6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Claudio 16.7.2007 9:38

Re: Pane Doležal,

 Vy jste však dosud nepochopil a snad ani nečetl naši Ústavu, která je koncipovaná ne pro přímou demokracii, ale pro zastupitelskou. To je vaše a vám podobným neštěstí. Oháníte se demokracií a nevíte o čem píšete. Doporučuji vám proto zajít na Základní Školu i někde na vsi a zeptat se dětí, co se to vlastně naučili o naší Ústavě a co je to demokracie!

k.k. 16.7.2007 9:48

Re: Re: Pane Doležal,

Já nevim, vy se tu pořád hádáte jestli radar jo nebo ne, přitom na náš názor se nikdo vážně ptát nebude. Buď to Američané opravdu chtějí za každou cenu u nás, a pak si to prosadí i kdyby trakaře padaly anebo se dohodnou s Rusama na jiném řešení. Tady bude rozhodující jaký tlak bude vyvíjet Francie a Německo, které nechtějí Rusko provokovat a jsou spíše proti radaru.

Protiva 16.7.2007 9:56

Re: Re: Re: Pane Doležal,

A co když vůbec nejde o radar, ale o to, dostat vojáky USA na území, kde dosud nejsou? Zachytit se drápkem a pak se uvidí.... Vždyť majitelé zeměkoule, za něž se USA odjakživa považují, musí mít přece svoje základny VŠUDE!!!!!!!!

Protiva 16.7.2007 9:52

Re: Re: Pane Doležal,

Co byste chtěli od kameraden sudetenlandschmanschaft parteigenosse Doležala? Copak u sudeťáků se někdy vyskytovalo něco jako demokracie? Kdy už tenhle fašista skončí a potáhne do hajzlu s těmi svými duševními ejakuláty???????

Jura Jurax 16.7.2007 10:17

Re: Re: Re: Pane Doležal,

No, pokud pan Doležal nehájí své milované sudeťáky, píše docela moudře - na rozdíl od Vás.

gerontusinza 16.7.2007 9:57

Lituji pane demokracie je jen jedna. Bez přívlastků jako zastupitelská nebo lidová.Re: Re: Pane Doležal,

Chápu, na VUMLU či Marx -leninismu vás to neučili ale učili vás přemýšlet, pokud jste dělal nějaký vědní obor, nikoli jen politiku či žurnalistiku. Tak že nikoli demokracie je když.... , demokracie buď je nebo není. A vy aniž byste uvažoval, říkáte že je i v tom okamžiku, když se vlády dostane skupince hochštaplerů která se dostala k moci s takovámi vědomostmi (malými), kteří své zájmy (dle vás demokraticky) prosazují proti vůli národa a demokracie (Vláda=vůle lidu) ji vlastně nezajímá a žvaní. Jinak proč glosujete, když s tím primitivem kterému pár nedovzdělanců říká politolog, vlastně souhlasíte?

jirka.s. 16.7.2007 16:29

Re: Lituji pane demokracie je jen jedna. Bez přívlastků jako zastupitelská nebo lidová.Re: Re: Pane Doležal,

Zajímavé, geronte! S údivem zjišťuji, že s tebou musím někdy souhlasit, většinou v obecných věcech, jako třeba právě teď v případě názoru na to, co to je vlastně demokracie. Do zásadního sporu se ovšem dostaneme, když máme vyjádřit svůj názor, kdože je to vlastně v té skupince hochštaplerů. Já tvrdím, že jsou to zhruba tito:

Vilém Buriánek, Zdeněk Doležel, Jan Fencl,  Andrej Grega, Stanislav Gross, Jan Hanáček,  Josef Hojdar, Miroslav Jansta, Věra Jourová, Tomáš Kadlec, Jan Kavan, Eva Klimovičová, Luděk Krystýn, Jan Mareš, Michal Kraus, Marian Kuś, Otakar Kypta, Petr Lachnit, Egon Lánský, Josef Láznička, Jan Mládek, Jaroslav Palas, Jiří Paroubek, Ladislav Péťa, Karel Ponocný, Petr Pospíchal, Pavel Přibyl, Milan Pulec, David Rath, Zdeněk Richtr, Miloslav Řehulka, Jaromír Schling, Ludmila Schwarzová, Barbora Snopková, Marie Součková, Karel Srba, Jindřich Sznapka, IvoSvoboda, Vladimír Šiša, Jana Volfová, František Vybíral, Jiří Vyvadil, Lubomír Zaorálek, Ladislav Zelinka, Eduard Zeman, Petr Zgarba, Lubomír Žemlička, Martin Vlasta,Karel Černý

Jinak přeji hezké odpoledne!

