30.6.2024 | Svátek má Šárka


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Adolf 23.3.2007 11:45

Re: Re: Re: V článku je výborný především následující odstavec:

A tim uchranila Cesko pred pohromou.To blbi komunisticti zvanilove jeste nepochopili......

Harpyje 23.3.2007 11:38

Re: Americký radar u nás

 V demokraciích to už tak bývá, že každý může vyslovit svůj názor. Nedělá nic jiného než Vy.

AndyX 23.3.2007 11:33

A jak jinak, čekal snad někdo, že budou Sudeťáci proti základně?

Vždyť vám to vy vlastizrádcové píšu pořád dokola, Sudeťáci se těší na USSácké vojáky v ČR, protože za nimi zákonitě přijdou další a další a s jejich narůstajícím počtem začne narůstat chuť po navracení majetku.USSáci mají na takzvaná vyhánění úplně jiná kritéria, stačí si vzpomenout na "vyháněné" teroristy UCK z Kosova!Jo, volte radar a za pár let bude po republice!

k.k. 23.3.2007 11:31

Re: Na Rusy je nutno stále dávat pozor

Pumpujte slávu do prasete. Nafoukne se a vybouchne. Tohle rčení ze Śvejka se zas hodí na EU. Pro nás není problém v Rusku,ale v sebemrzkačské a předpodělané politice multilkulti EU.

Žulový Aston 23.3.2007 11:29

Re: Re: USA omylem poslaly se žádostí o základné

Mám zcela stejný názor jako Američani - ti blbouni nejsou schopni napsat ani dopis pořádně. Prostě, Topolíci jsou jedničky!

k.k. 23.3.2007 11:27

Re: Re: V článku je výborný především následující odstavec:

První republika dokázala svou "vyspělost" tím, že bez výstřelu vše předala Hitlerovi.

F. Čech 23.3.2007 11:22

Na Rusy je nutno stále dávat pozor

"Krm vlka sebevíc, pořád k lesu hledí". Toto ruské přísloví padne Rusku jako ulité. Nostalgie po světovládě je neopouští. Všude kam šlápli přinesli jedině svrab a neštovice, ale pořád by to chtěli zkoušet  znovu a zznovu. a "užiteční idioti", kterých je všude plno jim v tom pomáhají.

dolezal nevr. 23.3.2007 11:22

Re: USA omylem poslaly se žádostí o základné

Co to je za zavadejici text? K tanci okolo tehle magorie jsem preci jeste nedal pokyn?

Skeptic/us M/aximus 23.3.2007 11:22

Re: Re: milé ok,

nu patřil nějakému dospělému členu rodiny a jestli žádný nebyl, tak byl někde evidován u notáře atd. V žádnémém případě nebyl vlastnictvím nedospělce.

dolezal nevr. 23.3.2007 11:20

Re: Re: V článku je výborný především následující odstavec:

A prave proto pane Marate i ja  ocekavam brzkou dobu kdy M.D. prestane produkovat luzune ovzdusi pro nezajem slusnych lidi na neurotizaci ctenarstva.

Ske/ptic/us Maxi/mus 23.3.2007 11:18

GLOWi,

ad1/ To je nějaká Vaše podivná logika.

ad2/ I kdyby to byla pravda a ne sprostá pomluva, tak to na věci samé nemění vůbec nic.

dolezal nevr. 23.3.2007 11:10

Re: medvídek je sympaťák

a jeho souboj s normalnim mordyrskym praduchem teutoskych houstin byl marny. Mimosudetska krajina, na zaklade milnych informaci (bolsanskych stvacu) o mem zdravotnim stavu mu zustala bohumilozel uprena. Nevedel ze jsem stale pri rane a udrzuji vsechny mimosudetce v kontinuelnim deliriu bohumilens.

Buvol 23.3.2007 11:08

Re: Re: V článku je výborný především následující odstavec:

(Y)

Buvol 23.3.2007 11:07

Re: V článku je výborný především následující odstavec:

Odstavec začíná: "Tony Blair vyzval Západ, aby se přestal omlouvat ...." a za vyspělou řeckou civilizaci si ještě dosaďte první republiku .....

