27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Harpyje 20.3.2007 16:53

Re: Re: Vážený BM! Mohu posloužit dalšími skvosty ze "Septikových bylin"!

"Harpyje, pán není rasista(čert ví, co to vlastně je), jen xenofob, ale kolaboranty je třeba věšet.:

Autor: Skepticus Maximus IP: 194.228.26.xxx Datum: 20.07.2006 09:25

Takže se nebojte, ve Vašem případě se toho klidně ujmu sám. Můžete mít ke mně důvěru"  - Septik není nic jiného, než ubohý malý čecháček, který si zde honí triko a asi nejenom to.

abc 20.3.2007 16:49

Voliči v obci Trokavec loni ......

"

Voliči v obci Trokavec loni v létě ve volbách hlasovali ze dvou třetin pro komunisty a ČSSD........."

Tak to mají Amíci špatně vyprojektované. Měli si najít obec, kde obyvatelé hlasovali pro modré.Jejich chyba.

jirka.s. 20.3.2007 16:38

Re: Vážený BM! Mohu posloužit dalšími skvosty ze "Septikových bylin"!

Do té doby hloupě žvaníte, zalezte do boudy a mlčte,Na pohádky si najděte mladší publikum,Ještě máte nějaké další moudro v zásobě?,jste jak malé dítě, jděte strašit malé děti,Toto je právě hezká ukázka čisté demagogie(nebo zhovadilosti),Nezamrzl jste v 50. letech, Ti inteligentnější rozdíl poznají., Můžete mě ohromit kvalitou svých informací, ale spíše tiše odejdete z diskuze., Argumenty nesedí a Vy to navíc ani nedokážete posoudit. ,takže pouze nechápete, nechápavost je právě Vᚠproblém, dědku neblázněte, Jděte se vycpat se strašením, Zanechte té idiotské argumentace a vrate se do reality, ukázal jste se sám jako demagog a účelový lhář, nejste vtipný, jen zoufale omezený, zanechte už těch přihlouplých agitek, pomatené kopretině, Co to žvaníte, Nechcete se spolu s těmito řiolezci za ten "dvorek"odstěhovat?: Narozdíl od Vás, mokere, nejsou mojí spásou, cizí p/r/d/e/l/e :-): až budete, jako správný kolaborant, někdy v budoucnu čekat na exekuci a budete mít čas pozorovat své soudruhy, jak se houpou na větvi či sloupu veřejného osvětlení, doufám, že Vás ty jejich zmodralé vyplazené jazyky a uvolněné svěrače upřímně rozesmějí. To víte válka je vůl a kdo seje vítr, sklízí bouři , zalezte si k nohám svého pána a neštěkejte tady z cesty  Jistěže pse Vy a Vám podobní přizdi/s/r/á/č/i jste v každé době stejní.:  Zvl᚝ když čerpáte z vlastních skušeností. Když s.e.r.e.t.e. při zdi vy, tak s.e.r.o.u. všichni, že. Reálně blbý AeroKarle

Doporučuji Vaší ctěné pozornosti obzvláště pasហo zmodralých vyplazených jazycích!

AndyO 20.3.2007 16:35

Re: Re: Re: Re: Re: Už se těším,

je to den dva nazpět, co jsi tu spílal autorovi, že mu nebudeš  vykat, nebo si ho nevážíš. Zarazilo mne to, byl to poněkud zvláštní způsob chování, ale u vás doma zřejmě obvyklý. Proto jsem se ti snažila vyhovět a postupovat stejně. Nevážím si tě totiž ani trochu. Směs antisemitsko- xenofobních a zmateně levicových názorů, které zde zhusta prezentuješ jako svatou pravdu, s mnohými poznámkami o IQ ostatních, s tebou nesouhlasejících mi připomíná několik jedinců, které jsem měla tu smutnou čest poznat- lidi bez páteře. Takže soudruhování si nech domů, tady si tykáme, anžto si sebe nevážíme. Tak je to přeci v pořádku.

Mirek F. 20.3.2007 16:34

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Opět Doležal a sudeáci ....

Jako kdyby se někdy sudetští Němci chtěli připojit k Německu, to je přece zcela fantastická myšlenka, že. Nějaký západoněmcký životní standart by jim byl naprosto  ukraden, zrovna tak, jako Němcům východním:-), SN byla přece myšlenka jednoty českých zemí vždy hluboce svatá....

