27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ašek 20.3.2007 8:20

Re: Pane Doležale!

Tak proč to čteš cenzore.Ja jsem pravděpodobně jako ty,proti radarové stanici v Brdech,požaduji jí stavět v Karlových Varech,nazdar.

mjd 20.3.2007 8:06

Pane Doležale!

Pane Doležale, pravděpodobně jste již v situaci, že si své úchylné uvažování nedovedete uvědomit. Pro Vás je to dobré, ale pokuste se neobtěžovat svou prezentací ostatní.

L 20.3.2007 8:02

Na puvodu zalezi

Tak 50 let nam vykladali, ze na rodinnem puvodu zalezi a najednou sam soudruh Jicinsky, stary to bolsevik, by chtel, aby na tom nezalezelo. Totiz on by chtel, aby na puvodu u nekoho zalezelo a u jineho nezalezelo.

Na rodinnem prostredi zalezi a zeptejte se na to psychologu. V detstvi se totiz vytvareji zaklady charakteru. Takze, kdyz otec je lampasacky guma a synek jde na vojenskou skolu, aby z nej byl taky guma, tak mi je jasne jak to tam v te rodine bylo.

mjd 20.3.2007 8:01

Re: Permanentní kádrovák Doležal fňuká, že kádrují i jiní :-)

... a demokracie tam bude instalována i kdyby to nikdo nepřežil.

Klimek 20.3.2007 8:01

Škoda, pořádný politický proces jsme tu neměli, ani nepamatuju.

"Škoda, pořádný politický proces jsme tu neměli, ani nepamatuju. "

Pane Doležale, máte krátkou paměť. Vzpomínáte na jméno  Vladimír Hučín?

Frank 20.3.2007 7:57

Re: Hnus

Náš sudeťácký poskok se opět ozval. A stále stejný scénař. Vy jste nejen morální, ale i fyzická troska. Chce to penzi pane Doležale.Ten Klaus vám leží

nějak v žaludku. Nevybral si vás jako poradce, že? A kdo by se tomu

divil. Zapšklého staříka, který blbě vypadá a když začne blábolit, tak

je to ještě horší. A jen tak mimochodem, Topolánek, nejen že pochází k bolševické rodiny, on taky studoval vojensko-politickou školu v Opavě. A z toho pramení jeho bolševické manýry.  Jděte už do háje.

dulcibelka 20.3.2007 7:48

Re: Re: Neni nad internet

Odporné a estébácké...ale vylhané říct nemůžete, viďte:-P

Vasekpasek 20.3.2007 7:18

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pan mitrofanov na rozdil od dolezala

To máte, bohužel, z dost velké části pravdu...

S/kep/ticus Maxi/mus 20.3.2007 7:12

Permanentní kádrovák Doležal fňuká, že kádrují i jiní :-)

Dnes vypíchnu jen jednu nehoráznost:

"Jak si někdo může myslit, že druhý má povinnost pomoci mu i tenkrát, když si o pomoc sám ani nedovede a nechce říci? To je drzost až na půdu."

Tak zaprvé jsme si řekli dost jasně a byli i mrtví a zadruhé lidé v takovém Iráku, Afganistánu atd. se také tak neprosili a už tam tu "demokracii" hoši a děvčata z US Army instalují hezkých pár let :-/

AndyO 20.3.2007 6:40

Re: Re: Neni nad internet

sčítat dohromady hlasy pro ČSSD a KSČM začal Paroubek- řval to na nás hned po volbách hlasem, za který by se nemusel stydět ani Hitler křížený s Leninem. Takže se uklidněte.  Fakt, že se dali socani do jedné kupy s komunisty musí být prezentován "estébácky", jinak totiž lidi, kteří se nechali přifařit k bolševikům nerozumí, v tom jim žádná diakritika nepomůže.

Josef 20.3.2007 6:27

Pan Doležal

má štěstí,že vychází deník Právo,jinak by snad neměl o čem psát. 

Jarda 20.3.2007 3:46

Pekne to Bohousek napsal

O te Tughenblatove vile "levnejsi by prislo ji zbourat, jestli s to osvedci mohlo byse to pouzit i v pripade Svatovitske katedraly.

