23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
STK 1.1.2008 13:10

Re: Re: Re: Pan Doležal

No právě. Sebevědomých je teďka jak na(sněženo).

Moje zkušenost (z oblasti "kumštu"): Kdo opravdu umí, bývá v naprosté většině skromný a slušný. To, co ho vynáší nad ostatní je právě jeho umění, jeho profesionalita. Ale tu musí ohodnotit druzí, publikum. Ne novináři či kritici nebo dokonce on sám.

Nelze o sobě říkat "jsem nejlepší" a nebýt přitom trapný...

(Čímž nechci tvrdit, že by "pan profesor" nebyl sebestředný a samolibý. Ale to s problémem souvisí jen okrajově...)

strejda 1.1.2008 1:56

Re: Pan Doležal

Právě lidé umanutí nějakým oborem pohánějí věcu kupředu. Nejsou jen spotřebiteli, kteří si hledají teplý flek, ale hledají své uplatnění, kterému věří. Ani s Brožovou nemáte pravdu. Vždyť její oponenti nejsou schopni se řídit platnými zákony a jsou diskvalifikováni. A jsou to titíž lidé, kteří stáli a stále stojí u tvorby zákonů. . Vidíte, jak se dava úhly pohledu mohou diametrálně lišit. Stačí si vybrat jiné aspekty.

promirul 1.1.2008 10:56

Re: Re: Pan Doležal

S T R E J D O ,váš názor je opravdu názorem venkovského strejdy.

xyz 1.1.2008 10:07

Re: Pan Doležal

R^R^R^

promirul 1.1.2008 10:55

Re: Pan Doležal

  STK,mluvíte mi z duše!

Bubik 1.1.2008 0:30

kdepak, pětadvacetiletej čekatel je už zralej soudce.........

přál bych Vám pane Doležale, aby Vás někdy takový zkušený třemi roky čekatelství ošlehaný soudce soudil.... Koneckonců taková jedna zkušená odsoudila Mlynáře na 5 let tam, kde odvolací starší soudce zprostil viny;-(

I-Worm 1.1.2008 0:36

Re: kdepak, pětadvacetiletej čekatel je už zralej soudce.........

no, tak tohleto je zrovna příklad jak bejk...

Hombre 1.1.2008 0:37

Re: kdepak, pětadvacetiletej čekatel je už zralej soudce.........

ale o to přeci vůbec nejde. Přečtěte si to ještě jednou, eventuelně se s někým poraďte.

Jap 1.1.2008 23:43

Re: kdepak, pětadvacetiletej čekatel je už zralej soudce.........

 Pokud vim, tak pan ministr Mlynar dosti tesne kombinoval  svoji ministerskou funkci se svym soukromym podnikanim,  v dobe sveho ministrovani ustavil nejakou soukromou firmu, ktera  mela  delat nejake sluzby pro vladu CR, pro verejny sektor.  A pan Mlynar, ci jeho blizci by z toho mohli mit financni zisk.

Jednoduse pan ministr Mlynar tancoval priliz blizko na hranici zakona.   A  ja vidim problem ne v tom, na ktere strane hranice zakona akce pana ministra patri,  to muze byt v komplikovanych pripadech otazka nazoru, protoze existuji argumenty pro obe vysvetleni, proto jeden soudce  to posoudil jako zakonne  chovani a druhy jako nezakonne, podle toho na ktere argumenty dal vetsi duraz.  Pro mne je dulezite,  ze se pan   ministr Mlynar  vlastnim pricinenim octnul tak blizko u hranice zakona, nemel tam co delat, jako ministr se nemel michat do kseftu.  Pan ministr ma, mel v dobe vykonu funkce zustat  zustat co nejdal na bezpecne strane zakona a vymyslet kombinace, jak zakon obejit.  On mel  jit prikladem zamestnancum  sveho ministerstva a vsem ostatnim verejnym zamestnancum,  a ne lovit.v kalnych vodach  a octnout se pred soudem.

  O konfliktu zajmu  uz vedeli  senatori ve starem Rime, proto si ustanovili pravidlo, ze rimsky senator se ma zivit  jen zemedelstvim,  a ne jinym podnikanim aby nemel konfliktni zajmy.  / Proto ty senatorske latifundie byly vlastne dobra vec, omezovaly korupci  v senatu/.  A kdyz toto uz vedeli lide pred 2000 let, proc to nevi cesky ministr dnes.

Mne je to naopak docela sympaticke, ze ho ta mlada soudkyne  v prvni instanci opalila. Alespon si to pan Mlynar bude pamatovat pro priste.

Ard 1.1.2008 0:22

Magore!

Pojdi už ty starej magore.

strejda 1.1.2008 0:31

Re: Magore!

Ja to adresováno Klausovi nebo Doležalovi? Langera se to týkat nemůže, je mladý. Arde, bylo by vhodné nepsat v hádankách.

jepice 1.1.2008 7:51

Re: Re: Magore!

Tčeba je to upřímné slovo do vlastních řad.

Rýpal 1.1.2008 8:12

Re: Magore!

To víte, každý novinář či komentátor má své "oblíbence", kterým věnuje neustálou pozornost (k nelibosti jich samotných a jejich obdivovatelů). Pro pana Doležala je to Václav Klaus a např. pro Martina Fendrycha (TÝDEN) je to pro změnu zase Jiří Čunek...

k 1.1.2008 15:21

Re: Magore!

S tínto typem neandrtálců nemá cenu diskutovat !