2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

ÚVAHA: Člověk Paroubek

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jan Krejčí 28.6.2006 16:40

Už dvacet let se KSČM na ničem špatném v této zemi nepodílí, je čistá,

je nejvyšší čas dát jí důvěru a hlasy.

Fantastická věta! Nebo snad věta z fantasy ? ;-€

Jan Krejčí 28.6.2006 16:42

PS.

Pan Adam Drda je výstižnější

http://ihned.cz//2-18783260-002000_d-65

zrusksc 28.6.2006 16:33

Soudruh Vízek!!!

Soudruhu, Horák se v hrobě otáčí když vidí jak se Paroubek paktuje z bolševikem!!!!

PoslanecVizekBraniParoubkaProc 28.6.2006 16:24

Chudak clovek..

Kdybych ho potkal na ulici, dal bych mu petikorunu.

Rolen 28.6.2006 16:19

Ano Paroubek umenšil vliv komunistů

prostě proto, že jasně a tvrdě definoval požadavky levice a jejich voličů...proč by pak tito kotřebovali KSČM? Levicový voliči pochopili, že potřebují ČSSD a KSČM je pro ně zbytečná.

Jinak malý postřeh, vzpomínáte, jak se najednou začali objevovat komunisté v televizi po minulých volbách prezidenta? Nemyslím, že to byla pomoc za jejich pomoc, ale pravice (a její mediální pomocníci) si uvědomili, že udržovat KSČM při životě náramně škodí ČSSD a prospívá ODS. Umóžňuje totiž strašení komunismem (a spojení soc. dem s KSČM) a ubírá hlasy ČSSD. Pravda je taková, není to ČSSD kdo rehabilituje KSČM!!!!!!!!!

Buvol 28.6.2006 16:22

Re: Ano Paroubek umenšil vliv komunistů

Tak, tak .... není těžké si představit, koho by asi volili dnešní voliči KSČM, kdyby tato nebyla a na levici byla jenom jedna strana!

Rolen 28.6.2006 16:37

Re: Re: Ano Paroubek umenšil vliv komunistů

No a co? Nicméně nebyla by to politika nedemokratické levice, nebo má ČSSD v programu či stanovách vedoucí úlohu strany? Jestli něco (znepokojivě) převládá, pak je to vliv ODS na radnicích, v krajích, senátu, parlamentu, u prezidenta, v EU parlamentu, u ústavního soudu a v médiích!!!  Takže problém možná krystalizuje někde jinde.:-/

Ladislav N. 28.6.2006 23:10

Re: Re: Re: Ano Paroubek umenšil vliv komunistů

Blábolíte nesmysly. Nejste schopen rozlišit demokraty od komunistů a snažíte se tvrdit, že by se tak měli chovat i ostatní. Naštěstí nejsou všichni padlí na hlavu...

Buvol 29.6.2006 11:43

Re: Re: Re: Ano Paroubek umenšil vliv komunistů

No nic ... jenom to konstatuji a nijak mě to nepohoršuje ....

Jirka Jarda 23.7.2007 13:21

Re: Re: Re: Ano Paroubek umenšil vliv komunistů

Znepokojive prevlada!? Ti zastupitele byli voleni Vasimi spoluobcany. To chcete vysledky radnych voleb zpochybnovat?  Nebo by se Vam libilo dosadit si tam sve, lepsi, demokratictejsi zastupce? Jste nebezpesny demagog...

AeroKarel 28.6.2006 17:43

Re: Ano Paroubek umenšil vliv komunistů

Kdepak, slučovací sjezd se blíží .......

Jirka Paroubek a našich 100 hlasů .......

Rolen 28.6.2006 17:59

Re: Re: Ano Paroubek umenšil vliv komunistů

Hchm, moc jste se nevytáhl. Chtělo by to nějakou lepší repliku.

