20.6.2024 | Svátek má Květa


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ach2 20.4.2007 8:10

Re: Když volím strany...

Souhlasím, ale kde najít 200 osobností?

lucina 20.4.2007 10:48

Re: Re: Když volím strany...

"osobnosti" jsme už v politice měli, pominu různé herce a hérečky, které lidi volili podle toho, co kdy hráli. Dovolím si připomenout jen tři: Fischer z cestovky, farář Karásek a zcela zmatená Táňa Fischerová, která tůdle perlila na čr 2 o tom, že bohatí by neměli mít nárok na důchod a dosud bydlí v bytě s regulovaným nájemným. Osobnosti v politice nejsou proto, že mají na práci něco rozumnějšího, než se válet v parlamentě a den za dnem poslouchat kydy (vzpomeňte spícího Václava Bendu, asi radši spal, aby nemusel zvracet a ten tam byl, chudák, z přesvědčení, že NĚCO prosadí).

DS 20.4.2007 7:33

HULVÁCTVÍ

Pane Doležale,že je Paroubek hulvát je bez diskusí,alevzpúomeňte si co jste napsal o H.Vondráčkové.Přesně slovo od slova už to nevím,ale upoutalo mně označení stařena.můžete ji nemít ríd,myslet si o ni cokoliv,ale napsat toto o ženě je nevkusné vkaždém případě.Dovolil by ste si totéž napsat o H.Hegerové nebo nebo M.Rottrové?dost často mně udivuj vaše nenávist¨k ODS a hlavně V.Klausovi a hlavně to,že to dáváte při každé příležitosti na jevo.To je vaše věc,ale urážet ženu může jen opravdový hulvát a tak doufám,že to byl z vaší strany mimořádný úlet

eTony 20.4.2007 8:08

Re: HULVÁCTVÍ

A co tedy Héluš je, dvacetiletá hopsanda ? 

vlak 20.4.2007 9:28

Re: HULVÁCTVÍ

Slovo od slova: stařičká pěvkyně. Mně to zní téměř uctivě, jako zasloužilý činovník nebo čestný předseda.

lucina 20.4.2007 11:00

Re: Re: HULVÁCTVÍ

 Dáma po šedesátce, která se snaží vypadat dobře, je hodna úcty. Dáma po šedesátce, která se snaží vypadat na dvacet, je hodna politování. Ovšem u nás je to tradice, hopsající mumie už tu byla, vzpomeňte na Ljubu Hermannovou, ta byla taky na mladší mužský, no, vlastně, oni starší už nebyli nebo byli k ničemu, tak co měla dělat, když odmítla zestárnout důstojně, viz právě Hegerová, Kubišová a mnoho dalších nemrckujících šedesátiletých diblíků (jako třeba Zagorová, které se honba za ztraceným mládím opravdu nevyplatila).

Jindřich 20.4.2007 14:02

Re: Re: Re: HULVÁCTVÍ

Na rozdíl od hulvátství bude mít  HULVÁCTVÍ asi něco společného s ostravskou čtvrtí Hulváky.

mtoreno 20.4.2007 7:24

pravopis

shodli Y!!se kompetentní osoby

AKIBUA 20.4.2007 7:06

KŘUPAN

Já se rovněž přikláním k těm přispivatelům, kteří požadují osvětlit křupanství jiných, především pana Topolánka. Kam pohlédnu, tam naši výrobci veřejného mínění osvětlují pana Paroubka jako burana. Jako každý jiný občan mám možnost sledovat sdělovací prostředky a internet. Opravdu jsem neslyšel vulgární slovo, žádné nahnědlé přirovnání, žádnou nadměrnou aroganci k novinářům. Přečtěte si pane Doležale rozhovor pana Topolánka s Vašimi Lidovkami, to je přece úděsný slovník. Opravdu si myslíte, že dnes je člověk odkázán pouze na úvodníky nějaké obdoby Rudého práva (barvu si dosaď každý sám) a můžete vyrábět veřejné mínění "jako párky". Takovou sílu už dnes mají pouze speciální služby, viz Kubice, kdy občan nemá jinou možnost než si poskládat názor z novin, protože vše ostatní nikdy neuvidí a odposlechy neuslyší.