PROKOP BUBEN 23.3.2007 11:07

Re: Mausoleum nesprostředkovává

 Oba ješity mohla usmířit jen velká koalice a slib socanů pro znovuzvolení Velkého Meteorisima.....Příkop je ovšem spíše prohloubený, takže společný pomník by mohl v současnosti představovat dvě spolu zápasící velké NULY nad nově zbudovaným místem oddechu nad Prahou.....Metronom by mohl setrvat......

Žulový Aston 23.3.2007 11:07

USA omylem poslaly se žádostí o základné

text kladné odpovědi, která určuje mnoho závazků  hostitelské zemi a minimum pro USA - prohlásil polský ministr obrany.  Obdobná dvojice dopisů přišla i do ČR. Bravo Topolíci! 

Marat 23.3.2007 11:04

Re: V článku je výborný především následující odstavec:

Sudokopýtniku,Doležal není jediný,kdo má totožné názory na vyhnání SN.A stále víc takovích slušných  lidi přibývá.Ostatně,v ČSR se hned už v té době našlo dosti slušných lidí,kteří odsuzovali to jednání české lůzy.

doktor 23.3.2007 11:03

Americký radar u nás

Jasně se vyjádřila podle dnešního Teletextu ČT (jsou tam mnohdy zprávy, které pak cenzura nepustí ani do radia nebo do novin) Erika Steinbachová, předsedkyně německého Svazu vyhnanců:   VŮDKYNĚ VYSÍDLENCŮ PODPOŘILA ZÁKLADNU

BERLÍN - Zatímco německé vládní strany už týdny marně hledají jednotný postoj  k chystanému americkému protiraketovému systému ve střední Evropě, podpořila  tento projekt vůdkyně poválečných v sídlenců Erika Steinbachová. Předsedkyně Svazu vyhnanců (BdV) a poslankyně za vládní křesťanské demokraty (CDU) chápe hlasy, které v obou zemích zaznívají ve prospěch amerického systému, vzhledem k někdejší sovětské okupaci obou zemí. 

Tedy rakety ne proti Iránu nebo Koreji, ale proti Rusku. Na rozdíl od našich diplomatů je aspoň upřímná.

                                        

Buvol 23.3.2007 10:57

V článku je výborný především následující odstavec:

omlouvat za svržení Saddáma Husajna: „Nedokážeme zvítězit, dokud se západní svět nepřestane omlouvat za prosazování svých klíčových hodnot, dokud se nepřestane omlouvat za to, co dělají naše jednotky v Iráku a Afghánistánu.“ Tony Blair má úplně pravdu. Problém je jen v tom, že on letos končí, kdežto Západ se omlouvat nepřestane. Západ má totiž nutkavý dojem, že se musí omlouvat za svou samotnou existenci. Pěkný důkaz bezděčně podává Gwynne Dyer, „novinář působící v Londýně“ v dnešních Lidových novinách. V podstatě se ztotožňuje s íránskou kritikou na americký velkofilm o bitvě u Thermopyl. K tomu je třeba říci: film sem, film tam, Řekové se tehdy ubránili mnohonásobné perské přesile. Peršané přišli do Řecka jako podmanitelé a uchvatitelé. Řecká civilizace byla tehdy vyšší a pokročilejší než ta perská (relativně, ovšem). Řekové prokázali velkou statečnost a po zásluze zvítězili. Máme se snad za to dnes omlouvat Ahmadínežádovi? Kromě toho bych byl rád přesvědčen o tezi, že „starověcí Peršané a dnešní Íránci jsou tentýž národ“, poněkud důkladněji, než to činí pan Dyer (jen to konstatuje). Největším problémem dnešního Západu nejsou jeho nesčetné dějinné hříchy, sahající údajně, jak vidno, až k bitvě u Thermopyl. Problémem Západu jsou pitomci typu pana Dyera."

