20.6.2024 | Svátek má Květa


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Buvol 21.3.2007 16:25

Re: Re: Re: Re: No člověče Buvole

A odkud je znáš? Budu hádat: z erotických klubů pro čtyřprocentní í..... 

Vydra 21.3.2007 15:51

Vážený pane Doležale,

dovoluji si poznámku k poslednímu odstavci Vašeho článku. Výroky ministra zahraničních věcí SRN nemohou být projevem Mnichovanství. V Mnichově Německo vyhrálo na celé čáře. Výroky tohoto ministra a dalších činitelů SRN nejsou v žádném případě projevem Mnichovanství, nýbrž projevem odvěké velmocenské aspirace Německa ve střední Evropě a projevem podobných aspirací Ruska. Tito skuteční vítězové II. světové války si v relativně brzké době podají ruku přes celou Evropu (tu Střední, víme ?) O to ve skutečnosti jde. Americká přítomnost ve Střední Evropě je z tohoto důvodu pro oba tyto státy pochopitelně nevítaná. Ostatně, není tak trošku projevem Mnichovanství spíše to, že dosud ani jediný novinář, glosátor, či publicista se neodvážil na tento aspekt věci ani pomyslet, nebo se neodvážil takovou myšlenku ani mezi řádky publikovat?

Buvol 21.3.2007 10:34

Re: Re: Re: Re: Re: Opět Doležal a sudeťáci ....

Bez emočního zatížení možná, za to jsou zatíženy mentálně .... 

Jiří 21.3.2007 10:12

Re: Re: ... k vile Tugendhat

Díky.  Přesně tak!

Adolf 21.3.2007 9:41

Re: Re: Re: Re: Re: Re: UberMensch Doleschall schreibt, že Hawel napsat velmi pěkná článek.

Muzna tak ty....

Buvol 21.3.2007 9:38

Re: Re: Re: Re: Re: UberMensch Doleschall schreibt, že Hawel napsat velmi pěkná článek.

Ovce ?

Adolf 21.3.2007 8:51

Re: ... k vile Tugendhat

I ja jako obcan vyrustajici v Brne vam davam za pravdu.Vim, o cem mluvite a co v brnenskem vedeni az na pani Hrubou sedi za sestavu/slusne receno/. Tim je ale opet naplanovana ostuda, ktera se potahne az ke Strasburgu...

Adolf 21.3.2007 8:39

Re: Re: Re: No člověče Buvole

..právě nenapadne ...., protoze je znam a moc dobre.

Adolf 21.3.2007 8:38

Re: Re: Re: Re: UberMensch Doleschall schreibt, že Hawel napsat velmi pěkná článek.

Vubec ne Buvole, jen ty na to neustale myslis a mluvis pouze na totoi tema.....Ja jako agronom v  jedne zem. spolecnosti mam docela jine zajmy....

figura 20.3.2007 23:14

Re: Zdá se mi to jako ignoranství

Ignorantství je, že někdo píše o jakýchsi procentech ve všech výzkumech a mě se nikdo nikdy nezeptal. Při počtu průzkumů se ptám: koho se vlastně ptají oni?

Jsem pro radar a klidně i základnu i kdyby mi stálo obé za humny. Heč.

Buvol 20.3.2007 23:05

Re: Re: Re: UberMensch Doleschall schreibt, že Hawel napsat velmi pěkná článek.

Odhaduji, že tebe nejspíš vzrušují ty ssácké uniformy a ty mladíci v nich ....

Zlíňák 20.3.2007 22:46

Re: Opět Doležal a sudeťáci ....

Souhlasím,podívejte se na Slovensko kde zůstali Maďaři.Slováci mají  a budou mít s nimi problémy,. Maďaři chtějí Velké Maďarsko.Sledujte to.Přečtěte si knihu Tisíc let maďarského národa.Slovákům nezávidím.Kdyby tady Sudeťáci zůstali, tak by je smetla poválečná nenávist, byli by všichni fyzicky zlikvidováni v občanské válce (můžeme to tak nazvat).Jinak Sudety je keltský název jedné územní části  ČR. Že bylo toto území obývané obyvatelstvem mluvícím německy je jenom důsledek velkorysé politiky vládců v České míse.

Vik 20.3.2007 21:46

Re: Re: pane Dole‘ale

Krtku, i kdybys  vylezl ze své nory, tak stejně neuvidíš.Snaž se alespoň přemýšlet, a nepatřit k těm, co když se přidají, tak to je ouha....

