6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kpec 16.7.2007 0:38

Re: jo osobnosti....

nevsiml jsem si, ze by Chytilova ,nebo Kubisova mely veke kozy a uplne jsem prehledl , ze je cpaly do kdejekxch novin. Ale jsem hodne stary a pamatuju si, ze metodou Josefa Goebelse bylo zdiskreditovat a zesmesnit mluvciho neprijemneho nazoru a prekroutit nejmene o 180° to co rika.Nakonec  pan Dolezel ani nezakryva kde se demagogii naucil .

gogo 16.7.2007 0:40

Re: Re: jo osobnosti....

nemluvil jsem o chytilové, ale o celebritách....i když...chytilová je možné dobrá režisérka, ale vojenství nerozumí

Eva D. 16.7.2007 15:57

Re: Re: Re: jo osobnosti....

Byla.

mik 16.7.2007 0:49

Re: Re: jo osobnosti....

Tak si asi taky pamatujete, ze zde byly po dve generace decimovany opravdove elity a misto nich zde mame uz jen aktivisty vseho druhu, kteri sice nicemu nerozumi ale do vseho si troufaji kecat, o vsem chteji referendum.

Alert 16.7.2007 4:33

Re: Re: Re: jo osobnosti....

Nevšiml jsem si že by třeba Parkanová byla nějaká odbornice na vojenství. Měl jsem dojem že něco mezi barovou zpěvačkou a  uklízečkou. :-/ Teď mě napadá jestli teď nahoře nesedí naše opravdová jelita .... ;-P

Borek@exil 16.7.2007 4:53

Re: Re: Re: Re: jo osobnosti....

No vidíte.....a v Americe je zavedenou tradicí, že ministrem obrany je civilista. A taky to jde. Ono je to tak i lepší.

Olinka 16.7.2007 7:00

Re: Re: Re: Re: Re: jo osobnosti....

taky myslím..a jak tak sleduji paní Parkanovou v její ministerské činnosti, zdá se mi, že si vede dobře...minimálně se snaží provětrat ten bo*del:-)

kopec 16.7.2007 10:12

Re: Re: Re: jo osobnosti....

Pokud povazujete za elity lidi ,kteri podporuji pokleslou vladu, tak tech mely minule rezimy prehrsle

kopec 16.7.2007 12:26

Re: Re: Re: jo osobnosti..../mikovi/

Vysledek referenda ma stejnou hodnotu jako jako hlasovani v parlamentu. Je uplne lhostejne, zda rozhodne vetsina hlupaku v referendu, nebo par hloupych politiku v parlamentu.Jiste je pouze to, ze v referendu rozhodne vic hlupaku.

badaxe 16.7.2007 7:55

Re: Re: jo osobnosti....

obě jmenované opravdu netrpí nadměrným poprsím, bohužel ani netrpí nějak vysokou snahou si něco zjistit a naopak se snaží připomenout že ještě existují. Pokud Kubišová řeší bezprizorní psy asi neškodí a občas i pomáhá, pokud se pouští do věcí jimž nerozumí (a a ni se o to nesnaží) je to bohužel díky její známosti poněkud nebezpečné. Obdobně i u dalších "osobností" . Mnohé z podepsaných po pravdě neznám (to neznamená že nemohou osobnostmi být) u mnohých jsem si jist že osobnostmi nejsou. Mimochodem s posouzením zda je někdo osobností bych počkal aspoň pár let po její smrti, prohlašovat za osobnost někoho, kdo se možná jen vyhoupl díky vhodné konstelaci (politické či jiné) je dost krátkozraké. Možná je to odlesk pocitu že těch osobností máme málo, takže si je vytváříme (a zase rušíme). Bohužel představa že "umělci dělali revoluci" je spíše mediální bublinou.