28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
i.h. 23.3.2007 15:37

Re: posilovani Nemecka

Nemecko bude prd posilovat, protoze do roku 2050 - podle urednich vypoctu federalniho statistickeho uradu - dnesni Nemecko zmizi, protoze polovicku jeho obyvatel budou tvorit Turci a Arabove. To bude problem, ale jiny nez dnesni, a dnesni nemecti Nemci budou mit uplne jine problemy.

k.k. 23.3.2007 15:54

Re: Re: posilovani Nemecka

No právě čím dál větší pnutí mezi Evropany a imigranty z muslimských zemí začíná vytvářet výbušnou směs. Nemylte se. Evropa ještě není úplně odepsaná a začíná se tu vytvářet nálada jak před druhou válkou. Obecná nespokojenost s dekadencí, problematické a nenáviděné etnikum. Ještě chybí ta hospodářská krize, ale i ta přijde. A pak držte si klobouky, to bude jízda.

Buvol 23.3.2007 16:02

Re: Re: Re: posilovani Nemecka

A kde v tom máte ty Němce? Nebo si snad myslíte, že se stanou z těch muslimů?

k.k. 23.3.2007 16:19

Re: Re: Re: Re: posilovani Nemecka

Němci jsou od bitvy u Sedanu suverénně nejsilnější a nejdůležitější zemí kontinentální Evropy. Proto jakákoli zásadní změna v Evropě má, od té doby, svůj počátek právě v Německu.

Pamětník starejch dob 23.3.2007 19:01

Německo dnes naprosto není schopno čelit Rusku, o kterém

ten článek vlastně je. A nebýt Američanů, Rusko by alespoň část Evropy znovu zabralo.

Abdéřan 24.3.2007 16:27

Re: Re: posilovani Nemecka

Zlatá slova, u nás to bude podobné, ale později. Potřebovalo by to jasně definovanou a tvrdě realizovanou imigrační politiku v rámci celé EU.

VladaPing 23.3.2007 21:40

Re: Historie absolutně nemůže odhlédnout od situace, za které se to či ono stalo,

Jmenujte jediného generála, podílejícího se na atentátu na ADOLFA HITLERA,,,,,,

KDO???????????????????????

Jura Jurax 23.3.2007 13:43

No,

on sudetoněmecký kostlivec, dokud měl na sobě ještě maso, byl pěkná svině. Velkoněmecká a nadčlověčí.

Uvědomujete si to, pane Doležele? Víte, proč byl Mnichov? Proč mimo jiného omlouváte neustálým zastáváním se sudeťáků rasově čísté vrahy cca 200 našich policistů, financů a vojáků, co ještě před válkou, v míru, bránili republiku před rozvášněnými ýbrmenši, co byli ještě občany republiky? Chtěli Heim ins Reich a splnilo se jim to - táhli Heim ins Reich.

jdu jen tak kolem 24.3.2007 16:17

Re: No,

No a po válce, ještě ve 49. se v pohraničí v noci střílelo. To když se přes hranici proplížili někteří z odsunutých pomstít se novým nájemníkům svých nemovitostí.Ona ta Zdivočelá země je dost ze života (tehdejšího).A jako vždy, před válkou, za války, i po válce, umírali ti, kteří ani s předválečným vyháněním Čechů ani s poválečným vyháněním Němců neměli nic společného.Holt - když se kácí les ....Ale pořád jsem přesvědčen, že větší díl viny mají na svědomí Němci, kteří zradili stát, na jehož území žili, po záboru Sudet a okupaci zbytku republiky se stali Němci - říšskými Němci, chovali se podle toho, a - jak známo - kdo seje vítr, sklízí bouři. O čem se tedy pořád diskutuje?

