16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Buvol 20.4.2007 11:07

Re: Jistě, pan Doležal

... a Vy jste Karel Gott nebo aspoň jeho zahradník ....

jerry 20.4.2007 11:10

Já věděl, že se chytnete

spiklenecký teorie, to je vaše parketa,co?;-D

Ivan 20.4.2007 14:53

Re: Autor je taková novinářská Eulálie Čubíková,

To je zatím nejtrefnější charakteristika Doležala, kterou jsem kdy četl. Zalyká se svými komplexy.

Buvol 20.4.2007 16:28

Re: Re: Autor je taková novinářská Eulálie Čubíková,

Děkuji. ;-D

Žulový Aston 20.4.2007 9:00

Bohužel, díky Topolánkovi,

může i nuran typu Paroubka poučovat o politické kultuře, prostě proto, že je menší buran než Topolánek . Fuckovací prstík,. který vysvětloval jako formu vyznamení Kalouskovi (né, že by to nebylo adekvátní) - Es kommt der Tag - kopání do auta ve spermatosepsi - na to se Paroubek zatím nezmohl.

a m i Z .M 20.4.2007 9:13

Nepodceňujte

ona 4,5 kila Parobka v křídě, i když je to kLausem, Knihy 1-4 vyváženo nejenom kilově, ale i úrovní (včetně obrazové). S českou kulturou je to sice problém, ale důvěřujme trhu, koukněte se:

V Nových knihách je Zeman s jeho "Pádem soc.-dem" k mání za 45 Kč. Jelikož se i tu prosadila kvalita, leží kLaus s "Myšlenkami, které si (prý) nemohl nechat pro sebe" za 39.-Kč těsně na hranici, kdy ten jeho brak bude nejenom zadarmo, ale za odnešení se dostane lízátko, takže hlavu vzhůru, silná ruka trhu to zařídí. 

Eva 20.4.2007 9:13

Re: Bohužel, díky Topolánkovi,

A nezapomeňte na místopředsedkyni parlamentu ua ODS, čí je to milenka ?

a m i Z .M 20.4.2007 8:58

Pane Doležal, k té Škodovce

jste napsal kravinu, která staví dokonce včerejšího Neffa do stínu. A přitom jsou na té "stávce", která podle odborářů žádná nebyla skutečně patrny různé podivnosti. Jako:

Skončila těsně před zahájením Hauptversammlungu u VW. Již z toho plyne, že vyjednané zlepšení mohlo být oproti oněm 13-ti %-tům podstatně vyšší, už proto, že vedení VW mělo eminentní zájem nerušit úspěšný obraz VW s nejlepším výsledkem v historii. Je možné, že hrozba přesunem výroby, kterému se Škodovka stejně neubrání zabrala, ale pravděpodobnější je, že byly vytaženy nějací kostlivci ze skříní, kterých je od dob záhadného úmrtí šéfa Škodovky, aféry BBC - lakovna přes projekty, jako Luanda a Indie, atd... až po Viagru od závodního lékaře pro odboráře na zasedání do Prahy, přehršle. Je také zajímavé, že odboráři nevyžadovali žádné garance ohledně zaměstnanosti a pracovních podmínek, ale náhle zatáhli ocas.

JAB 20.4.2007 8:51

i tento intelektuálský rozpis událostí

lze vyjádřit jednoslovně: Opět předvedeno uprdnuto.

Jakub 20.4.2007 8:42

Idiot

Pan Dolezal je opravdu muz pera.Zakladni fakta prekrouti,neco si prida a je z toho denne clanek a penizky k tomu. Tento radoby politolog ktery politologii rozumi jak krava houslim pise jen hovadiny. Nevim kdo se vic profiluje jako diktator, ale vrazeni do lidi,vyplazovani jazyka,ukazovani prostrednicku a fasisticke hlasky zustanou opomenuty. Inu, koho chleba jis, toho pisen zpivej ze?

dire 20.4.2007 9:06

Re: Idiot

Jak to tak pozoruji, tak se mi zda, ze spise z Vaseho prispevku je jasne kdo je idiot. Odkdy se profiluje diktator tim, ze na lidi vyplazuje jazyk a ukazuje f-off ?

ještě normální 20.4.2007 9:42

Re: Re: Idiot

Úplně jste mi zmátl,teď jsem na rozpacích přemýšlím jaké "profilování" může mít idiot.:-D

Buvol 20.4.2007 9:48

Re: Re: Idiot

Idiote ....

Karel 22 20.4.2007 8:38

Puchejř: „Do roka a do dne, paní Kozinová, ...."

A tenhle hulvát každého poučuje o politické kultuře. Chová se přitom jako buran a vyzývá kdekoho k odstoupení na základě jím propagované "presumpce viny".

čtenář zdrojů 20.4.2007 8:54

Re: Puchejř: „Do roka a do dne, paní Kozinová, ...."

on to okoukal od Kalouska a Topolánka z dob, kdy tihle "demokraté" vyzývali premiéra Grosse, aby odstoupil na základě "presumpce viny". Stejně tak to okoukal od Topolánka, když Topolánek v TV prohlásil, že obvinění Paroubka v Kubiceho zprávě jsou pravdivá a že tedy na svém prohlášení, že Paroubek je spolčen s mafií, nic měnit nehodlá.