Frank 16.7.2007 8:34

Blažková

Mám dojem, že i stará Blažková už pochopila, že zmíněná radarová stanice nebude chránit ČR. Ředitel vesmíru Bohuš asi o tom ještě neví nebo nechce vědět? Pominu technické parametry, vliv na životní prostředí a jiné údaje, protože pravdu se stejně nedozvíme. Nebo si snad někdo opravdu myslí, že zelené mozky /jedno či americké nebo ruské/ řeknou pravdu? Stále ještě čekám na chemické zbraně z Iráku, kvůli kterým USA začaly válku. Američani se je tam ani nenamáhali přivézt a pak najít. Koho to dnes zajímá? Teď je třeba začít tažení na Írán. Holt ropa je ropa a USA jsou nenasytné. A důvod tažení se taky najde. Třeba obohacování uranu v Íránu. Atomovou zbraň vlastní mj. i Pákistán, Indie, Izrael....To nikoho neznepokojuje? Írán za posledních 100 let nikoho nenapadl. Totéž ale nelze říci o USA ani náhodou. Rovněž použití atomové bomby se USA nerozpakovaly na civilní obyvatelstvo. Je zajímavé, že od jisté doby utichla kritika USA na okupaci ruských vojáků v Čečny. Náhoda?

Burma 16.7.2007 8:59

Re: Blažková

Blahoslavení chudí duchem, Vaše bude království nebeské..... postatomové....

chytrý horák 16.7.2007 9:08

Re: Blažková

Opravdu jsou pro Vás důležité technické parametry radaru? V tom případě je zkuste srovnat s technickými parametry dnešní atomovky, můžete zkusit porovnat i vliv na životní prostředí. Jako důvod k napadení Iráku bohatě postačoval fakt, že Saddám opakovaně odmítal kontrolu inspektorů OSN. Jen debil by mohl říci "dobrá, stačí Saddámovo slovo" a na tomto základě dát všanc životy milionů lidí. Naštěstí odpovědní měli v hlavě víc rozumu než Vám podobní. To, že atomové zbraně vlastní i jiné státy nesnižuje nebezpečnost těch Íránských, naopak dává to další důvod navíc k opatrnosti. Írán že nikoho nenapadl? Jestli ono to nebude tím, že to dělá prostřednictvím svých dotovaných teroristů? Ale to by na Vás asi už bylo moc složité. Co se týče Hirošimy, jak víte, že se USA nerozpakovaly? A i kdyby, proč by měly? Byly krvavě a zákeřně napadeny, navíc je známo, že neukončení války s Japonskem tímto rázným způsobem by přineslo obětí mnohem více. A pokud utichla kritika USA vůči Rusku, připouštíte tím že vůbec kdy nějaká z jejich strany byla. Vzpomenete si, kdy se na takovouto kritiku zmohli připos*aní Češi nebo slavná socialistická EU? Náhoda?

Claudio 16.7.2007 9:23

Re: Blažková

 A vy ste volil koho? ČSSD, US-DEU, KDU-ČSL začali vyjednávání o radaru bez vědomí veřejnosti, ODS, KDU-ČSL, SZ pokračují ve vyjednávání o radaru s vědomím veřejnosti. Nesouhlas osobností vyjádřený dopisem a dožadující se referenda dává signál o tom, že nevěří žádné parlamentní straně neboli jejich představitelům(snad jedině KSČM) a proto se dožadují rozhodnutí lidu, který preferují jako záruku správného rozhodnutí ve věci umístění radaru a bezpečnosti státu.

 I stará Blažková pochopila a už nechodí k volbám a dožaduje se proti Ústavě přímé demokracie, tedy že budeme všichni do všeho mluvit a ve všem rozhodovat silou většiny. V tom je naděje Blažkových k dosažení bezpracného ekonomického zajištění a zbavení se osobní zodpovědnosti za zvolené kandidáty. Vyhneme se tak všem světovým rizikům, zváště pak terorizmu, neboť si odhlasujeme neobranu. To bude nejbezpečnější, ale pro případné útočníky. Nikdo se tak alibistického státu neujme, jedině jako okupant. Takže bude vystaráno. Zbabělý stát nemá nárok na suverenitu a jeho neutralitu by musely uznat všechny státy světa, tu nejde odhlasovat. Tu musí prosadit osobnosti národa a statečný lid ochotný kdykoliv padnout za vlast!

 Děte do háje Blažkové!!

gerontusinza 16.7.2007 10:05

A vy jinam pane.Re: Re: Blažková

I ta stará Blažková má více rozumu než vy.A vaše meditace o demokracii s přívlastky je stupidní. Víte kolikrát jsem ty krákaly slyšel dělovat že je zajímá jen lidově domokratická demokracie (i  tento výplod byl nádherný). Pane přestaňte kecat a začněte (aspoň trochu) myslet, u ž mě ta vaše "pravicová" politika zmáhá. Já prostě syčáky, zloděje a tlučhuby ať jsou pravicoví či levicoví, nevolím.

jirka.s. 16.7.2007 16:34

Re: A vy jinam pane.Re: Re: Blažková

Tak to by mne docela zajímalo, koho to vlastně, geronte, volíš!