Martin 20.3.2007 3:13

Re: Neni nad internet

nejde o volebni vysledek, ale o jeho bolsevicke opovrhovani volici

mimochodem kde je v trokavci nejakych 30 procent zastancu radaru - prece volici ods jsou moudri nezmanipulovani a krasni a miluji radary ? :-D

Mortimer 20.3.2007 3:12

Re: Neni nad internet

1. Krok stranou. Zkuste si nastavit českou klávesnici - nevím zda "zacnete" znamená "začnete" či "začněte". Mám tedy začít řvát, nebo to již a priori přepokládáte, a já se nemusím snažit?

2. K výsledkům voleb v té - dnes už docela slavné - vesničce. Nepochybně máte pravdu, nepochybně má pravdu i Doležal, když tvrdí, že nejvíce hlasů tam získala ČSSD a KSČM - když se sečtou dohromady. Ale způsob prezentování tototo faktu a hlavně konstrukce souvislostí je v podání Doležalově čistě estébácká záležitost a z toho je mi na blití. Pokud to stále nechápete, pak sorry.

Martin 20.3.2007 3:12

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pan mitrofanov na rozdil od dolezala

tak to jsem rad, ze ods byla v opozici jen ctyry roky a spoluvladla se zemanem, tak proc ale predstavitele ods furt tak placou ze tu 8 let vladli socani ? vzdyt tolerance mensinove vlady je dnes jasnym spoluvladnutim :-D

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 20.3.2007 2:52

Neni nad internet

Ackoliv pana Dolezala moc nemusim, tak ohledne Trokavce ma pravdu. Kdyz se podivate semhle http://vdb.czso.cz/vdbtab/tabdetail.jsp?cislotab=VOLPS+05_OB1.142&stranka=1&kontext=h&razeni=ta&q_rezim=3&q_text=trokavec tak tam najdete vysledky voleb v Trokavci do PS v roce 2006.

ODS = 29,41%,  Strana zelených = 1,47%, KDU-ČSL = 2,94%, ČSSD = 27,94%, KSČM = 29,41%

Hmm, a ted se zacnete rozcilovat ;-P

Vasekpasek 20.3.2007 2:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pan mitrofanov na rozdil od dolezala

Čili podle bodu 1 jste konečně přiznal to, o čem tu celou dobu mluvím. To, že by komunisté nespoluvládli, je samozřejmě směšně. Já bych jen dodal, že vládnutí za podpory komunistů považuji za ostudu.

Mimochodem, už teď vás tu vidím křičet, kdyby ODS vládla "pouze za podpory" nějaké neonacistické strany. Jenže v takovém případě bych Vám já neoponoval, nýbrž bych křičel s Vámi. Možná v tom je mezi námi ten rozdíl, nicméně rozdíl mezi fašismem a komunismem jste stále neosvětlil

Martin 20.3.2007 2:24

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pan mitrofanov na rozdil od dolezala

rozdil je velmi vyrazny a to z dvou duvodu

1. pred volbami jasne rekl, ze mensinova vlada muze byt s podporou kscm, ale ze kscm nebude spoluvladnout - stejne tak ods nespoluvladla v dobe opozicni smlouvy

2. po volbach stav levice byl 100 ci 106 podle toho kam zaradime zelene, komuniste jsou extremistickou levici ale levici zustanou klidne i se sprostym slovem nebo dvema

Vasekpasek 20.3.2007 2:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pan mitrofanov na rozdil od dolezala

Jistě, proto jsem taky na začátk psal "řekl něco jako". Mezitím, co skutečně řekl a co já jsem napsal, opravdu nevidím funkční rozdíl. Taky jsem nikde nenapsal, že řekl něco nepravdivého, jen jsem řekl, že už tehdy připravoval vládu s komunisty a to je neoddiskutovatelné.

Jen drobná poznámka: Komunisté nejsou levice, komunisté jsou - a nyní si doplňte jakékoliv sprosté slovo vás napadne. Extremismus já prostě nerozlišuji, psát o nacistech jako o extremní pravici a o komunistech jako o extrémni levici považuji za nesmyslné. Obojí má stejné (pro vaši informaci - tragické) výsledky.

