20.6.2024 | Svátek má Květa


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vasekpasek 23.4.2007 13:00

Re: Re: Re: Re: Re: Kdo je větší sprosťák?

A v čem je sociální, že někdo drží osm bytů s dekretem a vybírá v nich normální nájemné od někoho jiného. V čem je sociální, že mladé rodiny musí platit tržní nájemné, zatímco jejich soused, pan poslanec Křeček, platí 7x míň? V čem je sociální, že na vysokých školách (a na technikách obzvlášť) se válí stovky studentů, kterým se nechce pracovat a jen si o rok (či o dva, záleží na tom, kdy je vyhodí) prodlouží školní léta? V čem je sociální, že právníkovi zaplatím školu a pak mu budu platit obrovské sumy za jeho služy?Školné podpořené státními půjčkami, je mnohem více motivující a též zavazující.

Hariet 20.4.2007 23:46

Re: Re: Kdo je větší sprosťák?

Asi se svět zblázní k vůli jednomu "ujetému" projevu. A co "projevy"  pana místopředsedy J. Čunka?  Ty se Vám líbí? Anebo Topolánkovy excesy? Ty jsou podle Vás v pořádku? ;-€

Buvol 20.4.2007 23:32

Re: Re: Re: Už to neřešte

Obojí....

Brmboš 20.4.2007 21:10

Bojíte se Ruska opravdu nebo si děláte z lidí srandu?

Pane redaktore už jsem já a vy nějaký ten pátek na světě, aby jsme věděli, že je všechno jinak. Snad opravdu nevěříte tomu, že se ti silní budou ohlížet na naše kecy? Je jedno zda z východu či západu. Ve světě se hraje velká hra o které mnoho nevím já, ale u novináře vašeho kalibru bych očekával více než hloupý protiruský postoj, který vydáváte za názor. Přece i vy víte, že spoustu neštěstí spáchali i Američané, Němci, ale také naši lidé. Nic se však ve světě nehlo, aby o něm předtím nerozhodli ti velcí.

Ladislav N. 20.4.2007 21:08

Re: Re: Už to neřešte

Tu korunu posiluje Paroubek, že bů-Vole;-D Nebo ten neřád svými aktivitami oslabuje dolar? ;-P

David 20.4.2007 18:30

Re: Petice: Cunek na Hrad

..a z hradu rovnou kamsi!!!

David 20.4.2007 18:28

Re: U‘ to ne©e¨te

Všechno jasné je pouz lidem , kteří nepřemýšlí a  tudíš jim chybí vlastní názor!!!

Ludva 20.4.2007 17:32

Re: Ani na všeználkových osobních stránkach

anebo měl těžké mládí . . .

Ludva 20.4.2007 17:29

Dole žal, hore žal, na logiku nekoukal

Pochopitelně, že otázka radarové stanice v Čechách je věcí Evropy: my bychom chtěli být členy NATO, kterí nás má ochránit před Ruskem, ale nic pro to nechceme udělat. A nadávat někomu hned "Mnichovane", no promiňte, to zavání  morálkou, která by měla být i pro pana Doležala mírně smrdutou.

Vasekpasek 20.4.2007 17:27

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo je větší sprosťák?

Ale kdepak... Takovéhle ankety jsou absolutně nevypovídající (a i kdyby byly, pořád neříkají nic o tom, jestli daná osoba je veskrze kladná či naopak. Odhlédnu-li od toho, že se mi to silně hnusí, pak bych musel za osobnost století zvolit buď Hitlera nebo Stalina, protože si myslím, že není člověka, který by chod dějin ve 20. století ovlivnil víc). Volí masa, a ta je z definice nevyzpytatelná a nezodpovědná. Je to podobné jako u parlamentních voleb

Psí vrah Čumil 20.4.2007 17:17

Re: Petice: Cunek na Hrad

Ano, už došlo ke shodě, že nejlepším hradem pro pana kandidáta je Mírov...