Kazan 16.7.2007 9:50

Re: Blažková

Ty chemické zbraně ovezly ruské Antonovy do Syrie právě 3 dny před započetím US operací. Mluvilo se o tom při soudu toho chemického Ali, co ho už asi pověsili. Ono je dobře známo,  že jen několik sudů s antraxem pokryje dost velký kus země. Jinak s chemickými zbraněmi jsou jen sporé zkušenosti z praktického frontového použití. Ale chlor a Yperit použili Němci na francouzské frontě během první světové vojny a mělo to devastující následky. Ve Vašem případě bych o tom raději něco nastudoval než začnu rozšiřovat rozšafné názory.

Lovap 16.7.2007 9:55

Re: Re: Blažková

A to chcete povedať, že transport do podozrivej sýrie unikol očiam USA? Ale chodte niekam...

Regan 16.7.2007 8:17

Jako vždy,

pravdivé a moc dobře napsané.

hudry 16.7.2007 8:15

osobnosti?

Mám dojem, že se tu velmi účelově operuje s termínem, který k problému někdo dodatečně a uměle přilepil. V tom dopise se píše něco jako "... my, níže podepsané OSOBNOSTI, žádáme aby ..."? Pokud to tam je, tak to jistě není hezké, protože "osobnost" je něco iraciálního, subjektivního a použito pro označení sebe sama i velmi nabubřelého . Pokud to tam ale není, tak srovnání se "starou Blažkovou" není vůbec na místě! Proč by spisovatel, herec, řidič nebo i toaletní babička nemohli svobodně vyjádřit svůj názor?

Netřeba 16.7.2007 8:40

Re: osobnosti?

Máte pocit, že by řidiči nebo toaletní babičky sepisovali petice k věcem, kterým rozumí jak koza petrželi? Ale umělci, to je "iný kafé", že!  Nechtějí ti komedianti zase rozcinkávat Václavák?

JH 16.7.2007 8:14

A přesně to se děje s bláboly páně Doležala!

V hnůj, kamení a jiný zahnívající materiál se intenzivně mění výplody šíleného dědka, páně Doležala- ten až zaklepe bačkorama, tak si české země oddechnou!!!!

Alena 16.7.2007 9:01

Re: A přesně to se děje s bláboly páně Doležala!

České země by si spíš oddychly, kdyby zaklepali bačkorama takoví hulváti jako vy, JH.

ceskej Honza 16.7.2007 9:14

Re: A přesně to se děje s bláboly páně Doležala!

Pan Dolezal má jedny z nejlepsích prízpevku a velmi rád si je ctu. Píse dost prímo a casto tím vyprovokuje reakci takových  (exberdú)   jako jste vy, coz delá vsechno  zajímavejsím a nekdy i veselejsím.

tony 16.7.2007 14:52

Re: A přesně to se děje s bláboly páně Doležala!

Sám zalezte do kamení!

kirast 16.7.2007 7:33

No, ono se nakonec ukáže,

kdo byl a kdo nebyl osobnost až po jeho smutečním obřadu.

Claudio 16.7.2007 8:03

Re: No, ono se nakonec ukáže,

 Někdy to bývá i veselý obřad, že ztráta osobnosti nastala. ;-)

Buvol 16.7.2007 6:57

.... a stačí jeden Doležal, aby všechno otrávil....

Olinka 16.7.2007 6:57

Souhlas..

...a díky, pane Doležale, po ránu jsem se zasmála;-D Je to tak, zdá se, že naše "osobnosti" disponují myšlením a rozhledem staré Blažkové Rv

Talián 16.7.2007 7:30

Re: Souhlas..

VIP je vygenerována tím co umí lépe než kdokoliv jiný. Kdo vysoko převyšuje ostatní v něčem, obvykle je vedle ve věcech jiných, neboť lidská kapacita ve fyzické i inteligenční oblasti není nekonečná. Pokud se třeba VIP v oblasti divadelní bude intenzivně vyjadřovat k problémům v oblasti chovu slepic, doporučíme jí návštěvu psychiatra ( nebo čas na vystřílivění ). U některých to může být také pokus sdělit okolí, že je dosud spotřebovává kyslík.

Olinka 16.7.2007 10:02

Re: Re: Souhlas..

ano:-)..němčina má pro tyto lidi případny název "Fachidiot" ;-D(nemá pejorativní smysl)

hudry 16.7.2007 6:47

Ty vedra sou strašný,

že pane Doležale ...

Netřeba 16.7.2007 6:22

Vynikající a výstižné.

Jseš nejméně dvakrát týdně v Blesku? Potom jsi kompetentní se vyjadřovat ke všemu, co se netýká tvé profese. A když si ještě fňukneš, jaké to bývalo za komunistů, nikdo ti již neodpáře pověst odborníka Všehomíra.