Jirka 28.6.2006 16:16

No a proč vlastně nemůžou být komančové ve vládě???

je tam naprostý pragmatik Filip, zkušený advokát a člověk, který rozhodně nemá zájem na diktatuře proletariátu (OK Stbák, ale takových je tam víc....) no a pak už je tam sbírka magorů, jako je Ransdorf nebo ten senilní děda co kandidoval v Praze... mě nevadí strana, která nic nezmůže, která už nemá svého Gottwalda (toho maj socani). Díky zuřivému antikomunismu máme permanentně zablokovaných 20 % hlasů a už dvanáct let rozhodují o zákonech jednotlivci jako Kott nebo Vrbík... to je chyba... všude jinde (Maďaři aj. ) komunisti fungují jako každá jiná strana a dle mého názoru se dřív nepo později historicky znemožní... a to riziko diktatury proletariátu není vysoké, i když je pravda, že prostě ještě  nemáme demokratické návyky a tradici a zejména kontrolní mechanismy takové, aby se to nezvrhlo... prostě nejde v demokracii brát v úvahu jen 80 % hlasů....

s čím ovšem naprosto nesouhlasím, je Paroubkovo chování, které má ke komunistickým praktikám  (resp. diktátorství) blíže než jakékoliv jiné, např: - nerozlišuje mezi jeho funkcí a jeho osobou - úřad vlády běžně řeší soukromé Paroubkovy starosti,

- nerozlišuje mezi mocí výkonnou, zákonodárnou a soudní - Vesecká panáčkuje na jeho lusknutí prstu, chce "odhlasovat" v parlamentu, že to co udělal bylo správně (nevím co to bylo za kauzu, ale třeba si někdo vzpomenete), jeho náměstek je zároveň soudce a má asi ještě dalších pět funkcí

- neargumentuje demokraticky ani věcně, protože neargumentuje vůbec - jediný argument je modrý nepřítel a to že já to dělám správně atd atd.

prostě nemá "demokratické" návyky (kde by je taky vzal, že) a to co tady dělá, už je jenom špička ledovce, kterou tu socani budují docela dlouho

AeroKarel 28.6.2006 17:47

Re: No a proč vlastně nemůžou být komančové ve vládě???

Takže stručně, mít u vlády komunisty s jejich zvyklostmi a Paroubka s jeho chováním (popis je věrný) by bylo na mašli. A moc nechybělo, pár hlasů krajanů .......

Hamar 28.6.2006 15:32

"tento podivný příspěvek"

by se spíše vyjímal na jiném serveru: http://www.kscm.cz/ Rv

Tinkturak 28.6.2006 15:28

Wízek

Ty blááááho... Ten Wízek je po čelní lobotomii nebo měl úraz hlawy, či je tak pitomý již od narození?

Jen drobný postřeh. Paroubek nezmenšil podíl KSČM...Paroubek prostě jen přičleňuje ČSSD ke KSČM a jen slepý Wízek a jemu podobní "zaklapkowaní" to newidí.

tatina 28.6.2006 15:24

Už jsem četl spoustu hovadin a blábolů,

ale toto jsem vážně nečekal.Autor tady píše,že pan Paroubek byl přítelem pana J.Horáka.Možná,že má pravdu,ale já bych takového přítele nechtěl.Dobře si vzpomínám,když bylo na hlavu J.Horáka házeno spoustu špíny,že nebrání rozpad tehdejšího Československa,že jde kvůli reformám panu Klausovi na ruku a pod.Tehdy jsem četl spoustu denníků,a taky i části proslovů ze sjezdu ČSSD,kde byl pan J.Horák sesazen a na místo něj přebral funkci předsedy strany pan Zeman.Nikde ani slůvko zastání od kandidáta na post předsedy,J.Paroubka.Spíše naopak tleskal projevu pana Zeman,který se mimochodem dosti nepěkně opřel i do J.Horáka.Co je to potom za přítele,pane Vízek.O dalších věcech,o kterých jste se tady zmínil,se nebudu raději ani vyjadřovat.Jen tak naokraj bych Vám chtěl připomenout jednu větu,kterou vypustil z úst s.Paroubek před letošníma volbama."Vážení novináři,10 dní před volbama se nebudu vyjadřovat k žádným aférám,a už vůbec se nebudou před volbama vyšetřovat".V této větě je napsáno o charakteru s.Paroubka víc,než-li v těch Vašich.

S.V. 28.6.2006 18:27

Re: Už jsem četl spoustu hovadin a blábolů,

Soudruh socialista Paroubek je především přítelem majitele řetízkového kolotoče Kočky.Nějaký Horák mu může být ukradený. Teď se jen třese,aby se Kubiceho domněnky  nevyšetřovaly. A je dobrý důvod proč se to honem zamete pod koberec. Otázky Václava Moravce se zabývají nepodstatnými prkotinami,jako,kdo dal tajné zprávy ČTK. Podstata,tj propojenost politiků s mafií se neřeší a pro apatii občanů ani nebude.                      

tatina 28.6.2006 18:35

Re: Re: Už jsem četl spoustu hovadin a blábolů,

Máte plnou pravdu.Já sice nevěřím tomu,že je pedofil a taky se mi to zdá ulitý,ale že věděl o propojenosti socialistů s mafii a organizovaným zločinem,dal vědět tou větou,že se aféry před volbami neotvírají a neprošetřují.Já úplně žasnu,když bylo prohlášeno,že socialisti dostali i přes ty své velké aféry pomalu 33% hlasů.Co jsme to za národ?Když měla aféry ODS,tak byli rádi,že dostali jen něco přes 20%,ale u nich je to asi jiné.

