2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

ÚVAHA: Člověk Paroubek

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
loco 28.6.2006 14:42

Komunisti se znemožní?

Víte nejhorší je, když si člověk v té diskuzi přečte názor nějakého idiota, že Paroubek zmenší vliv "nových" komunistů tím, že je pustí do státní správy a tím jim umožní, aby se znemožnili a nemohli tvrdit, že oni nic, protože byli v opozici. To nestačilo, jak se znemožnili za čtyřicet let a kam tenhle stát dokázali srazit? To máme dopustit, aby si dali repete? Proboha co jsme to za národ? Nacismus a komunismus zakázat a tvrdě postihovat! Paroubka obvinit a soudit za podporu hnutí omezujících lidská práva a svobody a ve svém důsledku za vlastizradu!!! Výroky, že bude vládnout s kýmkoliv, jsou pro naplnění této skutkové podstaty dostačující. Jeho další delikty v souvislosti se zakrýváním trestné činnosti jeho stranických spolupartajníků či osob, za něž byl z funkce premiéra zodpovědný vyplavou v průběhu vyšetřování už samy, protože už je nebude schopen zametat pod koberec.  Právě ztráty moci a schopnosti tyto věci tutlat se totiž momentálně nejvíc bojí!!!

Dušan 28.6.2006 14:15

Ano, Paroubek umenšil vliv komunistů,

protože v současnosti již mezi českými bolševiky tvoří druhou ligu. Jen si nemyslím, že toto je správná cesta;-(

Fanda 28.6.2006 14:10

Magor Vízek

se opět jako vždy pokouší přesvědčovat, že černá je bílá. I tak se dá ukázat cesta.

Tomas 28.6.2006 13:47

Skutečně pozoruhodná apoteóza Jiřího Paroubka

Pokud nahlížíme na věc (osobu) bez kontextu a s předem nastaveným záměrem, je možné napsat oslavnou ódu na kohokoli, že pane Vízku. Ostatně co třeba takto:

Adolf Hitler dokázal vydupat NSDAP v podstatě z ničeho. Nacisté, zprvu směšný a okrajový prvek německé policické zcény,  získávali pod jeho vedením krůček po krůčku respekt a uznání, až se stali dominantní vedoucí silou ve společnosti. Německému národu dokázal vrátit sebevědomí, naklonil si dělníky i střední třídu, dokázal se dohodnout s průmyslníky. Získal si respekt předních světových státníků, atd., atd., atd.

Pane Vízku, už o tom Paroubkovi fakt nepište. Kdybyste psal stejným způsobem o záchodové míse, měla by design jako Rollse Royce a při spláchnutí by zpívala jako Karel Got...

Buvol 28.6.2006 14:06

Re: Skutečně pozoruhodná apoteóza Jiřího Paroubka

A víte, že taková zařízení existují? Zeptejte se pana Fidelise Schllee.... Zajímavé je, že jsem někde četl nebo snad slyšel, že volil ČSSD .... 

tatina 28.6.2006 15:26

Re: Skutečně pozoruhodná apoteóza Jiřího Paroubka

R^

bloumall 28.6.2006 13:47

Úvaha

Je Paroubek opravdu člověk?

mackie 28.6.2006 14:08

Je to Marťan!!!

H.K. 28.6.2006 15:17

Re: Úvaha

Je to člověk. Je potřeba si uvědomit, že se jedná o člověka s  posláním. Tajné je kdo ho poslal a za jakým účelem nám byl seselán. A proč zrovna nám. Zatím se jeví jako spasitel naší politické scény.  Jeho plánem je znemožnit komunisty.

        Pane  V í z k u , které zásadní problémy pomohla vyřešit ČSSD za dvě volební období?  Jak přispěl pan Paroubek k řešení důležitých problémů?_

Rik 28.6.2006 13:39

Teda...

Právě jsem setřel slzu. To je člověk ten Jirka. Jako první umenšil význam komunistů. Bohužel jen proto, že se sám jako komunista začal chovat. Viz jeho slavný povolební „únorový“ projev. Komunističtí voliči se nepřiblížili ČSSD. To ČSSD se přiblížila myšlení komunistických voličů. On jejich význam nezmenšil, pouze ho vpustil do vlastní strany.;-(

pooh 28.6.2006 13:44

Re: Teda...

R^

F.Vízek 28.6.2006 13:26

Když Krejčíř

utekl, všichni křičeli: možná je nevinen, nebyl odsouzen, presumce neviny.  Nelze ho jen tak máchat ve špíně. Málem se z něho stal člověk, kterému se ubližuje ...

Když premiéra  vlády ČR před zraky milionů a celé Evropy postaví do jedné řady k lidem z organizovaného zločinu, také k nájemným vrahům a - aby vášně gradovaly do krajnosti - dokonce i k pedofilům, prznitelům nevinných dítek,

má se k tomu mlčet jenom proto, že bylo před volbami? On nemá právo bránit se, on musí strpět všechno, jen proto, že politicky neresonuje s částí národa?

pooh 28.6.2006 13:36

Re: Když Krejčíř

No, jak vidím, pane Vízku, povedl se vám opravdu husarský kousek: přirovnáním s uprchlým Krejčířem jste Paroubka do jedné lajny s organizovaným zločinem postavil právě teď vy sám. Podvědomí neporučíte, že.

mackie 28.6.2006 13:38

Re: Když Krejčíř

Před soudem platí presumpce neviny, v politice je to jiné. Vždyť i sám Paroubek vyhazuje své spolustraníky, i když jsou "pouze" podezřelí.

