto státem. Hezký den.

Vladimír 28.6.2006 9:39

To se mi snad jen zdá

Pane Vízku, sice jste úspěšně splnil stranický úkol, ale jinak už jste asi ztratil veškerou soudnost. Parobkova nehynoucí zásluha o tzv. "umenšení vlivu KSČ" spočívá hlavně v tom, že ze sociální demokracie vytvořil B-tým KSČ. Vám to možná nevadí, ale ještě existují lidé, kteří mají paměť. Až se socdem vymaní z područí nadčlověka Paroubka a začnou zase uvažovat normálně, tak záhy zjistí, že ten geniální Vůdce poškodil ČSSD jako nikdo jiný před ním.

jirka.s. 28.6.2006 9:38

Soudruhu Vízku!

Udělal byste pro lidstvo mnohem více, kdybyste navštívil lékaře a nechal si předepsat nějaký lék na prostatu (díky dráthovi si ho stejně budete muset zaplatit), abyste se v noci zbytečně nebudil a nenutilo vás to pak sedat ke klávesnici . A když už budete u toho lékaře, nezapomeňte také na nějaké antiemetikum, abyste  pomocí té klávesnice nemusel blít do NP. Jenom nechápu, že vám to pan Wágner trpí.  Ještě k té šavli, co jste vyhodil dneska. Zapoměl jste na pilu, dláto a svatozář.Pak by si věříci pletli bradavičnaté prase se Svatým Josefem.;-O;-O;-O

Klausííík 28.6.2006 9:46

Re: Soudruhu Vízku!

Vd e b í í í í l k uVV

jirka.s. 28.6.2006 10:01

Re: Re: Soudruhu Vízku!

Vskutku argument! Nevyvrátil sis panty???To by byla pro společnost docela dobrá zpráva. Alespoň bys byl pár týdnů zticha.

gerontusinza 28.6.2006 10:42

Vače sprostoty nelze vyvracet žádnými argumenty. Vy jste duševní hovado nepředstavitelného typu.Re: Re: Re: Soudruhu Vízku!

Jan ŠEDIVEC 28.6.2006 9:25

PANE VÍZKU, BůH S VÁMI A ZLÉ PRYČ

Pitomost tohoto věru plytce ironického slohového cvičení je značná. Pane Vízku, šetřte si zbytky svých duševních sil na stáří, už vám zjevně docházejí. Napsal jste to ostatně tak, že - jak vidno z response - ani zajisté inteligentní tifozzi ODS nepochopili, co jste svým literárním dílem myslel. Rozebírat jeho imanentní ubohost by bylo plýtvání časem, ale v zásadě, pane Vízku: Paroubek je silná osobnost, nejnebezpečnější činitel v politickém soupeření ČSSD s ODS, tak je třeba ho vypodobnit jako latnetního i frapantního lumpa. Že se při tom lže (Kubice aj.)? To je jedno. Účel světí prostředky - oblbovat je v demokracii dovoleno. Ani vy zodpovědnost za své bláboly nenesete, pane Vízku, tak proč toho nevyužít, že? Kdybyste se ale zamyslel, jakou mravní a morální hrůzu tady v předvolební kampani předvadla ODS a její fandové, udělal byste lépe. To nediktuji, ba dím: klidně si své přiblblé litanie vyrábějte dál. Ale dál také počítejte s reakcí adekvátní vaší dikci - ovšemže vás bude mrzet.   

Psí vrah Čumil 28.6.2006 9:33

Re: PANE VÍZKU, BůH S VÁMI A ZLÉ PRYČ

No, možná, Jene Šedivče, by nebylo od věci, kdybyste své imanentně geniální zlomky myšlének poněkud uspořádal - rozhodně by pro začátek stačilo, pokud byste své mravní rozhorlení usouvstažnil v jednotný etický systém.... Rovněž se vám neodvažuji diktovat, ale reakci adekvátní vaší dikci si přece jen z vnitřních zábran raději odpustím.;-P

VladaPing 28.6.2006 9:14

Člověk Paroubek, napsal František Vízek.

Po přečtení článku bych spíše očekával oprvu titulu na:

BŮH  PAROUBEK (a jeho věrný Vízek).

dvd 28.6.2006 9:12

Dotaz autorovi

Oni jsou dva Paroubkové?

-pp-) 28.6.2006 9:10

týjo

Jen mám obavy aby se za pár týdnů nepodařilo Paroubkovi s pomocí jednoho zlanařeného poslance sestavit vládu. To bychom tu teprv měli tu doopravdy umenšenou ksč.

Psí vrah Čumil 28.6.2006 9:07

Vízek napsal -

modrá luza se zvedla...:-(

hodne neRath 28.6.2006 9:07

jo umensil....

hlavne ze se porad ohani 100 hlasy. Vytvoril KSCSSD.

Pavel 28.6.2006 9:06

Cože???

Proubek že umenšil význam KSČ? Parobek význám KSČ zmnohonásobil, když z ČSSD udělal hlasovací stroj, který hlasuje, jak KSČ pískne!