Mirek F. 20.3.2007 16:31

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Opět Doležal a sudeáci ....

Přesně ten

Vik 20.3.2007 16:30

Re: Re: Opˆt Dole‘al a sudeŸ ci ....

Vik 20.3.2007 16:28

Re: Re: Opět Doležal a sudeáci ....

Milý a velmi slušný čárlý! Vylez ze svého brlohu a zjistíš, co vše je zdevastováno nyní.Budeš  valit!

jirka.s. 20.3.2007 16:28

Re: Nevím jak na septika, ale Vás tenřezník pořád kupodivu míjí, asi už jako přestárlého idiota Vás nechtějí ani do kafilérky :-)))

Ano, řezník mne míjí! Jestli ono to nebude tím, že nejsem prase! A s tím tvým zaměstníním v kafilérce jsem zřejmě měl před časem pravdu, viď? Už jsi hezky profesionálně degenerovaný, formalín už ti leze i ušima!

PROKOP BUBEN 20.3.2007 16:23

Re: pane Doležale

 ANO - právě údobí tzv. NORMALIZACE je tím za, které by se mělo stydět hodně občanů této země a to proto, že je většinou zažila a prožila.....Vypadá to ovšem, že hodně z těch, kteří se na této OBLUDNOSTI podíleli nejvíce, jsou na svoji činnost nejen hrdi, ale slušnými důchody a jinými VÝDOBYTKY ještě odměněni....Byl jsem zděšen, jak bývalý bachař z koncentráku Vojna zlehčoval a s úsměvem bagatelizoval osudy politických muklů a i po této zkušenosti setrvával v řadách bolševických pochopů za normalizace....Lze snad pochopit poválečné nadšení a naivitu mladých, kteří prozřeli....Je však možné  pochopit ty, kteří si z praktické vlastizrady vytvořili své pochybné společenské postavení......Pravdou je, že ani Boblig, nebyl za své krutosti potrestán a dožil v klidu.....Jsme však stále tak blízko tomuto údobí dějin....?

Sk/ep/ticu/s Maxi/mus 20.3.2007 16:15

Máte pravdu, já skutečně nemohu chybět, když jsem zde :-)

No a to, že Vám chybí cizácká šlechta a kolaboranti je rovněž zřejmé (Y)

Harpyje 20.3.2007 16:14

Re: UberMensch Doleschall schreibt, že Hawel napsat velmi pěkná článek.

Hochu, když někdo čte tvé příspěvky, tak může sotva věřit, že takové individuum umí vůbec psát.

Buvol 20.3.2007 16:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ani nahodou

Na te vᚠtitulní, nemám ....

20.3.2007 16:03

Re: Chtělo by to dovysvětlit.

taky mne to napadlo. Neobolševické škatulkování modráků nahoře, kteří dosáhnou na úplatky se stavbou spojené, a kterým ještě z bot koukají bolševické rudé ponožky, má pořádnou trhlinu.

;-)

PRASI DENT 20.3.2007 16:01

Re: UberMensch Doleschall schreibt, že Hawel napsat velmi pěkná článek.

 NO, byli a jsou na Hradě ještě horší......Že i v příštím údobí budou....?

20.3.2007 15:58

doktore,

pokud jsi obeznámen s právem šaríja, tak víš, jak se laskavé Turecko chovalo ke svým neislámským spoluobčanům. Ke Kurdům se dnes chová z tohoto pohledu v rukavičkách !

Dále nám vysvětli, jak mohla pátá kolona Arménů vést občanskou válku proti státu ( jehož byli až druhořadými občany, bez mnoha občanských práv, poskytovaných muslimům !, o čemž takticky mlčíš ), když prakticky 100 % mužské populace od 17ti do 60ti bylo na frontě?? Navíc ta genocida Arménů během předcházejících 50 let zdaleka nebyla v Turecku první...

prozac 20.3.2007 15:56

Re: Re: No člověče Buvole

I buvol řekl: "Jsem silný jak býk a zrovna tak chytrý."

F2 20.3.2007 15:54

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Opět Doležal a sudeáci ....