Von 20.4.2007 9:39

Re: KŘUPAN

Abych byl alespoň trochu originální, tak bych jen podotkl, že se nestačím divit, jak zde nikdo nevidí, že oba naši zde probíraní političtí OBŘI jsou jeden za 15 a druhý za bez pěti za 20!!Znám opravdu jen PÁR noblesních politiků, ale ti se bohužel většinou moc nelíbí nejen "LIDU", ale ani panu prezidentovi!

serž 20.4.2007 7:00

Pan Doležal nerad odbory.

 Nikdo vás pene Doležale nenutí, aby jste se sdružoval s dalšími v sebeobranném uskupení. Ale nechápu, proč chcete upírat toto právo druhým? Už jen poslední zprávy o dalším připravovaném zdražování elektrické energie dává za pravdu těm, co si vynucují zdražení své práce. Vy si třeba vydáte o nějaký spisek více a jste zas za vodou, ale zaměstnanci soukromých firem musí myslet dopředu a dohodnout si cenu své práce. Nemůže to dělat každý zvlášť a ne všichni na to mají samostatně odvahu a tak mají založené odbory - podle nevyvratitelného práva! Vy z těch lidí děláte téměř zločince s chamtivými úmysly. Tak se nechová novinář! Tak se chová čuně - řečeno slušně!

mtoreno 20.4.2007 7:23

Re: Pan Doležal nerad odbory.

jak zdrazeni elektricke energie souvisi se zdrazenim prace? firma bude kupovat drazsi energie a kvuli tomu by mela zaplatit o to vic i na mzdach???8-o

ok 20.4.2007 9:14

Re: Re: Pan Doležal nerad odbory.

Pokud vyrábím kvalitní auta, rád bych měl na elektriku. Nebo mám vyrábět kvalitní auta a spát přitom pod mostem?

Eva 20.4.2007 9:19

Re: Re: Pan Doležal nerad odbory.

V připravpvaných daňových reformách bude mít firma menší daně, na elektřinu jí vybyde.

Zaměstnanec daně mít menší nebue- pokud daně z příjmu ano, pak se zvýší DPH, sníží se nemocenská, zavedou se poplatky u lékaře,....

To byste měl pochopit

Mortimer 20.4.2007 6:51

Doležale, tohle už není senilita, to je něco horšího

1. Ahmanídežád není ani náhodou Arab. To jen tak na okraj k obecnému vzdělání Doležala.

2. Myšelenka, že je přípustné omezit účast veřejnosti na rozhodovacích procesech, a argumentovat manifestačními akcemi na dob bolševiků, je taková drzost, Doležal, že už nemůže být omluvena ani jeho senilitou. Za tohle už by ho měl někdo pěkně po staročesku proplesknout lopatou.

Jirka 20.4.2007 7:55

Re: Doležale, tohle už není senilita, to je něco horšího

Ahmaníneřád možná není Arab, ale Vy jste Mongol, co neumí číst. Nebo snad můžete poukázat na nějakou pasáž v článku, kde se vyskytuje teze, kterou tak plameně vyvracíte.

lucina 20.4.2007 10:29

Re: Doležale, tohle už není senilita, to je něco horšího

Ahmadinežád není Arab, ale ví to Paroubek?

Speedy 20.4.2007 2:02

Objektivita pana Doležala

Není nad novinářskou objektivitu!

"Paroubkovo křupanské hulvátství, Paroubek je nebezpečí pro republiku, populista bez zábran s diktátorskými sklony" - přitom je to člověk, který žije ve spořádané rodině, neopouští manželku kvůli "mladšímu modelu", sprostě jsem jej na veřejnosti neslyšel mluvit, nevyhrožuje novinářům smrtí, nekope fotografům do aut, nepoužívá nacistickou terminologii, nevytuneloval vlastní firmu, nevyplazuje na poslance jazyk, neukazuje vztyčený prostředníček aby v zápětí všechno toto popřel - přesto je křupan. Napište někde, prosím, se svojí vzácnou objektivností, podobné hodnocení "chlapa s gulama". Rád si počtu.