68 20.3.2007 2:06

Re: Hnus

Mortimére, vy musíte být tak, ale tak zhnusenej, že by mě nepřekvapilo, když ani snídat ráno nebudete. Vy se úplně chvějete! Přitom je jasné, že Vás musí být obtížné opravdu nějak zhnusit až na zvracení a zjevně jste odolnej. No, ten autor Vám musel dát zabrat. Brr.

Martin 20.3.2007 2:03

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pan mitrofanov na rozdil od dolezala

nerekl, dole je citat toho co rekl a neni tam ani slovo o tom ze mame

jen tak mimochodem ktera z techto stran neni levice cssd nebo kscm ? to tak abych se ujistil co rekl tehdy nepravdiveho

hornet 20.3.2007 1:43

Re: Re: pan mitrofanov na rozdil od dolezala

Říkal "jenom" Chtěl bych ještě připomenout panu prezidentovi, že v tuto chvíli podle propočtů, které jsou, má levice 101 mandátů z 200, to je většina. Já jsem připraven v tuto chvíli jednat také se Stranou zelených a předpokládám, že tato jednání nějakým způsobem proběhnou, ale v tuto chvíli nepředpokládám, že by pan Topolánek byl schopen sestavit vládu, která by měla v Poslanecké sněmovně 101 mandátů, které potřebuje. Prostě on tu vládu nesestaví s potřebnou parlamentní podporou, to je fakt. A myslím si, že pánové Klaus a Topolánek to musí vzít na vědomí.

hornet 20.3.2007 1:41

Re: Re: Re: pan mitrofanov na rozdil od dolezala

Pardon, to byl jiný odkaz, tady je ten správný: Paroubkův projev na mimořádné tiskové konferenci

http://neviditelnypes.zpravy.cz/dokument-paroubkuv-projev-na-mimoradne-tiskove-konferenci-p4f-/p_politika.asp?c=A070122_222015_p_politika_wag

hornet 20.3.2007 1:39

Re: Re: Re: pan mitrofanov na rozdil od dolezala

Můžete se přesvědčit, co ten Vůdce vykřikoval: Bratr Paroubek o Vítězném únoru

http://neviditelnypes.zpravy.cz/dokument-bratr-paroubek-o-viteznem-unoru-f18-/p_politika.asp?c=A060423_011435_p_politika_wag

Vasekpasek 20.3.2007 1:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pan mitrofanov na rozdil od dolezala

Ono to "nebylo řečeno", on to řekl Jiří Paroubek, nestyďte se to přiznat. Též se nestyďte přiznat, že v tu chvíli už v duchu skládal socdem vládu za přímé podpory komunistů (a ti by to jistě nechtěli zadarmo, kromě toho, že samo o sobě je to ostuda). Kdo umí počítat a vyzná se v terminologii...

Mortimer 20.3.2007 1:33

Hnus

To co Doležal napsal o obyvatelích vesničky Trokavec je neuvěřitelně odporné. Z jeho slitnů se vracejí sedmdesátá léta - přesně tak se vyjadřovala StB.

Dosud jsem vás měl, Doležale, za senilního grafomana, který může být i zábavný. Teď už vámi hluboce pohrdám. Pro mě jste morální troska.

Martin 20.3.2007 1:30

Re: Re: Re: Re: Re: Re: pan mitrofanov na rozdil od dolezala

vladnout s nekym znamena neco jineho nez s nekym hlasovat v parlamentu, reagoval jsem na to co bylo napsano v clanku

a opakuji bylo receno neco jineho nez "mame 101"

Vasekpasek 20.3.2007 1:25

Re: Re: Re: Re: Re: pan mitrofanov na rozdil od dolezala

"prohlásilo se něco jiného", to je co za větu??? My už k tomu nebudem ani Paroubka autorizovat? Kdo zná terminologii a umí počítat, tak ví, že Paroubek chtěl vládnout s komunisty a to je ten smysl, o který od začátku jde

Martin 20.3.2007 1:20

Re: Re: Re: Re: pan mitrofanov na rozdil od dolezala

nikdo nic takoveho nevykrikoval, prohlasilo se neco jineho a kdo zna terminologii a umi pocitat tak s tim podle tehdejsich prognoz muze souhlasit

Vasekpasek 20.3.2007 1:07

Re: Re: Re: pan mitrofanov na rozdil od dolezala

Zkuste si můj příspěvek přečíst ještě jednou a pak to zkuste komentovat.