27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
MalyZelenyHnus 20.4.2007 10:23

Re: Autor je taková novinářská Eulálie Čubíková,

"..... Co by asi ten  h ň u p  musel napsat o Topolánkovi, když Paroubkovi spílá hulvátů a křupanů?"

Pravdu, co jiného. Jako o tom Paroubkovi. Ostatně v článku můžete snadno nalézt i důvod, proč ho tahle nazývá. A podle mně oprávněně.

"... Němce, kteří  z k u r v i l i  celé dvacáté století ..."

Řekl bych spíš, že dvacáté století z k u r v i l a Národně-Socialistická Dělnická strana a bolševici. Nikdo snad netvrdí, že Germány musíme zrovna milovat, ale předci "nás moderních evropanů" se s chutí vraždí odnepaměti.

Buvol 20.4.2007 10:18

Re: Re: Re: Objektivita pana Doležala

Řek bych, že to má každý předseda, každý manažer a vedoucí pracovník kdekoliv v popisu práce .....

Netvor 20.4.2007 10:17

Otázka

Co by dělal a o čem by psal pan Doležal, kdyby neexistovala ta zrůda a nepřítel všeho lidstva Paroubek?

emil 20.4.2007 10:06

Re: Kdo je větší sprosťák?

Kódl, neopovažujte se mě spojovat s Paroubkem! Nepatřím mezi těch 100 000 (nejsem komunista), jsem dolní, ale pomůžu si tehdy, když za nás Paroubek bojovat nebude!

Buvol 20.4.2007 10:01

Re: Re: Objektivita pana Doležala

Neuvěřitelné, jaká hovada, totiž vy, se rodí pod sluncem ....

Buvol 20.4.2007 9:48

Re: Re: Idiot

Idiote ....

ver 20.4.2007 9:46

Re: Kdo je větší sprosťák?

Karle, Karle, ukaž varle

ještě normální 20.4.2007 9:42

Re: Re: Idiot

Úplně jste mi zmátl,teď jsem na rozpacích přemýšlím jaké "profilování" může mít idiot.:-D

Vodák 20.4.2007 9:42

Re: Kdo je větší sprosťák?

Četl jste povolebmí projev soudruha Paroubka? S těmi ekonomickými znalostmi to myslíte vážně?

Von 20.4.2007 9:39

Re: KŘUPAN

Abych byl alespoň trochu originální, tak bych jen podotkl, že se nestačím divit, jak zde nikdo nevidí, že oba naši zde probíraní političtí OBŘI jsou jeden za 15 a druhý za bez pěti za 20!!Znám opravdu jen PÁR noblesních politiků, ale ti se bohužel většinou moc nelíbí nejen "LIDU", ale ani panu prezidentovi!

Karel 20.4.2007 9:35

Kdo je větší sprosťák?

Pan Doležal odsuzuje pana Paroubka za neslušné chování. Ptám se pak kdo má vedle manželky paní Talmanovou s dítětem, kdo kopal do auta novináře, kdo nadává novinářům běžte do "pr..", kdo ukazuje ve sněmovně prostředníček, kdo říká "Es kommt der Tag", kdo chtěl noc dlouhých nožů atd?. Zjevně to nebyl pan Paroubek. Dále kdo má lepší ekonomické znalosti-pan Paroubek, kdo neumí na otázky poslanců věcně odpovídat, atd. Pan Paroubek nemá sice velké charisma, ale bojovat za zájmy dolních 10 milionů je mnohem těžší než za horních 100 000.

jerry 20.4.2007 9:34

Četl jsem ten Palatův článek a souhlasím s ním

bohužel dnešní politici nejsou zrovna výkvětem morálky, ale na rozdíl od moralizujících, ale prázdných pokrytců Kaczynských je Fico aspoń pragmatik a bez ohledu na své žvanění a přátelství s různými diktátory, pokračuje v celkem rozumné politice. 

ještě normální 20.4.2007 9:33

Re: Autor je taková novinářská Eulálie Čubíková,

Hezké přirovnání,nemá chybu.Dokonce aby lépe viděl z okna na konání potřeby je schopen použít cokoliv je po ruce.

l

eTony 20.4.2007 9:32

Re: modrý eTony

ano i tam mě to velice vadí, ale byla řeč o Paroubkovi, že.......

vlak 20.4.2007 9:28

Re: HULVÁCTVÍ

Slovo od slova: stařičká pěvkyně. Mně to zní téměř uctivě, jako zasloužilý činovník nebo čestný předseda.

Buvol 20.4.2007 9:24

Autor je taková novinářská Eulálie Čubíková,

která  na všechno kolem sebe plive jedovaté sliny a co si vezme do své nevymáchané huby rázem vypadá, že se to narodilo v kanále nebo v popelnici ..... Co by asi ten  h ň u p  musel napsat o Topolánkovi, když Paroubkovi spílá hulvátů a křupanů? A za co bychom měli milovat ty Němce, kteří  z k u r v i l i  celé dvacáté století a nás chtěli vyvraždit?

Eva 20.4.2007 9:19

Re: Re: Pan Doležal nerad odbory.

V připravpvaných daňových reformách bude mít firma menší daně, na elektřinu jí vybyde.

Zaměstnanec daně mít menší nebue- pokud daně z příjmu ano, pak se zvýší DPH, sníží se nemocenská, zavedou se poplatky u lékaře,....

To byste měl pochopit

ok 20.4.2007 9:14

Re: Re: Pan Doležal nerad odbory.

Pokud vyrábím kvalitní auta, rád bych měl na elektriku. Nebo mám vyrábět kvalitní auta a spát přitom pod mostem?

