27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
BM 20.3.2007 10:47

Re: Re: Permanentní kádrovák Doležal fňuká, že kádrují i jiní :-)

"Tak zaprvé jsme si řekli dost jasně"

Samozrejme ze JASNE, pozyvacim dopisom Moskve a suhlasom zo stiahnutim problemu invazie bratskych armad z pody OSN.

Nechapem, ze historici tuto kristalovo jasnu SEPTIKovu paralelu nevidia.

tony 20.3.2007 10:45

Re: Je hezké, ...blbec určuje kdo je blbec!

Jo, jo 20.3.2007 10:42

Re: Chtělo by to dovysvětlit.

R^

nup 20.3.2007 10:41

Re: Re: Re: Re: Je hezké, že Doležalovi příznivci jsou blbci, co potřebují poradit od vůdce, jestli se smát či brečet.

Čemu říkaj "pidlivizace"? Jestli maj problém se čtením, řeknou to, budu pro příště sla-bi-ko-vat ;-P

nup 20.3.2007 10:38

Re: Re: Permanentní kádrovák Doležal fňuká, že kádrují i jiní :-)

Ale neodejdou. Napřed ještě napadnou Írán, pak "z mimořádných důvodů" "dočasně" odloží volby, aby velký vůdce mohl dokončit svoje poslání.

A mimochodem, dost pochybuji, že 2/3 Iráčanů je proti odchodu US Army. To nejspíš hlásili na TV Fox podle průzkumu v zelené zóně Bagdádu, ne? Měli přinést svobodu a demokracii místo tyranie a zatím přinesli ještě větší tyranii, bordel na ulicích, občas nějaká ta znásilněná čtrnáctka, vyvražděná rodina, zapálený dům, vybombardovaná svatba nebo město srovnané se zemí.

BM 20.3.2007 10:38

Re: Re: Re: Je hezké, že Doležalovi příznivci jsou blbci, co potřebují poradit od vůdce, jestli se smát či brečet.

A prosimjich, kde presne zacina ta Vase pidlivizace ?

BM 20.3.2007 10:32

dnesna porcia smradu zo SEPTIKU

"Doležalovi příznivci jsou blbci"  "jako přestárlého idiota Vás nechtějí ani do kafilérky" "Dubový mužíčku, když se chcete vykecat ze zbabraného života" "Permanentní kádrovák Doležal fňuká, že kádrují i jiní "

Aj takto sa da vyjadrit nazor.

Vlastne nick SEPTIK celkom pasuje k tymto ubohostiam. Nomen est Omen.

nup 20.3.2007 10:31

Re: Re: Je hezké, že Doležalovi příznivci jsou blbci, co potřebují poradit od vůdce, jestli se smát či brečet.

Nauč se v horních Uhrách chovat, hulváte, a pak přijď do civilizace.

AeroKarel 20.3.2007 10:30

Re: Pane Doležale,

Vynechte i ty zbylé, přínos je evidentně nulový - tedy pro Vás. Třeba já se dobře bavím.

AeroKarel 20.3.2007 10:29

Re: Není dobytek jako "dobytek"... Ex "Haló noviny"...

Já bych nechtěl dobytek z družstva, v němž se objevuje komunistická poslankyně, ale v řeznictví to není poznat.

Jihočech 20.3.2007 10:28

Pane Doležale,

já u Vašich článků vyhledávám klíčová slova "vyhnání" nebo "sudetští Němci" a pokud je text neobsahuje, teprve se pustím do čtení. Výsledek? Čtu každý asi padesátý "cenzurovaný" článek :-D 

Petito 20.3.2007 10:28

Re: Re: Re: pan mitrofanov na rozdil od dolezala

... ještě teď je mi  blbě, když si na to vzpomenu...

AeroKarel 20.3.2007 10:27

Jestlipak se ten včerejší článek LN

o akcích rozvědky proti šlechtě a advokátovi objeví také na netu? Včera tam nebyl.

Moc zajímavé, co a koho platíme.

BM 20.3.2007 10:19

Re: Je hezké, že Doležalovi příznivci jsou blbci, co potřebují poradit od vůdce, jestli se smát či brečet.

Pocuj SEPTIK kolko kombinacii lomitiek mas este v talone, aby si tu mohol stale rozvanat ?

Existuje vobec oblast od neurochirurgie po superstruny, v ktorej by si nebol ABSOLUTNE NEOMYLNY DEBIL ?

VladaPing 20.3.2007 10:05

Není dobytek jako "dobytek"... Ex "Haló noviny"...

Poslankyni KSČM Ivanu Levou výsledek referenda překvapil. Nezdálo se mi, že to dopadne až tak jednoznačně. O to víc je to potěšující. Podle poslankyně je to důkaz toho, co si lidé o radarové základně skutečně myslí. Je to nezkreslený údaj, na rozdíl od mnohých jiných statistik, které vycházejí v novinách. Je to také výraz toho, že i když v těchhle oblastech přicházejí různé nabídky, tak že ti lidé neztratili zdravý rozum.