Když v tomto odstavci zaměním Peršany za Němce, bitvu u Thermopil za Protektorát a následný odsun, Ahmadinežáda za Posselta a Dyera za Doležala, vychází mi, že naším problémem není poválečný odsun tzv. sudetských Němců, ale pitomci typu pana Doležala ....

Aron Prevoznik 23.3.2007 10:54

Soucitim a

doporucuji i soucasnou "krasnou" literaturu -  T.Bernhard, M.Houellebecq, P.Roth, J.Pehe takrka vsichni soucasnici a vsichni zastini realnou frasku. Alespon ja to tak praktikuji, kdyz neni v TV fotbalu. Kdyz jsme u "televize bez studu" ve ctvrtek bezi serial Soukrome stoleti - videl? Necha vydechnout a pozapomenout  (alespon me). Jinak pro deponovani politickych smiraku jakehokoliv kalibru mam stale platnou licenci ja. Muzoleumsemmauzoleumtam.

ok 23.3.2007 10:42

Re: milé ok,

A komu tedy patril rodovy majetek Kinskych po smrti jeho otce, ktery nacista byl, to je jiste, to nezpochybnuji?

Mimochodem ten majetek v soucasne dobe chatra prave proto, ze o vlastnictvi se vede dodnes zrejme nejednoznacny spor. Kdyby to bylo tak jednoduche, asi by to soudy uzavrely uz davno.

Aron Prevoznik 23.3.2007 10:34

Tak Bohumil

superstar naseho bulvarniho medialniho giganta opet prihodil lopaticku mouru do centralniho vytapeni  psi boudy. Prestoze smekam pred jeho talentem, jakoz  genialitou  ktera smi vse,  prilis touzim po tom s nim jednou rozhoupat lodicku. 

kpt 23.3.2007 10:25

Re: Nevíte někdo, co je to Kong-Kong?

nebo ping-pong hraný gorilami

Vlad 23.3.2007 10:13

Re: Pane Tólešal,

Pane Zimo, kdo vás učil česky? Ježišmarjá, co to je castr?  To mají v Prahoch Fidela bez ocasu či co?

atd 23.3.2007 10:12

Doporučuji všem zúčastněným, navštívit knihovnu ve svém městě a nahlédnout do protektorátního tisku. Doležal, jak když ho vytiskneš. Ještě chybí ty rudé drápy nad hradčanama

Skeptic/us Maxi/mus 23.3.2007 10:08

GLOWi,

když někdo píše o bitvě u Thermopyl a v další větě "Řekové se tehdy ubránili mnohonásobné perské přesile", tak to pardón.

AndyX 23.3.2007 10:06

Miku, jestliže Rusové podle tvé úžasné logiky

podněcují arabské teroristy a díky tomu roste cena ropy, tak ti nezbývá dokázat, jak to ti šikulové dělají.Podle tebe jsou asi ve spojení Osamou bin Ladenem.

Mirek F. 23.3.2007 10:00

Re: Re: Re: Re: Soudruhu Pegasi, Doležal nemá pravdu, stejně jako Vy. Jednak si pletete nacismus s fašismem,

Jasně, když s někým budu žít v jednom baráku desítky let a on na mě najednou vytáhne kudlu, tak se vlastně nic neděje:-D

Mirek F. 23.3.2007 9:58

Re: Re: Jediný, kdo chce revanš jsou vaši milovaní Sudetáci

No ,konečně někdo odhalil, že za WTC 110901 mohou vlastně Rusové. Pane vachmajstr, vy jste hlava, vás už určitě verbuje CIA jako budoucího jasnovidce No 1. Nějaká vyšší spotřeba ropy v Indii, Číně a v dalších zemích určitě nemá na ceny vliv:-D 

Harpyje 23.3.2007 9:58

Der Spiegel

je týdeník, žádné noviny a naprosto nesdílí stanovisko ochránců zvířat v případě malého ledního medvěda. (Der Spiegel Nr.12, S.162 f)