Socík, to je takové milé slovo, tím myslíte ten jeden velký koncentrační tábor obehnaný ostnatými dráty ?

milan 20.3.2007 15:50

Re: Re: Re: Už se těším,

DOKTORE SES VUL ....

Anonym 20.3.2007 15:46

Re: Re: Re: Není každý den posvícení, pane Doležal.

Hluboce s vámi nesouhlasím.

Lidé, kteří měli názory jako Vy (tedy, že vše z minulosti je pokřiveno minulým ideologickým nazíráním), vylili po listopadu v mnohých případech s vaničkou i dítě. A horko těžko teď některé věci, alespoň částečně, restaurujeme. Myslím, že lépe je přistupovat k věcem racionálně než ideologicky či emotivně.

oakman 20.3.2007 15:44

Re: Re: Re: Dolezal zase dnes mimo,

Pan Hušák není agent Stb? Nebo jste mu to odpustil?? Na co byl Otec Vlasti hrdý nám chléb do úst nevloží, Praha měla swložení obyvatel vždy takové, že byla městem multinárodním. Složení obyvatelstva osciluje podl e následujícího rozdělení - 60% češi, 20 - 25% němci a zbytek židé, italové (Vlaši) a ostatní národy říše. Takže bych si vyprošoval hodnocení pohledem Vecy Vidláka ze Lhoty. Staré Město založili židé jako obchodní osadu, Malou Stranu němečtí kupci, na Staroměstské radnici bys také našel každé druhé jméno německé. To jsou fakta. Tak tu nezačínej s Nejedlého bláboly zdobenými Jiráskovou šlehačkou.

BM 20.3.2007 15:33

Re: Re: Re: ani nahodou

Nie je potrebne sa ospravedlnovat, nie ste zodpovedna za vsetkych magorov s Ceskym pasom vo vrecku. ( teda pokial to nie su chovanci Vasho ustavu, "kde se leci rozum" :-) )

On chcel napisat nieco v zmysle "A oni zas biju cernochov ", ako komunisti, ked im dosli argumenty.

AndyX 20.3.2007 15:32

UberMensch Doleschall schreibt, že Hawel napsat velmi pěkná článek.

Kdo ho čet, nemůže uvěřit, že toto multikulturalismem poblblé individuum bylo kdysi prezidentem České republiky.

Adolf 20.3.2007 15:31

Re: No člověče Buvole

.....Ta myšlenka, že by se sudeáci chtěli odtrhnout po pádu Berlínské zdi mne opravdu nikdy nenapadla..... to bydte rad, to muze napadnout jen opravdoveho zastupce slabsiho dusevna.

Adolf 20.3.2007 15:30

Re: Re: Re: Re: Re: Opět Doležal a sudeáci ....

Vetsi debilitu snad nemuzes ani vyplodit. Ja znam Nemce moc dobre a vim , ze az na par rvounu bez zadneho vyznamu tyto umysly by nikoho nenapadly. A tem, kteri zde podnikaji, jde jen o businnes, sami se sudeto-ceskym problemum jen usmivaji, jako ja Tvym duchaplnym vyplodum...

Jan Hus 20.3.2007 15:28

Pohrobek Sudeáků!

Beneš se musí v hrobě obracet a zvracet co ta Havlova pakហzde zase zasela. (Y)

BM 20.3.2007 15:24

Re: Re: Re: Re: Re: ani nahodou

Uz som pochopil, precital som si "tituly" ustedrene v prispevkoch s.buvola vyssie.

Nuz, vrana k vrane sada.

Joe 20.3.2007 15:22

Re: Re: Permanentní kádrovák Doležal fňuká, že kádrují i jiní :-)

Vrat se do skoly idiote, v Afganistanu byli Soveti a zatahli je tam Americani.:-P

BM 20.3.2007 15:18

Re: Re: Re: Re: ani nahodou

Ako prosim suvisi vulgarita tu znameho zmetka SEPTIKA so Slovenskym Statom ?

doktor 20.3.2007 14:54

Re: Re: Re: Re: Už se těším,

Provedu, soudružko. Zapomněl jsem skoro na dobu, kdy na každých dveřích v podnicích a školách byla cedule: "Soudruhu, ty!"