...... Minulý týden v rámci poslaneckého dne jsem objela tamní vesnice. Aniž jsem na to zavedla hovor, na všech setkáních lidé sami k tématu radarové základny obraceli své dotazy a připomínky. Dokonce mi jedna zaměstnankyně při besedě řekla, že sebrala 300 podpisů pod petici. Ve všech vystoupeních jsem cítila, že lidé mají obavy z toho, co tam bude. Zvlášť příkosické družstvo má obavy. Dobytek prodávají do Německa. Mají strach, že když tam bude radar, že pak Němci nebudou jejich dobytek chtít, dodala komunistická poslankyně.

19. března 2007, Václav MÍKA

S/k/ep/tic/us M/a/xi/mus 20.3.2007 9:52

Nevím jak na septika, ale Vás tenřezník pořád kupodivu míjí, asi už jako přestárlého idiota Vás nechtějí ani do kafilérky :-)))

S/k/ep/tic/us M/axi/mus 20.3.2007 9:49

Dubový mužíčku, když se chcete vykecat ze zbabraného života, tak si založte samostatné vlákno a mě do toho netahejte.

Anonym 20.3.2007 9:45

Re: Není každý den posvícení, pane Doležal.

Já tomu spíše, vážený pane, rozumím tak, že právě tato otázka se ideologicky staví velmi špatně, a proto se nedá nadirigovat politickými stranami, ať již levými nebo pravými. Většina občanů je totiž přesvědčena, že o ní má každý rozhodnout bez  ohledu na své politické smýšlení. ( To ostatně známe i z dob husitských, kdy se Vatikán mohl pominout ani ne tak z rozbujelého "českého kacířství", nýbrž z toho, že každá ženská od plotny tu umí číst a vykládá si bibli po svém!)

Ačkoli jsme byli často v minulosti svědky, že ne vždy má pravdu většina, závidím Vám, i těm ostatním, kteří přesně vědí, že jen oni mají pravdu a že naprosto přesně vědí, co pro tuto zemi bude a nebude dobré. Já si tím jist nejsem a dokonce si "bolševicky" troufám tvrdit, že to neví v tuto chvíli nikdo. Radar může být platnou součástí obrany stejně jako může být důvodem rozpoutání válečného kofliktu a nebo může sloužit jako pátá kolona USA v Evropě. Kdo má trochu zdravého rozumu, musí připustit, že žádná z těchto možností není naprosto vyloučena, ačkoli počet pravděpodobnosti, že některá z nich nastane, není pro tu kterou alternativu stejný.

Nemáte hrůzu z toho, že nekompromisně zasáváte názor (bez toho, že byste připustil, že to může být i jinak), který může zavést naši zemi někam, kde bychom být nechtěli? Jestli ne, nezbáývá mi než Vám závidět.

jirka.s. 20.3.2007 9:40

Re: Re: "bohužel jsou příliš staří i pro rasa...."

Já zase tvrdím, že na každé prase se někde vaří voda! Doufám,  že ta pro septika už má alespoň 98°C.

Mortimer 20.3.2007 9:39

Re: Re: Re: Neni nad internet

Ergo - vám tedy nevadí skutečnost, že se vezmou nějaká fakta, k nim se přidají nějaká jiná fakta, smotají se dohromady, a veřejnosti se pak prezentuje konstrukce zcela ve stylu StB.

oakman 20.3.2007 9:27

Re: Je hezké, že Doležalovi příznivci jsou blbci, co potřebují poradit od vůdce, jestli se smát či brečet.

Ne, pane, tohle je svobodná společnost, každý má právo na názor. Jako zástupce mas, které si na myšlení v minulém století jářku nepotrpěly, byste mohl jít se svou kůží také na trh a místo pomluv kdo tady koho následuje, dát dohromady kloudný argument pro své nadávky. Typicky levcově česky víte, co nepůjde, ale 40 let jsme čekali, že také budete vědět, co půjde. Toho jsme se nedočkali, čekat dál nebudeme, není čas na hrdinství,! Čekat, že v české stárnoucí socanské hlavě vznikne cokoliv podnětného pro nové století je jako hledat duchovno v tvorbě Sobotkově, Jelínkově a těch dalších "osvícených mladých hlavách draka Jiřího." -) Staré psi nové kousky nenaučíš, bohužel jsou příliš staří i pro rasa....

J. Mach 20.3.2007 9:24

Re: Permanentní kádrovák Doležal fňuká, že kádrují i jiní :-)

Septiku, proč jsou dvě třetiny Iráčanů proti odchodu US Army? Počkejte, až američani odejdou, jak budou profesionální ochránci lidských práv ječet, proč se nic nedělá proti těm strašným jatkám v Iráku.

oakman 20.3.2007 9:20

Není každý den posvícení, pane Doležal.