AndyX 23.3.2007 13:25

Jako vždy popletené všechno dohromady Čechu,

to neználci základních faktografických údajů dělají a plantají pak svůj Havlovský guláš.Například jeden ze špičkových pohlavárů SS, ten kterého jeho soukmenovci přezdívali Žid Süss byl přesvědčený sionista a velký zastánce budování sionistického státu na úkor podlidských Palestinců.Měl se sionisty jednu společnou vlastnost, nenáviděl i Slovany, resp. Čechy.Doufám že víš jak skončil.Sudeťáčtí vyčuránkové rozbili funkční a národnostně komplikovaný útvar ve Střední Evropě a Dolfiho tenkrát vítali v orgastickém nadšení.Kdyby Čechu drželi huby, tak bych ti to i věřil, že něčeho zalitovali.Ale bohužel, multikulti popletové jako ty se jim pořád chtějí jenom omlouvat a strkají jim Česko opět pod nos na stříbrném tácu.Jste sebranka, která chce Česko opět rozložit.

Harpyje 23.3.2007 13:37

Re: Jako vždy popletené všechno dohromady Čechu,

Ty jsi opravdu zralý pro psychiatra.

AeroKarel 23.3.2007 18:09

Re: Re: Jako vždy popletené všechno dohromady Čechu,

Přezrálý.

AndyX 23.3.2007 12:12

Máte jiný důvod k vysvětlení Čechu a oakmane?

Sudeťáci chtějí revanš, o tom nepochybuju ani minutku.S USSáky v zádech se jim bude líp tlačit, vypráskaných právníků mají dost.Díky vám zrádcům se jich do republiky přihrne jako kobylek a při známé morální "kvalitě" našich bývalých židobolševických soudců se jim podaří prolomit Benešovy dekrety, o tom nemám pochyb.

f.Čech 23.3.2007 12:49

Re: Máte jiný důvod k vysvětlení Čechu a oakmane?

Výraz židobolševici používal Hitler. S některými vysloužilými esesmany , kteří mezi sudetskými Němci jistě (v pokročilém věku) také jsou, byste si Andy jistě rozumněl. Většina sudetských Němců by vám za vaši hitlerovskou hantýrku ale nakopala zadek a dala do zubů, protože díky svému německému občanství a  Hitlerově nenažranosti zůstala polovina jejich příbuzných ležet na frontách 2. světové války. To je z obdivu k nacismu, na rozdíl od vás spolehlivě vyléčilo. U vás se to zatím nepovedlo. Snad pomůže docent Chocholoušek. Dneska ho ale zásobujete!  Čeští neonacisté a bolševičtí aktivisté se dnes opravdu rojí. A jako obvykle z podpory nacismu obviňují USA, které nepodlehly na rozdíl od nás Evropanů ani nacismu, ani bolševismu a od obou těchto zel nás zachránily!

tondalevhart 23.3.2007 13:17

Re: Re: Máte jiný důvod k vysvětlení Čechu a oakmane?

dobře napsaný - souhlas;-)

Skeptic/us Ma/ximus 23.3.2007 13:41

Takže Fake Čechu,

když Hitler používal výraz "židobolševik" a ten výraz je věcně správný, tak už není vhodné ho používat?

Většina tzv. sudetských Němců si zvolila říšské občanství dobrovolně a tak si může stěžovat jen sama sobě. Zrovna tak když špatně zainvestujete musíte nést následky svého rozhodnutí.

USA jsou přímo baštou neonacismu a ukazují to všude ve světě. Ostatně většími nácky jsou už jen Francouzi :-)

Pletete si pojmy s dojmy.

Historik 23.3.2007 14:39

USA nejsou žádnou baštou neonacismu, ovšem propaganda nacismu

ani nacistické symboly tam nikdy nebyly trestné, současný stav v Evropě je v rozporu se svobodou slova.

Jiri 23.3.2007 18:48

Re: Takže Fake Čechu,

pak tedy nezbyva nez vas nazvat cechonackem popripade cechobolsevikem

Petr Benes 23.3.2007 14:05

Re: Re: Máte jiný důvod k vysvětlení Čechu a oakmane?

