30.6.2024 | Svátek má Šárka


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ske/pt/icus M/a/ximus 23.3.2007 13:48

Zanechte svazáckého blábolení Fake Čechu,

USA i Rusko pomáhá především svým firmám a nějaké pozitivum může být maximálně nechtěným vedlejším produktem. Rozhodně USA žádným národům primárně nepomáhá z poroby.

Jura Jurax 23.3.2007 13:47

Re: Re: Re: doktorovi

Jupitery v Turecku nikdy nebyly!!! Víte, jak vypadala raketa Jupiter?

Jura Jurax 23.3.2007 13:43

No,

on sudetoněmecký kostlivec, dokud měl na sobě ještě maso, byl pěkná svině. Velkoněmecká a nadčlověčí.

Uvědomujete si to, pane Doležele? Víte, proč byl Mnichov? Proč mimo jiného omlouváte neustálým zastáváním se sudeťáků rasově čísté vrahy cca 200 našich policistů, financů a vojáků, co ještě před válkou, v míru, bránili republiku před rozvášněnými ýbrmenši, co byli ještě občany republiky? Chtěli Heim ins Reich a splnilo se jim to - táhli Heim ins Reich.

Skeptic/us Ma/ximus 23.3.2007 13:41

Takže Fake Čechu,

když Hitler používal výraz "židobolševik" a ten výraz je věcně správný, tak už není vhodné ho používat?

Většina tzv. sudetských Němců si zvolila říšské občanství dobrovolně a tak si může stěžovat jen sama sobě. Zrovna tak když špatně zainvestujete musíte nést následky svého rozhodnutí.

USA jsou přímo baštou neonacismu a ukazují to všude ve světě. Ostatně většími nácky jsou už jen Francouzi :-)

Pletete si pojmy s dojmy.

Harpyje 23.3.2007 13:37

Re: Jako vždy popletené všechno dohromady Čechu,

Ty jsi opravdu zralý pro psychiatra.

Ske/p/ticus Maxi/mus 23.3.2007 13:36

Petrusi Brano,

tady nejde o žádný kapitál, ale o to, jaký je způsob rozhodování v "republice", kdy rozhoduje úzká skupina lidí a věc veřejná se stává soukromým rozhodnutím několika vyvolených.

a m i Z .M 23.3.2007 13:30

Zřejmě sedíte

v osvobozené (zabrané) vile "po Němcích". V tom případě jsou Vaše obavy oprávněné a nechte si poradit, už raději nerenovojte a nespravujte plot, nejenom, že tím nenuceně učiníte za dost české socialistické kultuře bydlení, ale nebudete si vyčítat, že jste to udělal pro ně.

vita 23.3.2007 13:25

Re: Re: doktorovi

Rakety na Kubě byla odpověď na americké rakety Jupiter v Turecku.

AndyX 23.3.2007 13:25

Jako vždy popletené všechno dohromady Čechu,

to neználci základních faktografických údajů dělají a plantají pak svůj Havlovský guláš.Například jeden ze špičkových pohlavárů SS, ten kterého jeho soukmenovci přezdívali Žid Süss byl přesvědčený sionista a velký zastánce budování sionistického státu na úkor podlidských Palestinců.Měl se sionisty jednu společnou vlastnost, nenáviděl i Slovany, resp. Čechy.Doufám že víš jak skončil.Sudeťáčtí vyčuránkové rozbili funkční a národnostně komplikovaný útvar ve Střední Evropě a Dolfiho tenkrát vítali v orgastickém nadšení.Kdyby Čechu drželi huby, tak bych ti to i věřil, že něčeho zalitovali.Ale bohužel, multikulti popletové jako ty se jim pořád chtějí jenom omlouvat a strkají jim Česko opět pod nos na stříbrném tácu.Jste sebranka, která chce Česko opět rozložit.

vita 23.3.2007 13:24

Ale o tohle přece jde, ne?

Rusové reagují na americkou iniciativu, konkrétně na vypovězení ABM. Reagují tak, jak varovali - asymetricky, posílením svého útočného potenciálu, aby eliminovali americkou výhodu. Reagují způsobem, který jim ABM nedovolovala, ale Bush jim rozváza ruce - takže vybavují Topoly větším počtem manévrujících hlavic. A pouštějí se do vývoje zbraní, které budou účinné i proti budoucímu vylepšenému deštníku.

Tedy začíná další obrátka na spirále zbrojení.

Začalo to Hirošimou a Nagasaki, Sověti zareagovali - a ve 49. měli jadernou štěpnou bombu. Předháněli se s Američany, kdo dřív vyvine fúzní bombu, kdo bude mít dřív lepší nosiče, kdo bude mít první nosiče na ponorkách, kdo je umístí blíž k protivníkovi (USA v Turecku, Sověti na Kubě)...