Vodák 20.4.2007 16:56

Re: Re: Re: Kdo je větší sprosťák?

Stačí noviny. Když však čtu zdejší diskuzi, tak vydat tento projev knižně by neškodilo. Pro toho kdo si ho přečte a není zabedněný bolševik, je veškerá debata zbytečná.

Hugo 20.4.2007 16:55

Re: proamerický Sarkozy, to vystihl naprosto přesně

A bude podle tebe společná evropská obranná politika něco jako společná zemědělská politika? Tam přece jde jenom o to aby Francie mohla dotovat své zemědělce na úkor ostatních států.

Podle mě se musíme start sami, nikdo nám nic jen tak nedá. Pokud vím, tak v obraně jsme se na Francii už jednou spolehli a někteří si možná pamatují, jak to dopadlo.

Buvol 20.4.2007 16:31

Re: Už to neřešte

Máte recht! Nejlépe je to vidět na posilující koruně, růstu HDP a snižování nezaměstnanosti.....

Buvol 20.4.2007 16:28

Re: Re: Autor je taková novinářská Eulálie Čubíková,

Děkuji. ;-D

www racek 20.4.2007 16:23

Re: Chování

mě nevadí že nadává. paroubek si to zaslouží. ale musí měřit všem stejně. zrovna poslední půllrok si to zaslouží někdo jinej.

 a to mu proboha, vůbec nejde. nebo nechce jít.

pravá volba 20.4.2007 16:22

Už to neřešte

Co pořád řešíte ? Nám voličům ODS je to jasné - Topolánek je  charakterní, správný chlap -šéf správné pokrokové strany, která ví jak naložit s katastrofální situací české republiky.   Paroubek je odporný , aparátčík, diktátorský - bolševik  - šéf socansko-bolševického paktu, která dovedla naši zemi až na samý pokraj katastrofy.  Vždyť je to vidět všude kolem nás.

Vasekpasek 20.4.2007 16:18

Re: Vašku Pašku

No neříkám, že zrovna tohle by si Topolánek měl dát za rámeček, ale celý základ je v tom, že ti novináři se zajímali o něco, do čeho jim v podstatě nic není. Což ovšem samozřejmě Topolánka neomlouvá.

Jen říkám - řeč jde o hulvátovi Paroubkovi (a on hulvát bezpochyby je) a typický argument socialistů není uznání tohoto faktu (jak by člověk čekal) ani popírání tohoto faktu (jak by se ještě dalo očekávat), nýbrž "ale Topolánek..."

20.4.2007 16:18

Doležalovo tzv "křupanské hulvátství "

by sedělo na více lidí. Momentálně je Paroubek v pozadí. Bojím se, že v současné době daný výraz sedne daleko lépe někomu jinému.:-/

Pepík 20.4.2007 16:09

Absolventi VŠE?

Každý , kdo studoval vysokou před r. 89 ví, že existovaly 2 naprosto úpadkové vysoké školy - Vys. škola ekonomická  a tzv. Peďák. Na těchto školách studovali lidé, kteří nebyli schopní se dostat na jinou VŠ, byli líní a tak nemohli studovat na jiných VŠ, které měly řádově vyšší nároky, a potom ti, kdo studiu normální školy nehodlali věnovat čas - absolvovalo tam např. mnoho známých amatérských profesionálních sportovců té doby (Kodeš aj.). Nevím  do které skupiny zařadit prof. Klause (v době studia významným sportovcem nebyl), ale jeho ekonomická kariéra, resp. její důsledky, hodnocení VŠE z té doby plně potvrzují. 

Rolf 20.4.2007 16:01

Chování

Politolog B. Doležal nadává a spostě uráží levici, především J.Paroubka.

