30.6.2024 | Svátek má Šárka


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
a m i Z .M 23.3.2007 9:57

Mausoleum nesprostředkovává

právě dojem šťastných zítřků, začněme raději nejdříve Guinnessem: Paroubek s nejtěžší autobiografií na sever od rovníku a kLaus - president s nejvíce diplomy. Možná, že to oba ješity usmíří a že se dohodnou na společném pomníku na Letné. Dosavadní plány s kLausem dostaly tvrdou ránu s futuristickou Knihovnou. U té by kLaus vypadal, jako že právě vychází z toalety, možná, že by tento part přenechal Paroubkovi, který by to pojal jako výraz blízkosti k lidu.

Mirek F. 23.3.2007 9:55

Re: Re: I kdyby taková hovadina byla pravdivá,

Kdy že se nás snažili "mučit" Rusové?

Mirek F. 23.3.2007 9:52

Re: Re: Re: Re: Re: Je ten Dolezal vubec normalni?

pardon, Stalin, samozřejmě, málem mi z toho vyšel Satan, což by tak od věci nebylo:-)

Mirek F. 23.3.2007 9:48

Re: Re: Re: Re: Je ten Dolezal vubec normalni?

Nojo, takový soudruh Satalián, to byl Rus jako poleno, že?

GLOWi 23.3.2007 9:43

Re: I kdyby taková hovadina byla pravdivá,

1. Kdyz to prevedu, takze clovek, ktery se me unese a muci je vlastne fajn, protoze me chce jenom mucit, ale nechce zabit? To je mi logika....

2. Rusove se nas nikdy nesnazili vyhnat z naseho uzemi mozna pouze proto, ze to k nam maji prece jenom dal nez Germani.

a m i Z .M 23.3.2007 9:36

Proč Vám např. nevadí,

že Steigerwald při zkratkovém výčtu českých ubohostí vypustil kLause a zjevně bagatelisuje Kavana?

GLOWi 23.3.2007 9:31

Re: Doležal kromě obvyklé sudetoněmecké písničky a nenávistných plků vůči všemu slovanskému

Autor nepise nic o tom, ze by Rekove zvitezili u Thermopyl. Pise pouze, ze zvitezili (nad Persany). A to je pravda. A bitva u Thermopyl byla jednim ze zasadnich momentu vedoucich k jejich vitezstvi.

Ske/pticus Maxi/mus 23.3.2007 9:27

Nevíte někdo, co je to Kong-Kong?

Není to sudeťácká verze King-Konga? :-)))

VladaPing 23.3.2007 9:25

Postavte soudruhovi Paroubkovi mausoleum!

A čím dříve jej tam umístíte, tím lépe!

A teď poněkud vážněji. Čtu, četl jsem "Souběžný životopis Stalina a Hitlera" a, musím se obávat, že mnohé, co soudruh Paroubek provádí, prováděl i Áda před 75ti lety. Poněkud mne uklidňuje (nepříliš, ale upínám se k tomu) postřeh klasika dramatických her, že "opakovaná tragedie leckdy fraškou se stává"... 

Máme se na co těšit.........

Na výběr toho ovšem moc není. Zápas národního mužstva ve fotbale a přenos ze sjezdu ČSSD. No, ještě že mám UPC.

Proužek 23.3.2007 9:13

Klid k tvořivé práci?

Pane Doležele,

Steigerwalda střídavě můžu a nemusím. Jeho fejetony jsou zábavné, charakteristický jazyk, jistě ho většina čtenářů pozná i bez podpisu. (Nesmí ovšem psát o náboženství, to pak sklouzává do těžko pochopitelného primitivismu. Asi mu v mládí někdo ublížil). Vámi zmiňovaný fejeton (komentář) se mu podle mého názoru celkem poved. Zemana s Paroubkem. Čunka se sekretářkou. Agenta Filipa s Leninem. Kavanovy plky s úplatky. Gripeny čertví s kým. Bursíka s počasím. To jsou pěkné zkratky. Byl bych taky radši, kdyby jich spíše nebylo než bylo. Ale ke "klidu k tvořivé práci" to má ještě pořád  hodně daleko. Jinak pěkný den a prosím pište, je to dobré počtení.