Buvol 28.6.2006 13:43

Re: Re: Když Krejčíř

To je docela dobrá poznámka, ale je tu malá niance: můžete to dělat pouze u svých spolustraníků!

Buvol 28.6.2006 13:44

Re: Re: Re: Když Krejčíř

Jinak je to kráglování soupeře!

Buvol 28.6.2006 13:40

Re: Když Krejčíř

Přesně! Mimochodem už nevím kdo, řekl, že státy se udržují těmi principy, kterými vznikají, takže, když to volně parafrázuju na vládu ODS, vzniklou, resp. vznikající, po těchto volbách, vyhraných na základě podvodu, tak je to banda podvodníků!

Bubik 28.6.2006 14:02

Jakýho podvodu?

Jako že těch 1,8 milionu voličů ODS jsou podvodníci?

Buvol 28.6.2006 14:07

Re: Jakýho podvodu?

To jsem neřekl, ale někteří z nich budou rozhodně podvedení ....

Dušan 28.6.2006 14:26

Re: Re: Jakýho podvodu?

No, já bych řekl, že pokud zde byl někdo podveden, jsou to voliči ČSSD.

Buvol 28.6.2006 14:41

Re: Re: Re: Jakýho podvodu?

No hlavně že Vás nepodvádí manželka ...

H.K. 28.6.2006 13:52

Re: Když Krejčíř

Kdo křičel, že je Krejčíř možná nevinen. To jsem já nikdy neslyšel. Utekl několika z domu, který hlídala policie. To je pravda a je to zábavné. Vy přímo glorifikujete člověka, který na politickou scéno vnesl hulvátství. O zlodějinách "šibalů" z ČSSD a hulvátsví "talentů" není už potřeba mluvit. S pomocí komunistů prosazoval zákony v parlamentu bez ohledu na koaliční partnery.

Na to, že je někdo komunista nepotřebuje legitimaci. To je zejména v systému myšlení.

Buvol 28.6.2006 13:55

Re: Re: Když Krejčíř

"Vy přímo glorifikujete člověka, který na politickou scéno vnesl hulvátství." Myslíte Topolánka s jeho gulemi, shity, noci dlouhých nožů apod. ?!

AeroKarel 28.6.2006 17:56

Re: Re: Re: Když Krejčíř

No, první byl Zeman, Paroubek následuje. Gross zase mistr světa v podrazáctví ......

Buvol 29.6.2006 10:11

Re: Re: Re: Re: Když Krejčíř

Gross byl spíš mistr světa v naivitě a blbosti ....

Honza 28.6.2006 13:52

Re: Když Krejčíř

Máte pravdu  Vízku, třeba je Paroubek opravdu nevinný, nebyl ještě odsouzen, ctěme tedy presumpci neviny.

Ale nesouhlasím s vámi v jednom, Paroubek se přece zmužile bránil, jak vlezl na obrazovku, už hřímal, že Kočka je čestný muž, že on Paroubek není pedofil, že Kubice je lhář, křivopřísežník a hnusný člověk. Bylo to opravdu přesvědčivé, až si fakt myslím, že ani toho Mrázka nenechal odstřelit.

Milena 28.6.2006 13:53

Re: Když Krejčíř

Premiéra do jedné řady k lidem z organizovaného zločinu  přece  nikdo nepostavil, on se tam postavil sám!  To, že jeho lidé vyjednávají s Mrázkovými lidmi (napřed Doležel se Spyrou, pak Vyvadil s Pitrem) je holý fakt, zcela nezávislý na tom, jestli existuje nebo neexistuje nějaká Kubiceho zpráva. Stejně tak je fakt, že Mrázek shromažďoval na Paroubka a Grosse kompromitující materiály. I kdyby žádný Kubice o tom žádnou zprávu nesepsal, to podezření, že Paroubek byl Mrázkem vydírán a že vydírání "nějak řešil", tady prostě je, ať se to panu Vízkovi líbí nebo ne.  

A pokud jde o "prznitele nevinných dítek", tak vášně do krajnosti přece vygradoval sám Paroubek! Nikdo, ani Kuibice, ani novináři, ho přece z ničeho podobného nepodezříval, bylo přece veřejně známo, že ta dovolená na jachtě se tehdy neuskutečnila. Paroubek ji tehdy sám zrušil  kvůli nátlaku médií, která informovala o estébáctví jeho kamaráda, u kterého ji měl na té jachtě strávit. Proč se Paroubek chopil právě této jediné věci (kde je prokazatelně nevinný) a tak mohutně ji medializoval? Právě proto, že v jiných věcech možná tak nevinný není a potřeboval od nich odvést pozornost.

Aleš 28.6.2006 14:05

Re: Re: Když Krejčíř

Joooo!!!!  Perfektní!  Na Vízka ovšem příliš složité. :-D

R^R^R^

Buvol 28.6.2006 14:09

Re: Re: Když Krejčíř

Když není pravda, že je prznitel, nevím proč bych měl věřit tomu ostatnímu!

RobertR 28.6.2006 14:28

Re: Re: Re: Když Krejčíř

Buvole, vy fakt máte dlouhé vedení. V Kubiceho zprávě není ani slovo o tom, že by Paroubek měl být prznitel či pedofil. S tím přeci přišel on sám.  Ve zprávě se píše, že dle informátora měla být Paroubkovi k dispozici nějaká nezletilá dívka. To může být sedmnáctka. A o tom, že by mu měla být k dispozici k sexu tam není ani slovo.