Až se časem dohodli, že do kosmu si je brát nebudou, ne že by to nešlo, ale že radši ne... Že nebudou bouchat tak, aby to způsobovalo spad. Že nebudou bouchat vůbec. Že když už se dokážou navzájem zničit několikrát a vzít při tom zvbytek světa s sebou - tak se spolehnou na to, že nikdo nebude takový trotl, aby to udělal. A že nebudou vyvíjet antirakety, které by mohly nějakého trotla přesvědčit, že teď - TEĎ zrovna má na to, aby toho druhého zniččil tak, že mu to nedokáže vrátit. Že nebudou používat rakety středního doletu, u kterých se ani nedá zavolat na druhou stranu, "sorry uletělo nám to..." jako v Dr. Strangeloveovi.

Američani porušili rovnováhu - a Rusové reagují. Reagují dalším zbrojením, na které nejspíš Američani taky zareagují... A flek! A re! Tuty! Boty! Kalhoty! - Ty proděláme všichni. A nemuselo k tomu dojít...

tondalevhart 23.3.2007 13:17

Re: Re: Máte jiný důvod k vysvětlení Čechu a oakmane?

dobře napsaný - souhlas;-)

AKUBUA 23.3.2007 12:52

Re: doktorovi

Pane Čechu. Já jsem nevystudoval právo za komunistů a počítat umím docela slušně. Přesto nemáte pravdu v ničem. První co vám musím připomenout, že protiraketová obrana byla omezena jakousi smlouvou někdy z osmdesátých let a ta USA vypovězena a to jednostranně. Máme co dělat s technikou nedávno  nedovolenou. Rakety  Topol manévrují a řešení tzv. úlohy střetnutí je velmi obtížné, zatím! Takže s Topoly to nemá nic společného. Ty rakety nemají sloužit proti prvnímu úderu, ale proti zabránění úderu odvetnému. V případě použití nukleárních hlavic proti raketám s comptonovým efektem se tyhle Vaš výpočty prostě nehodí a nemají vůbec žádný smysl. A základna je něco, co nezůstává stejné a mění to zásadně poměry u případného konfliktu. Sbedokonalejší a rychlejší raketou nenahradíte blízkost a krátkou dobu letu předsunutím. Když se pokoušel Chruščov instalovat na Kubě rakety chápal jsem, proč to byla hrozba pro USA nevím, proč by identická situace obráceně měla být požehnáním, za které mám být ještě někomu vděčný.

f.Čech 23.3.2007 12:52

Re: Tak Fake Čechu si ještě spočítejte,

Rusko myslelo vždy na útok a na upevnění diktatur. USA pomáhají národům od poroby. To je ale asi nad vaše chápání.

f.Čech 23.3.2007 12:49

Re: Máte jiný důvod k vysvětlení Čechu a oakmane?

Výraz židobolševici používal Hitler. S některými vysloužilými esesmany , kteří mezi sudetskými Němci jistě (v pokročilém věku) také jsou, byste si Andy jistě rozumněl. Většina sudetských Němců by vám za vaši hitlerovskou hantýrku ale nakopala zadek a dala do zubů, protože díky svému německému občanství a  Hitlerově nenažranosti zůstala polovina jejich příbuzných ležet na frontách 2. světové války. To je z obdivu k nacismu, na rozdíl od vás spolehlivě vyléčilo. U vás se to zatím nepovedlo. Snad pomůže docent Chocholoušek. Dneska ho ale zásobujete!  Čeští neonacisté a bolševičtí aktivisté se dnes opravdu rojí. A jako obvykle z podpory nacismu obviňují USA, které nepodlehly na rozdíl od nás Evropanů ani nacismu, ani bolševismu a od obou těchto zel nás zachránily!

Petrus Brana 23.3.2007 12:37

Re: Nikoli, panslavismus je umělá fikce, zato pangermanismus je tvrdou realitou, více jak tisíc let

a natolik ze  zatvrdnou i  maximalne skepticky orientovanemu  posledni pochyby.

Harpyje 23.3.2007 12:27

Re: AndyX

Blbost není duševní nemoc. Proti blbosti není pomoci.

Petrus Brana 23.3.2007 12:23

Re: Fake Čechu, republika v této oligarchické podobě není žádnou hodnotou,

protoze nekoriguje vseobecne uspokojujicne funkci kapitalu.  A ktera republika by takova mela byt? Odpovezte a nezradte jako Maxskept sve kredo!

Joe 23.3.2007 12:22

Re: Na Rusy je nutno stále dávat pozor

Hlavne je treba davat pozor na takove pitomce, jako ses ty :-P.

Skept/icus M/aximus 23.3.2007 12:17

Tak Fake Čechu si ještě spočítejte,

o co by bylo levnější, kdyby některé kruhy v USA zbytečně nevyvolávaly konflikty po celém světě. Jenže to by se zbrojní lobby ocitla na huntě, viďte?

moravan 23.3.2007 12:15

Re: Re: Re: Na Rusy je nutno stále dávat pozor

Je hruznym pocitem ze patrime k Evrope podoby nafoukleho prasete na kterem parazituje Rus. Kdy jiz konecne dostane nase prava tvar moznost sebeurceni. Kolik nasich idealu a historickych zkusenosti jde nazmar.