Lea 23.3.2007 9:09

Re: Ivane Nový

omlouvám se,tento příspěvěk patří k Astonovi.

a m i Z .M 23.3.2007 9:07

Nemám zájem

A už vůbec ne, když je u toho kLausův primát. Bém.

Ske/pti/cus M/aximus 23.3.2007 9:06

I kdyby taková hovadina byla pravdivá,

tak Rusové se nás nikdy nesnažili vyhladit ani vyhnat z našeho území, narozdíl od Germánů.

a m i Z .M 23.3.2007 9:05

Píšete

blbosti, jako Doležal. Jak jsem již napsal, toho medvěda nechtěl nikdo zabít, ale s takto vychovanými medvědy byly následkem špatně odhadnutého dospívání zvířete smrtelné nehody personálu . Ostatně, s tím utrácením přebytečných zvířat mají české zoo's zkušenosti a je nemyslitelné, že takový pan Fajk, nebo některý jiný ředitel české zoo o tom neví.

Skep/ticus Maxi/mus 23.3.2007 9:04

Nikoli, panslavismus je umělá fikce, zato pangermanismus je tvrdou realitou, více jak tisíc let

Skep/ti/cus Maxim/us 23.3.2007 9:02

milé ok,

malému devítiletému nacistovi rozhodně nic nepatřilo, takže mu to ani nemohlo být zkonfiskováno.

PROKOP BUBEN 23.3.2007 9:00

DOMNÍVÁM SE

 ŽE Rusko není možno v žádném případě podcenit....Mám dokonce pocit, že nás mají Rusové opět TÉMĚŘ v HRSTI.....

Lea 23.3.2007 9:00

Ivane Nový

píšete,že boj s komunismem a komunisty nás teprve čeká. Vy sám jste snad z komunisticé líhně,to není možné.Jak si ten boj představujete?Vy si skutečně myslíte,že by zde chtěl někdo znovu zavádět socialismus? Komunisté jsou stejní pragmatici a jde jim pouze o jedno. O podíl na moci,ze kterého by plynul jim spřízněným lidem určitý vliv.A věřte mi nebo ne,vsadila bych boty,že se může zrovna tak jednat o lidi vyznávající soukromé vlastnictví. Spíš bych to viděla jako boj o rozdělení nového geopolitického vlivu.A je s podivem,že k EU měla odtažitý vztah jak KSČM,tak ODS.KSČM svůj postoj částečně přehodnotila,ODS se vvymezuje ještě více.S Polskem jsme ta pravá dvojka k pohledání.Kaczyňští jsou dneska ohrožením dekomkracie. a vidíte,jací jsou antikomunisti.

ferry 23.3.2007 8:57

Re: Pane Tólešal,

Zkuste se taky dostat mezi zasloužilé kamarády. Třeba pak budete uvažovat jinak.

ferry 23.3.2007 8:56

Re: Doležal kromě obvyklé sudetoněmecké písničky a nenávistných plků vůči všemu slovanskému

Už nám ožívá i panslavismus! To jsme o dvěstě let zpátky!

ok 23.3.2007 8:55

Re: Re: Re: Je ten Dolezal vubec normalni?

No právě. expandovali Rusové, shodou okolností momentálně komunisté.

ferry 23.3.2007 8:54

Re: Re: A Doležal zase musí

Přesné a výstižné!!! A všechno jenom proto, že se rozbilo Rakousko-Uhersko. Podívejte se na naše historické dědictví - Češi si nikdy neuměli vládnout, proto ty nestálé dvacetileté cykly.

ok 23.3.2007 8:52

Re: Doležal kromě obvyklé sudetoněmecké písničky a nenávistných plků vůči všemu slovanskému

Majetek nebyl zkonfiskován jeho otci, protože ten zemřel ještě před začátkem války. Majetek byl zkonfiskován devítiletému nacistovi. ;-D

