26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Václav L. 13.6.2007 5:14

Co by se vracelo?

Rusko se nemusí vracet nikam,proto,že podstata systému se nezměnila.Dále vládne KGB alias FSB!

M 13.6.2007 4:07

Ropovody a plynovody ...

smeruji z Ruska do Evropy a to je jeho sila. Navic Rusko nema zadne dluhy narozdil od asstronomickych dluhu USA a EU. Evropa bude skakat, jak Rusko bude piskat.  Zavrit plyn na par dni a ma to horsi dusledky nez nekolik atomovych hlavic.

Borek@exil 13.6.2007 3:11

Re: Re: Chmurné vyhlídky se v Evropě objevují tehdy, jakmile začne zvedat hlavu německý nacionalismus ....

Němci si začali uvědomovat, že síla jejich ekonomiky představuje i politický potenciál. Střední Evropu vezmou do kleští stejně za dob smlouvy Ribbentrop/Molotov. Teď je to pro změnu pakt Schröder/ras Putin. Vybudují si ropo-plynovod přímo z Ruska do Německa pod mořem. Když pak postkomunistické zemičky začnou zlobit, přiškrtí se jim ropovod; Němcům to ale vadit nebude...hehe. 

Petr H 13.6.2007 2:04

Rusko teď do žádného konfliktu nepůjde

nemají na to.Ano,šavle ruských generálů opět chrastí,ale to je tak všechno.Rusko rozpadem CCCP ztratilo x-desítek miliónů populace ruských osadníků a zatímco obyvatel Sojuzu bylo na 300M,Rusko má dnes stěží 130,z toho velkého procento asiatů a různých jiných "mongolů",kteří se na zájmy bílého rusa z Mockby s klidem vykašlou,ale hlavně vymírá.Ivan se se Samem dohodne,na nás je,abychom přestali šaškovat a lavírovat.Silného,důvěryhodného spojence jakožto malý stát ve středu Evropy potřebujeme a Američka je naprosto ideální.Ani s Helmutem ani s Ivanem to nebylo ono a koneckonců Sam nás dvakrát vytáhnul z bryndy a bez něj bychom republiku neměli.Jestli ale budeme hrát vychcanou grotesku jako dosud,tak se také může stát,že nás Sam kopne do brusele,takového spojence opravdu nepotřebuje.

Martin 13.6.2007 1:28

germanofil doleschal jiste jen nahodou

zapomnel treba spolecne energeticke iniciativy nemecka (naseho vecneho pritele, kteremu jsme osklive ublizili), ktere obchazeji eu a oslabuji zvlaste staty byvaleho vychodniho bloku a posiluji jak nemecko tak rusko

Stachanov 13.6.2007 1:19

Rusko se svým katastrofickým demografickým vývojem

bude v 21.století bojovat o holou existenci. Na Sibiři to roztočí Číňani, přes Kavkaz se jim přelijí do jižního Ruska muslimové. Na nějaké mosty do Evropy můžou Rusové i my klidně zapomenout.

Joska 13.6.2007 0:52

Chce to jen zachovat chladnou hlavu

a jednoznačně preferovat orientaci. Samozřejmě USA a ne Rusko, radši Anglii, než Německo a radši Polsko než Francii. A nejlépe pozvat americkou divizi na naše území.... Ano, pak bych byl celkem v klidu...

No a na naší scéně dát palicí po hlavě Paroubkovi, Zaorálkovi a spol... aby se trochu probrali, anebo se odstěhovali do Ruska, když to vypadá, že jsou odtud řízeni......

mik 13.6.2007 0:39

Re: Chmurné vyhlídky se v Evropě objevují tehdy, jakmile začne zvedat hlavu německý nacionalismus ....

On bohate staci ten rusky nacionalismus. Neni nac se tesit, zbabelost nepoucitelnych evropskych politiku podporovanych ruskou patou kolonou - komunisty nas privede do dalsich valek.

Buvol 13.6.2007 0:12

Chmurné vyhlídky se v Evropě objevují tehdy, jakmile začne zvedat hlavu německý nacionalismus ....

... a ten se k tomu snad zatím nechystá ...