Buvol 23.3.2007 12:13

Re: Re: Re: V článku je výborný především následující odstavec:

Přesně tak! A víte proč? Protože kdyby se naši předkové nepodvolili Mnichovské dohodě, stali bychom se příčinou druhé svět. války a z Hitlera by byl rázem ochránce národnostních menšin! Bylo třeba dát mu šanci, aby se odkopal! V tomhle směru a hlavně za vái

y postupoval Beneš geniálně! Rekl bych, že to byl náš Leonidas, ovšem sofistikovaný, jak odpovídalo tehdejší složité situaci.....

AndyX 23.3.2007 12:12

Máte jiný důvod k vysvětlení Čechu a oakmane?

Sudeťáci chtějí revanš, o tom nepochybuju ani minutku.S USSáky v zádech se jim bude líp tlačit, vypráskaných právníků mají dost.Díky vám zrádcům se jich do republiky přihrne jako kobylek a při známé morální "kvalitě" našich bývalých židobolševických soudců se jim podaří prolomit Benešovy dekrety, o tom nemám pochyb.

Ske/pticus Maxim/us 23.3.2007 12:11

Fake Čechu, republika v této oligarchické podobě není žádnou hodnotou,

nicméně národ je třeba bránit proti přehršli cizáků, aby nevznikaly zbytečné třecí plochy.

Mirek F. 23.3.2007 12:08

Re: Re: Re: V článku je výborný především následující odstavec:

Bylo to na přání až nátlak vyspělého světa na Západ od Německa. V Británii, Francii, USA...si většina oddechla, že byl "zachráněn mír". Takže svoji ironii můžete směle uplatnit i na tehdy nejvyspělejší státy světa.

oakman 23.3.2007 12:03

AndyX

Ten člověk je duševně nemocen, pomozte mu soudruzi....

k.k. 23.3.2007 11:54

Re: Re: Re: Re: V článku je výborný především následující odstavec:

Vždy jsem považoval ČSR za umělý výtvor hlavně Francouzské snahy o hegemonii v Evropě po první válce. A vývoj dal a dává za pravdu. Rozbití rakouské monarchie nás stálo a ještě bude stát mnoho zlého.

F. Čech 23.3.2007 11:54

Re: A jak jinak, čekal snad někdo, že budou Sudeťáci proti základně?

Co podle vás, vy bolševický magore, mají sudetští Němci společného s USA? Po republice nebude když tady bude americký radar. Po republice už bylo a to tehdy, když jste tady vládli vy - bolševické prasata ve službách svých sovětských chlebodárců!

F. Čech 23.3.2007 11:50

Re: Re: Na Rusy je nutno stále dávat pozor

Souhlasím s k.k. To je opravdu největší problém. Rusové by byli hloupí, kdyby na zbabělecké a sebemrskačské politice EU neparazitovali.

F. Čech 23.3.2007 11:48

doktorovi

Ať už jste doktor mediciny nebo práv, nemáte rozhodně žádné technické znalosti. Základna deseti antiraket, která bude funkční v roce 2011, může svými deseti reketami zničit zhruba 7 z 10ti hlavic jediné ruské strategické rakety SS-25 Topol. A těchto raket jen letos, nasadí Rusko do své výzbroje dalších 21 (tzn 210 dalších hlavic), Na zničení jen těchto nových ruských hlavic by bylo potřeba 30 takových protiraketových základen s radarem. A do roku 2011 jsou ještě další čtyři roky, takže při tomto tempu ruského "dozbrojování" by takových základen bylo zapotřebí dalších 120. To je celkem 150 základen, které by mohly (snad) vyeliminovat ruské dozbrojování.  Co ale s těmi už existujícími 10 000 jadernými hlavicemi, které Rusko dnes má? Na jejich likvidaci by bylo přece zapotřebí dalších zhruba 1200 podobných protiraketových základen! Tak to máme celkem 1350 základen, které by bylo nutno vybudovat, aby byl znemožněn ruský jaderný útok. Myslíte že je to možné pane doktore?  A uvědomujete si vůbec o kolik je jednodušší postavit jednu balistickou raketu z deseti multihlavicemi než postavit základnu s deseti antiraketami a radarem? Vím, že vám doktorům obojího práva i mediciny dělá matematika většinou potíže a také si nejsem jist zda absolventy studia komunistického práva za totality je možno vůbec za doktory obojího práva -podle vaší hlouposti jste nejspíš jeden z těchto rychlokvašených bolševických doktorů). Pokud se mýlím aj ste jen technický a matematický antitalent a ne bolševický fanatik, tak jistě pochopíte, že antiraketová minizákladna nemůže zničit ani jednu tisícinu ruské útočné jaderné síly a že je tudíž opravdu dobrá na odražení útoku pár primitivních raket nevypočitatelných islámských fanatiků!

Adolf 23.3.2007 11:47

Re: Re: Re: V článku je výborný především následující odstavec:

No jen nepraskni vzteky,vidim, ze jsi byl pilny zak marx-len.