Eva 20.4.2007 9:13

Re: Bohužel, díky Topolánkovi,

A nezapomeňte na místopředsedkyni parlamentu ua ODS, čí je to milenka ?

a m i Z .M 20.4.2007 9:13

Nepodceňujte

ona 4,5 kila Parobka v křídě, i když je to kLausem, Knihy 1-4 vyváženo nejenom kilově, ale i úrovní (včetně obrazové). S českou kulturou je to sice problém, ale důvěřujme trhu, koukněte se:

V Nových knihách je Zeman s jeho "Pádem soc.-dem" k mání za 45 Kč. Jelikož se i tu prosadila kvalita, leží kLaus s "Myšlenkami, které si (prý) nemohl nechat pro sebe" za 39.-Kč těsně na hranici, kdy ten jeho brak bude nejenom zadarmo, ale za odnešení se dostane lízátko, takže hlavu vzhůru, silná ruka trhu to zařídí. 

dire 20.4.2007 9:10

Re: Objektivita pana Doležala

Bodejt neni nad sporadanou rodinu. Socialista rozkrada stat, ale jeho mily volic je spokojeny protoze zije stale se svou manzelkou v byte ve sporadane a harmonicke rodine tak jak to ma byt. Vase tvrzeni me prijde tak rekneme ehm trosicku primitivni.

ignác-hynek 20.4.2007 9:08

Re: Re: Doležale

......Autorovo hodnocení Paroubka je naprosto přesné a výstižné. Jaké chcete, milý čtenáři zdrojů, argumenty, podporující tvrzení, že lejno smrdí?.......

Pane Petříku, jaksi jste zapomněl ve svém modrém poblouznění měřit všem stejným metrem. To je ostatně typickou vlastností Vaší a všem Vám podobným  fanatikům.Kdo nesmýšlí stejně jako já, je komouš, socan, příp. Paroprase........Kdo nejde s námi, jde proti nám...jak se kdysi zpívalo.

dire 20.4.2007 9:06

Re: Idiot

Jak to tak pozoruji, tak se mi zda, ze spise z Vaseho prispevku je jasne kdo je idiot. Odkdy se profiluje diktator tim, ze na lidi vyplazuje jazyk a ukazuje f-off ?

Žulový Aston 20.4.2007 9:00

Bohužel, díky Topolánkovi,

může i nuran typu Paroubka poučovat o politické kultuře, prostě proto, že je menší buran než Topolánek . Fuckovací prstík,. který vysvětloval jako formu vyznamení Kalouskovi (né, že by to nebylo adekvátní) - Es kommt der Tag - kopání do auta ve spermatosepsi - na to se Paroubek zatím nezmohl.

a m i Z .M 20.4.2007 8:58

Pane Doležal, k té Škodovce

jste napsal kravinu, která staví dokonce včerejšího Neffa do stínu. A přitom jsou na té "stávce", která podle odborářů žádná nebyla skutečně patrny různé podivnosti. Jako:

Skončila těsně před zahájením Hauptversammlungu u VW. Již z toho plyne, že vyjednané zlepšení mohlo být oproti oněm 13-ti %-tům podstatně vyšší, už proto, že vedení VW mělo eminentní zájem nerušit úspěšný obraz VW s nejlepším výsledkem v historii. Je možné, že hrozba přesunem výroby, kterému se Škodovka stejně neubrání zabrala, ale pravděpodobnější je, že byly vytaženy nějací kostlivci ze skříní, kterých je od dob záhadného úmrtí šéfa Škodovky, aféry BBC - lakovna přes projekty, jako Luanda a Indie, atd... až po Viagru od závodního lékaře pro odboráře na zasedání do Prahy, přehršle. Je také zajímavé, že odboráři nevyžadovali žádné garance ohledně zaměstnanosti a pracovních podmínek, ale náhle zatáhli ocas.

čtenář zdrojů 20.4.2007 8:54

Re: Puchejř: „Do roka a do dne, paní Kozinová, ...."

on to okoukal od Kalouska a Topolánka z dob, kdy tihle "demokraté" vyzývali premiéra Grosse, aby odstoupil na základě "presumpce viny". Stejně tak to okoukal od Topolánka, když Topolánek v TV prohlásil, že obvinění Paroubka v Kubiceho zprávě jsou pravdivá a že tedy na svém prohlášení, že Paroubek je spolčen s mafií, nic měnit nehodlá.

Vojta 20.4.2007 8:52

Re: Vojto,

Taky k Chocholouškuvi nemusím, přešti si příště nejdřív text a pak piš svoje úlety!

JAB 20.4.2007 8:51

i tento intelektuálský rozpis událostí

lze vyjádřit jednoslovně: Opět předvedeno uprdnuto.

čtenář zdrojů 20.4.2007 8:50

modrý eTony

na radnicích se to spoluprací komunistů a modrosoudruhů jen hemží. Tam se ale proti kapitalismu nebojuje, takže tam modrosouruzi s komunisty spolupracovat mohou.

Karel 22 20.4.2007 8:48

Re: Objektivita pana Doležala

Tak tyhle argumenty mě vždycky usadí. Závěry :

1) Paroubek se může chovat jako hulvát a křupan, protože tak činí i jiní.

2) Můžeme dělat cokoliv, tedy krást, loupit atd., protože nebudeme určitě sami, kdo to dělají.

Dotazy: Jak spolu vlastně souvisí Paroubkovo hulvátsví a Topolánkova Lucka resp. jeho ztopořený prst či vypláznutý jazyk? Když se Topolánek vrátí k manželce a nebude vyplazovat jazyk, Puchejř se nebude chovat jako HULVÁT?