Zajedte si nekdy na sjezd sudetaku. Tam uvidite, zda je neco kdy vylecilo z obdivu k Adovi a nacismu. Byvaly nacek je to samy jako byvaly cernoch,

a m i Z .M 23.3.2007 13:30

Zřejmě sedíte

v osvobozené (zabrané) vile "po Němcích". V tom případě jsou Vaše obavy oprávněné a nechte si poradit, už raději nerenovojte a nespravujte plot, nejenom, že tím nenuceně učiníte za dost české socialistické kultuře bydlení, ale nebudete si vyčítat, že jste to udělal pro ně.

oakman 23.3.2007 12:03

AndyX

Ten člověk je duševně nemocen, pomozte mu soudruzi....

Harpyje 23.3.2007 12:27

Re: AndyX

Blbost není duševní nemoc. Proti blbosti není pomoci.

AndyX 23.3.2007 11:33

A jak jinak, čekal snad někdo, že budou Sudeťáci proti základně?

Vždyť vám to vy vlastizrádcové píšu pořád dokola, Sudeťáci se těší na USSácké vojáky v ČR, protože za nimi zákonitě přijdou další a další a s jejich narůstajícím počtem začne narůstat chuť po navracení majetku.USSáci mají na takzvaná vyhánění úplně jiná kritéria, stačí si vzpomenout na "vyháněné" teroristy UCK z Kosova!Jo, volte radar a za pár let bude po republice!

F. Čech 23.3.2007 11:54

Re: A jak jinak, čekal snad někdo, že budou Sudeťáci proti základně?

Co podle vás, vy bolševický magore, mají sudetští Němci společného s USA? Po republice nebude když tady bude americký radar. Po republice už bylo a to tehdy, když jste tady vládli vy - bolševické prasata ve službách svých sovětských chlebodárců!

Ske/pticus Maxim/us 23.3.2007 12:11

Fake Čechu, republika v této oligarchické podobě není žádnou hodnotou,

nicméně národ je třeba bránit proti přehršli cizáků, aby nevznikaly zbytečné třecí plochy.

Petrus Brana 23.3.2007 12:23

Re: Fake Čechu, republika v této oligarchické podobě není žádnou hodnotou,

protoze nekoriguje vseobecne uspokojujicne funkci kapitalu.  A ktera republika by takova mela byt? Odpovezte a nezradte jako Maxskept sve kredo!

Ske/p/ticus Maxi/mus 23.3.2007 13:36

Petrusi Brano,

tady nejde o žádný kapitál, ale o to, jaký je způsob rozhodování v "republice", kdy rozhoduje úzká skupina lidí a věc veřejná se stává soukromým rozhodnutím několika vyvolených.

Petrus Brana 23.3.2007 15:45

Re: zpusob rozhodovani

 a cile rozhodovani jakekoliv  zajmove skupiny musi dnes bezpodminecne akceptovat pravidla volneho trzniho hospodarstvi. Pravidla ovlivnuji ti nejzdatnejsi a pokud nejsou stresovani  i pravidla velkorysa . Nakladani s fiskalnimi instrumenty je pri tom centralni problematikou. Tak oduvodnuji soucasny  plosny vyskyt nasi  relativni svobody a blahobytu.

F. Čech 23.3.2007 11:22

Na Rusy je nutno stále dávat pozor

"Krm vlka sebevíc, pořád k lesu hledí". Toto ruské přísloví padne Rusku jako ulité. Nostalgie po světovládě je neopouští. Všude kam šlápli přinesli jedině svrab a neštovice, ale pořád by to chtěli zkoušet  znovu a zznovu. a "užiteční idioti", kterých je všude plno jim v tom pomáhají.

k.k. 23.3.2007 11:31

Re: Na Rusy je nutno stále dávat pozor

Pumpujte slávu do prasete. Nafoukne se a vybouchne. Tohle rčení ze Śvejka se zas hodí na EU. Pro nás není problém v Rusku,ale v sebemrzkačské a předpodělané politice multilkulti EU.