Jihočech 23.3.2007 8:50

Už jsem měl strach, že pana Gottlieba

...přepadla silná viróza, neboť evidentně dva dny nebyl ve své kůži, to znamená, že nenadhodil své oblíbené téma. Nyní se zdá, že je opět vše v pořádku. R^ 

ok 23.3.2007 8:50

medvídek je sympaťák

Ten medvídek je sympaťák - ti Němci v sobě mají fakt něco patologického - medvěda zatoulaného z Itálie zastřelí (mohli ho třeba jen odchytit a poslat do Itálie), roztomilé medvídě by také chtěli zabít, protože na základě jejich názoru (!! - medvíděte se na jeho názor nikdo neptá) povede neplnohodnotný život - co to je za zvrácenost?

Mě to připomíná koncentráky, nemůžu si pomoct - ten národ v sobě má něco NENORMÁLNÍHO. Kde se to v nich bere? Pane Doležale, zjistěte to.

Ske/ptic/us M/aximus 23.3.2007 8:47

Doležal kromě obvyklé sudetoněmecké písničky a nenávistných plků vůči všemu slovanskému

logicky přibral i obhajobu kolaborantů a hrozně se diví, že když byl majetek zkonfiskován rodičům, tak ho nemůže dostat jejich stejně vypečený potomek.

Nemluvě o tom, že jeho výklad dějin je už opravdu směšný viz vítěztví Řeků u Thermopyl!!! Škoda cokoli psát.

Ó xein', angellein Lakedaimoniois hoti téde

keimetha tois keinón rhémasi peithomenoi.

kpt 23.3.2007 8:45

Češi mohli i směli

vystěhovat Němce do Německa, nemuseli je ovšem přitom okrást. O nic jiného tu přece nejde. Země je toho, kdo na ní bydlí. Takzvaná historická území nemají žádnou váhu. Vemte si například území Malé Asie, od nepaměti obývané Řeky. Dnes tam bydlí Turci a cítí se tam doma. Američané také získali svou novou vlast vytěsněním původního obyvatelstva. Dokud má někdo sílu udržet se někde, je tam doma. Ztratí-li tu sílu, je doma jinde. Spojovat svůj pocit domova s určitým kusem země má svůj význam, ale všichni jsme přece doma na planetě zemi, takže já si myslím, že i ti vystěhovaní Němci už dávno netrpí ztrátou domova, nanejvýš jsou frustrovaní tím, že jim ti vynalézaví Češi při první vhodné příležitosti sebrali, co celé generace vytvářeli.

mik 23.3.2007 8:21

Re: Jediný, kdo chce revanš jsou vaši milovaní Sudetáci

Rusove tvrde bohatnou podnecovanim arabskeho teroru cimz zvysuji ceny ropy. Za chvili budou potrebovat uran pro dalsi rakety a jsme na rade my. Putinovo rusko  je to ryze FASISTICKY stat, ktereho je nutno se bat tak jako hitlerovskeho nemecka.

Prvni kolo utoku ruskeho na CR uz probiha, a to prostrednictvim takovych h.n.u.p.u jako jsi ty.

a m i Z .M 23.3.2007 8:15

Pane Tólešal,

z toho Vašeho svižného péra vyběhne sem tam ale blbost. Dnes jste nezvládl ani toho berlínského medvídka. Tam šlo o cílenou provokaci ochránců zvířat, zabít ho nechtěl nikdo. Šlo jim nejen o to, aby byla zvířecí mláďata vychovávána s minimálním vlivem člověka, ale také konkrétně o nový výběh pro lední medvědy v berlínské zoo.

Ale nějak matnete také v aktualitách. Podívejte se, známý pražský primát. Bém protlačil právě návrh na OH pro Prahu a otevřel tím kanál pro vypouštění magistrálního castru za debilní studie a zbytečné cesty pro zasloužilé kamarády. A při tom nejsou Češi schopni zajistit na zítřejší fotbal akreditaci německých novinářů, dokonce pro německé zástupce nemají místo na tribuně. Vy se přeci rád ptáte: Je to neschopnost, nebo už české vlastenectví?