Mrkev 28.6.2006 20:05

Re: Už jsem četl spoustu hovadin a blábolů,

Horák tam Paroubka v kandidatuře podpořil Máte dost špatné informace.

Sixteen 28.6.2006 15:04

Groteska

Skvělá groteska, smál jsem se i slzu uronil. Jen houšť.

Modrý pták 28.6.2006 14:42

Buvole,

nacisti levičáci byli a je hnusným zločinem komunistů, že se jejich označením za pravičáky pokoušeli zdiskreditovat obsah toho slova. Komunisté nebo nacisté jsou úplně stejnými levičáky a není mezi nimi ani rozdíl v metodách, které používají k dosažení svých cíků. Socdemáci jsou  levičáci jakbysmet, ale na rozdíl od předchozích nepoužívají všech nástrojů, které ti druzí používali. Nadřazování kolektivu nad jednotlivce je jim vlastní všem. A srovnávat Willyho Brandta nebo Olafa Palmeho s Hitlerem (a já bych dodal se Stalinem), pokud jde o metody, snad nemůže žádného myslícího tvora napadnout.

Psí vrah Čumil 28.6.2006 15:07

Re: Buvole,

Ale může, Modrý ptáku, váš komentář je toho zjevným důkazem. Buvolův (nebo čí) pravděpodobně taky. A co myslíte, najdete nějaký rozdíl mezi nácky a komunisty aspoň v cílech?

Jan Daniel 28.6.2006 15:31

Re: Re: Buvole,

Státem řízená ekonomika? Plná zaměstnanost?

Modrý pták 28.6.2006 15:31

Bezpochyby.

Ale je nějaký rozdíl mezi cíly v tom, že jedni jich chtěli dosahovat ve jménu rasovém a druzí třídním? To je z mého pohledu poněkud nudná diskuse. Nota bene jsme se s Buvolem posunuli úplně někam jinam než jsme začali.

Mám k Vám zvědavý dotaz: co Vás vedlo k doplnění Vašeho nicku? Jste rasem na vedlejšák?

Psí vrah Čumil 28.6.2006 15:54

Re: Bezpochyby.

To se zeptejte prokurátorky Dany. Ta tady pravila patetickým prsním hlasem: Vy jste zabili Psa! Tož jsem si to vzal k srdci.

Ale k věci samé - co do těch cílů se musím bolševika zastat. Iluze spravedlivé a rovné společnosti je transformovaný křesťanský mýtus; odeber znerovňující bohatství a přeneseš  rovnost před Bohem na zem. Náckové naopak stavějí na absolutizaci vrozené nerovnosti s cílem opanovat ty méněcenné. Komunismus je mi skutečně náboženskou iluzí o dobru pro všechny (ostatně nejen proto tolik věřících konvertovalo ke komunistům a posléze zase naopak, taky jsou tady mezi diskutéry), kdežto východiskem nacismu je mi nelidská nerovnost.

AeroKarel 28.6.2006 17:53

Re: Re: Bezpochyby.

" Komunismus je mi skutečně náboženskou iluzí o dobru pro všechny", tedy pro všechny třídně správné. Ostatní vybít, vyhladovět, přinejmenším přidusit.

Nacisté totéž pro rasově správné. Ostatní taktéž co historicky starší komoušové.

Jedna pakáž!

Psí vrah Čumil 28.6.2006 18:22

Re: Re: Re: Bezpochyby.

No, vidím, Aerovko, že vás postihl stařecký raptus. No nic, už to s vámi lepší nebude...:-)

Aleš 28.6.2006 18:52

Re: Re: Re: Re: Bezpochyby.

Je legrační, jak  tenhle "objektivní", "tolerantní" a já nevím jaký ještě Čumil vypadne z role a dokonale se odkope.

Čest, soudruhu Čumile!

AeroKarel 28.6.2006 17:50

Re: Re: Buvole,

Moc ne. Plnou hubu lidského blaha a svinské metody oboje .........