Slowly 20.4.2007 7:05

Re: Objektivita pana Doležala

Až bude tvůj idol zase vystupovat např. v televizi (parkticky pořád), tak se soustřeď, abys jeho sprostoty slyšel. Leda by ti jako sprosťákovi sprosté nepřišly. Jinak ti chápání psaného a slyšeného asi dělá potíže: někdo o koze, ty o voze....

brk 20.4.2007 7:52

Re: Re: Objektivita pana Doležala

Máte pravdu, Topolánek je fakt sprosťák.

ach2 20.4.2007 8:07

Re: Re: Re: Objektivita pana Doležala

Souhlas

Buvol 20.4.2007 10:01

Re: Re: Objektivita pana Doležala

Neuvěřitelné, jaká hovada, totiž vy, se rodí pod sluncem ....

Hartiet 20.4.2007 8:40

Re: Objektivita pana Doležala

Souhlasím s autorem příspěvku a Doležalovo osočování J. Paroubka z hulvátství považuji za předpojaté. Za co si J. Paroubek vysloužil od Vás, pane Doležale, takové osočování? Sleduji (často) politické televizní debaty a J. Paroubek použivá důraznější akcent většinou v jen v sebeobraně, což se o jiných politicích říct nedá. Z Vaší strany to považuji za očerňování. A že si dělá pořádek ve své straně? Tomu se ani nedivím - po tom co mu provedli poslanci Pohanka  a Melčák. A co provádějí lidovci? Chrání svého předsedu obviněného z korupce do roztrhání těla. O ODS ani nemluvě... Měl byste být objektivní a nevyvolávat zbytečné nevraživosti mezi lidmi. Toho zla je i tak až dost. :-(

Vojta 20.4.2007 8:46

Re: Re: Objektivita pana Doležala

Jenom maličkou poznámku. Sám jste napsal, že si pan Paroubek dělá pořádek ve své straně. No co dál dodávat!

Buvol 20.4.2007 10:18

Re: Re: Re: Objektivita pana Doležala

Řek bych, že to má každý předseda, každý manažer a vedoucí pracovník kdekoliv v popisu práce .....

Karel 22 20.4.2007 8:48

Re: Objektivita pana Doležala

Tak tyhle argumenty mě vždycky usadí. Závěry :

1) Paroubek se může chovat jako hulvát a křupan, protože tak činí i jiní.

2) Můžeme dělat cokoliv, tedy krást, loupit atd., protože nebudeme určitě sami, kdo to dělají.

Dotazy: Jak spolu vlastně souvisí Paroubkovo hulvátsví a Topolánkova Lucka resp. jeho ztopořený prst či vypláznutý jazyk? Když se Topolánek vrátí k manželce a nebude vyplazovat jazyk, Puchejř se nebude chovat jako HULVÁT?

dire 20.4.2007 9:10

Re: Objektivita pana Doležala

Bodejt neni nad sporadanou rodinu. Socialista rozkrada stat, ale jeho mily volic je spokojeny protoze zije stale se svou manzelkou v byte ve sporadane a harmonicke rodine tak jak to ma byt. Vase tvrzeni me prijde tak rekneme ehm trosicku primitivni.

franta 20.4.2007 1:54

Pane Doležale

napište nám taky někdy o hulvátství pana Topolánka.

Vasekpasek 20.4.2007 0:27

Drobná chybička

Polsko se distancuje nikoliv od Němců i od Rusů, nýbrž od Němců s Rusy. Protože obě tyto země s Poláky vždy zametli a nebudou váhat s nimi zamést znovu, pokud se naskytne příležitost.

S Francouzi je to svatosvatá pravda, jsou to drzí imperialisté trpící komplexem, že už na to nemají. Jen bych dodal (a dnes jsem to již na jedné diskuzi psal), že já mezi Čechy mající rádi Francouze rozhodně nepatřím.

fox 20.4.2007 7:54

Re: Drobná chybička

K tomu se připojuji.Francouzi jsou hodní lidé,ale jako náš partner na úrovni  státu jsou na nic.