Tomuto chudákovi byl dán prostor aby takto krmil Psa.Je  až směšný.

portwyn 20.4.2007 15:57

Opatrně s těmi procenty

Souhlasím s tím, že požadave na + 13% zvonka nevyzerá nejskromněji... Nicméně argument "když nedělali o 13% více než vloni, je poněkud demagogický - to by znamenalo, že neexistuje inflace. Nejsem ekonom, ale podle mne je skutečné zvýšení platů to, co jde nad hladinu inflace. Pravda, 13%ní inflace rozhodně není. 

Jinak mne fascinuje neustálé omílání toho, že "ceny (nyní např. elektřiny) musí jít nahoru, abychom se vyrovnali západní Evropě), zatímco mzdy by nahoru jít neměly. Chápu požadavek zaměstnavatelů na co nejnižší mzdy (zvyšují konkurenceschopnost), ale těžko můžete chtít po zaměstnancích, aby to tam moc podporovali...

Pokud jde o Škodovku, tak bych se tím nevzrušoval - dvě starny na trhu práce se holt nějak musí dohodnout. Nakonec je to soukromá firma.

Buvol 20.4.2007 15:15

Re: Re: Re: Re: Re: buran

Nerozumím. Má to snad znamenat, že když je někdo jenom těsně nezletilý, že už není dítě a že tedy ten, kdo ho případně zneužije není pedofil? To jste tím chtěl říct? To je ovšem podle mě slovíčkaření a v rozhovoru bych jako zkratku také použil obrat  "je to pedofil" resp. "udělali ze mě pedofila" ....

nepolitik 20.4.2007 15:09

Ani na všeználkových osobních stránkach

jsem nenalezl jeho currucilum vitae, takže lze těžko posoudit které nesmysly co píše jsou důsledkem vyložené hlouposti a které rostoucí debilitou senilis.

la verite 20.4.2007 15:00

Re: proamerický Sarkozy, to vystihl naprosto přesně

Evropska obranna politika? Co to je?

(Aha, uz vim, paralyzovat nepritele tim, ze mu strcim svou hlavu do konecniku :-)

Oliver 20.4.2007 14:55

Re: Re: Re: Re: buran

V Kubiceho zprávě se mluví o tom, že během jakési dovolené někde na jachtě měl mít J. Paroubek k sexuální dispozici nezletilou dceru hostitele. R. Ryska- Slovník základních pojmů z práva: "Nezletilí-fyzické osoby, které nedovršily osmnáctý rok věku." Té slečně mohlo být zítra 18 a byla by pořád ještě nezletilá. První, kdo o J. Paroubkovi použil slovo "pedofil" byl J. Paroubek. V Kubiceho zprávě se nevyskytuje a vzhledem k definici nezletilosti zpráva ani nepřímo nenaznačuje, že by ho z pedofilie obviňovala.

Ivan 20.4.2007 14:53

Re: Autor je taková novinářská Eulálie Čubíková,

To je zatím nejtrefnější charakteristika Doležala, kterou jsem kdy četl. Zalyká se svými komplexy.

Kresinka 20.4.2007 14:47

To je elementární

drahý Watsone, protože v okamžiku reálného nebezpečí nás ti Evropané pustí z ruky jako horký brambor a lítáme v tom sami

jb 20.4.2007 14:24

Re: Lucino

Milá Lucino, tím jak Kubice pomohl Paroubkovi, potažmo ČSSD,myslíš to, že tzv. Kubiceho zpráva ovlivnila podle agentur 26% voličů? Bohužel nikoliv tak jak nám tady tupě a nesmyslně tvrdí příznivci  ODS. Račte si vyhledat výsledky a netvrďte nesmysly. Vulgárnímu Topolánkovi dokonce i poté pomohlo pouze vyhrocené stranictví pana Klause, a definitivně až zákulisní machinace. Nu jednoduchým lidem nevadí, že jim výsledky voleb organizuje policie. Že Lucino.

Jindřich 20.4.2007 14:02

Re: Re: Re: HULVÁCTVÍ

Na rozdíl od hulvátství bude mít  HULVÁCTVÍ asi něco společného s ostravskou čtvrtí Hulváky.