Pája 20.3.2007 21:28

Re: Re: Re: je to bla-bla-bla

Tak to prrr! To je moc blízko k nám do Trutnova!

Lea 20.3.2007 20:21

Re: Pripominka :-)

R^ no a právě proto jsme to dopracovali tam, kde jsme skončili. A nutno říci,že zásluhou mnohých ,který se k rodičům dneska nemají,ale z protekce se dostali tam,kam nepatřili, a společnosti v těchto pozicích ani nic nepřinesli.Kromě organizačních schopností,co má např.Topolánek za přednosti?  Pokusím se srovnat r.68 a ministerstvo školství. Dá se přirovnat Kuchtová k Císaři? Na ten propad se ptejte těch,kteří se postavili za cestu normalizace.

Eva D. 20.3.2007 19:34

Re: Re: Re: Vážený BM! Mohu posloužit dalšími skvosty ze "Septikových bylin"!

Nedá mi to, taky si přisadím. :-) Ten člověk, pokud je to tentýž, je evidentně ve špatném stavu. Agrese přibývá, vulgarity také. Já bych doporučovala nereagovat, nedráždit, třeba nemá na léky, to víte, ty příplatky.

Zdravím.

Jiljí 20.3.2007 19:14

Vážený glosátore

neomylně.nadstranicky,s pronikavou inteligencí,200% znalostí událostí-jste pouze protidemokratický manipulátor se snahou rovnat líbivě slova-jděte kazit vzduch jinam-prosím

Andy 20.3.2007 18:13

doktore

co kdybyste věnoval svou pozornost medicíně a nechal psychologii psychologům ?

I mně se příčí vám tykat, ale neskutečně jste mne vytočil.

Váš brněnský domov je mi ukradený jak vila Tugendhatům.

Jiří 20.3.2007 18:03

... k vile Tugendhat

Jako brněnský občan se stydím, že vedení města mají v rukou lidé s takovouto intelektuální úrovní. Co bylo ukradeno, má být vráceno. Proč tolik okolků? Je vidět , že radní zřejmě nemají základní vědomosti o tom, jak vystupovat ,nemají ponětí o základních pravidlech slušnosti, noblesnosti.K moci se zřejmě dostala populistická a prokomunistická fronta. Toto hnutí není a nikdy nebylo prospěšné lidskému živočišnému druhu. Plně souhlasím s vyjádřením  pana Doležala i co se týče katedrály.

Je to stejný tah politiků tohoto směru.

krtek 20.3.2007 17:57

Re: pane Doležale

Děkuji, napsal jste to výstižně a po pravdě. Je radost potkat stejnou krevní skupinu. Je ale moc lidí, kteří si pravdu přiznat nechtějí.  Ti tvoří velkou část národa vždycky.  A když se knim přidají ještě ti blbí, tak to je ouha ...

Henry 20.3.2007 17:53

Volicum v Trokovci to mysli nehlede na politicke (stranicke )presvedceni.

O co jde Americanum? O udrzeni mocenskeho- vojenskeho prvenstvi ve svete. Cesko jim v tom pomuze, NATO asi ne.

Cesil ko :-) 20.3.2007 17:48

Pripominka :-)

Pravda! tatinka si clovek sam nevybira.......! :-) Jenze pravda je, ze melo-li ditko tatinka KSC krjskym tajemnikem, treba! :-) s peti ctyrkami jit na medicinu problem ditko jaksi nemelo, zatimco studentik s vysvedcenim plnym jednicek s tatikem treba mrnavym obchodnickem sel do Mostu hazet uhli lopatou na haldach,aby si vylepsil burzoazni profil sve "zlocinne" rodinky.....:-) :-) :-)

To jen tak aby tady autor prilis nebajil....Vsichni pametnici jeste nevymreli, nektere obeti tri garnitur soudruhu jeste dejchaji......P.S. Dnes pre mame mezinarodni DEN VODY! Pred casem jsem pozadal, aby Cesko zridilo Den Cechu v Zahranici, 5. cervna, to zrejme nebude, ale jsem vodnik, v podstate, takze volam AT ZIJE DEN VODY!!!!HUJAJAAAAAAA! :-)

amoratyy 20.3.2007 17:48

Re: Re: Re: UberMensch Doleschall schreibt, že Hawel napsat velmi pěkná článek.