Kdosi tu pode mnou píše, že 2/3 populace je proti radaru a kdo říká, žepokud nejsem pro radar nejsem pravice, pokud jsem pravice - musím být pro radar. To je to nekonečné prokletí tohoto národa - honem se rozdělit bez hlubšího poznatku a válčit "do posledního muže" v názorové bitvě založené na strachu a předsudku (levice) a huráválečnictví na druhé(pravice). Ono to není tak jednduché. Autora tohoto komentáře bohužel musím ujistit, že v zemi kde 1/3 populace zcela veřejně žije z peněz druhých a ta druhá o to politicky vehementně usiluje pod heslem -"stát nám MUSÍ zajistit plné koryto!" - je naprosto normální, že 2/3 populace jsou proti čemukoliv, co zavání dospělým myšlením a radši pošlou tu sms Sámerovi nebo Vladkovi.

K sudeťákům - na jedné straně tu existuje podobná hysterie jako u restitucí. Místní dobytek se za své zločiny neomlouvá. On je to takový dobytek, že už "zapomněl!". On totiž zapomíná rád. Mauglí by vám pověděl o Opičím Lidu - doporučuji oprášit Knihu Džunglí....

K raketám, radarům a levici - Mnozí levicově smýšlející sie totiž domnívajížena pravé části spektra se rozhoduje stádně, bez osobního úsudku, na povel stranického vedení. Pokud to tak někteří "pravicoví" politici ventilují, jen ukazují, kolik mozků s bolševickým software je v občanských stranách, nicméně to nic nemění na faktu, že 1/3 populace je pevně přesvědčena, že základna je dobrá - proti "spojencům" v BRD, proti "bratrům" z Ruska a hlavně proti soudruhům soustruhům - to aby nás moudře nezavřeli znovu do lágru. To je to nejsmutnější - největší agresi a jatka nelze čekat ani od skopce ani od mongola, ale od českého "spoluobčana" - bolševika.

Hariet 20.3.2007 9:19

Re: Na puvodu zalezi

Tady jde jenom o to, že se u nás každému měří jiným metrem...  Nakonec, tak to bylo vždycky. Ať už ve vládě seděli rudí, nebo modří. Z bláta do louže...;-€

Anonym 20.3.2007 9:19

A propos

Proč autor článku glosuje situaci, za které se nepodařilo získat materiály proti event. šlechtickým restituentům, slůvkem bohudík?

Chápal bych, kdyby se ČR pokusila materiály zfalšovat. Ale získat ty, které svědčí buď o tom, že těmto osobám nesvědčí české občanství nebo že kolaborovali s nacisty, to mi nepřipadá nefér. Takové důkazy si opatřuje přece každá strana složitějšího civilního (a možná někdy i trestního) soudního sporu.Tak proč je to morálně pod úroveň?

Jsem pro to, aby byl majetek navrácen těm, kteří byli a zůstali Čechy i ve složitějších dobách. A nemuseli proto v mých očích zrovna skončit  v koncentráku. Ale ti ostatní?

S/k/ep/tic/us M/axi/mus 20.3.2007 9:07

Je hezké, že Doležalovi příznivci jsou blbci, co potřebují poradit od vůdce, jestli se smát či brečet.

Prostě a zkrátka potřebují Velkého bratra, jelikož nejsou schopni samostatného života jako dospělí lidé.

Proužek 20.3.2007 9:04

Kouzelné glosy

Blahopřeji, pane Doležele, ta glosa s tím Německem (s Ruskem za zády, coby  vítěžem 2.sv. války), tak je kouzelná a člověk by se smál, kdyby nemusel brečet. S tou katedrálou jakbysmet. A s těmi Trokavci? Brečet nebo se řehtat až se za břicho popadat? Prosím, poraďte.

Anonym 20.3.2007 8:48

Zdá se mi to jako ignoranství

Ze všech výzkumů, které se v této zemi ohledně radaru USA vypracovaly, vyplývá, že téměř  tři čtvtiny národa je proti. Už jen prostou matematikou je zřejmé, že tento názor jde napříš politickým spektrem.

A vždycky se najde někdo (a kupodivu jich není málo), kdo tvrdí, že proti jsou bolševici, kdežto ti ostatní jsou ti jediní inteligentní, moudří a prozíraví pravičáci.

Jděte do háje! Jedním z ústředních politických doktrín 50. a 60 let bylo okřídlené "kdo nejde s námi, jde proti nám". (Změnil to až Husák, který prohlašoval, že kdo nejde proti nám, jde s námi! - Jak moudré!).

A ejhle: Pravičáci to vidí úplně stejně jako nejbolševičtější bolšecici.. Kdo je proti radaru, je proti pravicové politice! No vida, a pak že nevstoupíš dvakrát do stejné řeky.

Zebra 20.3.2007 8:32

Chtělo by to dovysvětlit.

Autor je přesvědčen, že se dvěma třetinami trokavců, volících KSČM a ČSSD je snadné manipulovat. Dobrá, manipulovatelní zmanipulovaní trokavci volili proti radaru. A třetina trokavců modrých ? Nemanipulovatelných ? Ti volili proti radaru z vlastního, hluboce niterného, ničím a nijak nezmanipulovatelného přesvědčení ? Nebo jim jen odprýskl svrchní modrý lak z rudého základu ?

mjd 20.3.2007 8:30

Re: Re: Pane Doležale!

Každá informace je dobrá. I ta špatná. Nejhorší je nevědět.