čtenář zdrojů 20.4.2007 8:18

Doležale

Mohl byste nám sdělit nějaké argumenty k Vašemu tvrzení, že "Paroubek je nebezpečím pro ČR – ne proto, že je sociální demokrat, ale protože je to populista bez zábran s diktátorskými sklony"? Kdypak se Paroubek zachoval jako hulvát? Kdy se choval jako diktátor? Sdělte nám dobu a způsob Paroubkova hulvátského a diktátorského chování.

Je pravda, že Paroubek je populista. Ale který politik není, že? Jen si vzpomeňte na socanské "Akce Kryštov", které modří ptáci tak rozhořčeně kritizovali a nadávali socanům, že buzerojí řidiče. Populisticky sbírali body u nasraných řidičů. Dnes tu máme každý měsíc alespoň jednu modrou "Akci Kryštov" a koncem dubna soudruh ministr Váňa Langrů chystá "Megaaci Kryštov". A kupodivu socani populisticky nekrituzují modráky za buzeraci řidičů. Ani nemusí, řidiči moc dobře vědí kdo byl populista a na koho mají být teď nasraní.

Petřík 20.4.2007 8:32

Re: Doležale

Autorovo hodnocení Paroubka je naprosto přesné a výstižné. Jaké chcete, milý čtenáři zdrojů, argumenty, podporující tvrzení, že lejno smrdí? Prostě to tak je. :-)

Karel 22 20.4.2007 8:39

Re: Re: Doležale

Prostě jak říká Puchejř - "důkazů netřeba".;-D;-D;-D

čtenář zdrojů 20.4.2007 8:44

Petříku

ignác-hynek 20.4.2007 9:08

Re: Re: Doležale

......Autorovo hodnocení Paroubka je naprosto přesné a výstižné. Jaké chcete, milý čtenáři zdrojů, argumenty, podporující tvrzení, že lejno smrdí?.......

Pane Petříku, jaksi jste zapomněl ve svém modrém poblouznění měřit všem stejným metrem. To je ostatně typickou vlastností Vaší a všem Vám podobným  fanatikům.Kdo nesmýšlí stejně jako já, je komouš, socan, příp. Paroprase........Kdo nejde s námi, jde proti nám...jak se kdysi zpívalo.

Kubeš 20.4.2007 11:58

Re: Re: Doležale

Petříku R^R^R^

eTony 20.4.2007 8:37

záleží na tom,

jaké zdroje čtete. A že Paroubek je populista s diktátorskými sklony, otevřeněn podporující spolupráci s komunisty, kteří otevřenou formou jdou proti kapitalismu, soukromému vlastnictví a hlásí se k násilí - revolučním převzetím moci, na to vemte jed.

k.k. 20.4.2007 8:45

Re: záleží na tom,

Řekl bych, že větším nebezpečím jsou zelení než Paroubek.

čtenář zdrojů 20.4.2007 8:50

modrý eTony

na radnicích se to spoluprací komunistů a modrosoudruhů jen hemží. Tam se ale proti kapitalismu nebojuje, takže tam modrosouruzi s komunisty spolupracovat mohou.

eTony 20.4.2007 9:32

Re: modrý eTony

ano i tam mě to velice vadí, ale byla řeč o Paroubkovi, že.......

Vojta 20.4.2007 8:41

Re: Doležale

Máte plnou pravdu , pan soudruh rájista Paroubek nikdy ani na vteřinku neprojevil ani náznakem nějaké své diktátorské chování, kdo to tvrdí je prostě ma*or, který chodí s obrazy a má se dobrovolně hospitalizovat rovnou u Doc.Chocholouška dle rozkazu. Hulvátství je v naší politice jistě naneštěstí velmi frekventovanou otázkou. Já si osobně myslím, že by všichni politici měli dát hlavy dohromady, ačkoli raději ne, zase by se zrodila nějaká divná věc. Tedy k tomu hulvátství, je to hrůza, nejhorší hulvátství pro mne představují hulvátské útoky na naprosto nehulvátského pana expremiéra. Je to prostě hnus. Přeji vám hezký den a příjemné snění v bludech!

čtenář zdrojů 20.4.2007 8:47

Vojto,

k Chochološkovi nemusíš. Stačí, když nám tu připomeneš nějakou situaci, kdy se Paroubek zachoval jako hulvát a diktátor. Nic víc nechci. Tak s chutí do to;-D;-D;-D

Vojta 20.4.2007 8:52

Re: Vojto,

Taky k Chocholouškuvi nemusím, přešti si příště nejdřív text a pak piš svoje úlety!

Skept/icus Maximu/s 20.4.2007 8:02

Už i Novinky.cz píšou lépe a dokonce objektivněji než Doležal :-)))

Lidé ze Škodovky: stávka byla fiasko

figura 20.4.2007 7:36

Když volím strany...

...chci aby jejich zastoupení v parlamentu odpovídalo volebním výsledkům. Jsem tedy zásadně pro aby poslanec, který se se svojí stranou rozešel vylétl z parlamentu a nahradil jej jiný člen strany.

Až budu volit osoby, bude mi jedno z které strany do jaké skáčou.