Vitejte  Adolfe. Ale seriozne vzato neprepinejte vase averze. Pusobi to kontraproduktivne na uroven nasich rozprav. A notabene nedostane se nam vasich uvah o tom jak spravne zit.

doktor 20.3.2007 17:41

Andy,

hulvátství se mi vždycky příčilo, i u zdravotnic. Tykám přátelům. Pokud jsem to jedenkrát použil na Psu, musel mne ten někdo (pravděpodobně Pašek) neskutečně vytočit. Vám a dalším však vadí hlavně ODLIŠNÉ pohledy na diskutované věci. Stádní psychologie. Můj brněnský domov nechte laskavě na pokoji. Naši byli jako podnikatelé (do roku 1949, kdy podnik zabrali komunisti) zvyklí chovat se k lidem uctivě.

amoratyy 20.3.2007 17:39

Re: Voliči v obci Trokavec loni ......

tak tohle je hlavne nahy doklad politicke nepoctivosti. Leve orientovanou cast volicu oznacovat za komunisty  atd.  A autor je nas predmyslitel, ktery nas ma v soucasne dobe  zbavovat posttotalitarniho traumata a ucit liberalni demokracii. Autore jses nepoctivy falesny  myslitel - fuj!

Buvol 20.3.2007 17:24

Re: Re: No člověče Buvole

Jádro pudla je v tom, že "zástupce slabšího duševna", jako jsi např. ty Adolfe, to právě nenapadne ....

amoratyy 20.3.2007 17:22

Re: Už se těším,

ale nezoufam. I po vzniku ustavnich Dejin Naroda Ceskeho jsou stale k dispozici zdroje bez parlamentni kontroly - prikladne cizi media. Ale pozor, pripravujii se absolutne politicky korektni globalni Dejiny Evropske. Tam se dozvime o nasem husitstvi, pohusitstvi, osvicenstvi a poosvicemstvi ledascos jineho nez jak to vidi licencovani pisalci ceskorakouskobavorskosaske znepratelene  rodinky.   A pak se urcite zardime a zacneme uvazovat o tom, zda pocity nevrazivosti jsou v demokracii statotvorne. Uz se tesim! (Mene ovsem na psi diskuze bez vycenenych tesaku).

Brmboš 20.3.2007 17:20

Lžete a ještě jednou lžete.

Nevyčítá jim jejich rodiče, ale vyčítá jim členství v komunistické mládežnické organizaci SSM. A tam většina byla a všichni  jejich stanovy a KSČ. Spravedlnost je přece nedělitelná. Kašlu na rodiče kohokoli, kašlu na STB i členy KSČ i ČSM nebo SSM, ale pokud dnes kolem nás chodí ti samí, kteří komunistům sloužili jaksi navíc a dnes se bojí k tomu přiznat a naopak si proti sobě odhalují desky a cintají něco o rozvracení strany zevnitř a o tom, že tam šli kvůli dětem musí být každému jen trochu normálnímu praseti na blití. Lidem by to mělo vadit stoprocentně. Ne proto, že tam byli, ale proto, že dnes lžou a podrážejí znova. Kdy se už konečně naučíme, že to není o ničem jiném než o lidech a svině zůstane sviní za každého režimu. Hra na jakési viníky, kteří nevadí proto co byli, ale proto, že nechtějí své názory opustit mi připadá bezduchá a hodná zbabělců. Takto se nikdy s ničím nevyrovnáme ba naopak můžeme způsobit veliký problém celé společnosti. Polarizace u nás doutná jaksi pod povrchem a to je horší než otevřeně toto řešit. Nepodsouvejte Jičínskému něco jiného a nevytrhujte věty z kontextu. Jinak dobrý článek.

Stanley 20.3.2007 17:06

Re: Re: Re: Re: Dolezal zase dnes mimo,

  Tak tedy já Venca Vidlák ze Lhoty , když už chceš za každou cenu urážet, Ti jen říkám, že pražské dějiny znám přinejmenším jako Ty Pepíku z Vysočan !  Tak mě nepoučuj, já  jsem psal o něčem jiném!  Nebo  Tě nenaučili číst česky ? Složení pražského obyvatelstva dnes bude asi trochu jiné, než uvádíš Ty !   Tvé údaje budou nejspíš tak sto let staré !         Apropos - Nejedlého a Jiráska si strč za  klobouk        vzdělanče     !!!

Adolf 20.3.2007 17:05

Re: Re: UberMensch Doleschall schreibt, že Hawel napsat velmi pěkná článek.

Ano mas pravdu. Ale netreba se vzrusovat,toto je diskuzni forum posledniho komunistickeho povlu a hulvatu z Ceske kotliny....Pekny zbytek dne.